Onsdagkväll

Hej!

Har inte skrivit på hela dagen märkte jag :P hehe
men idag kom älskling hem från jobbet för att han inte mådda nå bra(äre jag som är smittarn? :P) så han har varit hemma hela dagen :) men jag har tvättat lite och sen åkte jag ut till birsta(passa på när bilen var ledig :P), jag köpte en ny byrågrejj till hallen faktiskt :P osså köpte  jag en blomma och en ljuslykta som ska stå på den :P hehe visar imorrn om vi orkar bygga ihop den då :P tog även en snabbsväng på birsta city och hittade en söt somrig klänning med snygg v-ringning i ryggen på monki,

jag antar att det här är ryggen eftersom lapparna och prislapparna sitter på den sidan :P


Men hörni vilket jäkla väder det var förut, den var jätte blixtar och det dundrade ordentligt här,åskan var inte långt bort kändes det som, det såg ut som att blixten slog ner en bit bort och nån minut senare stog det en brandbil där. Läste också på st att det "forsade in vatten i In gallerian" ? nån som var där? :P

Nyss var vi och handlade lite frukt och grejjer på willys och nu tittar jag på tv och bubben sitter vid sin dator.. ha en trevlig kväll.


Tisdagkväll/natt

Hej nattugglor..

Ikväll efter jobbet kom bubben och hämtade mig och då åkte vi och mötte mamma och per på en pizzeria och vart bjudna på mat av dom :p 21.30 på kvällen liksom :P jag tog iallafall en Husets sallad och den var god :) Vi tog med maten och åt den på deras nya ute-möbler på deras balkong i deras nya lägenhet,den var jättefin :) sen åkte vi hem och jag gick ut med embla och nu ligger jag brevid en snarkande bubbe och funderar om jag ska sova eller läsa lite kanske..,kanske tidningen jagn köpte i lördags! Aja,godnatt iallafall.


Work

Nu har jag nyss ätit min sena lunch/tidiga middag som blev en härlig blandning..
laxpanett,bulgur,rivna morötter,en stekt champinjon och ett ägg :P gott!

på tal om middag, titta vilken lyxmiddag vi åt igår.. räksallad :)


Ska alldeles strax pallra mig upp mot bussen för att åka och jobba ikväll, till min rast ikväll har jag skurit ihop en liten fruktsallad på ett äpple och en nektarin och lite russin,muuums :) Trevlig tisdagkväll allihop!


Tisdag

Godmorron!

Idag klev jag upp typ 9.40 efter nästan 11timmars sömn :P känner mig dock inte speciellt mycket bättre i förkylningen än jag gjorde igår :P men det börjar nog bli lite bättre :) När jag klev upp gick jag ut med embla på en gång och nu sitter jag och tittar runt på internett och på tvn samtidigt. Nelly.com har ju rea men jag hittade faktiskt inte så mycket.. men slog till på ett par nya gladiator-sandaler för 80:- :) och jag tänkte att jag har bara svarta skor så jag tog dom här i färgen Tan.
Gladiator SEK 80, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Nu ska jag försöka komma på nått roligt till frukost..


Måndag

Heej!

Idag när jag vaknade så kändes det först som att jag var helt frisk men efter att jag hade varit uppe ett tag så kände jag att det inte hade blivit mycket bättre :P har kvar hostan och lite snorig men annars så äre bättre :) så jag gick ut på en promenad med embla sen när hon hade ätit så gick jag ut en lite längre sväng med henne sen åkte jag ner på stan en sväng, såg att det var ännu mer rea men hittade inte mycket :P men jag hittade en jääättesöt topp och två läppglans(dom kan man inte få för mycket av :P)

Hur söt? Den är lite kort,inte magtröjja men lite kort.. jag tror att den ska vara så. Men tänk till ett par jeansshorts, nice! :)

Läppglans Fruity amazing glaze nr37 pineapple & nr32 wild strawberry från Isadora, den gula blir inte gul på läpparna(såklart) och den tycker jag mest om.., den blir bara glansig och den andra är det även glitter i.


Nu ska jag kika på tv en stund, kanske ta mig en till macka.. kurrar i magen. Föresten, härligt väder idag :) synd att jag inte kan dra på mig sommarkläder eftersom jag vill bli frisk.. kände mig ensam om kofta på stan ;P


Söndagnatt

Hej alla nattugglor..

Idag har jag faktiskt jobbat hela mitt pass, så stolt :P var lite otrevligt att sitta och snora och hosta bland kunderna men det gick :) När jag slutade kom älskling och hämtade mig och vi åkte till hans farmor för vi var bjudna på middag där, hans mamma, pappa och syster var också bjudna :) så vi fick sill och pärer och sånt :P och fläskfile och jordgubbstårta :) Sen åkte vi hem och tog fram glass,med kolasås och strössel och tittade på filmen Farsan :P den var väl sådär, man skrattade väl mest åt hans roliga svenska :P Nu ligger båda mina sömntutor och sover och jag sitter här och lyssnar på musik i hörlurarna och drömmer mig bort.. ibland önskar man att man bara kunde släppa allt och ta en enkelbiljett någonstans och stanna där tills man blir less, och då åker man nån annanstans.. eller så stannar man hemma och sitter och tittar på tv och tittar in i datan dagarna i enda.. det går ju också. Godnatt.


Lördag

Godkväll!

