Söndagkväll

Idag har jag jobbat mellan 8.30 - 17, tiden gick jätte fort och när jag slutade hämtade bubben mig och vi åkte och tanka,köpte godis och sedan hem och gjorde mat, korvstroganoff :) en av mina favvo-rätter :) sen åkte han och lämnade maskerad kläderna hos danne så han kan lämna tillbaks dom imorrn och medans han var där gick jag ut med embla. Nu tittar vi såklart på Ensam mamma söker och äter godis :)

Imorrn äre jobb igen och efter det ska vi nog iväg och växla in pengar till bath ;) Ha en bra kväll nu.

Mmm... :)



Lördagkväll/natt

nu blir man förvirrad när det är dags att ställa om klockorna, tänk om jag kommer försent till jobbet.. eller för tidigt? :P haha.

Ikväll har vi iallafall ätit go middag, kyckling och potatis i ugn med sallad och rödvinsås :) mums. Drack lite vin till också,vuxet ;) Helt okej vin,vet inte om det är för att det har fått luftats ett tag men det går ner :)



Imorrn äre jobba som gäller, sista helgdagen innan thai. Näe,nu blire sängen.. sovgott!


Lördagkväll

Godkväll!

Maskeradfesten igår blev lyckad, kunde kanske ha varit liiite mer drag men då mår man ju bättre idag istället ;) Vi satt och drack massa cider och grejjer och spelade spel och dansade.












Och så här ser det ut dagen efter ;P


Imorse sov vi till 12, sen klev vi upp och åkte och hämtade danne sen åkte vi upp till härnösand och fikade hos bubbens farfar(dannes morfar) för han hade fyllt år. Sen tog vi en sväng på dollarstore :) och även kikade på nya suprfängelset där uppe, imponerande ställe.

Nu ska vi äta middag, sen ska vi bara slöa och kolla på tv resten av kvällen. Hörs senare.


Freeedag!

Hallå!

Nu är jag klar med min outfit (lite besviken för lite detaljer som jag hade beställt kom inte :( ) men det får gå ändå :) Väntar just nu på bubben som är och hämtar mat,biteline :) hehe. Sen väntar vi bara på att folk ska komma. Ha en trevlig kväll nu!


Torsdagkväll

Hej och godkväll.

Idag jobbade jag till 17,då kom bubben och hämtade mig sen åkte vi till danne och sedan åkte vi och kaggen till en maskeradbutik och gick runt där i 1timme :P för imorrn äre födelsedagsfest här med maskeradtema :). När vi var färdiga där åkte jag och bubben till hans mamma och pappa där vi blev bjudna på kinamat. Och nu är vi hemma, ska nog titta på nya beck filmen kanske.

Fick hem 2 nya klännngar till samlingen idag också :) en blommig och en i jeans! båda från Nelly.com




Onsdagkväll

Hejhå.

Ganska seg dag på jobbet, som sagt väldigt lugnt i mejeriet på onsdagar. Har tillochmed suttit i kassan idag också :P. Var färdig vid 15,tog bussen hem och städade lite gick ner och slängde in dom första maskinerna i tvättstugan och sen kom bubben hem så vi gjorde mat och åt,hämtade tvätten och åkte sedan till Maxi för at handla lite mat, inte lika mycket som vi brukar eftersom vi inte är hemma allt för länge till..

Och nu sitter vi och tittar på efterlyst och fikar till det.

Nu ska jag kolla vidare, ha en fortsatt trevlig kväll och godnatt!


Onsdagmorgon

Hallå där!

Skrev ingenting igår, men jag jobbade iallafall till 15 sen gick jag till bubbens jobb och när han slutade åkte vi och sjutsade hem hans syrra och sen hem och gjorde mat, blev tonfisksallad för mig och pannkakor för han. Så idag är det sallad i matlåda :) Sen åkte jag ner på stan och solade och sen hem till mamma och kikade på DH :) Sen kom bubben och hämtade mig, duschade och gick och la oss.

