Lördag - nyårsafton

Hejsan!

Då var det nyårsafton, sista dagen på 2011. Tiden går bra fort ibland. Men nästa år ska bli ett bra år, eller hur? Ja,vi satsar på det.

Igår kollade jag,F och danne på en svensk film som hette försvunnen, den var ganska bra. Inte alls som jag hade tänkt mig men man blev lite nervös då och då och jag satt å skrek åt hon i filmen vad hon skulle göra men det verkade inte som att hon hörde mig :P. Gick och la oss vid strax före 1 och då fick jag jätte ont i magen, jag har iochförsig länge varit väldigt säker på att jag har IBS, men va äre för mening och gå till doktorn för det när det inte finns nå medicin mot det. Jaja, nog om detta.

Jag har precis käkat frukost och ska snart fara iväg till mamma och hämta efterrättsglas, jag hade inga som passade till efterrätten vi ska göra. Vi ska ju som sagt hem till bror och hans desire på middag, jag,F och danne. Det blir trevligt!

har även lite saker kvar att handla så jag ska fara nu jag. Hoppas alla får en fin kväll och en bra början på det kommande året.

Förra årets varmrätt på nyår, Flamberad oxfile!



Torsdag

Godkväll.

Imorse tänkte jag att jag skulle kliva upp tidigt, eftersom att skolan börjar igen om 2veckor och några dagar och då måste jag ju kunna gå upp tidigt :P. Jag vaknar ju alltid när f går till jobbet så jag klev upp då, klockan var väl strax efter 7 då jag klev upp, tände granen och slog på tvn, såg att det var helt ointressant på tvn så jag slog av den och gick och la mig. ställde klockan på 8.30, vaknade då, snoozade, stängde av alarmet och vaknade vid 11! haha. helt omöjligt ju! När man vaknar ska man inte tänka på hur skönt det är där i sängen under täcket.

Jaja, till middag idag blev det  lax,gottgott. Och sedan for vi och hämtade danne och åkte ut till en fyrverkeriaffär i timrå för dom skulle visa deras olika raketer. Så där stog vi med en hel drös med folk och kollade på fyrverkerier, det var mycket fint :) F och danne ska nog köpa nått tills lördag så vi får se vad det blir.

Förövrigt så ligger jag i soffan med min kvällskopp med te. Funderar på nyårslöfte, jag ska inte ha nått.. brukar inte ha det. Det är bara jobbigt. Men däremot så ska jag gå ner i vikt. Jag börjar inte 1 januari utan andra, måndag, det låter bäst, så får det bli! Så nu ska jag proppa i mig lite mer pepparkakor och godis medans jag kan :P Ha en bra kväll och godnatt!

Fler julklappar..

En fin löpare som jag använder som duk av svärisarna

Tvål och handkräm, också av dom.


Onsdagkväll

Hejsan hoppsan.

Jag blir irriterad över att det är så halt ute! Fasen man kan ju inte gå riktigt! haha :P Ja,som ni förstår har jag varit ute och  halkat runt med embla idag. Tog även tag i nånting ganska tråkigt.. städade kylskåpet. Det var som sagt lagomt kul men behövdes.

Sen blev det korvstroganoff till middag och sedan var det hockey på tvn så jag passade på att gå ut med embla igen och sedan tog jag tag i ännu en tråkig sak, rensade garderoben i hallen! Det  behövdes verkligen kan jag säga! Sånt som vi inte vet vart vi ska ha det,det slänger vi in där, så där inne finns verkligen allt möjligt! Men inte nu, nu har jag rensat och fick ihop en hel påse,alltså typ ica påse, med skräp. Bra gjort! Har nyss fikat lite kvällsfika.

På nyår ska jag,f och danne käka middag med sebbe och desire. Vi har fått i uppgift att göra efterrätten så nu kollar jag runt för fullt efter något roligt recept, får se vad det blir, har inte kommit fram till något än. Efter middagen där vet jag inte vad vi ska göra, sebbe och desire ska på fest i stan hos några kompisar. Men vi tänkte iallafall åka och kolla på fyrverkerier nåntsans.

Godnatt och sovgott!

Här kommer några av mina julklappar..

Fick en ny berlock till mitt armband av mamma, hon tyckte den passade mig och ja, det tycker jag med, en drink! :)


Stolar! Haha jajemen, jag och f fick 6stycken gäststolar av hans mamma och pappa.