Idag åkte jag till jobbet, jobbade 3 timmar sen orkade jag inte mer. Tänkte att jag kunde vila upp mig tills imorrn så jag orkar jobba då men jag mår fan inte bättre,men ska nog jobba ändå, har inte råd att vara sjuk. Så när jag kom hem la jag mig i soffan och sov i nästan 2timmar, jävligt skönt (varför är det så skönt att sova i soffan? kanske för att oftast när man somnar där är man så himla trött.) sen kom johanna hit så vi alla 3 åt varmkorv med bröd till middag :P sen har jag och johanna kollat på House of wax och druckit te :P Nu funderar jag på om jag ska äta lite glass(så himla sugen) eller om jag ska gå och kasta mig i sängen. Men jaja, ha en fortsatt trevlig kväll.. godnatt!


Fredag - midsommar

Goddagens midsommarafton :)

Inatt har jag vaknat typ 5.30, 8.00,9.30 och dränkt ner lite papper :P vid halv 11 klev vi upp tror jag. Nu har vi ätit frukost och ska snart klä på oss för att åka ut till johanna och äta jordgubbstårta :) gottgott. Senare ikväll ska vi ut till kaggen och grilla sen tillbaks hit hem till oss och dricka lite drinkar och spela lite spel och sånt :) (om jag orkar :P haha). Näe,nu ska vi sätta igång här.. höres lite senare!


Torsdagkväll

Nån annan som ligger dränkt i snorpapper? inte? okej..

Idag slutade bubben äntligen tidigt :) så då åkte vi och handlade lite för det var ganska tomt i frysen osså handlade vi lite till imorrn. Sen när vi kom hem gjorde älsklingen våran favvomiddag, kyckling och potatis i ugn med sallad och bea ;) hehe och fanta till det, det var supergott! (och skönt att inte behöva göra middag ;P) nu har han dock åkt för att spela nån jäkla frisbee golf :P men när han kommer hem ska vi kolla på film, blir nog den nya wallander. Vi handlade även lite godis, glass och sånna där ugnsbakade chips,måste ju testa ;) Så det ska vi mumsa på till filmen. Blev lite gladare i min förkylning när jag såg lönen också, den är jag nöjd med :) hehe. Näe,nu ska jag nog lägga mig i soffan igen.. kanske ta en strepsils för nu börjar det klia, åå,äre ingen som ska byta av mig i denna förkylning snart?


Torsdag

Fy vilken jobbig natt jag har haft.. ville gå och lägga mig tidigt men kom inte i säng förns strax efter 22, och då kunde jag verkligen inte sova, hade ju sovit i soffan vid middagstid och även legat där hela dagen.. började klia i öronen,näsan och munnen och tillslut började jag gråta för det var så jobbigt :P då sa bubben att jag skulle ta en ipren så det gjorde jag och efter en stund somnade jag. vaknade efter 8 nångång imorse och läste tidningen sen klev jag upp.., eller rättare sagt jag förflyttade mig från sängen till soffan. Har lyckats varit ut med embla en gång och snart äre dags igen.. kan inte nån bara komma och plinga på och säga "Hej,ska jag gå ut med din hund?" :P näe,men seriöst.. när jag var ut förut så mötte jag en som var ut med sin hund och hon hade kjol på sig,och där gick jag i mjukisbyxor och fleecetröja,fantastiskt. Men tycker synd om embla för hon både behöver och vill gå mycke längre än jag orkar just nu.

Aja,nu ska jag väl ta min stora tekopp och lägga mig i soffan, men det är inte heller skönt för det bara kliar överallt, i halsen och öronen och usch, kan man inte få sova tills man blir frisk? BLÄ!


Onsdagkväll

När bubben kom hem åkte vi ut till birsta och mötte upp kaggen och gick på systemet och shoppade lite, sen gick vi på ikea där bubben köpte korv till middag och kaggen åt glass.. sen åkte vi till maxi så jag kunde köpa min middag.. soppa på påse :P köpte en påse potatis/purjolök och en sparrissoppa. Köpte även detta..


Haha, så sjukt dålig tajming att bli sjuk till midsommar, jag som inte har varit sjuk på huuur länge som helst men nu slår det till, that sucks!

När vi kom hem gick bubben och kaggen bort till minigolfen och spela lite och jag gjorde iordning potatis/purjolöksoppan med rostade mackor :) gottgott. Bubben frågade om vi skulle kolla på nån film när han kom hem men han har inte kommit hem än så jag tror vi hoppar det,jag som tänkte lägga mig tidigt och bli frisk.. :p Aja,säger godnatt här iallafall.. godnatt!


Onsdag

Åå, min hals! jag har ont.. men det är bara halsen än så länge.. hoppas jag slipper börja snora och grejjer. Jag hade ju stora planer på att vara frisk på fredag, ska bara vila och äta och dricka massa varmt så kanske KANSKE det här blir bra. Just nu håller jag på att koka nudlar, är inte sugen alls men måste ha nått varmt osså måste man ju ha mat också så man får i sig nånting annars blir man nog bara mer sjuk.

Tänkte iallafall visa några bilder från igårkväll innan jag går och lägger mig i soffan igen.

Jag och Mad-micke

Vin.. (undrar om det var före eller efter jag välte ut ett glas på båsk :P haha)

Degen, Båsk och Emma

Jag och Kristina

Dan fick inte va med på nån bild för det var han som knäppte :P

Näe,nu ska jag lägga mig i soffan med en skål nudlar, trevlig onsdag!


Tisdagnatt

Hejsan, sitter framför tvn och dricker min andra kopp te,mina halsmandlar känns stora som fotbollar :/ gör ont när jag sväljer, var lite kallt att sitta ute och äta.. hoppas jag inte blir sjuk.

Har iallafall haft en trevlig kväll med några vänner från jobbet med grillning och fotboll :P vi satt som sagt ute och åt och efteråt gick vi in och drack kaffe och kollade på fotboll och pratade strunt. Till slut var det bara jag,dan och degen kvar och då var klockan 23 så jag tvingade dom att titta på sex and the city(det går ju dubbelavsnitt mån-tors :) ) och sen kom bubben och hämtade mig och vi åkte hem. Bilder kommer imorrn om jag hittar några intressanta i kamran :P

Nu ska jag titta vidare på lite komedier och dricka upp mitt te. Godnatt


regn..

