Town

Var en sväng på staden med Johanna, köpte en liten väska som jag har tittat på några gånger ;P Just nu står termometern utanför vårat fönster på nästan 15+! det är ju i solen då men ändå.. 15+!! helt fantastiskt väder idag, man får riktiga vårkänslor men man lär ju bli besviken snart :P

Om ett tag ska jag väl göra nån mat, tog fram en korvsnutt som jag hittade i frysen så får bli nått av den. Resten av kvällen vet jag inte vad jag ska göra, blir väl framför tvn eller nått.

Väskan.. :) lite somrig sådär.


Måndag

Hejhej!

Ny vecka, jag vaknade flera gånger imorse men tvingade kvar mig själv i sängen till strax efter 10 och nu har jag nyss ätit frukost. Jag ville ju titta på oscarsgalan igårkväll men tror ni att kanal9 funka? Näää,klart den inte gjorde :P men det gör nog inte så mycket, galan höll ju på till 06.30 imorse ;) men så länge hade jag ändå inte tänkt sitta uppe.

Idag ska jag en sväng på stan med Johanna, annars händer det väl inte så mycket. Men föresten, vad man kan misstolka sin egen kropp ibland, jag skrev ju för någon dag sen att jag skulle börja mitt lite nyttigare liv idag och gå ner till drömvikten :P Ja, så ställde jag mig på vågen imorse och tänkte att den vikten är långt bort, men näe, det var den ju verkligen inte.. jag har 3,2kg jag vill gå ner :P grejjen är ju att man brukar träna samtidigt som man går  ner i vikt och då ser man inte mycket skillnad på vågen eftersom muskler väger, men nu ska jag äta lite bättre och gå promenader och sådär så kanske jag nåt den där vikten (har inte vägt så lite i min vuxna ålder tror jag så jag vet inte om det går :P men det är ju bara 3kg) och sen kan jag styrke träna om jag vill det.

Jaja,nog om detta.. undra om man skulle ta och diska kanske.. komma på nått spännande till middag också.


Söndagen

Hejsan..

Igårkväll blev det lite film här hemma, vi tittade först på Frozen, lite äcklig film :P En thriller eller rysare var det. Sedan såg vi Dinner fr smucks och den tycker jag tyvärr var dålig :P hade hoppats att den skulle vara roligare eftersom min favvo steve carell är med i den men ikke.

Idag har vi varit ute på ön och fyllt på spolarvätska i bilen osså fick embla springa av sig lite. Sen var vi en sväng på birsta men köpte inget, var på plantagen ch köpte en ny blomma till vardagsrummet eftersom en av dom jag hade dog :P nu ska jag försöka hålla den här nya vid liv! Sedan åkte vi och handlade lite till middagen och sedan hem till mamma och per och fikade.

Nu är vi hemma igen och jag står i köket och skriver eftersom jag lagar mat samtidigt ;) Idag blir det köttgryta, ganska lyxigt eftersom vi har älgkött i grytan(älg kött ät svindyrt) men bubben har fått massa älgkött av en arbetskamrat så :)

Ikväll blire bara att ligga framför tvn, skulle vilja se oscarsgalan klockan 23 men vet inte om jag orkar.. ;P får se. Ha en mysig söndag allihopa!


Sunshine

Hej igen,

Nu sitter jag vid köksbordet med min lilla dator och har fikat lite, vi köpte varsin Delicatoboll igår osså vart det ju såklart en potatisbakelse också ;) haha beroende? men dom är goda. Men nu ska jag faktiskt börja bli lite nyttigare, tänkte börja till veckan.. det är ju snart sommar trotsallt. Så jag ska kika hur mycket jag väger och sen bestämma hur mycket jag ska gå ner!

Menmen, tillbaks till fikat :P våran termometer står på nästan +7! men man får komma ihåg att inte bli för gad för det är ju faktiskt inte vår riktigt än, det är väl en månad kvar iallafall?

Förut var vi ut på en promenad med embla, hon fick springa lös och jaga frissben som hon tycker är kul i typ 10minuter sen är den helt ointressant :P. Vi ska väl åka och handla om ett tag, behöver lite grejjer till middagen, tänkte göra den där Allstars insperarade kycklingpastan :) muuuums.