Fick bra påfyllning i kastull och pannor-skåpet. En vit stekpanna och 3 kastruller i olika storlekar.



Tisdag

Nu när jag skrev tisdag i rubriken var jag faktiskt tvungen att kolla så det var tisdag :P blir ju alltid fel när det är röddagar och sånt där, hade ju helt klart söndag igår.

Just nu ligger jag i soffan med nymålade naglar och kollar på 27 dresses. Idag har jag mest städat lite och diskat massa julklappar. Dammsuga behövde jag ju inte göra för det gjorde ju F igårkväll när vi kom hem för att han ville ju såklart prova den nya dammsugarn.

Till middag blev det spagetti och köttfärssås och efter det åkte vi och gick ut med ihza för att mamma och per var på kalas. Blev en sväng på willys innan vi for hem för F skulle göra kextårta, visst låter det gott :P eller inte. Jag äter det inte men han är helt galen i det :P haha.

Näe,jag ska fortsätta kolla på filmen nu, godnatt allihopa!

Tänkte bjuda på några bilder från min julafton..

sebbe fick vara tomte på riktigt för första gången, han hade hela dräkten och fick gå ut och skulle knacka på men de han hann aldrig knacka innan barnen stog i dörren och skrek Heeej tomteeen!



Mamma, jag och desire

Mamsen med sina stoora paket ;)

Sebbe, Per och F röker cigarr på ballis


Måndag, annandag jul.

Hejsan!

Har ni haft en bra jul? Det har jag :)

På julafton vid 3-tiden åkte jag och brorsan ut och firade med pappa och gänget i njurunda. Där åt vi lite och öppnade julklappar och sebbe fick vara tomte på riktigt för första gången, bilder kommer ;). Sedan vid 18.30 åkte vi vidare hem till mamma. Där firade vi med mamma,per,morfar,sebbes desire och min F. Även där blev det massa godmat och julklapps öppning. Jag fick mycket fint av alla, visar en annan dag :) Vi åkte hem ifrån mamma och per vid 1-tiden på natten. När vi kom hem la vi oss i soffan och kollade på tv och gick och la oss vid 2.30 typ :p.

Igår var det juldagen och det brukar ju betyda party. Men först på dagen var jag och f bjudna på middag eller lunch som jag skulle vilja kalla det eftersom det var klockan 2 :P. Hem till f´s mormor och morfar iallafall och det blev julmat även där. Sedan på kvällen var det party uppe hos fia och vi hade trevligt, spelade en massa spel och surrade.

Annan dagen idag, vi var ut i birsta med danne och kollade in mellandagsrean. Men som vanligt hittade jag ingenting. Eller jo, jag köpte två små supersöta skålar eller vad man ska kalla dem. Och ja, det fick följa med en ny dammsugare också, f tyckte vi behövde en så han köpte en. Ja,våran som vi hade började bli trött så det var bra :) Sedan åkte vi hem och lämnade det vi hade köpt och hämtade embla och åkte hem till mamma och per för det var ju hockey :p Luleå - Modo, alltid lika roligt eftersom F håller på luleå och Per håller på modo. Ni ska se Per när han går igång på hockey :P. Luleå tog ju även hem segern ikväll så Per var inte så glad! Åt rester från julafton också.

Nu ligger jag i soffan och kollar på victoria secret fashion show och äter popcorn,godis och dricker cola! Hoppas ni mår bra och ha en bra kväll!

Bilder från julen kommer som sagt senare när jag lagt in dom på datan.


God jul

Heej.

God jul på er alla :)

Här på morgonen har vi haft lite julfrukost och paket öppning. Jag fick en jättefin ring men tror ni inte att den var för stor, trots att jag har kollat upp min storlek och det var den storleken, det var ju nån månad sedan jag kollade upp storleken, kan ju inte ha krympt så mycket sedan dess :P Så vi ska ut på birsta på annandagen och byta.

Har precis klätt på mig och sitter nu och väntar på hämtning av brorsan. Vi ska ut till njurunda och fira lite med pappa och gänget innan vi åker vidare hem till mamma och spenderar kvällen där, dit även F och desire kommer.

Hoppas ni får en bra julafton och hoppas ni har varit snälla ;)


Torsdagkväll

Hej igen.