Just nu sitter jag och dricker te, fasen va kallt det är :/ Idag är det tvätt och städ som gäller, men först jobb. Ha en bra dag.


Snart slut på min dag..

ja,då börjar det närma sig slutet av ännu en födelsedag. Men dagen har varit bra, när bubben kom hem åkte vi ner på stan och gick till stekhuset och åt varsin köttbit :) jag tog gorgonzolagratinerad biffstek med rödvinsås och bubben tog file mignon med murkelsås. Den var mycket gott. Sen gick vi på stan och jag fick välja present,så det blev min favvo parfym Escada :) min gamla har varit slut länge,den luktar så gott att jag nästan kan stoppa upp den i näsan och spruta några gånger där inne för att känna doften hela tiden :P vad tror ni om det? :P Sen när vi kom hem var mamm,per och ihza här men mamma åkte direkt och hämtade bror och sen kom dom och desire och vi gjorde iordning fika och öppnade presenter, jag fick en soptunna till badrummet,pengar,bullformar och presentkort. Igår fick vi en skål,filt,ljusstake,blommor och lite sånt. Så tack alla för en bra dag och alla presenter :) ♥

Nu ligger vi i soffan och tittar på lite sällskap, är helt plötsligt jätte täppt i näsan :/ aja,sovgott allihop.


Måndag - Min dag.

Hej och grattis till mig idag :) idag fyller jag år! hihi. Så idag är det min dag och tänk att varenda en tycker om min dag.. (löning ;P).

Kom hem från jobbet för ett tag sen,har som sagt mejeriet den här veckan så jag har bra tider den här veckan :) Nu har jag diskat och plockat lite för ikväll är det fika igen, nån måste ju komma på min dag också ;) Men först ska jag och bubben ner på stan och äta middag på någon restaurang,vi vet inte vilken än.

Näe,nu ska jag kika runt på internet lite och vänta på att min pojkis kommer hem :)



Söndagkväll, godis och beck.

Hej igen, nu ligger vi i soffan och tittar på Beck(eller ja,just nu är nyheter) och äter godis :) jag har även målat naglarna med den mer genomskinliga vitfärgen :)

Tänkte slänga in lite bilder från helgen..

Mamma med sin väska som är ett lådvin :P

Bror med jättevinglaset..

Alla vid bordet Från vänster; Per,mamma,pontus,bubben,elin,amanda,desire och sebbe.

Och från idag.. ett av fikabordet, några fick ju sitta i vardagsrumme också.

Hallonkakor,dumlekakor och kolastänger

Bullar(bullarna och chokladfingrarna är det ända jag inte har bakat :P),rocky road,kärleksmums,franka macarons - dom bruna med kakao och dom rosa med hallon.

Kom på nu att jag glömde knäppa kort på tårtorna,men det var grädde och färska hallon på dom :) Nu ska vi kolla vidare här sen sängen, imorrn är upp tidigt som gäller.. mejeriet hela veckan lång. Godnatt.



Söndageftermiddag - mycket folk.

Hej alla glada.

Skrev ingenting igår för jag hann inte :P slutade jobba klockan 18, då hämtade bubben mig och vi åkte hem och gjorde iordning tacos lite snabbt, sen kom mamma,per,amanda och pontus och hans tjej (amanda och pontus är pers barn), sebbe och desire. Så det var smockat vid middagsbordet med mycket trevligt. Sen åkte barnen hem och vi andra gjorde lite drinkar och spelade spel och sen åkte dom hem också hem,vet inte vad klockan var faktiskt :P.

