Fredag

Hejhejhej.

Hur står det till? Med mig är det ganska bra.. tror att förkylningen kanske börjar släppa lite? har köpt c-vitamin nu som jag har tagit sedan igår.

Idag har jag inte gjort så mycket, försökt städa lite.. varit ute på en promenad med embla och just nu är det OC men paus. Sedan ska jag hoppa in i duschen och sedan plockar F upp mig så ska vi på affärn och se om det finns nått spännande att stoppa in i ugnen(eftersom vi fortfarande inte har nån fläkt på väggen ;P).

Måste rekommendera den här blomman som jag alltid köpte förr, nu har jag bara en men dom är så bra för även om dom ser helt död ut och det känns som att man ska slänga den så är det bara att vattna så är den pigg efter ett litet tag igen ;)

Så här såg den ut vid 12.30 idag så jag vattnade den..

Så här såg den ut vid 14.30! bra va ;P


Ha en bra fredag allihopa!


Torsdag

Jisses det är redan torsdageftermiddag.. men det är ju kortvecka och det känns.

Idag känner jag mig liite hängigare än övriga dagar i min förkyling, ringde vårdcentralen förut som tyckte jag skulle avvakta till början på nästa vecka å se om det blir bättre. Så nu ska jag dricka mycket och köpte c-vitamin eller nått för nu är jag trött på det här!

Snart kommer F hem från jobbet och då ska vi direkt ut och äta lite middag hos hans föreldrar sen ska vi på ikea och köpte lite lampor och sånt till köket. Det var ju kampanj när vi beställde köket så man fick presentkort och det är ju jättebra nu när vi ska köpa allt sånt, lampor och lite inredning till lådorna.

Rörmockaren var här idag och skulle fixa under diskbänken som vi inte lyckades göra själva igår, men han hade inte rätt grejjer så han skulle förhoppningsvis tillbaks imorrn så vi får vatten i köket också.

Ha en bra dag nu.


Onsdag

Hejhej.

Idag har jag haft mammas bil igen, slängt mer skräp och efter det åkte jag och mötte Johanna i birsta. Men innan jag åkte skulle jag lasta in skräpet i bilen och lyckades låsa mig själv ute, tog bara med bilnyckeln.. inte hemnyckeln! fick ringa på grannens porttelefon.. som inte funka men kom in med en annan som kom och skulle in :P. Aja, till slut kom jag iväg som sagt. Jag och Johanna gick runt på birsta en stund och kikade.. hittade mycket fint, bland annat ett par byxor.. jag kanske måste ha dom! jag hade ju sönder mina svarta jeans leggings så jag behöver faktiskt nått liknande.

Uppdatering på köket; 7.30 var per här imorse och lämnade en spånskiva och 10 minuter senare kom elektrikern (jag var vaken tidigt idag :P), han fixade som sagt massa uttag och strömbrytare. Sen har teamet varit här från 16 till 22 och jobbat, (herregud hur ska vi kunna tacka dom för all denna hjälp, utan dom alla hade det här varit omöjligt.) alla bänkskivor är på plats, alla hyllplan och luckor är på plats. Ugnen och spisen är på plats (vi kan dock än så länge ändå bara steka eftersom vi måste ha nya special kastruller.. bara en av det gamla vi hade kunde vi behålla och det var en stekpanna :P och fläkten är inte på plats eftersom det saknades filter så då känns det ju dumt att steka också. ) Diskhon och kranen är på plats. Så det som är kvar att sätta upp är 2väggskåp och fläkten.. sedan är det finslip kvar. Det börjar likna något nu ;) det blir bra!

Fick ett samtal när jag stog i provhytten förut från dagis.. så hela vecka 19 ska jag vara dagisfröken. Det blir ju bra. Är inte speciellt trött just nu men finns inget på tv så det blir nog sängen ändå. Godnatt på er!


Tisdag

Hallådär!

Först och främst.. förkylningen håller i sig! Idag har jag köpt hostmedicin så får se om det hjälper mot den hemska hostan jag hade inatt!