Nu har vårat fika främmande åkt hem, det vart F´s mamma och syster. hans pappa hade blivit dålig i magen, inga mer detaljer! :P haha. Så vi bjuppade på pepparkakor, lussebullar och kardemummakaka :)

Även f åkte iväg, han skulle som sagt köpa julklappar, väldig tur för honom att dom har superöppet den här veckan!

Det blev ju lite väl sent så systemet skulle ha hunnit stänga innan vi hade varit där så jag får ta det imorrn. Jag ska även ut till f´s syster imorrn också, hon tyckte jag skulle komma och äta äppelpaj, jo tack!

Näe men nu ska jag kanske slå ner arslet i soffan, sitter fortfarande vid f´s dator,har inte orkat slå igång min idag för vi hade den i sovrummet igår och den ligger kvar där, orkar inte hämta in den till vardagsrummet, så, nu vet ni hur lat jag är :P. haha. Kanske ska slå in julklapparna också föresten, det kan vara en fördel innan man ska ge bort dom! Jag det ska jag göra, sätter mig på golvet framför tvn och slår in dom, med jullotta på tvn med massa härlig julmusik. Ojoj,jag säger då det jag.. mysiga jultider :) Ha en fin kväll! :)

Fick den här fina av f´s mamma och syster :)



Torsdag, dan före dan före doppare dan!

Heej!

Nu är det bara 2 dagar till julafton :) Jag tycker om julen, det är mysigt. Sitter och lyssnar på julmusik nu ;)

Idag har jag tvättdag, sedan tänkte jag färga mitt löshår och sedan städa lite för ikväll kommer svärisarna på fika! Sedan ska f på birsta och köpa julklappar, inte alls ute i sista stund.. nejnej :P. Tänkte att jag kanske måste hänga med då, kom ju på att jag behöver cider till juldagen. Sen kom jag på att juldagen är på en söndag, det inte ofta det är party på söndagar ;)

Till nyår hade vi bokat en lägenhet i åre men det är inställt. Det vart mycket strul, danne kunde inte följa om jonas hund skulle med och han fick inte tag i någon hundvakt och än idag hade det inte varit klart vilka som skulle med, så vi hade turen och kunde avboka. Det kändes inte lika kul längre att åka när det blev så mycket strul så nu får man ju spara pengarna istället ;P. Det blir nog bra ändå, vi får se vad hittar på istället. Möjligt att det blir ett lugnt nyår, låter ju jätte tråkgit men vi får som sagt se.

Näe hörni, ha en fin dag nu. Jag ska strax ner i tvättstugan och hänga lite tvätt och sådär.



onsdag

Godkväll!

Jag klarade mig igenom dagens examination, tjoho! Så nu var det jullov då. Som sagt har vi en webbtenta och läsa på till 11/1 men annars är det lugnt. Skolan börjar den 16/1!

När vi var klar på skolan, vid 12 tiden, så åkte jag hem och smetade på lite färg på utväxten, dock var håret "ganska inte tvättat" så färgen tog inte så jättebra men det blev bra ändå, blev inte sådär tok-mörkt som det brukar bli. Sedan diskade jag lite och sedan har jag suttit framför tvn och datan. Kunde ju lata mig lite extra när embla inte var hemma, hon var med f på jobbet eftersom jag inte visste hur länge jag skulle bli på skolan.

Och nu i kväll kollade jag på telefonen som jag hade glömt i jackfickan, jag hade fått ett sms om att mina glasögon hade kommit! Så jag blev ju jätte glad och tjoade till f som stog i duschen att glasögonen hade kommit.. "Då åker vi och hämtar dom!" tjoade han tillbaks :P Så vi for så fort han klev ur duschen, tur att birsta har super öppet nu inför ju för vi åkte ut vid 19.30 och hämtade dom :P. Dock är jag nog inte fullt nöjd, det ena glaset är lite för svagt! Och ska jag betala så mycket som jag gjorde ska jag fasen vara nöjd, så jag får nog pallra mig tillbaks och se vad dom kan göra.

Näe,nu ska jag fortsätta på min kopp te, har några pepparkakor liggandes här framför mig också ;) Ha det bra och sovgott!


Våran julgran igen, imorrn tänkte jag visa vad jag pysslade ihop hemma hos mamma i lördags.. den är superfin :)


Tisdag

Tjabba!