Lördagmorgon

Godmorgon,

ja,idag sov jag till strax före 11 :p och bubben sov ännu längre för en gångsskull. Och nu har vi ätit frukost och snart blire en lång promenad för idag visar termometern +5 :) så det måste ju bara vara skönt ute! :)

Igår var tingen här vi satt alla 3 och kollade på lets dance och när klockan var 21.15 typ så kom vi på att det vore gott med godis, så vi åkte ut till maxi och köpte 2 feta påsar godis! :) haha. Sen när vi kom hem kollade vi på the wedding crashers på 1an, och föresten har vi ju kanalerna tillbaks nu :) inte alla som vi hade förut men dom viktigaste iaf.

Annars idag har vi absolut ingen aning om vad vi ska göra.. får se om vi hittar på nått. Ha en bra dag.


FREDAG!

Allas vår favvo dag är här, Fredag!

Och idag är det fantastiskt väder så jag och embla har varit ut på en långis och skuttat i snön och sådär ( jag skuttade dock inte lika mycket som embla :P ) och nu sitter jag framför datorn igen, har jag sagt att vi är utan tv? fast nu ljög jag ju kraftigt för vi har en tv.. men inga kanaler :P vi hade lånat en dreambox av bubbens kompis som nu skulle flytta långt bort och ville såklart ha med boxen så nu väntar vi på våran egen som vi har beställt och det kan ta upp mot 3veckor ;) men vi ska låna ett kort och sätta in i tvn och åtminstonde kanske få nån kanal? aja,det blir nog bra.

Lönen kom idag,vågade inte riktigt kolla och när jag gjorde det satt jag nästan tungan i halsen! Väääldigt positivt överraskad om vi säger så :P :), alltid lika kul ;P.

Nu sitter jag som sagt här framför datan med en kopp te och en potatisbakelse ;P jag ska titta på veckans avsnitt av svenska mästerkockarn, missade det eftersom vi såg film då. Hörs senare!


hon har verkligen noll kontroll på den där tungan asså :P

Fångade precis när hon skulle ta en JÄTTE tugga av snön, Mmm mask i magen!

Sen efter en stund får hon massa snöklumpar under tassarna som måste gnagas bort..

Ett dyk ner i snön och en vila på det så är vi fit for fight sen!




Movietime

Ikväll har jag som sagt varit på bio med mamma,sebbe och desire. Vi såg Sanctum och ja, den var väldigt spännande! Får se om man får nå läskiga drömmar efter den :P Skulle aldrig falla mig in att dyka i grottor iallafall, men det hade jag faktiskt inte tänkt göra innan jag såg den här filmen heller :P Den är ju även i 3D så det blir lite häftigare och lite läskigare :P Osså får man ha på sig snygga brillor ;) ja, den tycker jag ni ska se.







Näe, nu blire sängen tror jag. Godnatt!


Torsdag

Goddag!

Tänk att jag lyckas vakna nästan exakt samma tid varje dag? inbyggd väckarklocka kanske. Embla ska snart äta så vi hinner med promenaden innan min tvättid börjar klockan 1, ja.. så roligt ska jag ha idag ;) men det behövdes, tvättkorgen höll på att svämma över.

Igårkväll kollade vi på Due date, den hade väl sina roliga stunder men jag hade förväntat mig lite mer. Till filmen blev det som sagt fika, bullar och potatisbakelser :)


Och ikväll blir det bio med mamma och bror, det blir roligt för vi har nog inte varit på bio tillsammans sedan jag och sebastian var små :P vi ska såklart kolla på Sanctum!

Undrar vad alla ska göra ihelgen.. det är inte lika roligt att sitta hemma en helg nu när man gör det hela veckan också, så något hoppas jag vi kan hitta på :)

Näe,nu ska jag sätta igång här, först var det lunchdags för djuret ja..


onsday

Hallådär!

Inatt vaknade jag vid 5.30 och skulle på toa och sedan hade jag jätte problem att somna om, men det gick till slut och jag sov till efter 10 nångång. Johanna ringde och lät lite smått hysterisk och sa att vi skulle på birsta och kolla på en ny tv åt hennes för hennes hade gått sönder imorse, så hon kom hit och vi gick ut med embla och sedan till alla tv-affärer i birsta, hittade  tillslut den rätta på Media, åkte hem till henne och intsallerade den och så sen tillbaks till birsta, handlade lite på maxi och sedan en sväng på bokrean, hittade inget speciellt och sedan hem igen.

Nu har vi nyss ätit middag,blev pastasås idag, gott! :) Danne är här också så vi ska snart ta en promenad med embla, pojkarna vill kika in nya kiosken här i korsta så vi tar väl en sväng förbi där ;P han hade även med sig bullar hemmifrån så sedan blir det fika med bulla och potatisbakelse ;)

Ha en trevlig kväll!


