Motion

Ja,det är härligt med motion när man väl orkar :)

Vi har nyss varit ute på en cykeltur,vi cyklade genom korsta och ner till gärde,
upp i skönsberg och över bror över motorvägen och igenom haga och runt där lite och sen hem. Sen åkte boysen (bubben och dan) ner med cyklarna till hamnen här nere och jag gick upp och hämtade embla och gick ner till dom. Så nu har jag precis kommit hem, grabbarna är uppe på planen och spelar tennis ( jag är inte så bra på det tror jag,annars skulle jag kunna vara med också,måste prova nångång :P )
Middagen vart muuumma! Hemmagjord sallad är så gott :) den här gången vart det,blandsallad,ruccola,tomat,gurka,paprika,majs,tonfisk och fullkornspasta. Ett kokt ägg och en klick sås och en macka :) och ute på balkongen i värmen, så nice :)


Just nu var det inge bra på tvn så jag har på wall-e medans jag sitter och nördar här :P hehe. Nu tror jag att jag ska ta och koka lite te :) Ha en trevlig kväll allihop.


Måndageftermiddag

Var ner på stan förut,träffade fia och vi gick mest runt i affärer,hittade inte så mycket tyvärr :p . Gick ner till stan så när jag kom ner hade jag fått så mycket skavsår på fötterna så jag var tvungen att köpa plåster. sen köpte jag blommor och nån chokladskorpor till mamma och gick bort med dom till henne på jobbet :) (var ju inte och hälsade på igår på morsdag!)

nu håller vi på med mat,älskling ska äta pannkakor och jag ska äta tonfisksallad, ute på balkongen såklart ;) termometern visar 30grader :P kan ju inte stämma,men härligt äre :)
Har sån lust att åka ner på stan och sätta mig på nån uteservering och bara softa :) vore nice!

Näe nu ska jag duka ute och käka :)



Måndag

Då vare måndag igen,trodde inte jag skulle kunna somna om för bubben var uppe tidigt och gjorde matlåda och sen kom han och la sig brevid mig igen och vi låg och surra,klockan 6.30 typ :P men jag somnade om och vaknade efter 9 nångång. (hade en dröm att jag och mamma och nån mer var jagade av kineser?). Klev upp och gick ut med embla en sväng och sen stack jag ut på en liten jogging runda :) skönt! Så nu har jag precis kommit ut från duschen,ska torka och platta håret,ge embla mat sen ska jag nog ner på stan med fia.

Dagens frukost vart en hårdmacka med skinka,ruccola och tomat + ett kokt ägg med dillkaviar!


Jättefint väder idag,inte jätte varmt men det funkar.. men imorrn äre faktiskt juni,vart är värmen? imorrn äre också sista avsnittet av DH för den här gången! :( Aja,nu ska jag försöka hitta nått å ha på mig och sätta igång med håret.


Söndagkväll

Hej alla glada.

Nu ligger jag i soffan,kollar på tv och internett samtidigt. Är lite små trött efter jobbet, 12-21 som gick bra,ganska snabbt gick det också :) Men annars har jag inte så mycket att säga just nu så jag tror vi säger godnatt nu,godnatt! 


Söndagmorron

godmorgon gott folk!

Just nu håller jag på med matlåda tills idag,måste vara nått som går att äta fort eftersom att jag inte har nån lång rast idag.. (30min på 9timmar!!) men det brukar gå bra.
Så då vet ni vart ni hittar mig idag alltså :P har väl inte så mycket mer och säga eftersom jag inte ska göra så mycket mer idag. Hoppas ni andra får en trevlig söndag,solen kanske komma och skiner på er :)

Morsdag är det också, Grattis på morsdag bästa mamma :)


Lördagkväll/natt

Hej alla glada nattugglor ;P

Jag,älski och danne fick nått impulsryck för en stund sen och tog en cykeltur runt petersvik och skönsberg :P haha. Annars idag har vi varit och kikat på SM i bildljud :P , vi har spelat minigolf(vet inte vem som vann,har inte orkat räkna,det var förmodligen inte jag :P), vi har sjutsat bror till en fest och sen gjorde vi mat,kyckling och potatiskroketter,sallad och grönpepparsås :) Sen var vi ut på en cykeltur/promenad(jag och bubben cyklade och danne gick med embla) sen kom mange och hans tjej och vi gjorde väl mest ingenting,åkte till ica maxi och handlade lite snarra,jag köpte en sån där mini påse med ostkrokar :) och nu som sagt har vi kommit in från ännu en cykeltur. Nu kollar vi på men in black men jag tror jag ska gå och lägga mig snart,ska ju faktiskt jobba imorrn :P 12-21.15 .. måste fixa matlåda också.. hehe jaja. Hoppas alla har haft/har en trevlig lördagkväll! Godnatt!