Idag har jag varit på skolan en liten stund, min lilla grupp träffades för att komma överrens om vad vi skulle säga imorrn på redovisningen. Jag vill bara ha det gjort! Jag tycker inte alls om sånna här muntliga redovisningar, vi kommer inte vara helklass imorrn men det verkar inte spela nån roll, jag blir nervös ändå :p. Så lita på att jag tänker pusta ut när vi är färdiga imorrn!

Ikväll har jag, f, brorsan, och danne varit på birsta en sväng, jag och sebbe hade nån julklapp kvar att köpa så vi fixade det och är faktiskt färdig med årets julklappar :) härligt.

Och nu ligger jag i soffan under filten och kollar på äntligen hemma jul och sedan är det nån postkodmiljonär special så får väl kika på det då, kvällsfika blir det snart också :)



Måndag

Idag har jag hittills druckit 3 koppar te (förbannade mensvärken :P), den sista var nog mest varmt vatten eftersom jag använde samma tepåse ;P.

Idag har det ju varken snöat eller regnat, eller okej, några små snöflingor kom det väl. Så jag tog med embla på en lite längre promenad än vad hon har blivit van vid de senaste dagarna när det har regnat och varit slask-äckel på backen eller så har det varit snorhalt, idag var det bra så då slog vi till och gick en lite längre sväng.

Och imorse när jag hade klivit upp gick jag raka vägen till datan och skrev klart min del av grupp-rapporten. Så nu ska den vara färdig! En annan i min grupp skulle färdigställa den och skicka in den senare.

Vi såg bilar 2 igår, den var inte så bra. Första var mycket bättre! 2an var mycket mer "action", barnfilmer ska ju vara roliga! Alldeles för mycket action tyckte vi båda.

Nu tänkte jag önska er alla en trevlig fortsättning på dagen, jag ska nog spendera min kväll i soffan med en massa te ;p

Ramen jag köpte i lördags hänger nu ovanför tvn i sovrummet :)





Söndag - fjärde advent 2011

Då var det sista advent för detta år, idag blir det tyvärr ingen glögg! Buhuu :( Vi var ute och åkte förut men hade inget ärende till affären, sen när vi kom hem kom jag på att vi inte hade någon gllögg! Men jag orkade faktiskt inte åka iväg och köpa det så jag får vara utan, tråkigt men sant.

Vi var ute och åkte, var på birsta.. köpte julgran! Yes! :) Så nu är den uppe och fin är den :)

Annars har vi inte gjort så mycket. Käkade middag för en stund sedan och nu ska vi snart kolla på film, bilar 2! Vi har inte sett den än så hoppas den är bra :) Imorrn ska jag skriva en till grej till grupp-rapporten, jag är väldigt irriterad över denna rapport för det känns inte bra, den är inte färdig och den ska skickas in imorrn, i och för sig på natten mot tisdag men ändå! Men allt kan ju inte gå bra så det får väl bli den här då! Bajs-rapport! haha.

Aja, nu ska jag fixa lite gotta till filmen. Ha en mysig kväll!

Årets gran! :)




Lördagnatt

Heejsan.

Vi har precis kommit hem ifrån mamma. Vi åkte dit efter vi hade käkat, ja det blev tacos! sällan :P. Mamma och jag pysslade lite med våra kransar och per och f stog i köket och bakade kakor ;) hehe. Sedan tog vi nån cider och spelade UNO, mamma vann som vanligt :P. Och nu som sagt är vi hemma igen.

Tidigare idag har jag varit med fia, vi strosade runt på birsta och ikea, kollade in rean, var som vanligt inte sådär fantastiskt mycket att hurra för men jag fick med mig en ram hem iallafall.

Igårkväll var vi mest bara hemma, vi skulle kolla på jägarna 2 med danne, pojkarna åkte och köpte paj som vi sedan tröck i oss till filmen, jag och f har ju redan sett den men danne hade inte och vi alla tyckte den var bra.. igen :P.

Imorrn är det söndag och sista advent, undrar om jag inte kan tjata till mig att vi ska köpa årets gran kanske ;) vi får se! Nu får jag väl ta och önska alla en god natt! :)

På tal om ramar kom jag på att jag inte har visat våran tavelvägg i vardagsrummet, Det ser lite ut på bild men det är ganska lagom många, kanske nån till.. men det är ju bara å fylla på där när man känner för det :) Ramen jag köpte idag är en likadan som den i mitten på bilden,den med 3st i, men den ska inte sitta här utan i sovrummet hade jag tänkt.