Tisdag

Hejsan!

Har inte haft något intressant att skriva idag så därför har jag inte skrivit, jag har igentligen inte något att skriva nu heller men :P

Men, idag har jag iallafall tagit en willys-promenad och handlade lite smågrejjer. Sedan har jag inte gjort någonting speciellt, kollat på OC såklart ;) hehe. Till middag ville bubben ha pannkaka men jag var inte så sugen på det så jag gjorde en sallad :)

Lite grekisk-inspererad, Isbergsallad,gurka,tomat,majs,svarta oliver,soltorkade tomater,fetaost och pasta. En minibaguett och vitlöksdressing till, muuums! :)


Nu har mannen i huset åkt iväg för att gå på hockey så jag har kvällen för mig själv, ska bara kolla på tv dock ;P. Ha en bra kväll!


Måndag

Hej ny vecka!
Imorse blev jag väckt av telefonen, det var nån från bingolotto som ville att jag skulle prenumera på lotterna, det ville inte jag :P. herregud kunde hon inte ringt lite senare. Så nu har jag nyss ätit frukost och småkollar på tv lite.
I lördags när jag hade poppat popcorn och skulle hälla upp i skålen så brände jag armen på botten på kastrullen, gjorde ganka ont då men syntes inte så mycket.. Så här ser det ut nu.. ↓ :P gör inte ont nu dock :) men snyggt va?!


Söndag

Hejsan!

Igår var det som sagt fest, Jag,sara och anna gick upp till kinastället vid 6 och köpte med oss mat och käkade här och sedan kom dom andra och vi spelade massa spel och grejjer, hade jättetrevligt. Sen åkte vi ner på stan och gick in på memento och dansade där hela natten lång, vi gick hem klockan 3 när dom stängde ;P riktigt härlig kväll :) har lite bilder men orkar inte lägga in dom på datan nu. När jag kom hem åt jag resterna av kinamaten och sedan kollade jag på tv och gick och la mig vid halv 5 imorse :P.

Och idag har jag och bubben varit ute på ön nästan hela dagen, vi var med hans mamma och pappa och syrra med hundarna ute på isen och åkte skoter sedan fikade vi hos systern och sedan åkte jag,bubben och hans mamma och pappa på birsta en sväng och bubben köpte 2 tröjjor. och jag hittade en fin sjal :) Sedan hem till dom och åt middag, fläskfile :) gottgott.

Men nu är vi hemma igen och ska kolla på film om en stund, dukat upp med chips,popcorn och godis! Ha en mysig söndagkväll allihopa :)


Lördag

Hej och goddagens.

Imorse låg vi och drog oss till strax efter 11,skönt de! :) sen klev jag upp och fixade frukost och sen skulle vi på systemet och då ville mamma med så vi åkte och hämtade henne och vi tog även en sväng inne på birsta city, köpte en ny partyväska som jag ska inviga ikväll! Sen åkte vi hem till mamsen och fikade,bullar och muffins och KAFFE! wow,jag hade faktiskt längtat kaffe :P. Sen for vi hem och nu sitter jag och kollar på Baksmällan på canal+, haha den är bra :)

men jag ska snart börja fixa smink och hår för strax före 18 ska jag möta upp Sara och Anna så ska vi gå upp till kinastället och köpa mat och sedan ska vi käka här och vänta på dom andra, ikväll äre party! :D

Ha en bra kväll allihopa! visar väskan sen om jag hinner ;)


Fridaynight

Hej igen, har ni en bra kväll?

Jag ligger och myser under mysfilten i soffan och kollar på lets dance,som är slut nu då men :P har lite godis och grejjer här också :)

Till middag blev det Lax, med ungsbakad potatis,morötter,palsternacka och rödlök och en fetaostkräm till, supergott :)


Om en stund ska vi titta på film, den ganska nya tecknade filmen Megamind :) hoppas den är bra. Ha det myys.


Potatis?

Hej igen,

Jag fick baka själv för johanna fick förhinder men det gjorde ju inget. Tänkte visa vad jag bakade idag..

Det blev Falska potatisbakelser! Ingen aning vart namnet kommer ifrån för kakan har inget med potatis att göra :P Men god är den :) mums.


Annars har jag städat lite och varit ut med embla och nu är det ju OC, paus dock,såklart! Ikväll blir det en lugn och fin kväll hemma framför tvn, ska iväg på willys sedan när bubben slutar,kanske köper nå gott då :)


Fredag

Godmorgon!