Men osså har man hittat något att ha på sig, denna outfit inkluderar strumpbyxor + mina oanvända väldigt vita skor :P.. osså tittar jag ut och ser att det börjat regna!! Suck. Men jag tänker trotsa vädret idag.. blire inte sommar så får man lossas att det är det :P



Så,nu ska jag snart åka ut mot ön..  jag önskar alla en trevlig kväll då :)


Hair and fruit

Stog framför spegeln förut och såg att håret faktiskt blev jätte bra, slingorna är inte lika framträdande som dom brukar bli när jag gör dom :P (det här var ju första gången jag använde en sån där slingmössa). Så mamma ville se bild, men det var svårt att få med på bild osså har jag ingen "före" bild men så här ser det ut nu iallafall..


Tog en promenad till willys igen, var ju där igår och köpte massa melon men jag hade inge plastfolie hemma så jag kunde inte skära upp melonerna,då hade dom ju torkat och blivit äckliga så jag gick och köpte folie och lite annat. Gissa om jag ska frossa i melon nu :D gooott!


Tisdag

Goddagens!

Idag vaknade jag inte förns typ 10.50 :P men då hade jag legat och läst tidningen klockan 7 imorse för att jag då inte kunde somna om.. sen när jag slår på tvn och datan så funkar inte internett så bara dom vanliga kanlerna fanns(1an,2an och 4an och sånna :P) så då gick jag ut med embla och sen la jag mig i soffan och läste en tidning och åt frukost som fick bli en kopp te och en ipren :P (jäkla mens-verk) Sen drog jag ut internett kablarna och ställde mig och diskade och gav embla mat och sen satt jag in kablarna igen så nu funkar allt :) Härligt morgon ;)

Igårkväll kom mamma och per och jag hade gjort en rabarberpaj för det ville dom ha :P osså höll jag på att dra slingor ur en sån där sling-mössa så mamma fick hjälpa mig med det när dom kom och sen medans färgen var i håret åt vi paj med marsansås :) Håret blev bra men just nu syns det inte så mycket? men hellre det än att det syns föör mycket :P tack för hjälpen mamma.

Snyggve ;P


Och just nu sitter jag och äter lunch som fick bli fil med banan,russin,fiberhavre och linfrö.. ska snart ut på en promenad igen.


Ikväll äre grillning med några från jobbet, trevligt :) ser ut som att vädret tänker svika oss dock :/ menmen :P nu ska jag käka upp här och så, hörs senare.


Måndag

Hej måndag!

Har inte skrivit något idag för jag har inte haft så mycket att säga.. :P men vid 12 gav jag embla mat sen åkte jag ner mot stan (såg nämligen i tidningen att det var rea på gina tricot,ibland är det bra att ha tidning ;P) och kom hem med 3 saker, sen åkte jag hem igen och gick ut på en promenad med embla, vi gick bort till willys och köpte massa melon :) gottgott. Nu har jag duschat och diskat och ska ta och äta nånting,bubben jobbar över så han kommer inte förns vid 6 så jag tror jag äter lite fil nu så kan jag äta lite mat med han när han kommer hem. Senare kanske vi får besök av mamma och per :) här kommer bilder på det jag köpte.. var inte så mycket spännande på rean tyvärr :/ men jag hittade ända lite grann, allt i blått! blått är fint.

Den här ser ganska tråkig ut på bild men det är mer tjocktröjja i verkligeheten :P

Äntligen!! som jag har letat efter en jeansskjorta, osså hittar jag en på rea! Fantastiskt!

Sött blått armband :)


Ja,det var dagens fynd! Nu ska jag kolla på tv och börja med middagen om en stund, trevlig måndag allihop.


Lördagkväll

Ikväll vart det bigmac till middag efter fikat hos peter och sandra.. det var jag,bubben och danne som tog med hos käk från mcdonalds hem hit och åt,sen åkte vi ner på "city festen" och mötte upp rickard och hans tjej och sedan även sandra och peter och satte oss i ett öltält ett tag. Tyvärr blev det tråkigt väder, jäkla dimma och kallt (har ni hört att detta är kallaste juni på 30år!! det kunde en annan räknat ut själv.). Så efter ett tag åkte vi och drog på bilträff, men dit kom polisen ganska snabbt så då hände det ju inte så mycket mer där :P Och nu är vi hemma,sitter och smockar i mig godis och funderar på om jag ska gå och lägga mig snart.. ska ju faktiskt upp och jobba imorrn ;)

Ah,godnatt!


Lördag

Goddagens.

Idag vaknade vi strax efter 11 tror jag.. :P bubben åkte ut till hans mamma och pappa för att tvätta bilen, och jag gick ut på en promenad med embla med lite jogging(skönt efter allt godis igårkväll och imorse :P). Nu väntar jag på att han ska komma hem så ska vi hem till peter och sandra och äta tårta :) för att peter fyller år.. grattis Peter! Sen vet jag inte vad vi ska göra. Men imorrn äre jobb igen :).

Så här ser jag ut idag, mitt söta linne/tunika/klänning från Bikbok.


Näe, nu ska jag kolla på lite tv tror jag.. ha en trevlig lördag allihopa! :)


Fredagkväll

Godkväll alla glada.