Torsdag

Hallådär.

Vilken dag, har varit ute på birsta med johanna och shoppat julklappar, nu är jag snart färdig! :) När vi skulle därifrån så låter det väldigt illa från johannas bil, det börjar även ryka och lufta väldigt illa! Bromsarna hade låst sig! Hon ringer dit en kompis som fick titta men han kunde inte göra nånting men sa att vi kunde köra väldigt sakta och lugnt,så det gör vi.. i ca 200m sedan smäller det, punka! Så då kom vi inte längre, ringer någon annan bil-snubbe som säger att vi ska lämna bilen där så skulle han dit och kolla på den så fort han kunde så vi lämnar den och får hämtning av F. Så vi åkte och köpte pizza och tog med hem till F och johannas mamma och så käkade vi alla där. Sedan somnade F på golvet så då var det dags att åka hem :P. Nu tänkte jag ligga i soffan och kolla på tv resten av kvällen!

Föresten så var jag även på synundersökning på birsta idag, för andra gången på väldigt kort tid :P. Och sen beställde jag även nya glasögon! Det blev två nya bågar, längtar tills dom kommer :) ska bli väldigt skönt att kunna vara utan linser lite oftare! förhoppningsvis behöver jag inte ha huvudvärk liiika ofta som nu! Det blev ett par helt svarta med några blingbling som igentligen inte syns :P och ett par vita, silver fram. Det blir nog bra :). Synen hade försämrats mycket sa hon som gjorde undersökningen, och även ett brytningsfel på ena ögat, herregud vart ska det här sluta! Jag är ju bara 22 år och ser nog sämre än många gamlingar! Jag får inte änns köra bil utan linser eller glasögon!

Aja,nog om detta. Ha en fin kväll allihopa! :)


Onsdag

Hej!

Jag är lite trött idag, jag satt uppe och pluggade till 2 inatt :P. Till slut kände jag hur tung ögonlocken blev och jag gick och la mig, kunde jag somna? Nej! Efter en stund somnade jag ändå.

Johanna har precis varit här och jag har hjälpt henne att framkalla massa bilder från hennes födelsedagsfest. Så nu blir det snart en promenad med embla och sedan fortsätta plugga, trots att jag satt uppe till 2 blev jag inte färdig :P, men dom där förbannade artiklarna tar sådan tid!

Igår var jag ju föresten i skolan mellan 13-16. Vi hade gästföreläsare, hon hette Sofie och hade alla möjliga diagnser kändes det som. Hon hade ADHD, svårt damp och tourettes syndrom. Hon hade väldigt mycket att berätta om sitt liv och hon var väldig rolig så det var en bra föreläsning :).

Ha en bra fortsättning på denna dag!

Nu är en av mina amaryllis på gång! 1 utslagen och 3 på gång på samma, sen kommer även fler skott längre ner! :)


Måndag

Heej.

Idag har vi bara handledning på skolan, det är så där att vi går dit, lärarna frågar om det går bra? Ja,svarar alla. Har ni några frågor? Ibland nån enstaka fråga. annars säger vi Nej. Och sen går vi hem igen. Låter väl lite meningslöst men ibland ställer nån en bra fråga som man själv inte hade kommit på men som man ändå undrade över :P.

Pratade med min nya grupp om våran rapport vi ska skriva, vi delade upp den och jag fick såklart den jobbiga delen, resultat! Har fått ihop 1 sida snart, ska försöka få ihop ca 3sidor. Vi har precis 1 vecka på oss och skriva klart den och sedan redovisning med powerpoint!

Så idag har jag som sagt skrivit rapport och varit i skolan en stund. Efter jag och F hade ätit middag gick vi ut med embla på en liten promenad och nu har vi nyss kvällsfikat, blev en lussebulle, några pepparkakor och te!

Tror jag ska fylla på te-koppen och hämta några fler pepparkakor och fortsätta med rapporten. Ha en fin kväll!

