Invigning

Idag har jag och Emma varit på invigningen av hospice uppe vid sidsjön,och varit "mingel-servitriser". Dom skulle hämta oss runt 12-halv ett men klockan halv 11 ringde dom till Altinska och sa att dom skulle hämta oss på direkten. Så då åkte vi upp dit och började förbereda,de va jätte fint och stort där :) Sen kom Drottning Silvia klockan två osså hälsade hon på alla och sen höll hon och några till tal osså sjöng en kör som kjell lönnå(vet inte hur de stavas) va med i. Sen skulle jag och emma ut med moserande vin på bickor och jag fick servera Drottningen :D hahah :P. sen vare bara att gå runt och mingla :P sen klockan kvart över 5 typ fick vi sjuts ner till stan sen sjuts därifrån av emmas mamma. Och nu är jag hemma och ganska slut men de är träning om typ 2 timmar så de är bara köra på ;)


Tråk

Idag känns allt så där tråkigt igen, Känns så allt för ofta nu :/ vet inte vad de är.
känns liksom som att jag aldrig har nått att göra och jag bara sitter och tittar på tv och sover och sen helt plötsligt äre en ny dag. Så nu när de är en sån här dag igen så ska jag gå och tvätta håret snart tror jag,sen ska jag börja med två arbeten i skolan och sen äre vel idol och sen äre vel bara att sova.. deprisions varning.


Lördag kväll

Igår va vi hos sofie och skulle äta middag,
när vi kom dit så hade vi ingen is till drinkarna så fredrik och fredrik
fick åka ner till Mcdonalds och hämta is där :P haha.
 sen hade jag glömt glassen till marräng svishen hemma så då fick
dom hämta de också :P .
Sen när dom äntligen kom tillbaks så åt vi,
De va gott..men de va så jääävla starkt :P
vi kan då aldrig lyckas helt med nått menmen :P
tror de va vitlök i allt ;P .
Sen tittade vi på svenssonsvensson och en gjorde vi marrängsvishen,de va gott :)
och äntligen fick du din marrängsvish älskling ;D .
 tänkte på dig när jag kom med förlaget ;)
sen tittade vi på tv och helt plötsligt blev jag så jävla trött,så jag somnade nästan där i soffan.
Och fretta somnade! haha :P .
Så tror klockan va typ 22.30-40 när jag och älskling åkte hem ;P Yeeah.
Men de va mysigt så länge vi va vakna iaf ;P .

Imorrse vaknade vi typ 9 :/ åt frukost,waxa skotern :P och sen typ inget.. och vid 3 sjutsade han hem mig,
jag vill aldrig hem när jag är med dig igentligen.. :/ menmen.

Och imorrn tar man sovmorron till typ 14.10 eller nått ;) .


Fredagkväll..

Jag är en äkta Sitta-hemma-människa :P de är fredag kväll och jag har suttit hemma hela kvällen ;) men de är skönt också. Va på grossis förut med älskling,fretta och sofie förut,handla mat tills imorrn när vi ska ha "par-middag" ;) hehe. Blir en kött bit och potatis gratäng,om vi kan lyckas göra en potatisgratäng nångång ;P vi har gått snart våra 3 år på Altinska men kan inte göra potatisgratäng :P aja :$ .
Så jag vet inte va som händer imorrn på dagen men på kvällskvisten blire middag då.

Föresten.. Jag har vääärldens sötast pojkvän :D ( L )


Helgen..

Ja,ifredags kom jag hem vid 4,käka lite mat och sen kom bubben och hämta mig : ) Sen åkte vi hem till han och klockan halv 9 då hade vi borstat tänderna och va redo att sova :P haha,men då tyckte vi de va llite tidigt ändå så vi såg den nya beck filmen - "de tysta skriken" tror jag den hette. Ganska bra. Vakna typ 9 på lördag, in till stan och köpte en grejj till bilen och sen hem sen in till stan igen för att köpa en till sak till bilen :P haha sen körde vi lite metanolbil med carlgren men sen gick hans bil sönder så då åkte vi hem,åt lite mat och tittade på nya svenssonsvensson,de va inte speciellt bra tycker jag :P , och sen typ vid halv 9 åkte vi och köpte godis,chips och dricka och skulle hyra film av fia men vi hittade fan ingen bra :P haha , osså åkte vi till sofies nya lägenhet och åt rabarberpaj och chips och godis och kolla på tv med sofie och fretta,vid 00 åkte vi hem.
Idag fick jag äntligen som jag ville så vi låg kvar och drog i sängen till 11 typ :D myyysigt. Osså åkte vi till dan , han skulle se hur bilen gick och stackarn måste hoppa runt på krycker i 6 veckor :P , och sedan åkte vi typ hem åt mat och myste lite sen sjutsade han hem mig : (  Jag älskar dig bubbii.