Då var det fredag igen, och jag är uppe lite tidigare än vanligt. Jag ska börja med att käka lite frukost, sen tänkte jag hinna diska och kanske städa liite innan johanna kommer hit, så ska vi som sagt baka :). Måste hinna städa också.. för imorrn är det partyyy :) men jag hinner ju städa lite imorrn på dagen också så det är ju ingen panik. 

Nej, hörrni nu ska jag sätta igång här, ha det fint så hörs vi senare!


Torsdagkväll

Godkväll,

Nu är jag hemma igen efter nån timme på birsta, Sara kom och hämtade mig vilket var väldigt skönt, slippa åka buss ;) Jag köpte ett par vanliga leggins och 2st strumpbyxor.



zebramönster och leopardmönster, jag gillar zebramönstret :)


Nu ska jag nog snart fixa lite kvällsfika, det blir en lussebulle ikväll med :) gottgott. Imorrn ska jag och johanna baka :) Trevlig kväll allihop!


Torsdag

Hejsan!

Idag vaknade jag vid 10 som vanligt, var ut med embla och åt frukost. Nu har jag precis sköljt ur färgen ur håret så nu är utväxten förhoppningsvis borta :P sitter fortfarande med handuken på huvet så jag har inte tittat men det vore väl konstigt om den inte var borta :P.

Inatt vart klockan 2 innan jag somnade, jag tog med mig veckorevyn och gick och la mig och det var faktiskt mycket läs-bart i det här numret, annars brukar jag mest kolla på modet och sånt där :P men nu var det några roliga myter och även 2uppslag med kändisars död, det är ju intressant även om man redan läst det mest om dom flesta och i det flesta fall handlar det om överdos men ändå.

Aja, resten av dagen tror jag att jag ska småstäda lite,kanske spela lite mario.. men först ska jag ju torka håret och fixa det. Och sedan ikväll blir det nog en sväng på birsta med Sara :) Ha en bra dag!

Här är färgen jag använder..


Kvälls

Hej igen,

här snöar det än, ja.. det är ett himla tjat om snön nu men det slutar ju verkligen inte :P Fick lite julstämning och fikade en kopp te och en lussebulle till kvällsfika ;) jag har en hel påse med dom gula godingarna kvar i frysen :) Men jag fick iallafall äntligen komma iväg till willys ikväll så nu vet ni vad som står på schemat imorrn, utväxtfärgning! jajamen, det är dags.. dock är det ännu inte panik igentligen (vilket är konstigt för jag minns inte ens när jag färgade sist?) eller så syns den jätte mycket men jag ser det inte.. anyway, den ska färgas.

Jajaa, tror jag ska dra mig mot sängen om en stund, fick en ny veckorevyn idag och den brukar jag passa på att läsa i sängen :) Sov gott!



Snow

Jag var tvungen att ta en promenad förut, även fast det snöade.. har såld en bikini som jag skulle skicka iväg. Men promenaden gick bra, det var inte så kallt och det snöade inte lika mycket då som det gör nu, wow vad det snöar nu :P. Jag ville ju gå på willys också men kom på att jag kunde ta det ikväll när jag kan åka bil dit :P smart. Det är dags att färga utväxten, och kanske lite till.. funderar på lite mörkare, vi får se vad jag hittar på.
Nu ska jag fortsätta kolla på OC ;)


Onsdag

Hej och godmorgon.

Nu börjar jag bli trött på det här vädret, jag har haft planer på att gå och handla på willys flera dagar men det känns inte så lockande i -15 eller när det snöar. Men idag måste jag gå så snälla sluta snöa åtminstånde.

Annars då, vaknade nyss och ska väl kanske äta nått frukostliknande (har ingen mjöölk,vad ska man då äta till frukost?!). Och dagens uppdatering om magen, matlusten är inte tillbaks! skärpning nu magen! jag behöver mat! :P hehe, jag äter ju ändå, men inte mycket.

Aja,ska se om jag kan skrapa ihop nått till frukost.



Tisdag

Hejsan!

Ser ni, jag har gjort om designen här på bloggen :) äntligen, min förra var ju jätte tråkigt. Det ända som saknas här på den nya är lite mer personliga bilder i headern ;P

Förövrigt så mår jag bättre idag, mår inte illa alls, dock är matlusten inte tillbaks, har ätit 1 fröig-macka idag bara. Menmen, på bättrings vägen iallafall! Kom på att vi hade ganska mycket tvätt så gick ner och kollade om det kanske fanns nån tid i närheten, och det fanns idag, klockan 1.. så jag håller på och tvättar.

