Thank god its friday, rainy friday..

Heej!
 
Då var det fredag, och idag har vi riktigt tråkigt väder. Samtidigt som man inte kan låta bli och tycka att det är lite mysigt, jag behöver bara gå ut med embla en sväng sen kan jag vara inne hela dagen, plocka och städa lite, fika och lamporna skulle man nästan kunna tända redan nu. Här i veckan har jag och mamma ätit middag på stan och sedan blev det bio, madagaskar 3 i 3D, den var kul men kanske att Ice age var en smula bättre. Sedan har jag även träffat mikaela på birsta, vi gick runt och kikade i affärer och käkade lunch på charm. Imorgon är det personalfest med Cafe juniskär, vi fick såklart ha med våra respektive så F följer med :) Om vädret tillåter ska vi åka båt ut till en ö och grilla, oxfile vet jag att det står på menyn :) Sedan ska festen fortsätta på Cafet, jag tror att det kan bli himla trevligt :). 
 
Och på måndag börjar skolan, blandade känslor inför det, ska bli roligt att börja igen men samtidigt vet jag att jag ganska snart är less på skoluppgifterna :P Men jag hoppas det ska gå bra. 
 
Regn utanför fönstret.


Tisdag

Hej på er! (Kan på en gång be om ursäkt för ett ihoptryckt inlägg, det går nämligen inte att göra mellanslag i texten med den här webbläsaren, och det är den ända webbläsaren vi har nu så det får bli så)
Hur är läget? Här är det helt okej. Hade lust att åka ut till birsta idag och shoppa lite till hemmet men jag hade mindre pengar kvar än jag trodde så jag får stanna hemma istället :P. Jag får ta och fortsätta städa helt enkelt, det gjorde jag igår men jag får väl hitta på nått mer att städa då. Vad tycker ni, är hösten redan här? Det är ju sjukt. Ica reklamen säger att sommaren är slut, alla butiker fulla med höst-nyheter säger att sommaren är slut, av vädret att dömma har det väl knappt varit sommar. Men faktiskt, jag ser fram emot det lite. Det finns ju mycket fina höst kläder också :) Har inte varit nå bra väder i sommar så det har ändå varit så svårt att klä sig. Men som sagt, jag tror hösten kan bli ganska bra. Hoppas på att fylla garderoben ordentligt eftersom jag och fia ska till London i början av oktober, det blir skoj! På lördag jobbar jag sista dagen på sommarjobbet och om två veckor har skolan börjat igen. Ska bli skönt med lite vardag men efter ett tag kommer jag vara dö-less på skolarbete, det vet jag :p.
Har nog inte tagit ett enda kort med systemkameran under sommar så det får bli en gammal bild, längtar lite tills vi fyller år så jag får en ordentlig anledning att baka :) Näe nu ska embla få mat och sen blir det till å städa lite, liten promenad innan det börjar regnar och kanske kolla efter en tvättid. Ha det bra!


Torsdagkväll

Heej igen!
Igår hade vi en mysigkväll här hemma med min bror och desire. När dom kom så blev det drinkar och lite för-snask. Sedan beställde vi mat och käkade, lite mer drinkar och efterrätt. En mysig kväll helt enkelt.
Idag har jag varit ute och seglat med F´s mamma och pappa. Jag har aldrig seglat förut (inte vad jag minns iallafall.) Och dom har ju en segelbåt :) Det var roligt, det lutar suuuper mycket men det var som sagt kul :). Sedan blev det grillat till middag där innan jag åkte hem till F, han skulle äta ute med några kompisar därför fick han inte grillat :P. Och nu ikväll har fia varit här, vi bor så nära varandra men vi är super dåliga på att umgås, det är tråkigt. Men ikväll har hon som sagt varit här, vi har kollat på tv och surrat. Pratade lite om att åka till London och shoppa i höst och det vore ju superkul om det blev av :) så vi får se! Nu ska jag kolla på tv lite innan det är dags för sängen, F är och kollar på nya batman så det lär ju dröja innan han kommer hem, filmen är tydligen 2,40 lång?! Sen blir det jobb fre-lör.. lagomt roligt, menmen! Ha det fint nu allihopa! :)
Min bror och desire i full gång att göra drinkar ;)


Onsdag, lill-lördag

Men hallådär!
Bra länge sedan jag skrev nu, men jag har inte haft något att skriva faktiskt. Jag har jobbat mest hela tiden. Men nu i augusti börjar det ta slut med jobb, säsongen börjar ta slut på vårat jobb och det känns skönt faktiskt. Känns som att jag inte fått nån sommar iår.. jobbat eller haft skitväder. Så nu tänker jag njuta av att vara ledig och ha lite sommar, det är ju faktiskt mitt sista (förmodligen) sommarlov någonsin också! Om två veckor blir det en liiiten liten mini-semester ner till sthlm, 3 dagar. Men det ska bli så sjukt skönt att komma härifrån en stund :). Längtar! Ikväll kommer bror och hans fina desire och vi ska käka lite middag och dricka några goda drinkar :) Det blir mys! Sen jobbar jag fre-lör och efter det är det bara några strö-dagar med jobb kvar! Juste, första augusti idag.. heelt sjukt vad tiden går..
Hoppas att alla ni andra har en bra sommar :)