Och idag har vi då haft fika, vi ställde klockan på 10 och låg kvar och drog oss lite och bubben fick sin present av mig, fårskinns tofflor :) som han har tjatat om dessa :P nu har han dom,och skön är dom :) . Sen klev vi upp och diska och åt lite frukost och sen åkte vi och handla massa tårt-ingredienser och åkte hem och gjorde 2 tårtor. Dukade fram och sen vid 2 tiden började alla gäster ramla in, sist var mamma,per och amanda som trodde dom skulle komma vid 3 :P. Har inte räknat riktigt men jag räknade en gång och fick till att vi var 19st här :P det är mycket folk som ska fika på en gång :P. Både från min sida och bubbens sida. Men jag fick mycket beröm för min bakverk,kul :) osså fick vi presenter och blommor och grejjer. Visar bilder senare för nu ska vi komma på vad vi ska äta till middag. Imorrn äre min tur att fylla år :) hihi.

Ha en bra kväll så återkommer jag senare med bilder från igår och idag.


Friday evening

Godkväll!

Lång dag på jobbet, 12-21.15, gick bra.. det var jag och sara som stängde. Fick en liten överraskning när vi slutade, då stog älskling där så jag slapp åka buss hem :)  och nu har jag duschat och ligger nu i soffan och äter lite godis och nötter.

Är lite less att jag inte kunde byta/ge bort mitt pass imorrn för vi ska ha middag med mamma,per och sebbe,desire här imorrn och jag slutar klockan 18 :P men det får gå, dom får nog komma hit och göra maten med bubben tills jag slutar, vi ska äta tacos så det är ju lugnt :) 

Ska försöka komma i säng om ett tag för jag börjar ju ändå jobba 9 imorrn.. så nu önskar jag en trevlig kväll och sovgott.


soup

Hej igen, nu sitter jag och äter lunch, resten från middagen igår.., sparrissoppa :) med en mjukis med ost och gurka.

Ursäkta dålig bild,orkade inte anstränga mig mer :P


Idag på morgonen har jag iallafall hunnit med det jag ville, har jag gjort om lite i vardagsrummet,kanske visar bild ikväll :) om jag hinner, för ikväll måste vi städa och jag slutar 21 :P menmen. Nu ska jag fortsätta äta, ha en bra dag!


Godmorgon Fredag

Godmorgon, idag kunde jag igentligen sova mycket längre men jag känner att jag har mycket att göra innan helgen,vi ska ju ha både födelsedagsmiddag imorrn och fika på söndag och jag jobbar ju imorrn så då hinner jag inte göra nått :P Så nu ska jag käka frukost iallafall.

Skrev ingenting igår för jag hann inte :P jag jobbade 8.45 till 18 (haha när jag slutade kom jag ihåg att jag stog på morronen när jag skulle till bussen och tänkte att herregud det är 10timmar kvar tills jag slutar :P), iallafall,då kom bubben och hämtade mig och vi åkte och handlade en massa tacogrejjer för imorrn ska vi bjuda på tacos här, och sen hem till oss och där väntade mamma och per för bubben och per skulle kolla på hockey och jag och mamma skulle åka och sola, så vi gjorde det, när vi kom hem kollade vi på lyxfällan och fikade sen åkte dom hem och vi gick och la oss. Fick lönespecen igår också, jag var faktiskt tvungen och titta en extra gång så jag inte hade tagit och öppnat någon annans :P Positiv överaskning iallafall :)

Nu ska jag fika lite och sådär, börjar inte förns 12 idag..


Onsdagkväll - så jäkla mycke kakor!

Gissa om jag är less på allt vad kakor heter :P är fortfarande inte klar,har hållt på sedan klockan 14 :P men nu ska vi in med sista plåten snart! det har blivit 7 olika sorter! Vi hade såklart en liten,väldigt liten paus för att göra och äta middag. och nu när vi är färdiga ska vi fika och titta på tv. Ha en trevlig kväll,imorrn äre jobb igen.



Stress-onsdag

Hallådär!

Kom precis hem från birsta.. har sprungit runt som en tok på ikea och maxi och handlat en massa till baket. Jag hade tänkt att vid den här tiden skulle jag ha hunnit bakat en massa men jag har inte änns börjat :P fick vänta på att bubben skulle komma hit med bilen och det gjorde han vid 11.30 så nu måste jag sätta igång här! Som tur är kommer grabbarna (bubben och danne) och hjälper mig när dom slutar jobba :)

Nån som sa baka?