Men det här har ju inte jag tid med.. Nu är det OC :)


Måndagkväll

Hej igen,

ligger i soffan och tittar på familjen annorlunda, sedan är det spårlöst och efter det äre väl sängen eller nått. Pojkvännen behövde inte jobba över idag utan fick göra det imorrn istället så vi åt en romantisk middag för 2.. våfflor med hallonsylt och vaniljglass :) mums.


Så idag har jag fått i mig 1 näve sallad och en halv kycklingfile till frukost/lunch och 2 våfflor till middag. Börjar gå framåt, men är absolut inte hungrig och mår fortfarande konstigt i magen, men man mår inte bättre av att inte äta, måste ju.

Nu ska jag fortsätta titta på tv och slöa i soffan,kanske blir en kopp te om en stund. ha en bra kväll.


Måndag

Hej!
Usch vilken tung dag jag hade igår, jag misstänker matförgiftning eftersom jag hade alla symptom som jag kunde googla fram. Jag låg i soffan exakt heela dagen, och efter att ja öegat halva dagen började ryggen göra jätteont också. Så jag låg och vred och vände och snurrade där i soffan. Det ända jag åt igår var ca 4skivor potatis och nästan en halv kyckling file. Godisskålen åkte fram på kvällen och jag åt 2 polkagrisar. Gick och la mig runt 22 nångång och tog en ipren och sov till strax efter 9 imorse. Jag mår bättre idag men har fortfarande ingen matlust, kan nog äta ändå eftersom jag fick behålla maten i magen igår. Är fortfarande väldigt varm och ögonen vill inte riktigt hänga med.. Det blir soffan idag också men idag måste jag gå ut med embla eftersom jag ensam. Igår fixade min söta pojkvän allt, gick ut med embla, handlade och lagade mat :)
Det är ju även alla hjärtans dag idag, men pojken ska nog jobba över och det gör inget för mig, vi hade ändå inte tänkt göra nånting. Vi kan mysa lite i soffan när han kommer hem :)

Det här var en god vän till mig igår, visst är den söt? det är en värmepåse.
men fyller den med varmtvatten och lägger den där man har ont.


Söndag

Hejsan!
Tänkte bara säga att jag lever.. knappt? vaknade tidigt imorse och mådde jätte illa, kände redan igår att jag mådde lite dåligt med trodde att jag hade ätit för mycket. Jag somnade om en stund imorse, vaknade och det hade inte blivit bättre, jag mår precis som om jag var bakis? jätte konstigt, kanske var nått jag åt igår som var dåligt. Aja, resten av dagen blir i soffan, har inte kunnat äta än heller. har inte kommit ur morronrocken och vet inte om jag gör det heller :P.
Hoppas ni mår bra iallafall och ha en bra dag!


Chaow praya river

Nu har vi kommit hem från en härlig middag på Chaow praya river, en jääätte mysig thairestaurang nere på stan. Tingen hade bokat bord och önskat att vi skulle få sitta i en av bungalowsen, och det fick vi och det var supermys där :) dit går vi absolut igen :) Jag åt faktiskt dock något så vanligt som 3 små rätter,kyckling i gröncurry, oxfile i ostronsås och friterade räkor med sötsursås. men jag brukar inte äta det så för mig är det inte så vanligt. men nästa gång ska jag definitivt prova nått mer thai! Till efterrätt åt jag exotiska frukter med glass :) Maten var supergod och som sagt jätte mysigt, man fick lite thai-feeling där verkligen. Det var som sagt jag,bubben,tingen och mikaela och vi satt och surra i 2timmar och nu är vi som sagt hemma igen.

Så nu sitter jag nerbäddad i soffan under mysfilten med godisskålen på bordet och tittar lite på du,jag och dupree. Ha en mysig lördagkväll!

Chaow praya river är förövrigt namnet på floden som går igenom bangkok,
och här är jag och Tingen i en longtail boat på Chaow praya river :)



Lördagkväll - dinner out

Hej igen.

Denna tråkiga lördag räddas av middag på stan med bubben,tingen och mikaela :) Vi ska på nått thai-ställe i stan som tingen hade varit på och tyckte det var kanon, vi andra har inte varit där så det blir spännande, we all like thai you know ;) hehe. Nu ska jag hitta nått att ha på mig också..

Hoppas ni får en mysig lördagkväll.