Ååh,

Jag orkar inte med min klass,den är så invalid, SUCK.
Tänk va skönt de ska bli när man inte måste gå med dom nå mer.. efter studenten :) Fattar inte änns varför folk får bli så, de är ju bara irriterande :/
Och onödig lektion, Gastronomi, den är så onödig, "läran om mat" Hitills har han inte sagt nått som man inte redan visste och ändå är lektionerna på 2 timmar och 20 minuter :/ Suck. Och nu har vi fått nått arbete vi ska göra, jag är med emma,jonas,linn och sofie och fick i uppgift att vi skulle göra en oktober fest,utomhus i sthlm för tyska ambassaden, haha. Aa,de är ju lite kul iaf,och fixa meny och ställe och underhållning till de är vel lite roligare än att han ska stå och prata hela tiden ;D hihi.
Aja,glöm skolan .. nu ska jag till älskling :D


Fredrik

För 1år och typ 3månader sedan träffades vi för första gången, då trodde jag aldrig att vi skulle bli tillsammans.
Sen när vi började umgås så märkte jag att du va allt jag ville ha,du va så mysig så jag kunde inte motstå dig :/ : )
Och en dag,4 november,blev vi tillsammans : ) och vi har haft ganska mycke uppochner men vi har klarat allt och de ska vi göra också : ) för jag vill vara med dig föralltid! : ) Du är de bästa jag har. ( L )

Har ni någonsin känt att när man lägger sig brevid nån osså lägger man sig närmare,så nära som man egentligen kan komma fast ändå känns de som att man kan komma närmare? Har ni någonsin känt att ni vill inget annat än att förklara hur mycke man älskar en person men de går bara inte,att de finns inget sätt som är tillräckligt,finns inga ord? Har ni någonsin kännt att de är liite svårare att somna utan den här speciella person brevid? Har ni någonsin kännt att de finns inget bättre?

De har jag..




Love can touch us one time,and last for a life time



Jääh :D

Nu hittade jag buss kortet :D HAHA. orka tappa bort :P .
Ja,idag börjar klockan 3 och går till 16.20,orka en lektion.. bild äre :P ORKA.
Men men jag är ju ingen stor-skolakare så jag drar vel dit då.
Och imorse vaknade jag 09.15 och kunde inte sova,fast jag har sovmorron till 3 :P så då tog jag ett varv i eljusspåret :P och nu sitter jag bara.. väntar..


Orka!

Hej jag heter hanna och är duktig på att tappa bort saker.. Och jävla sär att de är busskortet jag har tappat bort nu!! jaa,jag blir trött i hjärtat blir jag. Faaan,va irriterande.. så om nån har de så skicka hit de innan jag börjar grina :P


Seg lördag..

Jaa,idag har jag inte gjort så mycke.. Sofie och fretta kom och hämtade mig så åkte vi och kollade på hennes lägenhet : ) Sen ner på stan sen hem igen.. Sen har jag bara kollat på tv och suttit här framför datan :P :/ Osså tittade jag va de va på tv ikväll och då såg jag att de va 8 mile, och den har jag inte sett på länge så då tänkte jag att jag lika gärna kunde se den nu när jag inte hade nått annat att göra ;P Så jag gick till Citygross och köpte godis för 30 KRONER haha :P Så nu har jag svullat och tittat på filmen nu väntar jag på att Isac ska komma och hämta mig så jag ÄNTLIGEN får sova med han,har inte sovit med han på en vecka : ( buuuhuu.  




    GOTT MED GODIS : )