Just nu sitter jag med denna skål med godis framför mig och kollar på Mitt stora feta grekiska bröllop :)

För övrigt så var jag ut och gick med embla för en stund sedan,gick själv för bubben tittade på nån film som jag inte orkade se :P och efter promenaden gick jag och la mig i solariumet en stund,skönt.. de var länge sen.
Det vart en sen tacos middag ikväll för vi åkte iväg och handlade vid strax efter 7 och då åkte vi till birsta och handlade till tacos och en jätte påse godis för dom hade billigt godis där nu ;)

Jobbade idag också och det var jätte roligt att jobba idag, det var så in i bomben med folk :P jag sprang fram och tillbaks och skulle hjälpa till i frukten,alla kassor var öppna,mitt i allt kom posten så då var jag tvungen och göra det.. och herregud,men det är så roligt när det är mycket och göra :) så tiden gick super snabbt.

Tog en snabb outfitbild imorse innan jag åkte till jobbet.. (var inte meningen att linnet under tröjjan skulle sticka ut såå mycket där nere :P)


Näe,nu ska jag fortsätta titta på filmen och käka massa godis.. mmmm :) trevlig kväll på er!


Fredag

Godmorgon fredag!

Jätte tråkigt väder idag.. det har regnat sedan jag klev upp typ 8.45.. men det spelar ingen roll idag för jag ska ju jobba idag ;) då får det jätte gärna regna :P Tur att jag tog mig förnuft och köpte ett paraply för ett tag sen :)
Igårkväll målade jag äntligen manikyr på naglarna, jätte länge sen sist, så nu känner jag mig normal igen :P

Det blev en kort variant den här gången för några naglar hade
gått av så jag klippte ner resten av naglar i samma längd och målade :)



Idag till frukost blev det mannagrynsgröt och nu tror jag att jag ska slå på lite kaffe och ta en bit av kardemumma kakan jag gjorde igår (den är så god och det luktade kardemumma i hela lägenheten igår :P). Måste även packa arbetskläderna och matlådan.. önskar alla en fortsatt trevlig Fredag :)


E.l.f - Eyes lips face

Nu har jag provat mitt nya smink från E.l.f, så jag tänkte ge er en liten recension.. jag betyg sätter med H´n som i Hanna ;) 5 H´n är topp! Ett H är botten :P


E.l.f Mineral Foundation - när man lägger på den på ansiktet så känns det inte som att det händer nånting, ingen skillnad med andra ord, men man ser verkligen efteråt att det blir skillnad och att man även med mineralfoundation ser lite sminkad ut, men det är för mig en postiv del. En annan sak jag trodde om både denna och concealern är att det är små burkar, men det behövs verkligen inte mycket för varje sminkning så storleken på burken är inte heller något problem! Just nu använder jag en gammal rouge-borste till denna.
E.l.f Mineral Foundation får HHHH

e.l.f mineral Concealer - Den här tyckte jag om! Concealer har man på dom lite mörkare områdena som under ögonen och runt näsa och mun och sånna ställen. Den är ljusare än foundationen men syns ändå inte så. Till denna använder jag en foundation borste från e.l.f  (eftersom concealer-borsten var slut när jag beställde.) Borsten är väldigt bra, mjuk och fin och bra med långt skaft som ni ser att jag inte har på den första, gamla borsten :P
E.l.f Mineral Concealer får HHHHH

e.l.f Eyebrow stencil - tyvärr måste jag nog dissa denna, den är alldeles för tjock för mina ögonbryn (som förövrigt är näst intill obefintliga? har jätte tunna,why? :P) men för den som har riktiga,tjocka ögonbryn tror jag att dom här kan vara till bra hjälp för att få en bra form.
E.l.f Eyebrow stencil får HH+


e.l.f Hypershine Lip Gloss "Flirt" - Superbra läppglans, sitter kvar länge, jag hade på mig den under en promenad/jogging tur till willys och tillbaks och när jag kom hem satt den kvar än! Det enda negativa är lukten.. jag kan inte riktigt sätta ord på vad den luktar men jag skulle vilja säga.. sågspån?..  typ :P.
Men det gör inget för mig, den satt så bra och gav bra glans så :)

E.l.f Hypershine lip gloss får HHHH


Torsdag

Hallojs,
Idag är det tvättdag så jag ska snart ner och hänga upp dom två första maskinerna på tork. Förövrigt kom jag nyss in från en promenad med embla. Innan det diskade jag nästan allt.. fasen va mycket disk det blir på bara en dag :P

Igårkväll var jag,bubben och danne ute och cyklade, vi cyklade igenom skönsberg och över motorvägen, och bort till citygross och bubben och danne köpte en dricka och jag köpte en sandwish(glassen alltså, jag ääälskar glass,det är så gott! när det kommer till sötsaker äre nog glass jag är svagast för :P) och sen cyklade vi undermotorvägen vid gärde och igenom skönsberg igen och hem. Väl hemma satte vi igång och gjorde rabarberpaj och vispade ihop lite marsansås, så goood :)


Näe, nu äre dags att slita sig från oprah och gå ner i tvättstugan :P


Color

Här sitter jag och har nyss sköljt ut hårfärgen ur håret, bara utväxten så ni kan va lugn ;) vill göra slingor också, har köpt förpackningen men vill dock inte göra det själv.. Aja, jag och embla var iallafall ut på en promenad med lite jogging bort till willys förut för att köpa färgen till utväxten, vart lite banan och champinjoner också :P. Öppnade paketet med smink igår och det ser bra ut iallafall, har inte testat allt än, tänkte att jag kunde komma med reslutat sen när jag har testat allt och säga vad jag tycker :) kanske senare eller imorrn.

Detta var i paketet iallafall.. Mineral Foundation, mineral concealer, foundation borste, läppglans och ögonbrynsformer(eller vad man ska kalla det, eyebrow stencil kit heter det iallafall ;P)



Onsdag

Godmorgon allihop!