Idag har jag fått lånat mammas bil för att jag hade massa skräp att slänga och ett möte med jobbcoachen. Var även hem till mamma och per och gick ut med Ihza. Efter mötet med jobbcoachen var jag en sväng på maxi och handlade lite till middagen, blir mackor :P eller ja.. baguetter med fyllning så lite mer matigt ;) (snart kan vi laga mat igen, fantastiskt!) och sen åkte jag hem och gick ut med embla.

Lite uppdatering om köket.. alla stommar är ihopskruvade, dom flesta lådor är på plats och resten som ska dit är hyllplan och luckorna. Ikväll kommer teamet hit och ska sätta upp dom ska upp på väggarna och förmodligen försöka få dit bänkskivan och sånt. Igår var vi och köpte fläkt så nu har vi den också, blev lite strul när vi skulle köpa den för vi såg på kvittot efter att den var dyrare men sedan märkte vi att det var vi som hade tagit fel och som tur var fanns det en lääängst upp på hyllan uppe vid taket så en kille fick åka lift upp och hämta den ;) det är den ända grejjen vi inte köpte på ikea för vi hittade ingen fin på ikea. En annan sak.. vi fick fel ugn, inte mycket skillnad på dom alls,jag tycker nog att den vi fick var finare än den vi skulle ha, F ville ha den vi skulle ha men den fanns inte i lager så vi behåller den vi fick. Imorrn kommer elektrikern och kopplar in allt och sätter dit uttag och strömbrytare. Oj,vad mycket jag skrev :P haha aja.. återkommer om det när det har hänt lite till :) 

Nu är det OC på tvn men jag har missat så många avsnitt nu :/ men jag tittar lite ändå imellan åt ;) Ha en bra dag nu!

Jag har rotat fram laddaren till kameran så jag bjuder på en dålig bild på mig med det nya håret ;P


Söndag - påskdagen

Hej.

Igår hade vi en jätte trevlig påskafton hemma hos mamma och per. Vi kom dit vid halv 6 och sen kom sebbe så vi kunde äta, det var jag,f,sebbe,mamma,per,amanda och pontus.. och desire som kom senare. Vi fick påskbuffe med massa lax,sik,snittar,sill,ägg och sedan varmt vare jansson,köttbullar,prinskorv och potatis. Mycket gott var det. Till efterrätt fick vi en kladdkaka med dumle i, mycket god den med. Resten av kvällen spelade vi Alias och drack drinkar och cider och käkade en massa popcorn ;) en härlig kväll. Tack för den ♥

Idag har vi ägnat våran vakna tid åt köket,såklart. Vi har skruvat ihop alla stommar utom 2 tror jag. Nu håller F och hans pappa på med dom första lådorna och lådfronterna. Tidigare idag var hela gänget här, mamma,per och hans 2 barn och skruvade alla stommar (inte amanda då för hon ville ju titta på barnkanalen). Sen fick vi ta en sväng på ikea för att köpa tassar och en borrmall och där passade vi på att ta en korv för vi var så hungriga :P . 

Det är jättehärligt väder ute idag, önskar att jag vore frisk för då skulle jag kunna gå lite lättare kläd och njuta av vårvärmen helt! Jag är fortfarande inte ett dugg bättre i förkylningen så jag börjar fundera vad det kan vara. Ni får stå ut med det tråkiga att bloggen är utan bilder nu, ska försöka rota fram laddarna!

Nu ska jag inte sitta här utan jag ska väl gå och hjälpa karlarna ;P hörs senare kanske!  


Lördag

Goddagens!

Det är påskafton idag va? det måste det ju vara. Idag vaknade vi ganska tidigt som vanligt, fattar inte varför man inte kan sova på helgerna?! Klev upp och åt lite frukost och sedan åkte F ut till sina föreldrar för att hämta några saker. Och sen kom pappa och Julius hit och vi tog en promenad i det super fina vädret med embla. Julius är rädd för henne och vägrar hälsa på henne, men hon har blivit ganska lugn nu så det gick bra på promenaden ändå :) vi kom in för en liten stund sedan och nu tänkte jag hoppa in i duschen å börja göra mig i ordning för ikväll då det som sagt äre påskbuffe hos mamma och per med dom,Pers 2 barn och sebbe å kanske desire.. hela gänget!

hoppas alla får en trevlig kväll med god påskmat ;)


Låångfredag

Halloj.

