tjugofemte november

Då var det måndag och löning, för mig kommer dock bara en av lönerna idag och den andra dröjer några dagar eftersom den kommer från landstinget, menmen det gör inte mig nånting :)
 
Igår blev det en liten sväng på stan med mamma. Det är inte speciellt ofta man är i stan nu förtiden, det blir mest birsta men det är inte så konstigt tycker jag. På birsta är alla butiker inne på samma ställe och det finns fler affärer, men ibland är det mysigt att gå på stan också :)
 
När jag kom hem från stan ställde jag mig i köket och bakade ihop en kaka för på kvällen fick vi fika-besök av svärföräldrarna. F var hos en kompis och när han kom hem hade en ljusslinga med sig till mig. Jag har kollat på sånna länge men inte köpt för de är lite dyra. Men nu fick jag en av min älskade sambo och den är sååå fin :) Man blir alltid så glad när man bara får saker så där av sin man :) ♥
 
Jag minns inte om jag har nämnt här i bloggen att jag har så himla ont i ryggen just nu, inte för att jag vill klaga men. Det känns mest när jag böjer mig, typ för att knyta skorna eller plocka upp nått från golvet, känns ungifär som att nånting kommer i kläm mellan revbenen, konstigt är det iallafall. När vi går och lägger oss på kvällarna masserar F med en sån där muskelkräm och jag skriker rätt ut för det gör så ont, hoppas inte grannarna tror att han slår mig :P. Ja, hoppas det blir bra snart iallafall för ont gör det!
 
Nu ska jag fixa ihop lite frukost, kom nyss hem från jobbet så man är lite småhungrig :) Ha en bra dag.
 
Det är svårt att få en rättvis bild på den för de vita bollarna lyser mycket starkare på bilden i verkligheten.
 
 
 
 
 


tjugoandra november

Igår fick jag åka in och jobba kväll på sjukan, F kom och hämtade mig när jag slutade och när vi kommer hem.. vad möts jag av? En ny säng! Då har han alltså varit och köpt en ny säng, 4 madrasser (2 resår, en hel stor lika tjock som resårmadrasserna och sedan den översta lite tunnare) och lagt i de i stommen och varit och slängt de gamla. Haha han är väl för gullig ändå. Problemet är nu bara att vi ligger nästan 1 meter ifrån golvet, den är JÄTTE hög! Så vi får nog kolla på om det går att sänka i stommen annars måste vi nog ta bort stommen.. Madrassen är iallafall anpassad efter mig så förhoppningsvis kanske det kan bli lite bättre i ryggen, vi får väl se.
 
En annan "lustig" sak. I onsdags när jag hade varit och bakat misslyckade lussebullar hos fia så kom jag hem och skulle gå på toa. Drar ner byxorna och hör ett stort PLUMS! Tittar snabbt bak.. MOBILEN! Faaaan. Mobilen i toan. Var jäävligt snabb ner med handen och fiskade upp den men den gick tyvärr inte att rädda, den funkade men hittade ingen teckning så det gick inte att ringa till den eller från den. Sedan upptäckte vi även att den inte gick och ladda. Så det fick bli en ny. Och det är faktiskt mitt livs första mobil som jag själv köper, tidigare har jag fått i present/julklapp eller ärft, så det kanske var på tiden. Blev såklart en ny samsung ;).
 
Näe, nu ska jag se om jag kan fixa till lite frukost, kylskåpet ekar tomt, det är verkligen dags att handla för våran del. Ha nu en fin Fredag :)
 
Våra nya madrasser. Jag hade sagt vilken färg jag tyckte när vi var på affären och den färgen blev det :)
 
 
Min nya telefon, samsung såklart!
 
 
 
 
 
 


femtonde november

Hej du kalla Fredag.
 
Nog är det kallt men ingen snö har vi ännu. Tittade tillbaks i bloggen till förra året och i slutet på November, runt den 30:de hade vi snö, så vi får väl se.. men det kommer nog när som helst.
 
Här har det igentligen inte hänt så mycket. Jobbade ett kvällspass på sjukan i Onsdags. Igår jobbade jag också men på förmiddagen och när jag var klar där åkte jag hem och städade lite och sedan kom Fia ner och vi bakade en äppelpaj och käkade den, surrade och kollade på tv. 
 
Idag på morgonen var jag, Fia och Nathalie ut till Ica maxi och handlade för ikväll blir det tjejkväll med middag. Förrätt, varmrätt och efterrätt har vi planerat, blir en mysig kväll tror jag :) Men ska inte upp till Fia förns om några timmar så tror jag ska ta mig nått att fika nu. Ha en fin kväll allihopa :)
 
Som vanligt bjuder jag på "mat-bilder". Den första är från min frukost imorse. Tog några äppelbitar som blev över från paj-baket igår och åt de med vaniljyoghurt, gott! Åt även en hårdbrödmacka med mosad avokado och flingsalt, sooo goood! Andra bilden är helt enkelt på min påfyllda fruktskål ;P.
 