Idag vaknade jag av att någon borrade i lägenheten brevid :P Jag kollade på våra bästa år och sen åt jag frukost och gick ut med embla. Nu ska hon snart få mat och sånt.

Skulle ju visa gårdagens shopping :)
En hårklämma för 5:-, hårnålar(?) vet inte va det heter 19,50:-
och dom söta sommar-örhängena för 10:- ;)




Och denna snygga klänning, med massa grejjs på axlarna :) har länge velat ha en sån,
nu passade jag såklart på när den kostade 150:- istället för 300:- ;P


Happyface!

Imorse fick jag en avi att jag hade ett paket att hämta, va fasen tänkte jag.. det kan ju inte vara sminket för det skulle ta 7-14dagar att få hem det, men det var sminket! :) jag har inte öppnat det än för jag har nyss varit och hämtat det. Osså har jag varit en sväng på stan och köpte lite vanliga hårgrejjs och örhängen och en supersnygg klänning :) tänkte lägga in bilder på allt men då dog batteriet i kameran så den håller på att laddas nu. Så bilder kommer senare :) Kom nyss hem, när jag kom hem från stan tog jag med embla och gick bort på willys och handlade lite till maten och sen gick vi även och hämtade paketet som sagt :) Men nu kan jag inte hålla mig längre.. måste öppna! :P

Här har du bilden linus! :P (ni får nöja er med den medans kameran laddar ;P)


Tisdag

Godmorgon Tisdag!

Jag har varit vaken i en timme ungifär, vaknade av att nån spikade ovanför.. men det var lika bra för jag ska inte sova allt för länge.. men jisses vad skönt det var att sova i sängen brevid bubben igen :) Nu sitter jag och äter frukost som blev samma som igår, fil alltså. Sen blire promenad med embla. Igår försökte vi få tillbaks alla lister runt fönster och dörren i sovrummet, mycket svårare än jag trodde :P Fick dit alla utom en liten som vi nog måste ha nya spikar till, suck :p. Osså städade vi,damsög,diskade och bäddade rent i sängen. aja,hörs senare.


Shoes

Har kommit på att sånna här Wedge-skor är ganska fina ändå, har alltid tyckt att dom ser lite klumpiga ut.. men dom är ju fina :)
Joline Wedges SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Gertie SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Måndag

Asså jag börjar bli irriterad.. VART ÄR SOMMAREN?! det är 14juni, mitten på juni och det är typ 10grader ute? vi har liksom 3sommar månader och en av dom har snart gått.. BLÄ på svensk sommar. (sitter liksom och dricker te nu för jag tyckte det var kallt)

Aja,nog om detta.. vaknade imorse 9.40 av ett sms av bubben där det stog Älskar dig :), bättre start kan man ju inte få :) . Var ut med embla och åt frukost som blev en skål fil med fullkornshavregryn,linfrön,banan och kanel :) gott. Om ett tag ska väl jag och embla ut på en prommis, ska försöka jogga lite också. jag tvekar ju starkt på att det blir nån Beach 2010 i sverige men man får ju inte ge upp hoppet ;) Sen blire nog att städa lite i sovrummet för ikväll flyttar vi nog in dit igen :)

Så utan sommaren får vi drömma oss bort..








Söndag

Heej allihopa!

Vi har till bringat hela dagen ute på ön, bubbens pappa ville ha hjälp med att lägga lite golvgrejjs i vardagsrummet (även dom håller på med renovering nu :P) men innan vi åkte dit så målade vi på ytterligare ett lager på våra egna väggar. Medans dom höll på med det så gick jag och embla ut på en promenad,gick förbi jobbet och önskade semester,får se hur det går :). Vi blev såklart bjudna på mat där och det vart grillad fläskfile, gottgott :) Sen åkte vi till ica maxi och köpte lite små saker och träffade en kompis till bubben som hade köpt en hund i fredags, 8veckor gammal jämthund.. den var så söt och mjuk! :) sen åkte vi hem och bubben och carlgren skulle på bio 21.15.. trodde dom ja.. bubben kollade på sf och såg att filmen började 20.15 och då var klockan 20.05 :P haha så då vart det en jäkla fart på dom. men jag tror dom hann. Så jag och embla ska väl gå ut på en prommis snart och sen tänkte jag skära upp lite morötter kanske :) Ha en trevlig söndagkväll!


Lördagnatt

Hallå alla nattugglor :P

Satt och klappade embla här nyss osså kände jag nånting så vi kollade och såg att det var en fästing, äckliiiiigt, vi googlade hur man skulle göra och vi tror att vi fick bort allt,men fasen va äckligt! Aja,nog om det.. förövrigt så har jag och bubben kollat på Mr bean på semester som gick på tv och sen kollade vi på en film som hette Unthinkable, med samuel l jackson, och den var faktiskt bra! Till den mumsade vi på chips,godis och en varsin bit av bull-längden ;) Men nu är det nog dags att gå och natta, klockan är ju ändå snart 2 :P. Godnatt!


Lördagkväll

Hej gott folk.