Wook-gryta


Slängde ihop lite wook-grönsaker med kokosmjölk och ris till det, blev gott med väldigt mättande. Om en stund ska jag åka ut mot jobbet och efter det blir det DH hos mamma! Ha en trevlig kväll.


Tisdagmorgon - Bakplaner

Hej där!

Idag börjar jag inte förns 16! men jag sov lika länge ändå, ställer klockan på 9 när jag börjar så här sent, vill inte sova föör mycket heller för då blir man ju ändå trött :P gick och la oss vid 23 så jag har ändå sovit över 9timmar och det räcker ju :) . Har ätit en muuums frukost som blev en hårdbrömacka med mackrill i tomatsås på och ett kokt ägg.

Förövrigt så sitter jag och planerar baket till våra födelesdagar som börjar närma sig.. bubben fyller år på söndag och jag på måndag ;) Och imorrn är jag ledig och tänkte att jag kan ju ta och baka dårå, funderar på om jag ska slå på stort.. min kära pojkvän fyller ju ändå 25år! ;)

Hörs senare.


Chicken

Nu har jag ätit min väldigt tidiga middag,förstår inte att jag inte får längre rast än 15 minuter på 6timmar,Hinner ju inte äta på 15minuter :/ så jag tar med mig 2 frukter och får trycka i mig dom då. Idag blev det som sagt sallad igen, svårt att tröttna på det, det går ju att göra så mycket olika.

•Isbergsallad, gurka, tomat, vit fiber pasta, avokado och en liten snutt kyckling från middagen igår! (och lite cesardressing on top)



Måndag

Ny vecka, och idag har jag haft sovmorgon.. börjar inte jobba förns 15 ;) Så nu har jag legat i soffan och slöat och tittat på tv lite, var ut med embla innan, diskat lite. Och nu ska jag fortsätta mitt slöande till embla ska äta och gå ut. Sen är det min tur att äta, vad blir det idag tro? sallad? kan hända :P .

Hörs senare eller ikväll!


Kvälls

Hej igen!

Sitter just nu och äter jordgubbarna som blev kvar igår :) och även ostringarna ;P. Har inte så mycket att säga nu igentligen men tänkte slänga in ett par bilder på våran mys-slö hund, tog bilderna imorse..


Och dagens middag..


Ha nu en mysig kväll och godnatt!


Söndag

Hejsan!

Idag sov vi till typ 12.30!! haha helt sjukt,men skönt :P . Sen har vi inte gjort så mycket, jag har städat och diskat lite sen var vi handlade lite mat och var ut på ön och hämtade en jäkla massa lingonsylt av svärisarna :P. och nu väntar vi på att maten ska bli färdig, kyckling i ugn,potatis i ugn, sallad och grönpepparsås :)  Muuuums!

Sen ikväll äre ensamma mamma söker, dock får jag titta ensam idag för bubben ska på nått grejjs med jonas. Nu ska jag gå och kolla hur maten ser ut,hörs senare!


lördagnatt

Hej alla nattugglor!

Haha,säkert ingen vaken nu men :P

jag jobbade idag mellan 12-21.15 och klockan 12.15 stog krístina och dan från jobbet utanför  jobbet och alexs (som jag stängde med) sjutsade oss hem till mig och sen har jag,kristina,dan och "den smala tysken" och även Mad mike från jobbet spelat en massa spel och druckit en massa cider,hur kul som helst, speciellt "rita och gissa" som vi spela i sist :)

Massa jordgubbar.. party? ;)

Chips och ostringar a la kristina

Vi spelade sverige-spelet! ( micke vann nog alla gånger!!)