Snowflake

Vad tycker ni om min söta mys-tröja? :) jag tycker den är supermysig och söt!


Lördag

Hejsan och godmorgon.

Vaknade idag vid 10.. kan tydligen inte sova längre. låg kvar till 11 och klev upp och har precis ätit frukost. Och nu har jag förstått att detta måste vara tråkigaste lördagen på länge, jag har ingenting att göra! eller ja,man kan ju alltid åka på stan eller birsta men vad ska man göra där när man inte bör shoppa :P och städa det gjorde jag ju igår..

Näe,det blir en promenad om en stund sen lägger jag väl mig i soffan igen och hoppas att dagen går fort. Hoppas ni har en roligare dag!


Fredagkväll

Godkväll vänner!

Ikväll har vi som sagt varit hos mamma och per och käkat tacos och tårta :) innan det var vi på birsta, jag köpte ett sånt där graffiti-nagellack, sånt som ska spricka på naglarna. Åkte hem och testade det och jag är tyvärr besviken då det var svårt att få till det bra, på dom flesta naglarna såg det mest ut som att man var väldigt dålig på att måla på nagellack eller att det hade suttit där i ett antal veckor och nötts ut lite fult :P så jag tog bort det.

Men iallafall, med eller utan nagellack så var vi till mamma och per,fick en välkommentdrink(och en till efter den :P) käkade tacos, kollade lite på lets dance och sedan vart det tårta med presentöppning. Amanda fick ett smyckes-kit av oss, sånt där som man får pyssla ihop själv till ett armband. Och nu har vi nyss kommit hem och tydligen ska herrn gå och lägga sig på en gång, men jag är inte alls trött,så vad ska jag göra?

aja,får väl kolla på tv eller nått, Godnatt!


kitchen-wall

Så här såg det ut innan..

Och efter :) möblerade om bordet och tog bort hyllan på väggen. Satt upp några tavlor och klistrade dit en vägg-text, har faktiskt haft texten länge men inte vetat vart jag skulle ha den, där satt den ju perfekt :)



Fikapaus

Jag var ut på en promenad med embla förut och när vi kom in åt jag lunch som blev rester från gårdagens middag, kikärtssoppa :) sedan städade jag lite, diskade, plockade, skurade lite inne på toa och dammsög så nu är det fint och rent här hemma :) När jag hade städat färdigt tyckte jag att jag förtjänade lite fika, så jag fixade en kopp te,en kokostopp och en kaka :) mums!
Birsta nästa!


Freedag!

Äntligen är det fredag igen :) älskar ju fredagar!

juste, jag tittade aldrig på det andra avsnittet av OC inatt, jag insåg att jag var trött så jag sov istället :P klev upp vid 10 idag och åt lite frukost och nu är det snart dags för en promenad i det fiina vädret, lite skillnad på vädret igår och idag :P haha, det var ju nästan storm igårkväll/natt. men idag är solen framme igen :) Lite senare ska jag ut till birsta och kolla lite och när bubben slutar ska jag möta han där och kolla efter en ny tröja till han ;)

Ikväll är vi bjudna på tacos hos mamma och per :) det blir även tårta för att amanda har fyllt år :) så jag måste försöka hitta nånting åt henne på birsta också. jag som har varit sugen på tårta så länge :D haha äntligen! folk borde fylla år oftare! ;P

Ha en fin dag!
Om en stund kommer bilder på mitt vägg-projekt i köket också ;)


Nattblogg

Ja,här ligger jag i sängen och har precis tittat på morgondagens avsnitt av OC eftersom jag förmodligen missar det. Oh herregud jag måste bara se nästa avsnitt också :P skulle ju kunna vänta till måndag.. eller inte! :P sjukt bra.

Förövrigt.. blev klar med mitt lilla vägg-projekt i köket och det vart såå bra :) very good, så jag visar väl resultat imorrn då.

Godnatt!


Torsdag

Men vad det snöar idag då! Inge trevligt alls att gå promenad idag :P så det vart en inte allt för lång förut. Och nu har jag precis ätit lunch, lite sent men var inte hungrig förens nu.

Dagens har jag spenderat framför en vägg i köket :P håller på att förnya lite i köket, tror det blir bra :) visar när jag är färdig. Näe, undra om jag ska gå och fortsätta lite med mitt projekt där i köket innan OC börjar ;) hehe.

Hörs senare.

Heeej mitt vinterland! usch tråk-väder :P



Onsdagkväll

Godkväll alla glada.