Nu är vi äntligen hemma, det är himla skönt att vara hemma och sova hemma ändå. Vi är dock väldigt tacksam till våra föreldrar som har låtit oss sovit över och ätit massa mat! Inatt sov vi hos F´s föreldrar igen och idag på dagen har vi varit och köpt påskägg till julius och blommor åt pappa och viktoria och när vi var där och skulle lämna det så fick vi fika, det var trevligt :). Sen har vi ätit middag ute hos F´s föreldrar och sen åkte vi hem, köpte lite godis gjorde vi innan också och nu är danne här och dom är ute och går med Embla medans jag sitter här.

Vi har städat undan lite, flyttat ut lite grejjer till köket (bland annat köksbordet som ligger uppochner i köket, efter som vi inte får ställa hårda,tunga saker med vassa kanter på golvet förens imorrn så fick det bli så) och även bäddat rent i sängen så det kommer bli super skönt att gå och lägga sig sen :)

Nu ska vi väl bara kika på tv och svulla i oss godis. Imorrn ska vi på påskbuffé hemma hos mamsen och Per! Ha en mysig fortsättning på denna kväll.

Bjuder på en gammal bild på mig och min kära ;P Gatufesten för en sisådär 4-5år sedan!


Skärtorsdag

Hallådär!

Tänkte säga att vi lever, vi har sovit hos F´s mamma och pappa inatt eftersom det ligger ett stort köksbord på våran säng + att det är allmänt jobbigt att bo i våran lägenheten just nu när man måste slingra sig fram emellan alla saker. Men Vi var uppe med tuppen imorse och åkte och damsög golvet i köket och släppte in golvläggaren, Sen åkte vi hit igen och sen till systemet och handla lite sen hem och tittade på det nya golvet, det blev så hiiimla fint :) vi är super nöjda! Sen åkte vi en sväng på mcdonald där det blev en mcflurry för mig :) gottgott.

Och sen nu ikväll har vi fått mat här hos F´s föreldrar där vi även tänkte sova inatt, det blev grillat idag! Efter det tog vi med hans föreldrar så dom fick se golvet och dom tyckte också det blev jätte bra. Nu kom danne hit och vi tänkte ta en liten sväng med bilen, runt ön eller nått.

Föresten, jag är fortfarande lika förkyld, har sovit nån timme idag på dagen också men det vägrar försvinna.. har nog aldrig varit så trött som jag är nu förtiden, förr kunde jag aldrig somna mitt på dagen, nu är det inge problem. Hoppas det släpper snart annars måste jag till sjukan och titta om det kan vara nån allergi.

Ha en bra kväll nu så hörs vi!


Onsdag

Hejsan,

Vaknade upp imorse, lika snorig som igår.. va fan! Jag gick och la mig typ 22.30 och klev upp 10.30.. ca 12timmar sömn ska inte hjälpa mot denna förkylning? nejnej.

Trots förkylningen så har jag och embla såklart varit ut på en promenad, och sen har jag även städat undan lite i köket eftersom vi ska flytta allt därifrån ikväll.

Posten kom alldeles nyss och jag hörde att det var något tungt som ramlade ner.. yes,mitt nya löshår! Det var liite lockigare än på bilden men det går nog att fixa, annars såg det bra ut :) det tänker jag använda dom få gånger jag går ut :P för då vill jag faktiskt inte ha kort hår.

Så ser håret ut på bild, så liite lockigare än så är det just nu. Det till vänster på bilden är det.


Kaos

Det hade jag totalt glömt, vi skulle ju ha en ugn och diskmaskin! När gubbarna kom med köket förut idag blev det en liten chock för jag hade inte riktigt räknat med plats för det :P Så det står just nu i köket.. och i köket får ingenting stå i morgonkväll så dom måste in till vardagsrummet med allt annat. Tyvärr har jag slut på batteri i kameran och inte en aning om vart laddaren är för tillfälllet :P annars hade jag visat hur det ser ut här. Lång lista som man själv fick pricka av, absolut inte det lättaste men den verkar stämma. Samtidigt som det känns som världens kaos måste jag säga att jag blev chockad över vad lite kartonger det var, så det kanske inte stämmer ändå :P haha,det märker vi. Ganska mycket som vi ska byta ut också, eftersom vi upptäckte ett skåp som inte kunde stå där det var planerat och då blev massa annat också bytt, men samma luckor.. bara hyllorna i skåpen som är annorlunda.

