nittonde december

Ja snart har även hela December kommit och gått. Min månad hittills har inneburit full rulle. 
 
Jag har ju gått färdigt utbildning och introveckorna på mitt nya jobb och även jobbat min första riktiga dag igår. Det är mycket att ta in när man är ny och i början känner man sig mest jobbig med massa frågor och sånt men det måste ju bli i början. Är sjukt trött dock eftersom jag måste kliva upp så tidigt på morgonarna, men det är kul där så det gör ingenting. 
 
Idag har jag jobbat med ett av mina andra jobb, fylla på godis. Jag får leverans på Torsdagar och idag kom det en julklapp till mig tillsammans med ordern, en stor låda choklad och det var dessutom en av mina favorit choklader så det tackar man för :). 
 
För att klaga lite, bara lite. Jag har fortfarande problem med min rygg, det ger sig inte så nu sitter jag faktiskt och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp mig. Så får vi se vad de säger. Men jag är ganska arg på mig själv just nu, att jag inte tränar någonting över huvudtaget! Det måste man ju göra! Inte för att bli smal utan för att hålla igång kroppen. Så det har jag bestämt nu att jag måste börja träna, får se vad och vart men nånting blir det. Efter nyår börjar nya säsongen på de flest gym så då får det bli ett kort någonstans. 
 
Nu är snart tvätten klar att hängas på tork, så det ska jag pyssla med. Ha det nu så bra.
 
 


tredje december

Då var vi inne i December månad och första advent var i Söndags. Jag jobbade i söndags så julen fick fyltta in hos oss på lördagen. Vi började dagen med en mysig frukost när jag kom hem från mitt morgonjobb. Sedan städade vi och bytte ut fönsterlampor mot ljusstakar och stjärnor :) Mys! Sedan på lördagnatt jobbade jag och var såå himla trött så jag somnade nästan ståendes. Sov ingenting under natten, när jag slutade åkte jag hem och sov 4 timmar sedan var det bara att åka tillbaks till jobbet och jobba en kväll. När jag vaknade på söndag efter att ha jobbat natten stog frukosten uppdukad på köksbordet, min man kan ♥ Så det var min helg.
 
Jag har även fått ett till jobb och introduktion och utbildning till det jobbet började i Måndags. Jag ska börja jobba på saltvikanstalten och den ligger i härnösand och dit tar det ca 30-40minuter och vi är där hela dagarna, mellan 8-17, så på kvällarna är man ganska slut och hinner inte med att göra så mycket. Men igår var Nathalie och Fia här och vi drack glögg och käkade lussebullar och massa gott, det var trevligt. 
 
Nu ska jag lägga mig i soffan med något gott och titta på Montazamis och sedan blir det nog sängen. Ha det fint nu :)
 
Våran mysiga frukost i lördags :)