Här ligger jag under filten i soffan, tittar på sveriges mästerkock och efter det är det fuskbyggarna och kvällsfika till det :)

Jag har hittat ett par skor som jag dog lite för förut, dom var så snygg!! jag finner knappt någon anledning till att inte köpa dom! Skulle vara helt fantastiska till våren/sommaren, men det är ju nu dom finns. Jag visar dom imorrn, nu ska jag fortsätta titta på tv.

Godnatt!


Onsdag

Goddagens!
Idag vaknade jag vid 10 och sedan har jag och embla varit ut på en härlig promenad, det vart ju jätte härligt väder. Imorse när jag tittade på termometern var det -5, inte så mycket men ändå. När jag väl skulle ut på promenad hade det blivit över 5+ :)
När jag kom hem kom jag på att jag skulle städa ett skåp i köket.. gick inte att hitta nånting där så det var dags :P.
Så här såg det ut innan jag städade och rensade.. ( och så här ser dom flesta skåpen ut,tur att man har luckor som döljer skiten ;) )
Och efter..
Haha ni ser ju hur mycket jag kunde rensa bort :P
Blev precis färdig med skåpet, väldigt lagomt,passande till OC som börjar om 5minuter ;)


Tisdag

Ja, helt plötsligt tog det slut på bloggandet för min del. Kände att det måste vara fruktansvärt tråkigt att läsa om att jag går upp samma tid varje dag,att jag äter frukost och att jag har varit ute med embla, och det är ju just det jag gör så det är ju det jag har att skriva om.

Men igår var vi faktiskt en sväng på birsta på kvällen, jag och bubben. Vi kikade i affärer lite men köpte ingenting, sedan handlade vi lite på maxi och sedan hem igen.
Idag har jag och fia varit på stan, uträttat lite ärenden och kollat runt. Sen åkte vi hem och jag åt sallad till lunch igen sedan ut en sväng med embla och nu är det snart OC ;) hehe beroende,svar ja. Sedan kommer bubben hem och gör middag, ikväll blire pannkakor ;)

Ha en bra dag!


Söndag

Godkväll!

Idag har varit en lugn dag, vi sov till 11 typ och vid 1-tiden tog vi en promenad till jonas och carro i haga och drack kaffe eftersom jonas har fyllt år. Sedan gick vi hem och nu ligger jag i soffan och kollar på tv och det är väl så resten av kvällen kommer se ut, har kvar massa godis från igår ;) hehe.

Ha en trevlig kväll allihopa!


Lördagkväll, middag

Idag blev det sen middag, och det blev ännu en middag som är inspererad av Allstars ;) nämligen..

Club sandwish!
Med kyckling, isbergsallad,gurka,tomat,rödlök,ost och vitlökssås! sooo goood :)



Nu resten av kvällen spenderas i soffan framför tvn med massa godis :) Ha en fin lördagkväll!


Lördag

Hej härliga lördag!

Idag är det lördag och vi vaknade vid halv 11,skönt att sova ett tag :) Sen vid 11 åkte han iväg till gärde för att kolla på nån skoteruppvisningsgrejj. Så jag tog en lite längre promenad med embla, tyvärr snöade det lite mer än jag hade uppfattat men det gick bra ändå :)

Nu ska jag fortsätta titta på tv lite, vet inte vad som händer resten av dagen, inga större aktiviteter eftersom jag sparar pengar ;p men nånting skulle man ju kunna göra ändå..

aja,ha en bra dag allihopa så hörs vi nog senare!


3-rätters

Idag slog jag på stort och gjorde 3rätters middag, men det var inte så speciellt inväcklade grejjer men väldigt gott och uppskattat :) Ber om ursäkt för dåliga bilder då vi åt i mysbeslysning :P

Till förrätt; blev inspererad av en förrätt på Allstars.. Nacho tallrik!
Med Guacamole,salsa och gräddfil, här behövs ju inga tallrikar eller bestik :)

Varmrätt; Pasta och pastasås med lövbiff och lite annat smått och gott.
Till detta - sallad och hemmagjorda vitlöksbröd :)

Efterrätt; Kladdkaksmuffins, glass med chokladkross och ett hallon,sött! :)




Fredag!

