Lov!

Fett med skönt ;) Man måste göra så att de verkligen märks att de är lov,därför latar man mest ;) .
I måndags morse och tisdags morse sov jag hos älskling och sov till 10.30 båda dagarna , Hell yeah! ;D men i tisdags va de inte meningen för då skulle jag ju upp och göra lunch åt bubben , men jag hann ändå ;) .
Iaf,idag har jag varit med Fia på staden, hon ville ha en halsduk så de köpte hon, och jag ville ha vantar så de köpte jag :) och nu sitter jag bara och väntar på att älskling ska komma och hämta mig nångång,orka sitta här :P .

Och för alla som inte sett det,så är jag ny piercad ;) Piercingen fick jag av älskling :)
och pappa är inte största fanet av den ;P



GRATTIS !! : )

.. Till mig ;) idag fyller jag 18 år ;) morgonen började hos Älskling : )osså klev jag upp typ när han åkte till jobbet så typ 06.45 , osså åkte jag till skolan halv 9 började 9,och när jag kom till skolan visade de sig att jag var den enda som inte hade varit i disken så självklart åkte jag på de på min födelsedag :/ :P Men de va kul enda , dom i köket sa grattis hela tiden och sjöng osså gjorde dom en tårta som jag fick ta med mig hem, "Hanna 18 år" stog de :P haha :D. Sen åkte jag hem och då fick jag kycklingsallad till middag :) sen kom älskling till mig osså fikade vi tårta :) och jag fick blommor av han : ) fiiina va dom :) ( L ) men den andra presenten ska jag få senare : ) Osså sjutsade han ner mig till träning vid kvart i 8 osså där fick jag min present av fia :) HIHI. "va kan de va?" ;P :D . Och nu är jag hemma och min födelsedag är snart slut : ( tråkigt.
Och i tisdags firade vi hos mamma : )
Och i förra helgen firrade vi med mormor och leffes mamma och pappa och farmor.
Så jag har fått lite allt möjligt , tex ,
Kokböcker
ljusstakar
trisslotter ( vann på ena ;) )
Hudkräm
Parfym
hårband
Pengar
blommor
plattång
mössa
Osså kanske jag ska göra en piercing som jag ska få av älskling : )
Osså ska jag göra en tatuering som jag ska få av Mamma : )
TACK ( L )

 tårtan som pappa gjorde ;)

 tårtan jag fick på skolan ;)


Torsdag

idag hade jag ingen skola,eller jo de hade jag,men bara en lektion och den började klockan 3 så den är så jävla onödig,osså är de bild också : / Så jag sov hos älskling och han börja ju jobba 7 som vanligt men jag sov tills han kom hem på lunchen och då va klockan 11 :) då åt jag frukost och han åt lunch sen äva han ensam på jobbet så jag följde med han dit och tittade när han jobbade : ) Mums killen min : ), osså fikade vi bullar och saft som han hade med sig osså sen vid 20 i 4 åkte vi därifrån och han sjutsade hem mig .
Och nu har jag varit på träningen,de gick förvånansvärt bra idag på sista : ) jippi ;D


Guldtrofén : )

Tills idag hade vi i uppdrag till guldtrpfén att göra en tårta.
Och de har varit mycke tjaffs om den där jävla tårtan :P hur den skulle se ut och allt,men vi kom fram till att vi skulle ha en tårta med vit marsipan. Så Jag,sofie,mathilda,amanda,linus och anna började göra den klockan 10 imorse.
Vi hade köpta tårtbottnar,8st,för den skulle vara hög ;) . Osså penslade vi tårtbottnarna med campagne ;) osså innuti hade vi första lagret Vit chokladmousse,andra lagret va Jordgubbsmousse och de tredje lagret va Baileysmousse, osså hade vi alla tre lagrena två gånger, så sex lager ;) . Och sen smetade vi den vita chokladmoussen runt och kavlade ut marsipanen och la över tårtan, och sen tog vi de som blev över av marsipanen och flätade den och la den längst ner runt tårtan, sen spritsade vi nån glasyr grejjs runt den och på toppen av tårtan hade vi tre riktiga roser :) De vart så fiint :) Och när vi ställde ut den på hedberska så hade vi på en svart bricka brevid,hade vi den tomma champagne flaskan,två champagne glas ,en skål med jordgubbar,serveter och brevid allt de hade vi två levande ljus : ) Och bakom oss stog en stor träskiva som vi hade klätt in i vitt papper och skrivit "HR3A , Först ut" på ;D . Men så hade vi glömt att folk skulle smaka så vi hade inga bestik,inga tallrikar och ingen tårtspade :P men de fick vi tag i till slut så :D . Det vart bra och tårtan vart jätte fin :) . Tyvärr har jag ingen bild än :P



Måndag.

Haha de va lite roligt idag i skolan,vi va på väg från åkersvik till altinska osså alldeles utanför hedberska halkar emma på ett löv och går ner i spagat :D hahahaha De såg så roligt ut,hennes min :D svår slaget emma,slog nog min kaffe-vurp ;) Och linus va ju tillbaks idag också ;)


Efter skolan gick jag upp till fia,värsta motvinden osså den där äckliga backen :P men jag kom upp :P .

Osså tittade vi på Eva den allsmäktige , jag ville se den igen och fia hade inte sett den så ;D haha,skrattade inte liika mycke den här gången men mycke skrattade vi :P den är rolig :)

Sen gick jag ner till bussen och va hemma sju typ för jag skulle träna inför provet imorrn.


Och nu ska jag nog sova, niiight.