Mitt i sommaren

Det var länge sedan jag tittade in här, det finns en väldigt enkel anledning till det och det är att bloggen är långt ner på prio-listan nu. 
 
Men nu är jag här, mitt i sommaren och just idag råkar vara en ledig dag för mig. Så när resten av familjen vaknar bär det av ut till stugan. 
 
När jag vaknade imorse vid åtta så tänkte jag på hur bra livet blev sen Milian kom, vilket jag ofta tänker på. Jag vaknar vid åtta och tänker "men vad skönt med sovmorgon". Innan Milian tänkte jag ju aldrig så när klockan var före tio men nu gör jag det, tidigare mornar ger längre dagar, vilket ger mer tid till roligheter eller mer tid till att bara finnas med mitt fina barn, så värdefullt. Och tacksam är jag att jag känner så, du tillför så mycket fint och bra i mitt liv, älskade barn ♡
Nu ska jag gå och väcka pappan. Lilleman får sova tills han vaknar, han har precis kryat på sig från några febriga dagar, så det har varit mycket tårar från både honom och mig, fruktansvärt att se sitt barn så ledsen. Men som sagt bättre igår så hoppas det fortsätter åt det hållet nu.