Då var det fredag igen, den här veckan gick fort och det tacka vi för :)
Idag har jag städat heela lägenheten, så himla skönt på en fredagkväll med massa tända ljus,god mat och ny städad lägenhet :) Jag har dammtorkat, dammsugit och torkat golven. Plockat, skurat och diskat. Jag och Embla tog även en promenad till Willys och köpte lite småsaker till middagen. Mitt i dammsugningen började OC så det tog ca 1timme att dammsuga :P Mitt i allt städande så bakade jag kladdkaksmuffins, dom blev vääldigt kladdiga.. och goda :)
Ha nu en super mysig fredag allihopa :)
Dom fina bäddsetten, tycker dom är fina med det lilla gröna i :) Där ser ni också våran coola fondvägg ;)
Passar väl på att visa resten av rummet, vid ena väggen har vi en byrå och tvättkorg. Även en garderob bakom dörren.
Och på andra väggen är fönstret,dålig bild för att det fortfarande var ganska ljust ute. Och Ja,det är jättefult med persiennen nere så där men den är trasig och går inte att dra upp :P


Torsdagkväll

Idag blev det lite husmanskost till middag.. Köttbullar med potatismos,gräddsås och lingonsylt! Hur gott var det då! :)

Annars har jag tvättat och bakat, nån som är chockad :P gjorde kokostoppar :) tror att dom blev lite stora dock men goda. Och nu ligger vi i soffan och kollar på Wanted på 6an. Men ser lite framemot att gå och lägga mig för vi har även bäddat rent med helt nya fina bäddsett ikväll :) visar bild på dom imorrn!

Näe,nu ska jag fortsätta titta på tv, ha en bra kväll!


Torsdag

Hejsan!

Vaknade imorse när bubben skulle till jobbet och var lite panikslagen och tänkte Varför har inte min klocka ringt?! men jag skulle ju inte upp förns flera timmar senare :P Klev upp halv9 men för en stund sedan ringde dom från dagis och sa att jag inte behövde komma idag för många barn hade blivit sjuka och var hemma så det skulle bli lite många fröknar. Så här sitter jag, sminkad och allt och höll på å fixa lunchen som jag tänkte hinna få i mig men det gör ju inget, nu har jag både lunch och middag för det blev lite mycket.. blev potatis och broccoli soppa :) mums! Jag sprang ner till tvättstugan och kollade efter en tid idag istället för imorrn och det fanns det så ska tvätta lite sedan :)



Kväll

Godkväll!

Jisses vad trött jag var förut :P höll på att somna i soffan men då släpade jag mig upp och gick ut med Embla. Måste vara för att jag har gjort nått idag,inte van :P. Men det är himla skönt att vara trött, jag brukar sällan vara det på kvällen.

Ligger i soffan nu och tittar på Sveriges mästerkock, haha var tvungen å skratta för mig själv när en iransk kvinna(vet inte om hon är iransk men nått sånt) ska säga jordärtskocka men säger istället jordätsSOCKA! haha. det låter ju jätte gott.. Mmm,strumpor! det tyckte jag var kul :P. Efter det är det fuskbyggarna och till det blir det vel lite kvällsfika :)

Ha en bra kväll och godnatt!


Onsdag

Hejsan!

Idag fick jag som sagt hoppat in som dagisfröken på ett dagis ute på ön, började 8.30 imorse. Idag har vi varit ute, ritat, ätit och läst böcker. Jag fick läsa för hela gruppen och vi läste bland annat om Alexander som grävde en grop igenom hela jorden ner till kina och ramlade ur där och bröt armen :P Tog bussen hem och fixade lite fika direkt, vad är med dagis och alltid servera blodpudding? haha :P inte min favvo så jag åt inte så mycket så var lite hungrig :). Ska även tillbaks och jobba imorrn, men då får jag sovmorgon till 12 ;)

Nu sitter jag och väntar på OC som börjar klockan 15 :) skulle verkligen vilja ha alla avsnitt av den serien, så bra! hade glömt det för det var länge sedan jag såg den!

Aja, hörs kanske senare.



Februari

Och nu när jag skrev rubriken kom jag och tänka på vilket konstigt ord det är.. Februari, var faktiskt tvungen att googla och se om jag hade skrivit rätt :P.
Idag klev jag upp som vanligt halv9. Åt frukost och var ut med Embla och nu har embla ätit så hon vill väl ut igen om en stund men hon får vänta till jag har tid, efter DH reprisen ;).
Tänkte försöka ta tag i lite städning sedan också, diskas behövs verkligen!
Imorrn ska jag äntligen få göra nånting, hoppa in extra som dagisfröken ;) hehe var ett tag sen nu, dom har alltid lyckas ringa när jag jobbar men nu äre ju fritt fram :P.
Aja,ha en bra dag, höres väl senare.