Sen spelade vi rita och gissa där man ska läsa ett ord eller nånting från ett kort som man ska rita och den andre i laget ska gissa på 30sekunder,skitkul :D




vi har iallafall haft en jätterolig och spontankväll(fick veta innan jag åkte jobbet att vi skulle va här och spela och "mysdricka" och det är ju då det brukar bli bäst :) ) och ingen krogen! Faaboulus. Nu ska jag nog snart inta sängen, godnatt och sovgott.



Fredagkväll

Hallådär alla glada :)

Nu är vi mätta och belåtna, jag,bubben och dan. Vi har ätit tacos såklart, fredagsmaten. Jag hade inte tagit fram nått ur frysen heller imorse så det blev enkelt. Dagen på jobbet har jag då spenderat i mejeriet (ska även få vara där en hel vecka till om 2 veckor förmodligen :) ). Nu ikväll ska vi kolla på Toy story 3 och imorrn vankas jobb mellan 12-21.15, vad ska man göra efter det då? känner att jag vill hitt på nått.

Förövrigt så sitter jag och lyssnar på Titanic instrumental och minns farmors begravning(den spelades då,den vill jag ha på min också,Väldigt fin och väldigt sorglig). Vi satt och pratade begravningar eftersom bubben och dan har varit på en sådan idag.

Men nog om sånna tråkigheter nu, ha en bra kväll :)

(Ps. När jag och fia var yngre brukade jag sova hos henne och då tittade vi alltid på titanic och grät när tanten och gubben ligger i sängen och håller om varandra osså ser man vattnet forsa på golvet under dom. HEMSKT!)



Torsdagkväll

Hej och godkväll allihopa.

Dagen på jobbet gick väldigt fort faktiskt, och det tackar man ju för, det är aldrig kul när dagarna går segt :P . Vi fick även nya kassaterminaler(alltså dom man drar kortet i) och nya kassasystem(det som vi kassan sitter och knappar och håller på med på datan) så det har varit mycket nytt idag men skönt med lite nytt,dom funka ju bra. köpte en yoghurt som jag skulle ha till frukost imorrn, tror ni inte att jag glömmer den på jobbet!! i omklädningsrummet! haha,där ligger ju den bra. Imorrn ska jag vara i mejeriet igen för att hon som är där i vanliga fall är borta över dagen.

just nu sitter jag i soffan och kollar på tv och internett och äter äpple och päron i skivor och dricker te :) Ha en bra kväll!


Torsdagmorgon

Halloj!

Idag klev jag upp klockan 9, och sen dess har jag inte gjort så mycket, fixat håret och sminkat mig och ja, det vanliga.

Har även satt blommor på några naglar, sött :)

Färgade håret igår.. :P chokladbrunt :)


Nu ska jag äta en ganska tidig lunch, det blir spaghetti med pesto :) gott. Sen äre jobb som gäller 12-21.15. Ha en bra dag!


Onsdagkväll

Nu har vi varit hos danne och käkat massa bullar och kakor och tårta. Innan vi åkte dit var vi på birsta och köpte present åt danne, vi köpte en presentpåse och fyllde den nästan fullt med godis som vi vet att han gillar :)

Och nu sitter jag och målar naglarna, äntligen fransk manikyr, älskar att måla naglarna så men det krävs ju att naglarna är lite långa då och mina har konstigt nog växt dåligt nu sista tiden, så nu är dom inte så lång då målar jag topparna med "White" som alltså är riktigt vit men när naglarna är längre använder jag "Izmir" som är lite mer genomskinlig vit. Nu känner jag mig som jag igen,det är inte jag i korta naglar :P.

Riktigt såhär långa är dom inte nu, gammal bild.


Nog pratat om mina naglar, imorrn är det jobb igen. Så det blir väl sängen efter hells kitchen. Godnatt.


Ledig onsdag

Idag sov jag till 10,tror jag :P kommer inte riktigt ihåg. Sen har jag varit på stan för jag skulle gå på apoteket, gick och solade (måste ju göra det några gånger nu innan vi åker) och gick och fyndade ett par safari-shorts :) som får följa med till thai!