 
 


Tolfte november

Vilket konstigt ord.. "Tolfte" haha.
 
Hej!
 
Idag är det Tisdag och dagen började med en arbetsintervju. Jag är bara glad att jag fick komma dit men har inga förhoppningar. Intervjun var i Härnösand och på väg hem stannade jag till i Birsta, tog en sväng på Ikea för att köpa lite saker vi behövde.. glödlampor och ljus ;). 
 
Nu har jag och Embla precis kommit in från en promenad, det blev en långis på 1 timme för det var så skönt väder, runt 7+ grader så det är bara att passa på och njuta innan kylan slår till ordentligt.
 
I helgen firade jag och min älskade F 7 år tillsammans. 7 år är länge men det känns igentligen som att vi alltid har varit tillsammans. Men 7 år har det gått och vi har gått igenom både upp och nergångar som har gjort oss starka och jag älskar honom såå mycket! ♥ Jag skulle igentligen få en present att vi skulle göra nånting men av olika anledningar fick vi skjuta upp det till senare så vi lagade go´middag istället med förrätt och varmrätt och sedan åkte vi ner på stan och gick på bio och såg filmen Gravity. Vi hade en super mysig kväll :) 
 
Nu ska jag försöka komma på någonting att göra till middag.. ibland står det bara still på middagsidéer :P 
 
Så här såg våran middag ut :)
 
 
 
 


Åttonde november

Fredag! Men igår var det Torsdag och igårkväll var mamma, per och brorsan här. Vi har filmkvällar lite då och då med filmer vi vill se. Sist var vi hos brorsan och Dessi och såg någon dansk film, kon-tiki tror jag den hette och den var ganska bra faktiskt. Men nu var det våran tur och mamma hade nämnt att hon ville se World war z. F och sebbe hade redan sett men vi såg den ändå och den var helt okej. Jag gillar inte zombiefilmer men det hände ju mycket i filmen iallafall :)
 
De hade med sig en present som var i från alla i familjen. Mamma och Per. Pappa och Victoria. Sebbe och Dessi. Det var ett halsband som jag har nämnt att jag ville ha. Tex till min födelsedag men då fick jag det inte men nu fick jag det :) Och det är så fint :) Tack för det alla, kärlek! ♥ Idag fick jag även mejl från läraren att uppsatsen nu var godkänd, så nu är jag helt färdig, går faktiskt knappt att beskriva med ord hur skönt det är! Nu är jag färdig. Jag kan inte säga att jag aldrig mer kommer att plugga men jag är nöjd med det här just nu :).
 
Nu har jag nyss vikt tvätt som har hängt på tork, plockat lite här hemma och nu ska jag snart åka och hämta mannen på jobbet :) Ikväll blir det go´middag och sedan soff-läge, idol och godisskålen ;) Hoppas alla får en härlig Fredagkväll och helg :)
 
Min examenspresent från familjen!
 
 
 
 
 
 


femte november

Då var vi inne i November och en ny vecka, tackar för det för min helg har inte varit bra. Har mest legat i soffan och varit så himla trött fast jag har sovit 8-10timmar varje natt.
 
Men jag har ändå hunnit med en del. I Fredags jobbade jag ett dagpass på sjukhuset. På kvällen blev det tacos och en massa godis. På lördag morgon jobbade jag sedan på dagen var det kalas för F´s farfar som fyllde 85 år i veckan. På kvällen lagade vi lite godare middag och sedan åkte vi och tände ljus. Varje år vid halloween åker vi runt och tänder ljus på gravar så nu var det dags. I Söndags blev det nog soffan hela dagen om jag inte minns fel. Förutom att vi var ut med Embla och på kvällen åkte vi och köpte pizza.
 
Men nu är det ny vecka och igår var det äntligen dags för opponering av B-uppsatsen! Var i skolan och gjorde det, jag och en tjej till fick opponera på varandra. Det gick bra och jag fick lite små grejjer att ändra (det får man alltid när man har gjort en opponering). När vi var färdiga i skolan åkte jag iväg och jobbade.
 
Nu på morgonen och förmiddagen har jag suttit och fixat till nästan alla de grejjerna, när de är färdiga och jag har skickat in det så är jag godkänd! Ska bli fruktansvärt skönt! Jag borde belöna mig själv med något ordentligt men vette sjutton vad det skulle vara :P.
 
Den ända nya bilden jag hade på instagram är denna på Embla från igår. Hon har på sig sin filt som hon nu förtiden älskar. Lägger man den på henne så går hon runt med den på, till exempel när hon äter, haha hon är så söt! ♥