Har inte skrivit idag för vi har inte varit hemma så mycket,när vi vaknade käkade vi frukost sen åkte vi ut till birsta för att möta bubbens mam och pap och gå på Beckers. Våran färg som vi målade sovrummet med hade nämligen jäst och det luktade verkligen illa i sovrummet, så då frågade vi en som kan måleri och han sa att måla över med en ny färg så därför var vi tvungen att köpa ny färg och nu har vi målat med det ett lager och det luktar redan bättre(luktar vanlig målarfärg nu ;P). Och jag säger som bubben sa till hans mamma och pappa "vi borde handla mer tillsammans" för det vart såklart gratis för oss när dom var med :P hehe det tackar man ju för :) Sen åkte vi och köpte en tvättkorg som jag hade sett,äntligen.. äntligen kan vi sluta använda en ikea-kasse som tvättkorg :P haha. Sen åkte vi på ett bageri i haga och köpte bakelser och en bull-längd och åkte till mamma och fikade :) Sen åkte vi och handlade lite på willys och nu har vi nyss ätit goo´middag.. kyckling och potatis i ugn med sallad beasås ;) och det var faktiskt länge sedan vi åt det sist ;).
Nu blire att gå ut med embla en sväng,kanske vi tar med frisbeen och kastar lite. Sen har jag köpt 2sånna där små påsar chips så det blir att mummsa på senare. Ha en trevlig kväll alla glada :)


Fredagkväll

Godkväll alla glada!

Hemma efter den långa dagen på jobbet :) gick ganska snabbt ändå. Nu har jag nyss kommit ut ur duschen. Köpte två påsar jordnötter på jobbet (2 för 25:- ;P) å fasen vad gott det var,så länge sen jag åt nötter, men det känns som att jag kommer kunna sluka ena påsen på en gång så jag tror jag måste gå och skära upp ett äpple eller nått också, nötter är ju jätte feta men det är nyttigt fett men för det kan man ju inte är hur mycke som helst tyvärr :P. Var ju som sagt en sväng på stan innan jag åkte till jobbet, köpte en ny förpackning slingor och en body lotion som luktar gooooott :) Bröllopsfixaren nu på tvn(tror den hette så,orkar inte kolla :P) så jag tror jag ska blåsa håret och sedan sätta mig i soffan och mula nötter :) härlig fredag! Trevlig kväll allihop :)


Fredag!

Då vare fredag igen.. idag vaknade jag av att en kräsklippare for runt utanför mitt fönster :P kollade på klockan och det var hela 2minuter kvar tills klockan skulle ringa :P så jag klev upp och har nu nyss ätit frukost som blev mannagrynsgröt :) Idag väntar en låång dag på jobbet, 12-21.15, thats good,money ;) hehe. men innan tänkte jag kanske ta en sväng på stan faktiskt, kolla läget bara,länge sen jag var där. Så nu ska jag packa matlådan och arbetskläder och sådär. Så jag får önska alla en trevlig fredag så hörs vi kanske ikväll!


Torsdageftermiddag

Jag har inte gjort så mycket idag, för ovanlighetens skull tog jag med embla på en längre sväng så hon fick springa löst (har varit dåligt med sånna promenader nu medans vi har målat) och nyss var vi ut och kastade lite boll med en tennisboll hon hittade i nån buske :P.
Fick ett mejl att ett paket jag beställde igår har skickats, det är med lite nytt smink, mineralsmink bland annat. och såklart ett läppglans :) Loooove läppglans. Hoppas att det är bra grejjer. Jag är så trött på min foundation som man får en helt annan färg i ansiktet och gärna massa linjer och grejjer, näe usch, som sagt.. hoppas det är nått bra smink :) Det var lång leveranstid så det lär dröja innan jag återkommer med det men jag visar när det har kommit ;)


Näe,nu ska jag snart ner i tvättstugan och stoppa in första maskinerna och sen kanske jag cyklar och möter bubben som var så duktig och cyklade till jobbet idag igen :) Ha en fortsatt bra dag!


Torsdag

Goddagens Torsdag!

Idag vaknade jag vid 9.. i vardagsrummet ;P Igår blev lukten i sovrummet lite mycke eftersom vi hade målat alla väggar (utom en då) så jag och bubben bestämde oss för att sova i vardagsrummet. Han fick ta soffan och jag tog golvet,med den tjocka vanliga madrassen och bägge bäddmadrasserna :P. Så jag låg och kollade på tv länge,somnade med tvn på,stängde av den imorse tror jag. På tal om sova,igår natt fick jag sendrag i benet,det gör så himla ont så jag brukar skratta :P men igår vet jag inte vad jag gjorde för jag var halft vaken :p.
Aja,nu ska jag kolla på våra bästa år och i pausen ska jag fixa frukost.

Idag är det fint väder, skulle ju vilja sitta på stan med en glass i handen eller nått liknande :)


Kryddor

jag möblerade om lite i våra kryddor nyss, min vita fina trälåda jag köpte hade jag tänkt mig för kryddorna och så fick det bli..(tycker det är så tråkigt att ha dom där ovanför fläckten som alla har :P) så nu har jag gjort en liten krydd-hörna :)



Här stog dom innan. Där får jag nu plats med dom som stog på själva fläckten förut,mycke kryddor är det :P dom 3 högra burkarna är kryddor från Thailand(och även bilden ovan i lådan ligger två påsar med Thailändska skryddor.) Haha,det var så roligt när vi skulle hem med dom i väskorna för bubben var så nervös för att det såg ut som knark! :D ..det såg faktiskt ut som det :P


Onsdag

Godmorgon..

Idag vaknade jag före 9, typ 8.58 :P haha men ändå. Nu har jag nyss varit ut med embla och ätit frukost, en macka med gul och röd paprika och ett glas med fil :) Förövrigt så väntar jag på danne just nu, så ska vi fortsätta med väggarna. Så, jag har inte så mycket mer att säga just nu.. ha en bra dag i det tråkiga vädret! ;P

Så här kan det ju också se ut.. :P


Tisdagkväll

nu äre strax dags för sängen..
Jag,bubben och danne var på bigboy förut,men jag åt ingenting utan köpte en burk pastasås "tomat och vitlök" på willys på väg hem och kokade lite pasta till det när vi kom hem, det var ganska gott faktiskt :) Sen har vi inte gjort så mycke,var ut på nån promenad och sen har dom bakat chokladbollar ;)

en bild på lilla mys-embla :)


aja,godnatt alla glada :) 


Tisdag

Goddagens!

