söndagkväll

Jaha, söndagkväll igen då. Att helgerna alltid ska gå så fort! Men helgen har varit bra. I Fredags var jag i skolan, hade dugga och kammade hem fullpott på den, hur nöjd? ;P Sedan blev det bull-fika hos kicki med alex, lilita och natalie. På kvällen käkade jag och älskling god middag innan jag gick upp till fia och kollade på film och surrade, när jag kom hem käkade vi godis och kollade på tv innan vi gick och la oss. 
 
Igår var det lördag och vi skulle ut till stugan med alla andra. Mamma, Per, Amanda och ihza, Sebbe, dessi och Luna. Så det var full fart och vi skottade taget och lite småstigar och sedan gjorde grabbarna en brasa och vi grillade korv och marshmellows och käkade bullar. Sedan for vi hem, slog ner oss i soffan en stund och sedan vare bara att sätta igång och piffa till sig för sen vare dags för taco- och spelkväll hos mamma med hela gänget även där. Vi käkade en massa tacos och sedan slängde vi tjejer ihop en hallonpaj som vi alla sedan fikade. Det var även spel och några cider. En jätte mysig och rolig dag, så tack alla för den : ) ♥
 
Idag har vi varit nere  på isen här nere med Jonas och Lukas så hundarna fick busa av sig lite, det fick ju embla göra hela dagen igår men det skadar inte att få busa flera dagar ; ). Sedan tog vi en sväng på birsta och nu har vi precis ätit middag. Snart blir det en sväng ut med embla och sedan blir det bara att mysa i soffan med älskling resten av kvällen, godisskålen åker fram också : ) I veckan är det skola, tenta och lite annat smått och gott som händer. Ha en bra kväll nu! : )
 
Lite insta-bilder från helgen : )
 
 
 


Chocolate strawberry cupcake

Japp, i förrgår fick jag en anledning att baka. Mamma och per skulle komma på kvällen och kolla på nyaste Bond-filmen Skyfall. Jag är inget jätte fan av Bond eftersom actionfilmer i allmänhet inte är nån favorit hos mig. Men jag såg den också och den var väl helt okej. Men som sagt, jag fick en anledning att baka. Och det blev chokladcupcakes med frosting med smak av jordgubb! De var goda : ) Jordgubben ser lite trött ut för att bilden är tagen dagen efter jag gjorde de.
 
 
 
 
Imorgon är det fredag och helg igen, ibland går veckorna undan! Men först ska jag till skolan imorrn och göra en dugga, spännande! Men nu resten av dagen blir det kanske lite till plugg, har redan pluggat ca 2 timmar idag också,läst ut boken vi ska läsa så nu ska jag fokusera på en artikel. Sen ska jag färga utväxten i håret om jag orkar :P Ikväll blir det lite spring i tvättstugan och hockey på tvn. Så, ha det bra nu : )


Valentine

Alla hjärtans dag inföll på en Torsdag iår. Då var det pannkaka och hockey så vi tog en myskväll igår ( Fredag ) istället med en god tre-rätters middag. En god drink och en skagentoast att börja med. Sedan helstekt fläskfile, rödvinsås, sötpotatisklyftor och sallad. Sist slog vi till på chokladfondue med lite goda tillbehör som jordgubbar, banan och marshmellows : ) Mycket uppskattat och gott!
 
 
 
 
 
Idag har jag och min älskade mamma varit på liten shoppingrunda. Första var vi ut på en butik som min mamma aldrig varit på men som jag har varit på mycket med Fs syster och pratat mycket om. Så vi kikade runt lite där, tog en fika och sedan blev det även en sväng på birsta innan vi åkte hem. Ikväll ska vi och svärisarna på middag hos Fs syster. Hoppas att alla ni andra har en bra helg också : )


Chocolate chip cookies

Jag älskar att baka, nu var det ett tag sedan och jag har längtat efter att få baka. Så igår slog jag till! Det fick bli chocolate chip cookies. Kakorna fick mycket väl godkänt av F : ) ♥
 
 
 
 


En söndag

Jaha, då var det Söndag igen då, usch vad helgerna går fort! 
 
Men igår var det full rulle hela dagen. På dagen åkte vi ut till birsta, handlade lite på systemet och köpte en present. Sedan åkte vi hem till mamma och Per där vi firade Amanda som hade fyllt år. Där blev det tårta och kakor. Sedan for vi hem, F började med maten nästan på en gång och jag satte igång med smink och sånt. För igår vankades det nämligen överraskningsfest! Det var min kära bror som fyllde år förra helgen. Strax efter 5 började jag, Desire och Kristina pyssla på i lokalen och folk droppade in lite eftersom. När de flesta hade kommit åkte F och Danne iväg och hämtade sebbe, satte på han ögonbindel och körde runt lite så han inte skulle veta vart han var. Sedan när dom kom till lokalen stog vi alla tysta, danne tog av han ögonbindeln... GRATTIIIIIS! skrek alla och sköt serpentiner på honon, Haha. Sedan började festen, massa små plock att äta, tror vi poppade ca 10 popcorn påsar under kvällen : P. Vi delade in oss i lag och lekte några lekar,. frågesport, springa med balong mellan benen och Norsk karaoke. Vi hade himla kul och det blev en väldigt lyckad kväll : )
 
Resten av dagen och kvällen blir lugn och ikväll ska vi kolla på Hotell Transylvanien som F inte har sett : ) Ha en bra Söndag nu : )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Svårt och gissa vad dom dansar till? : P
 
 
 


friday it is!

Då var det Fredag, skönt!
 
Idag har jag spenderat stor del i soffan, har sjukt ont i magen så det fick bli en sådan dag. Men jag kunde inte hålla mig från att skruva upp ett par nya hyllor som F fixat så dom vart i rätt storlek. Och hans reaktion när han kom hem var.. "Fan va snyggt!" Haha, så ja, det vart bra och mycket bättre än vad det var innan : )
 
Igår kväll var jag uppe hos Fia och drack lite te och surrade, det var trevlig för nu var det verkligen super länge sedan vi träffades! 
 
F är ute på ett ärende och när han kommer tillbaks ska vi åka och handla, lite till middagen och godis såklart ; ) Sedan blir det en kväll i soffan, känner för en sådan kväll. Imorrn blir det andra bullar för då är det nämligen dags för fest, det var ju ett tag sedan! Kul kommer det nog bli : )
 
Ha nu en bra Fredag och en härlig helg! 
 


Fridaynight - chickenburger

Just precis som rubriken säger, ikväll har vi gjort hemmagjorda kycklingburgare! Prova något nytt är ju alltid kul. Och gott var det också. På hamburgaren förutom kyckling hade vi.. Bbq-sås, hemmagjord guacamole, tacosås och gräddfil. Gjorde egna strips i ugnen också som vi doppade i lite dressing. Verkligen att rekomendera : )
 
 
 
F är och spelar tennis, jag ska ta och tända lite ljus, plocka fram godisskålen och slå mig ner i soffan och kika på Gladiatorerna. Imorrn-kväll är det födelsedagsfika hos min kära bror som fyller 25år! Hoppas ni alla har en härlig helg : )