Det blir mycket surrande om köket här nu men just nu är ju det vad som händer här i vårat liv så det är det jag har att berätta om ;P

Som sagt.. brist på bilder så här kommer 2st från våran maskeradfest i vintras..







Tisdag

Den här satans förkylningen vill inte släppa! Mår inge bättre alls, lika snorig och äh! irriterande, jag är liksom aldrig sjuk i vanliga fall och nu 2 gånger på typ 1 månad.

Men trots snoret så måste jag ju ut, dels för att Embla måste rastas och för att jag hade lite papper som skulle postas så vi fick ta oss en promenad bort till skönsbergscentrum och tillbaks. Nu ska jag städa upp lite för att göra plats tills köket kommer om några timmar och sedan ska jag ställa mig i duschen, dra på högsta värmen och bara stå :P.

Föresten blev tapetseringen färdig igår, tapeten är så fiiiin :) supernöjd med den. Tror faktiskt att jag väntar med å visar tills allt är färdigt ;)

Ha en bra dag nu allihopa.

Idag är det lite gråare väder så då passar det ju med lite sommarbilder ;P






Måndag

Hej!

Nu är Köksteamet här igen, Mamma,Per och F´s pappa. Per håller på att tapetserar och vi andra kollar på ;P har målat nästan sista lagret färg på sista fönstret, det är så kul och se när det börjar bli lite färdigt, väggarna och fönstrena är färdiga, imorrn kommer köket! Sen golvgubben sen äre bara att smacka upp allt :D.

Idag har jag varit på möte med min nya jobbcoach, och sen åkte jag hem och invigde mina nya joggingskor! Dom är lite läskiga att gå i,men sköna. Till middag blev det gourmet - fil och flingor ;P haha.

Näe,nu har jag inte tid att sitta här längre, det är dags för det obligatoriska fikat! Ha en bra kväll.



Söndag

Hallådär!

Såg nu att jag inte skrev något igår :p Men igår målade vi lite på köket,åkte och köpte mer färg och sedan var vi ut och åt middag hos F´s mamma och pappa, sen mötte vi upp danne och åkte och köpte godis och grejjer och åkte hem till oss och kollade på Den perfekta stormen som gick på tv.

Idag fick jag sova länge.. till 11 nångång, klev upp vid halv 12 och käkade frukost och fortsatte måla och sedan kom mamma och hämtade mig och vi åkte ut på birsta och gick runt,shoppade.. jag fick ett par nya joggingskor, reebok easytone blev det :) Jag valde svarta för att man inte ser smutset på dom och för att dom var snygga! :) Dom känns riktigt bra så hoppas dom är det med! Tack snälla mamsen för dom,välbehövda! ♥ köpte även ett par nya mysbyxor för att jag har två st, ena är det hål i och dom andra är det massa färg på ;)

Sedan kom F och mötte oss på birsta och då gick vi alla 3 och fikade lite på waynes och sedan skulle mamma hem och vi åkte ut till F´s mamma och pappa på middag ännu en dag, idag blev det grillat,inte helt fel :) Nu sitter vi hemma och kollar på Det blir bättre, med massa godis och popcorn och grejjer!

Ha en mysig söndagkväll!


Freedag

Hallå!

Igår skrev jag inget för jag orkade inte, jag var på dagis till strax före 1 sen orkade jag inte mer, halsen blev inte bättre och jag började känns mig allmänt sjuk, så jag fick åka hem. När jag kom hem låg jag i soffan tills F kom hem, låg i soffan en stund till sen åkte vi och åt spagetti och köttfärssås hos mamma :). Fikade lite och tittade på semesterduellen och sedan åkte vi hem.