Hela dagen har egnats åt att hålla på med väggarna,dan kom hit strax innan 12 och sen dess har vi hållt på, för en stund sen var vi tvungen att åka och handla nån jäkla skrapa och nu har vi sen lunch paus med pyttipanna :) sen äre bara att fortsätta.. så, nu vet ni vad jag håller på med ;P

Trevlig tisdag på er!


Måndagkväll - filmmys

Nu har jag och mamma haft film mys med mumsmums och en påse bilar och vi har tittat på "Prinsessan och grodan". Äntligen, och den var looovely :) den var så fin! Disney dom kan dom! Mycket glad musik och roliga gubbar :) speciellt en liten eldfluga som hette raymond :)


slingor(?)

jag sitter med färgen i håret nu, vart inte många slingor för när jag stog och höll på så kände jag hur jobbigt det var och att jag inte orkade hålla på så jag slängde typ mer än halva flaskan :P och det verkar inte hända nått med slingorna heller, har jag för smutsigt hår? jag testade göra en slinga först och hade i färgen i 30minuter och det blev ingenting.. nu har jag haft mer än 30min så det är nog dags att tvätta ur, för göra om när nån kan hjälpa mig,jag tycker det är så drygt :P . Ska tvätta ur färgen nu sen om ett tag ska jag ta cykeln och åka och möta bubben :)


Måndag

Då var det måndag igen, ny vecka.
Har varit vaken ett tag och var ut med embla för ett tag sen. Har nyss stått och skurit rabarber och fryst in :P . Idag tror jag att jag struntar i att fortsätta med målningen för resten av veckan ska Dan hjälpa mig :) Funderar på om jag ska testa göra lite slingor i håret istället, köpte för nån vecka sedan en förpackning men har inte orkat än så kanske ger mig in på det idag då, kanske ;P . Annars så tänkte jag äta frukost och diska nu. Min duktiga pojkvän cyklade till jobbet idag,vilket betyder att jag har bilen hela dagen ;) men jag vet inte om jag ska nånstans, åker ju inte bara för åkandets skull faktiskt :P. Näe men nu börjar jag bli hungrig så jag måste fixa lite frukost nu.


Söndagkväll

Idag är det tydligen sveriges nationaldag,det hade jag ingen aning om :P
Idag har jag och älskling varit och hälsat på i johannas kollonilott-stuga och där höll dom på och gräva och plantera och höll på för fullt.., ja plockade lite rabarber och tog hem :P haha. Fikade bulla och andra go´saker och kaffe. Sen åkte bubben till jonas för att kolla på tennis så då tog jag bilen och åkte till birsta :P köpte lite målar saker och sen hittade jag en skön tröjja på monki,kan visa imorrn. Sen åkte jag och hämtade bubben och vi åkte hem,la oss i soffan lite för jag hade ont i huvet. Sen åkte vi ut till bubbens mamma och pappa där vi blev bjudna på middag och sen efter det åkte vi hem och gick ut på en promenad med embla så hon fick springa av sig lite. Men nu äre snart dags för sängen. Vi försöker alltid gå och lägga oss "tidigare" men de är fasen inte lätt :P haha. Så vi säger väl godnatt här då! Godnatt.


Lördagkväll

Här sitter jag och äter banan.. :P har kommit hem från jobbet för ungifär en timme sen, jag har en förvirrad arbetskamrat som jag stängde med ikväll.. direkt när jag kom frågade han om jag hade sjuts ikväll för han ville åka med till stan så jag sa kanske, efter nån timme kom han till mig och sa "du,jag kom att jag har ju bilen med mig" haha,så bubben behövde inte hämta oss och jag fick åka med aleks :) (han är inte bara förvirrad han är hemskt rolig och trevlig också :P) osså har han tappat körkortet 2gånger så gissa om det var spännande att åka med han ;) Förövrigt så ska han hoppa fallskärm imorrn,jag vill också!! haha jaja,nog om honom nu!

Dagen har gått bra och ganska fort, lunch timmen gick väldigt fort :P . Ibland när man ska lämna embla ensam så får jag så dåligt samvete.. idag var en sån dag :P så när bubben skulle sjutsa mig till jobbet fick vi vänta tills hon hade ätit färdigt så fick hon följa med :)

Mattes lillhjärta!


Bubben och dan är på väg hit,han ringde och fråga om jag ville ut och cykla med dom ner till stan för att det är cruising? hmm,vette sjutton om jag orkar. Vi får se! Nu ska jag fortsätta titta runt på internett lite. Ha en trevlig kväll!


Fredagkväll

Ikväll blev det kycklinglasagne och sallad till middag. efter det åkte vi bort till jonas och gick en promenad med han och dan och sen skulle dom fortsätta gå men jag ville hinna hem och kolla på cast away som går nu på 5an så jag tog embla och åkte hem,men först svängde jag förbi citygross och köpte lite godis :) gottgott. var så himla sugen! :) Så nu ska jag kolla på filmen och äta godis,ha en trevlig fredagkväll!

