Skrivig tisdag

Jajemen, mitt liv just nu består av skrivande, vi är nämligen mitt uppe i det sista i skolan, B-uppsatsen. Jag skriver som sagt med Natalie och vi började för en vecka sedan, har suttit hela dagen igår och hela dagen idag och kan knappast säga att det går framåt.. det är jätte svårt med artiklarna, och det måste börja flyta på snart för att vi ska hinna. 
 
Inte nog med det så har det varit full rulle över huvudtaget. I fredags började jag inskolningen på mitt sommar-vikariat, i fredags var jag där 13.30-21.30 och sedan jobbade jag med mitt extrajobb (godisplock) på lördag och på söndag var det inskolning igen 7-15.30.. Och idag har jag också varit en snabbis på sjukhuset och lämnat drogtest som man måste göra om man ska jobba på sjukhuset, fick kissa i burk och lämna blodprov, vet inte vad som hände när hon stack mig men nu efteråt har jag fått en bula där och det är ömt, hoppas det lägger sig snart. 
 
Jaha och annars? Ja, inte ens 4 veckor kvar till New york! Jag har igentligen så mycket jag måste tänka på just nu med nytt jobb och skola men det som snurrar mest i huvudet just nu är endå NY, vill bara åka! :)
 
Näe nu tror jag att maten är färdig, idag blir det pannkaka och det är alltid F som gör de för det kan inte jag :P Jag som tycker om och laga mat och är ganska bra på det.. men pannkaka är inte min grejj :P haha. Jaja, ha det nu så fint tills vi hörs igen!
 
Min kamera har snart dammat igen, blir ju bättre nu till sommaren. Så länge får ni nöja er med insta-bilder.. och som vanligt så är det ju mycket mat som gäller. Här är den fina middagen jag fick av hjärtat i söndags när jag hade jobbat hela dagen och en smaskig köttfärsås från igår ♥
 


Tisdag, trött dag.

Hej!
 
Här sitter jag och är ganska trött.. har nämligen jobbat mitt livs första natt i natt. I nog med att det var första jobbnatten någonsin så var jag helt oförberedd. Hade skola igår så jag klev upp 6.30 igår morse. Var på skolan i nån timme sedan på kvällen grillade jag, F och danne korv till middag, det var mysigt. Sedan när jag kom hem ringde dom från avd93, där jag hade min praktik som tog slut för bara 5 dagar sedan (kul att dom redan ringde : ) ) och frågade om jag ville jobba natten, och då var det bara 2 timmar tills jag skulle börja. Så jag hade alltså varit vaken sedan 6.30 och skulle då jobba 10timmar till klockan 7 imorse. Kan säga att natten har varit låång, men det har gått bra, det var en lugn kväll. 
 
Och jag är fortfarande vaken för klockan 8 var Natalie från klassen här och vi började med våran B-uppsats för det hade vi bestämt innan jag visste att jag skulle jobba och vi behövde börja med den så det fick bli så. Vi fick ihop en hel del så det känns bra. 
 
Nu tänkte jag snart gå ut med embla, sedan tänkte jag nog åka och handla lite mat och duscha, försöker hålla igång nu för det känns himla konstigt att gå och lägga sig nu : p klockan är mitt på dagen och solen skiner, näe.. jag sparar mig med att sova tills ikväll, blir nog en tidig kväll dock ; ) Och juste, igår var jag ju hos frissan och klippte mig också, det behövdes verkligen : )