Idag fick jag ju sova lite längre, klockan var väl strax före 10 när jag vaknade, kanske aningen bättre i halsen men snorig nu då, fan. Orkar inte vara sjuk, så tråkigt.

Idag ska golvgubben komma och spackla golvet :P får se om han kommer. Sen har jag tvättid och ikväll vet jag inte vad som händer, vet inte vad vi ska äta (vi har ingen spis nu) men ja, det löser sig alltid.

Ha en bra dag ska jag snyta mig och lägga mig i soffan innan jag måste ut med embla.


Onsdag

Godkväll!

Dagen på dagis har varit bra, vi har varit på "utflykt" strax utanför grindarna med dom små och gungat och klättrat och lekt under stora granar.

F kom och hämtade mig och vi åkte och handlade lite till middag och just nu är F´s pappa,min mamma och Per här och vi har målat fönster och snart fått upp gipsskivor på alla väggarna där köket ska upp. Det börjar ta form med andra ord ;). Har plötsligt fått ont i halsen igen så jag sitter här med halsduk och te och hoppas att det är borta tills imorrn så jag kan jobba på dagis.

Nu ska jag gå och domdera lite i köket ;P ha en bra kväll.


Tisdag

Hejochhå.

Imorse ringde klockan 05.50 snozade till 06. Jag var trött. Men jag kom upp och satt på bussen mot dagis 6.58 :P. Fruktansvärt tidigt för mig. Har som sagt varit dagisfröken idag, började 7.30 till 14.30 igentligen men fick stanna till 16, det var ju bra :) Jobbar även imorrn och torsdag samma tider.

F kom och hämtade mig och då åkte vi och köpte mat, blev sibylla idag. Nu är F´s pappa här och dom håller på och slipa ute i köket och sedan ska jag och kanske F hem till mamma och per för ni vet ju vad det är på tv ikväll ;) hehe.

Aja, nu ska jag kolla hur det går i köket. Ha en bra kväll!


Måndag - i did it!

Hallåhallå.

I fredags var jag och klippte mig, blev inte nöjd och fick komma tillbaks idag. Nu är det kort, kort på riktigt.. har inte tagit nån bild än men kan säga att tatueringen i nacken syns när jag har utsläppt, vilket är kul för det trodde jag inte, fint att den tittar fram :) Det är väldigt kort nu som sagt och ovant, har köpt ett löshår som är är på väg hem till mig nu för jag måste kunna ha långt hår när jag vill.. men jag får nog vänta lite ändå för jag tror att det är för kort för att löshåret ska fästa :P.

Annars rullar det på här i köket, har snart målat färdig första fönstret.. sen är det bara ett till och en dörr ;) Mamma lekte fotograf igår och förevigade renoveringen..↓

Per och F´s pappa river kakel

Per och jag i bakgrunden

Mamma hittade en rolig spikpistol och F i bakgrunden :P



Söndagen

Godkväll.

Idag har vi hållt på i köket hela dagen, F´s pappa,per och mamma har varit här och jobbat ;) osså vi såklart, jag har börjat målat ena fönstret och dom andra började bygga en liten vägg och spacklade. Mitt i allt så tog vi en fika paus med wienerlängder och kaffe. Sedan upptäckte dom att vi måste byta ut ett av skåpen vi har beställt så då bytte genast några andra skåp ut också :P.

Vi blev bjudna på middag ut till F´s mamma och pappa där vi fick spagetti och köttbullar. Efter det åkte vi på bauhaus och köpte nå slipgrejs och fortsatte sedan lite i köket och nu ligger vi i soffan framför tv. Blir väl nån film sedan och lite glass :)

Ha nu en fortsatt mysig söndag!


Lördagkväll

Halloj!