Beiga med lite högre midja och knappar fram, passar ju perfekt i thailand :) dock utan leggins då :P. (passar ju även till det där linnet :P)



Sen åkte jag till mamma och gick ut en sväng med ihza och sen hem och gick ut med min egen hund :P och nu tittar jag på Christine,sen vänner och väntar på att bubben ska komma hem, då ska vi äta sen äre födelesedagsfika hos Dan :) (hoppas på kladdkaka som han lovade! ;P)


Sallad nr2

Nu har jag nyss ätit min tidiga middag som blev sallad idag igen, igår åt jag sallad med lite kyckling till och idag blev det sallad med bönmix och avokado. Och snart är det dags att åka och jobba igen. Ikväll är det DH såklart, dock ska mamma iväg så jag får titta själv :( menmen, får väl gå :P. Näe,nu har jag inget mer att säga tror jag.. ha en bra kväll!


Tidig Tisdag full med vuxenpoäng

Ja,idag börjar jag inte förns klockan 16 och har tvättid sedan 7 imorse. Det tycker jag är vuxenpoäng :P. Hade ställt klockan på 7 men när klockan ringde så tänkte jag att jag nog kunde sova lite till, 7.45 vaknade jag och hade 15minuter kvar innan någon annan får ta min tid så jag klev upp,drog på mig några kläder och gick ner som en zombie till tvättstugan. nu är jag inne på andra omgången sen är jag nog klar.

Apropå sova, på aftonbladet kan man idag ta reda på hur man är som person beroende på hur man sover. och jag är,som tydligen många andra,en fosterställningssovare.. (är det verkligen någon som sover som på bild nummer 2? haha,det såg obekvämt ut :P)


1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

 

Näe,undra om det inte är dags för frukost snart. Jo,yoghurt eller mannagrynsgröt.. det är frågan. Hörs senare!



Måndagkväll

Ja,då var man hemma igen då, idag hade jag det nya kortis passet mellan 16-20. Och nu sitter jag vid köksbordet(för att bubben och danne kollar på film i vardagsrummet) och äter kvällsfika, en hårdmacka med tomat, ett äpple och te :) Och ska jag kika runt på intenett lite bara, ha en skön kväll!


Måndag

Ny vecka, lugnare vecka skulle jag kanske kunna säga, idag börjar jag inte förns 16. Så nu har jag varit ute på en promenad med lite jogging,innan det låg jag bara och kollade på tv och åt frukost som idag bestog av vaniljyoghurt med russin och fullkornsflingor. Och nu tänkte jag strax hoppa in i duschen. Hörs senare!


Söndagkväll

Nu har vi nyss kommit hem från en kvällspromenad, innan det åt vi middag som blev hel kykling i ugn med ris,sås och sallad. Så nu väntar vi bara på att klockan ska bli 20 för då äre ensam mamma söker ;) hehe.

lite grejjs till naglarna :)

Tunikan, ser inte så jättekul ut på galgen men den är jättesöt och mysig :)


Söndag

Hejsan!

Skönt att få sova ut hur länge man ville imorse :) Vi klev och åt frukost och sen åkte vi ut på birsta och kom nyss hem. Jag köpte en tunika och lite pyssel till naglarna :) osså köpte vi en påshållare på ikea, det svämmar över med plastpåsar under diskbänken så nu har vi äntligen införskaffat en hållare. Jag visar det jag köpte senare, nu ska jag fortsätta titta på tv, hörs senare!


Lördagkväll

Ja,då var man hemma igen, eller jag har varit hemma ett tag nu då men. Dagen på jobbet har gått bra, lite segt dom sista timmarna dock. jag och emelie stängde och när vi slutade fick jag åka med henne som fick sjuts av sin farmor :) väldigt nice. Och nu sitter jag i soffan med popcorn och polkachoklad(köpte den för första gången igår,muuums!). Aja ha en bra kväll och sovgott!


Lördagmorgon

Hallådär och godmorgon, jag tänkte bara önska en trevlig lördag. Själv ska jag spendera min dag på jobbet, 13-21.15.