Jag idag i en av mina nya tubisar ;)


Fredag

Då vare fredag igen och helg.. dock inte för mig eftersom jag jobbar imorrn ;)
Var nyss ute och kastade lite frissbee med embla,hon springer efter den som en dåre men hämtar den inte :P

Idag har jag fortsatt med tapeterna i sovrummet och när jag tog bort en list så såg jag något som gömde sig under den..  haha vad hände där liksom :P tänk er ett helt rum med denna tapet! (förmodligen var det ju hela rummet :P på den tiden)


Började måla,har nu målat en tapetbredd.., måste ha en förlängningsgrejj till rollern,just nu kliver jag upp och ner på en stol för att nå,går nog snabbare med en längre roller istället. Imorse vaknade jag klockan 10 och till frukost åt jag en hårdmacka med leverpastej och gruka och en smootie sen har jag inte ätit nått mer så nu äre dags för lunch,tror det får bli en kokt korv med bröd, mums :)


Torsdagkväll

Nu har vi varit på möte med föreningen och sen har vi varit ut med embla i skogen och klättrat i berg :P innan det var det middag och jag gjorde nånting nytt, bubben fick svampsoppa och jag gjorde "wrap med grönsaker" som det så fint hette,är som tacos utan köttfärs typ ;) gott som sjutton var det,grönsaker kan vara så gott :)
Fullkorn tortilla,röd/gul paprika,morötter,gurka,tomat,champinjoner och sallad och lite hamburgedressing :)


Och innan det var jag ut i birsta och skulle träffa älskling för vi skulle kolla på en fondvägg till sovrummet,vi hittade en :) jippi. It´s niiice! Men jag tänker vara hemlig och inte berätta hur den ser ut,ni får se helt enkelt ;) Jag har ju börjat riva tapeterna i sovrummet,en vägg är nu borta.
Men jag åkte såklart ut till birsta lite tidigare för att hinna springa i lite affärer ;) hittade lite mer idag än igår ;) hehe

En söt skylt till toa :)

ett snyggare durkslag än det röda i plast vi hade ;)

En snygg låda som jag tänker pyssla lite med och ha kryddor i!

Två bollar

På bikbok hade dom idag 50% på alla grejjer!! kanon! detta maglinne hittade jag,tänkte dock inte visa magen utan tänkte ha ett lite tajtare linne under bara ;)

Ett par randiga tights/leggins som jag har velat ha,nå passade jag på ;)

Den här tubtopp/klänningen hittade ja faktiskt igår men la undan det,och tur var ju det för jäklar va folk det var där idag :P vet inte varför jag inte köpte det direkt igår.. skitsnygg på :)


Näe,vad säger ni.. dags för kvälls fika kanske ;)


Torsdag

Godmorgon..

Idag klev jag faktiskt upp fööööre 9 ;) vet inte varför,vaknade och då klev jag bara upp. Så nu har jag nyss ätit en macka till frukost och ska väl gå första rundan med embla. Vart jätte sugen på smootie så jag tänkte kanske ta en cykeltur till willys och köpa banan så jag kan göra en liten smootie :)

Mm,frukost :)


Onsdagkväll

Nu har jag äntligen varit ute och kört lite bil,var jätte länge sedan jag körde men det gick bra :) hehe. Bubben skulle hem till jonas så jag kände mig så rastlös så jag åkte ut på birsta, vart inte så mycket shopping men skönt att komma ut bland folk lite :P köpte två tubtoppar på hm, jag som aldrig köper vanliga toppar (köper typ jämt sånt som passar till party) men nu äntligen vart det lite bas/vanliga toppar,för jag älskar tubtoppar på sommarn :)


Om ett tag ska jag nog gå och möta bubben, ville titta på lyxfällan men det är ju nya programledare så det är inte lika bra längre så jag fördröjer tiden här framför datan :P Trevlig kväll allihop!


Onsdag

Hej bloggen!

Idag klev jag upp vid halv 10 tror jag,var ut med embla och nu har jag nyss varit över hos min granne ulla och ätit tårta och druckit kaffe ;) vart en en bit kvar så den fick jag med mig hem såklart :P hehe embla fick också tårta och lite falukorv :P Nu väntar väl en promenad efter embla har ätit, blev ganska fint idag också,fast det skulle bli molnigare.. aja,finväder är ju inget man klagar på :) Ha en fin dag!


svensk natur..

.. är ju faktiskt helt underbar :) Har nyss varit ute på en lång promenad på lite mer än en timme,en timme och 15-20min ungifär. Vilken dag det har varit, första juni har varit en jättefin dag :) Tog med mig kameran ut..









Så,det var några av bilder :p Älskar sånna där små vägar/stigar i skogen där solen tittar igenom träden så fint :) Nu är det dags att fixa kvällsfika till DH! :)


Tisdageftermiddag

Tjoho!

Har för en liten stund sedan käkat middag som blev spagetti och köttfärsås och ett berg av rivna morötter :) hehe gottgott. Och just nu sitter jag ute på balkongen och försöker fånga lite färg från solen ;) går sådär tror jag. Ser ut så här.. ser knappt nånting på datan heller så lite svårt å skriva :P


Fia var här förut och vi tog en promenad bort till willys och köpte glass och åt den ute i solen :)

Nu tänkte jag luta mig tillbaks lite till innan det är dags för promenad. Ikväll får jag titta på DH hemma,utan mamma för hon var sjuk :( krya på dig. Ha en fin eftermiddag ute i solen nu allihopa :)


Tisdag

Goddagens gott folk!

Idag vaknade jag vid 9.15 typ, sen dess har jag inte gjort mycket,som vanligt.. varit ut med embla och ätit frukost,suttit vid datan och kollat på tv. Jättefint väder idag också,blåste dock lite småkallt förut när jag var ut men det var ju lite mer på morronsidan så hoppas att det blir lite varmare :)

Kom på att jag glömde visa vad jag köpte igår på stan.. eller visar bara en sak för resten kändes lite ointressant
men jag köpte iallafall bikini underdel till den färgglada bikinin :) osså denna lilla goding på Make up store..
En blusher,ljus och fräsh till sommarn :)



Nu är det snart dags för embla att äta och jag tänkte stoppa i mig resterna från salladen igår :)
Och juste.. nu är det JUNI! crazy..