Igår var det som sagt tredje advent och det betyder glögg för mig! :)





Söndag - tredje advent 2011

Ja,då var det 3dje advent då! Vi sov länge idag, vaknade vid 11.30! Vi tog en sväng på birsta,F köpte en julklapp och jag hittade ingen mer julklapp.. jag som ville bli klaaar! Sedan blev det en sväng på maxi som vanligt och handlade lite mat sedan hem igen. Gjorde kycklinglasagne och sallad till middag, gott! :)

Nu har jag tänt alla ljusen och bäddat ner mig under mysfilten i soffan och kollar på copycat singers, ganska dåligt men finns inget annat å titta på nu, Beck klockan 21 dock ;). Till filmen blir det glögg och en lussebulle, jag har druckit glögg varje advent det här året ;P Så jag tänkte inte vara nå sämre ikväll!

Imorrn har jag skola igen, en liten stund på eftermiddagen, handledning för gruppuppgiften.. kan behövas! Ha nu en mysig kväll och sov gott! :)



Lördag

Hej och godkväll,

Idag har vi varit på kalas igen, herregud det är fullproppat med kalas och födelsedagar denna månad! Idag var det F´s mormor som fyllde. först var vi på birsta och köpte en bukett blommor till henne sedan åkte vi dit och hela familjen isacson var där och vi åt smörgåstårta och sedan blev det fika med pepperkakor,chokladbollar och nån sorts mjuk-kaka. Vi åkte därifrån vid närmare 5tiden så det har inte blivit nån  middag idag.

Nu på kvälls kvisten har jag,f och danne kollat på Apollo 18 och käkat massa gotta. Filmen var sådär, inte den bästa jag sett.

Imorrn vet jag inte vad som händer, jag skulle gärna bli klar med julklapparna,men vi får se. Ha en bra fortsättning på den här kvällen!

Vi har en jätte gullig granne som kom och plingade på igår och gav mig denna! Dom är ju så fina när dom slår ut!

Har ju en i andra fönstret också


Fredag

God eftermiddag!

Nu har jag äntligen tagit sprutan, tbc-vaccinet. Jag var helt cool-lugn när hon tog sprutan men sen, jääklar vad det sved! Haha. Men det gick bra. Jag åkte direkt från sjukhuset ner till pappa så han kunde åka iväg på jobbet. Jag och julius spelade wii,ritade,fäktades,spelade lite mer wii och sedan blev det lunch på Mcdonalds. Det var ju verkligen sådär att köra i det här vädret som vi har idag men det gick bra. Sedan kom pappa hem vid 2 och nu har jag precis kommit hem igen.

Jag och F ska inom en snart framtid fara iväg och handla lite till middagen, det är taco-fredag ikväll :) Fredagsmyyys. Jag ska nog tvinga honom att se idolfinalen också, eller jag ska se den iallafall, det är ju sista idolfinalen! Inte så roliga finalister men tänk, sista idol! Med tanke på vädret så blir det iallafall en mysig hemmakväll :)

Jag önskar er alla en bra fortsättning på dagen och en mysig kväll!



Torsdag

Hejhejhej.

F är hemma idag också så vi sket i att ställa klockan och sov till vi vaknade, vilket blev ca 10.20! Sedan har vi mest latat i soffan och sedan var jag ut på prommis med embla och sådär.

Nu på eftermiddagen gjorde jag ett ryck och städade lite. Torkade ur ett skåp som var lite skitigt och sedan blev det även dammsugning och torkning av golv! Så nu är det fint och rent här hemma :)

Imorrn skulle jag egentligen äntligen träffa fia, det blir långt imellan gångerna nu förtiden men så ringer pappa och vill ha barnvakt så vad ska man göra, han lockade även med att jag och julius skulle få pizza-pengar för lunch ;) hehe.

Näe,nu ska jag kika lite på tv och fundera över middagen, ibland har jag noll insperation när jag inte hittar nått roligt i frysen! Och ikväll är det medlemsmöte i föreningen,skojj :P. Ha en bra kväll :)

Bild från senaste festen hos kicki, jag sjunger national sången!


Onsdag

Hejsan.

Idag har jag haft min pojkvän hemma hela dagen, han är sjuk. Han vaknade vid halv 6 imorse och envisades om att han skulle prata med mig :P haha. bara för att han inte kunde somna! Men han kunde inte somna om så han la sig i soffan å kollade på tv och jag fick somna om ;).