Våran stora Embla som fångar en pinne ;)


Fredagkväll

Ikväll äre fredagsmys med ostkrokar och godis till idol :) men just nu äre paus. Idag hade jag sista dagen i mejeriet, eller ja.. jag jobbar ju imorrn också,då får jag nog hålla på där inne en stund också. Idag var jag tidigare på jobbet för att göra en order, så idag har jag jobbad 7.30-17 och när jag slutade handlade jag lite och åkte hem och vi började med maten och åkte och handlade gottis och sen hem igen och åt middagen som blev kyckling i ugn med strips,sallad och beasås. Näe,nu börjar nog idol igen så nu har jag inte tid med.. nån som kollar? har nån favvo? jag vet inte än.. tycker om alice ibland :P aja,hörs sen eller godnatt!


Onsdag

Jisses jag har inte skrivit sedan i måndags! :P jag har inte haft tid, igårkväll var jag hos mamma och vi kollade såklart på DH premiären! :D fantastisk bra! Och idag har jag ju varit på jobbet, gick väldigt fort idag,hade lite varor så idag har jag även plockat vanliga varor och suttit i kassan. sen gick jag till bubbens jobb och sen åkte vi på ikea och köpte glödlampor för många här hemma hade gått sönder.. sen bjöd bubben på pizza,eller ja,pizza för honom och sallad för mig :) Och nu har vi varit hos hans mamma och pappa för att han skulle plocka fram lite grejjer till nått som skulle säljas så jag passade på att ta en promenad med embla. sen fick vi även fika där till Halv åtta hos mig : ) Men nu är vi hemma,kom precis ur duschen och nu ligger jag i soffan och tittar på Bonde söker fru.

Näe,det var väl det jag hade och dela med mig av nu.. ha en fin kväll!


Blåbärsris från mina höstbilder :)


Måndagkväll

Ny vecka igen, måndag-lördag som gäller på jobbet! Idag var det ganska lugnt på jobbet, vi fick prova nya arbetskläderna som vi ska få :) skönt med riktiga byxor iallafall :P . Sen gick jag till bubbens jobb,blåste på riktigt bra uppe på bron måste jag säga, var tvungen att hålla emot ena benet för att det inte skulle blåsa över det andra och göra krokben på mig själv :P det hade ju sett ut. Sen åkte vi hem och bubben åkte direkt ut i skogen och plockade svamp (så nu är hela köksbordet täckt) så jag passade på att göra nån lätt middag, omelett med ägg,purjolök och champinjon :)

Efter middagen var jag ut på en promenad med lite jogging,sen hem och duscha. Nu ligger jag i soffan med kvällsfika som blev en hårdmacka med ost, en satsuma och vindruvor.. och te till såklart :) Om ett tag blir det sängen,var ganska trött imorse också :P . Godnatt!


Draktränaren

Nu har jag,bubben och danne kollat på draktränaren som var ganska bra, lite rolig lite dåochdå. Och nu sitter jag och tittar på 2½men och äter glass,mmmm :) gottgott.

Middag blev som sagt biffar,kantarellsås,potatismos och sallad.



Trevlig kväll! :)


Söndageftermiddag

Hallådär sköna söndag.

Igår hade vi 3manna fest hos Kristina, det var jag,kristina och dan :P haha vi drack cider och vin och öl och spelade kort och jag lyckades förlora på varenda omgång av båda spelen vi spelade! Först spelade vi uno där jag lyckades förlora 3av 4 gångern ( den 4de gången kom jag 2a :P) sen spelade vi ett jätte roligt spel som hette Rita & gissa, man fick läsa på ett kort vad man skulle rita så skulle dom andra gissa,ja herregud va dålig va på att rita.. och gissa :P haha. Men kul vare. Sen när vi skulle ner till stan så missade vi bussen så vi fick åka taxi och sen väl nere på stan gick vi först till irish för en kisspaus sen till Allstar där vi stannade hela kvällen, mötte upp en av dans kompisar och även roten från vårat jobb och hans kompis. Blev lite cider och drinkar där med och där stannade vi tills dom stängde, då gick vi alla på max och jag åt bara stripsen och tog med mig hamburgaren i en påse :P det blev taxi hem också och jag var hemma 04.30 :P la mig i sängen och tittade på en disneyfilm och släckte lampan vid 6.30 imorse ;) så jag har inte fått så mycket sömn men jag mår bra och det är då fasen huvudsaken :P :)