Igår åkte vi till mamma och per efter att dom hade rivit ner hela köket,allt är borta nu förutom kyl/frys och spis. Så det ser ut som ett helvete oh det är lite små jobbigt att bo mitt uppe i det här men. När vi kom till mamma och per så skulle grabbarna titta på hockey så jag och mamma åkte och köpte mat, biteline! Och jag körde i stan för typ första gången sen jag tog körkortet :P och fick även köra mammas bil, eller fick och fick.. jag blev tvingad :P och den är ganska ny så väldigt olik våran :P men det gick bra :) Sen åkte vi hem till dom och åt och kollade på en film och sen gick vi och la oss, vi fick erbjudande att sova där så det kunde vi ju inte tacka nej till i den här röran :P Vaknade imorse och fick en brakfrukost och sen blev det en sväng på birsta, sen åkte jag,F och hans pappa hem till oss och kämpade in massa plankor och stora gipsskivor och det gick ju det också ;)

Nu ikväll har vi varit hos F´s mamma och pappa och ätit grillat! jajamen, första grillningen för iår :) gott vare! Efter det åkte vi och köpte godis och nu är vi hemma och ska titta på film. Ha en bra kväll allihopa.


TGIF

Thank god its friday :)

Hej på er.
Idag har vi tråkigt väder här uppe i norr igen, grått och förut imorse så var det nått snöblandat regn, som inte fastnade på backen iallafall tack å lov. Jag har fortsatt städat ur skåpen i köket och nu är alla tomma förutom skåpet med kastruller, vi måste kasta allt utom 1 stekpanna eftersom vi kommer ha en induktionsspis sen :P känns dumt att kasta allt men dumt å spara när det inte går att använda :P.

Just nu sitter jag och målar naglarna i franskmanikyr. Väntar på Per och mattgubben som ska komma och visa lite olika mattor och mäta. Hoppas att dom kommer snart för jag ska ju iväg och klippa mig också. Sen hämtar F mig och då åker vi hem och per kommer hit och då ska köket ner. hejochhå. Det är saker överallt just nu, jag får nog vänja mig ;P.

Hörs senare.


Torsdag

usch vilket tråkigt skit väder det är idag då.. regnigt och grått. Jag och Embla har nyss varit ut på en mindre härlig promenad :P Här på förmiddagen har jag fortsatt rensat ur skåpen, det är faktiskt väldigt skönt för det finns mycket vi kan slänga, vi kommer ha kvar ganska lite tallrikar och vissa glas så vi kanske tillochmed kommer köpa lite nytt sånt också. Nån som behöver massa kastruller eller stekpannor? :P

Igår var vi och tittade på tapeter, vi tycker ganska olika på det området men med lite smakråd av andra så blir det nog något av mina förslag iallafall.

Jag hade tänkt färga utväxten idag men får se om jag gör det.. vet inte om jag orkar, det är så himla tråkigt :P haha. Men det går ju ändå ganska fort. Och imorrn har jag tid hos frissan, blir dock inte kort som jag pratade om för ett tag sedan.. det blir nog bara lite uppklippt nu eftersom mitt hår känns typ jämnlångt och tråkigt :P

Nu ska jag fortsätta lite i skåpen. Ha en bra dag!

Så här ser det ut just nu..


Grilled

Ingen annan än jag som håller på och svimma av längtan efter grillat? :P Jag är sååå sugen, fläskfile som har legat några timmar i en härlig marinad, strips eller annan potatis, massa sallad och beasås! Ge mig! och som ni kanske förstår har jag såklart bild på vad jag pratar om.. ↓



Onsdag

Hej Onsdag.

Igår tog vi som sagt en promenad bort till mamma och per och tittade först på plastikturistern och sedan DH, boysen tittade såklart på sport medans det var DH :P Fikade lite och sedan var det bara att promenera hem igen.. i regnet! härligt ;) När vi kom hem gick vi och la oss.

Idag vaknade jag tidigt av att telefonen ringde, klockan var närmare bestämt 8.30 tror jag. Det var iallafall dagis som ringde och frågade om jag ville jobba nästa vecka tis,ons och tors, så det tackade jag ju ja till :) Och när jag ändå var uppe så gick jag ut på en härlig promenad och om ett tag är det dags för promenad nr 2!

När F har slutat tror jag vi ska åka och titta på tapet, ja.. för typ 5 gången :P men vi måste ta och bestämma oss nu för snart ska den upp! men jag vill vara helt 100% på tapeten för den kommer ju inte kunna bytas den närmsta tiden. Men det blir nog bra.