Annars har jag sprungit upp och ner i tvättstugan på förmiddagen och sådär. Sedan kom danne och han och jag gjorde lussebullar medans F låg och kollade på film :P. Så nu är både danne och jonas här, jonas håller på å kollar på våra kalla element och sedan ska vi alla mumsa på nybakade lussebullar,pepparkakor och glögg :)

Måste även göra klart min rapport, haha inte riktigt klar än, skulle vilja ha några rader till på diskussions delen. Den ska skickas in om några timmar så förhoppningsvis får jag till en liten rad till kanske!

Ha nu en mysig kväll allihopa :)

Blev några påsar till frysen :)



Tisdag

Godmorgon!

Nu är jag nyss hemkommen från sjukhuset, var där och tog en spruta. Det var en spruta med bakterier rakt in i armen. Så nu håller alla tummarna att jag får en bula, en bula betyder att man är immun och inte behöver ta vaccinet! Eller om det är en stor bula så betyder det att man har tbc, så liten bula!! Det som var lite roligt var ju att vi var en grupp på 6 pers från klassen, dom som jag brukar hänga med förövrigt, och vi fick alla sitta och titta på varandra när vi fick sprutan :P Jag sa till hon som tog den att jag ville inte vara med! Frivilligt sa hon då men kör sa jag! Hon fick sticka 3GÅNGER! tydligen har jag tunn hud. Alla andra fick bara ett stick! Jaja,det sved till ganska bra när hon spruta in bakterierna men annars gick det ju bra :) Tillbaks på fredag och mäta eventuell bula.

Va ska man göra nu då resten av dagen? Tänkte skriva färdigt min rapport som ska in imorrn. Det är bara lite jag ska försöka lägga till så den är så gott som klar! Sedan funderar jag på att åka ut till birsta, skulle ju behöva kolla synen eftersom jag ska köpa nya glas eller helt nya glasögon, men dom envisas med att ha fullbokat på kvällarna så får kanske kika in på en drop in tid om jag har tur.

Ha en bra dag! :)

Halv gammal bild på mig i brist på annat ;)


Söndag - andra advent 2011

Men hej!

Dom senaste dagarna har det blivit dålig, inget alls till och med ;P. Men jag har haft fullt upp verkligen.

I fredag var jag och F ute hos hans syster och käkade middag och sedan kikade jag och hon på idol medans F åkte hem och kollade på film. Vi fixade lösnaglar på oss båda, käkade massa gotta och surrade. På lördag var jag ute hos henne igen till 11 och då åkte vi bort till svärföräldrarna och började fixa, det var ju nämligen 30års kalas på gång ;) F´s syster fyllde nämlingen 30år! Så vi fixade med alla smörgåstårtor och vanliga tårtor, och allt sådant. Jag var fotograf dagen till ära. Först kom ett gäng med släktingar vid 1tiden och det blev smörgåstårta,tårta och fika och sedan gick dom och då kom kompisarna till henne vid 5 och det blev smörgåstårta,tårta och fika! Sedan blev det en massa gotta, chips,popcorn,ostkrokar,godis och en massa cider och dooleys och ja.. förstå att jag fortfarande är mätt :P. Fick många fina bilder under dagen och hade en riktigt rolig kväll, har bland annat bild på när svärfar försöker stå på händer ;) hehe. Vid 1tiden sjutsade jag och F hem en av hennes kompisar sedan åkte vi hem och sov!

Idag var det dags för nästa kalas, F´s farmor fyllde år igår. Så vi var först upp till f´s farfar på hans nya hem och hade med en bit tårta från igår för han orkade inte komma på kalaset igår. Sedan hem till f´s farmor och en massa fika där. När vi var på väg därifrån ringde min bror och frågade om vi ville komma på fika ikväll! Jaa,sa vi då. Vi åkte dit vid halv 7, mamma och per var också där och vi satt alla fikade och surrade och hade trevligt och nu har vi nyss kommit hem därifrån.

Man kan säga att det har varit en väldigt familjig helg,väldigt kul! :) Och en jäkla massa godsaker! Men nu ska jag och f bara lata i soffan framför beck och sedan blir det sängen. Kollade på schemat förut och insåg att jag har en till hel ledig veckan framför mig :P men jag ska ta spruta nån dag här i veckan, minns inte vilken dag.

Ha nu en bra och mysig kväll! :)