Så idag har vi inte gjort så mycket, när jag klev upp gjorde jag pyttipanna med stekt ägg,mumma :) Och sen tog vi en promenad bort till mamma och per och fikade och surrade lite och sen gick vi hem igen. Och nu ska jag snart börja med maten, danne kommer också och käkar för sen ska vi se på filmen Drak-tränaren(?) tror jag den hette,en barnfilm.. kung! :) Osså äre ju såklart ensam mamma söker ikväll också,icke att glömma. Näe,nu ska jag se om köttfärsen har tinat, det blir piffar med kantarellsås och potatismos :) Hörs senare!

Kristina :)

Dan,rotens kompis och roten.


Lördag

Vi sov till 11.45 imorse,var det skönt? YEEES it was :P sen har vi inte gjort så mycket,varit lediga bara :) var ner en sväng på systemet för ikväll blire cider :) efter vi hade varit på systemet så tog vi en promenad för jag ville ta lite höstbilder med ny-kameran..



Och mina med-promenerare..


Så,det var några av bilderna,kanske lägger in fler en annan dag :) nu ska jag försöka hitta nått att ha på mig, ikväll blire cider hos Kristina :)



All night long

Hej nattugglor!

jag ligger i sängen och tittar på kläder på internett och lyssnar på musik,mys. Struntade i film för igentligen är jag jätte trött, så jag känner att jag inte orkar kolla på nått,men jag la in bernad och bianca och ringaren i nottredam ;) Näe men godnatt på er nu.

Bilden är suddig men she´s a beauti!


ny favvolåt ♥ Alexandra burke - all night long


Kalas

Födelsedagsbarnet!


långhårig bror med skepparkrans :P sa att han såg så sur ut så då såg det ut så här ist..

En pappa som visar huset gamla färg och lite annat :P

Matkort - tacopaj med sallad

Sebastian har inte riktigt fattat grejjen med matkort.. :P

Jag är också helt faboulus på bra miner på bilder ;P


Nu håller vi på å kollar på en jättedålig film,doghouse :P tror jag den heter. Funderar sen på om jag ska lägga över en disney film på datorn och gå och lägga mig i sängen och titta :) men först blire glass! köpte en bytta när vi var på willys :D


Fredagkväll

Hallååå :)

Äntligen är det helg, jag har ställt in min jobbryggsäck i garderoben så nu äre helg :P. Jag kom inte ifrån jobbet förns 4 idag så bubben fick komma och hämta mig(och även kolla på när jag lyfte lite äggkartonger ;P) sen handlade vi lite till middagen,åkte på apoteket och köpte en handsalva till mina torra fingrar,ser ut som sju svåra år på händer och ont gör det också. Sen åkte vi till mamma och hämtade henne och sjutsade henne på jobbet för dom skulle ha fest ikväll :) sen hem och gjorde mat.. Quesedillas blev det idag för första gången.. yummi :)

•Kyckling
•Röd paprika, champinjoner, purjolök och vitlök
•Grädde och lite ost
•Lite olika kryddor och grejjer
•Och såklart tortillabröd 

Så nu har jag gått runt och damsugit och städat lite och nu ska vi snart förhoppningsvis ta en promenad bort till willy och köpa nått gott tills ikväll, jag är sugen på glass :) Danne ska komma hit så ska vi 3 titta på nån film. återkommer senare med lite bilder från i onsdags när jag var hos pappa och firade julius.