Gårdagens goda middag, pasta med rödlök, purjolök, skinka, grädde och broccoli. 


Tisdag

Hallådär!

Just nu ligger jag i sängen och tittar på skönheten och odjuret :P tidigare idag var jag och fia på birsta för jag var ute efter en klänning som jag hade sett, trodde aldrig att jag skulle hitta den eller att den skulle finnas kvar.. men det gjorde den, jag hittade den och dessutom på rea! helt otroligt, å glad blev jag :) tog ett par trosor också så rök sista presentkortet från i julas :P

Nu ska jag strax ta med pojkvän och hund och promenera bort till mamma och per för ikväll är det ju DH :) Ha en bra kväll allihopa!


Måndag

Goddagens!

Jäklar vad tiden går fort nuför tiden.. tycker jag har Måndag som rubrik hela tiden :P

Anyway.. idag har jag haft tvättdag. Har varit med embla 2 gånger också, jäätte härligt väder idag :) nu känns det att våren är på väg på riktigt! Det har smältit super mycket och det rinner en liten bäck längs backen här ute och solen skiner :) lovely!

Idag börjar projekt köksrenovering. Herregud, känns som att det är långt kvar innan nya köket är helt på plats, och det är ju några veckor dit men förhoppningsvis går det undan ändå. Vi har som sagt mycket att rensa ut och sådär.

Brist på andra bilder så ger jag er en från i lördags när jag hade poppat popcorn ;)



Söndag

Igår körde vi lite cider och drinkar här hemma, jag,F,danne och fia. Spelade tp och rita och gissa, "Hej jorden,du är liten" haha. Fia och jag åkte ner på stan men gick aldrig in nånstans utan åkte hem ganska snabbt. Åt lite tacosrester och gick och la mig. Imorse vaknade jag med huvudvärk men nu mår jag prima :)

Vi tog en sväng ut på birsta för att kolla en sväng till efter golv och tapet, så himla svårt! men det börjar närma sig så vi måste bestämma oss :P Vi lyxade också till det med en big mac meny var på Mcdonalds till frukost/lunch, gott! Sedan tog vi en sväng ut till F´s mamma och pappa och fick en kopp kaffe och surrade en massa.

Nu ligger vi och slöar i soffan och ska snart åka till pappa på middag för han fyller år idag, Grattis pappa! Sen blir det hem och kanske börja rensa nått skåp i köket och sedan film och godis! Vilken härlig söndag! Ha en bra kväll ni med :)


Lördag

Godmorgon!

Jag har inte nyss vaknat nej, vaknade strax före 10. F har mycket på jobbet å var tvungen att jobba klockan 8 imorse men är påväg hem nu :) När han kommer ska fika och lite sådär sen ska vi nog ut och kolla på golv och grejjer, jag glömde nog säga det men i torsdags var vi och beställde kök :) Det kommer om ca 3 veckor och då ska allt vara rivet och golvet ska vara lagt och allt, så nästa helg är det planerat att vi ska börja med allt.. spännande!

Igår hade vi som sagt besök av mamma och per, vi bjöd på ostpinnar med örtdipp till förrätt (såg det på halv åtta hos mig en gång å var tvungen att prova, supergott var det!) och till varmrätt blev det allstar kycklingpasta :) gottgott. Till efterrätt blev det popcorn till filmen som var The next 3 days eller the last 3 days :P kommer inte ihåg :P. Den var ganska bra, lite seg i början men annars bra :)

Näe,nu ska jag gå och fixa fika, ha en bra dag så hörs vi senare kanske!


Fredag

Thank god its friday.

Idag vaknade jag återigen upp med huvudvärk, inte lika mycket som igår och nu är den borta. Idag har jag varit ut på 2 promenader och plockat och städat lite, ikväll kommer mamma och Per på middag och film. Så jag ska fortsätta städa lite och sådär,kolla på OC och sedan åka och handla lite små saker till maten när F kommer hem.  

Jag just nu

Och gårdagens middag såklart.. Pannkaka med jordgubbssylt! En av dom få gånger jag inte gör middag, jag är faktiskt helt useless på att steka pannkaka.. förtjocka eller trasiga är mina ända alternativ.