Lördagkväll

Hejhej!
Det blir verkligen långt mellan gångerna jag skriver här nu men det känns inte lika kul med bloggen just nu, jag sitter knappt vid datorn längre och kan inte blogga från mobilen så då får det bli så här.
Vi är iallafall mitt uppe i midsommarhelgen nu, igår var det midsommarafton och vi ute i stugan med mamma,per,sebbe och morfar. Vi åkte ut i torsdags och ätit och druckit gott, solat och haft mysigt. Däremot har jag sovit som en kråka då det inte finns några gariner i stugan vi sov i så igår morse vaknade jag 5.45 och kunde inte somna om och idag vaknade jag vid 4.30 första gången, som tur var kunde jag somna om då, men jag,F och sebbe sov i samma stuga med båda hundarna,så ni kan ju tänka er + att det var dagsljus i rummet vid 4-5tiden på morgonen :P. Känns som jag knappt sovit men det har varit mysigt och trevligt, så tack alla ♥ :).
Ikväll ligger jag i soffan och käkar godis, F är och bastar med Danne och Jonas. Imorrn är det jobb igen och 3 dagar framåt.
hoppas alla ni andra har haft en bra helg och ha det bra! Kanske lägger jag in lite midsommarbilder här framöver!


Torsdag

Hej där!

Bloggen har fått lida lite nu, men det känns som att jag inte har så jätte mycket att berätta. Jag har jobbat söndag,måndag och idag, idag blev det inte heldag eftersom det var så himla lugnt!

Igår var det nationaldag och vi var på norra berget med Peter, Sandra och hundarna och fikade och myste på medans solen var framme. Sedan blev det middag hemma hos mamma och per och där blev det kinamat, skönt för jag orkade verkligen inte laga mat! :P. 

En annan anledning till att jag inte har bloggat är för att jag har en ny mobil och kan inte blogga från den, finns det inte en blogg.se app? Det är iallafall min första smartphone, känner mig lite efter alla andra men ändå. Men nu har jag ju en och kan hänga med på allt, kolla fejjan hela tiden, instagram (nelliehanna heter jag där!) och allt sånt, så tack älskling :) ♥

Näe, nu ska jag ta och hitta på nått annat, orkar inte sitta framför datan. Ha det fint så får vi se när jag skriver nästa gång! 


Måndagkväll

Hejhej.

Då har jag jobbat två dagar på sommarjobbet, som ni kanske förstår pga vädret så har vi det fruktansvärt kallt där ute så det är mindre roligt, annars är det faktiskt roligt! Idag var det en karl som frågade mig om det var modernt med blått läppstift (det var så kallt så jag var blå om läpparna :P) haha.

Nu är jag ledig två dagar, F har halv-dag imorrn och är ledig på onsdagen eftersom det är nationaldag så det blir mysigt :)

Jag hade väl inte så jätte mycket mer att skriva just nu, kollar på tv och kvällsfikar just nu så jag ska fortsätta med det nu. Ha det fint! :)

Vi längtar efter sommaren!



Lördageftermiddag

Hejsan.

Då var det juni, ute är det knappt 10grader och regn..

Igår gjorde jag klart första året på mittuniversitetet, så nu är det sommarlov och det känns ju såklart himla bra! :) Det firade vi här hemma med god middag som fick bli en pastasås med kyckling och massa annat gott, pasta, sallad och hemmagjort bröd. Efterrätten åt vi medans vi tittade på lets dance finalen och det blev rabarerpaj med vaniljvisp, gottgott :).

Idag har vi varit ute på birsta med Jonas. Vi var inte ensamma där ute.. om vi säger så :P. Blev liite shopping och nu har vi kommit hem för en stund sedan. En kladdkaka står i ugnen och är alldeles strax färdig, vi är nämligen bjudna på middag hem till mamma och per och skulle då ha med oss efterrätt, fick veta det lite sent så det blev att slänga ihop en kladdkaka!

Imorrn börjar jag mitt sommarjobb så jag hoppas att vädret vänder och blir bättre! Ha nu en bra lördag allihopa!