 Kärlek :)



Fredagkväll

Mm,dagens middag..
Köttgryta med kött,paprika,lök,champinjoner,bacon,vatten,fond och rödvin ;)
(idag var faktiskt första gången vi köpte bacon sen vi flyttade ihop :p,för att ingen av oss igentligen gillar bacon :P men det skulle va det i recptet så vi provade)


Sen efter middagen så tog vi en långpromenad hem till pappa och hämtad min cykel :) så nu har vi varsin så nu ska vi börja cykla :) Sedan åkte bubben med danne till hans bror,vette sjutton vad dom skulle göra igentligen :P Så jag passade på att titta på sex and the city filmen som gick på tv :P haha. Gick inget bättre ;) (svårt å knäcka den ju), till det har jag ätit en massa godis :)


Men jag tror jag ska natta snart så vi säger godnatt här.. godnatt!


Fredag

Goddagens!

Idag vaknade jag klockan 11,lite väl länge sov jag ja :P haha.
men sen har jag diskat,damsugit och tagit en cykeltur till stan och tillbaks.
Sen har jag ätit lunch, sallad med "fransk salladsmix" och ruccola,tomater,egen kokade kikärtor och ett ägg.


Men nu äre ju faktiskt dags att börja med middagen som blir köttgryta av något slag.


Torsdagkväll

Nu har vi fikat kärleksmums och titta på kniven mot strupen och nu kollar vi på grannfejden,fasen va irriterad man kan bli på människorna i det programmet :P haha.
Annars har vi inte gjort så mycket idag,vi var iväg på apoteket för att köpa koksaltlösning och bandage till embla,men inget funkar,hon får av sig den hela tiden :/ :P .
Tog som sagt en cykeltur till macken och willys förut,skönt i regnet ;) hehe.

Näe,nu har jag nog inte så mycket mer och säga just nu så godnatt!


Torsdag

Jag kom inte änns ihåg när jag vaknade idag, men jag sov inte så där överdrivet länge iallafall ;) hehe. Jag har ägnat dagen åt att stryka kläder :P det är tråkigare än jag minns det :P stog och strök framför tvn och kollade på Yes Man medans :P. Men nu är det himla fin i garderoben,hängde upp det som gick på galgarna(dom räckte inte kan jag säga :P) så jag fick vika en massa ändå. Skulle vilja ha allt hängandes för att det är lättare att leta då,osså behöver man inte vika tillbaks allt fint och prydligt när man har rotat runt i ilska som jag brukar göra :P haha.

Lite av sko-samlingen :P ser ni en återkommande färg? Ja,svart :P

Bara för det.. lite mer av samlingen :P Se.. viiita skor finns också ;)


Nu har jag nyss ätit en hårdmacka med makrill på ;) sen kokade jag lite te och tog en bit kärleksmums till :) nu ska jag snart ut på en liten cykeltur tror jag.. ska kolla upp lite fraktkostnader och kanske en sväng på willys.


Onsdagkväll

Sex and the city på tvn just nu :) måste ju ses. kärleksmumsen blev goda,väldigt stora,tjocka men väääldigt fluffiga och mjuka :) glasyren hade kunnat stelnat lite mer men det gör inget,gott vart det! :) strössel blire alltid på våra eftersom bubben inte tycker om så mycket kokos ;P (dålig bil i know)

operation emblas tass :P när hon ställde sig upp vågade hon inte ställa ner tassen :P




Onsdagkväll

Storhandlingen gick bra,efter det åkte vi hem och gjorde köttfärsås och pasta och sen gick bubben och danne ut med embla och när dom kom tillbaks sa dom att hon blödde från tassen osså såg vi att hon hade en spricka i trampdynan,så vi ringde veterinären som sa att man skulle tvätta med koksaltlösning och sedan linda bandage. då började jakten efter koksaltlösning :P till slut när jag ringde min duktiga sjukhus pappa så sa han att vi kunde koka vatten och salt och låta det svalna,smart va ;P så nu har vi kokat det och väntar på att det ska svalna. Väntar också på kaffe som ska svalna i kylen som ska i glasyren till kärleksmumsen jag håller på att baka :). Sen ska vi väl kolla på den där filmen och käka kärleksmumsen om dom blir bra ;)
Ajuste,hann ju springa runt på birsta och ikea, köpte dock bara ramar och galgar(stavas det så?), nu ska det pysslas igen ;P (med ramarna alltså)
Trevlig kväll allihop!

Outfit i ett ihop knycklat format :P knäppte med webcamen.



Tvätt

Jisses vad mycket tvätt det vart :P nu har jag ätit en hårdmacka med makrill i tomat sås på,so good ;)
Så nu efter allt spring så ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag vika alla kläder och sen ska jag ut till birsta och möta älskling när han slutar så ska vi storhandla direkt. Ikväll ska vi tydligen så nån film som heter typ The book of eli? nån som sett den? :P har hört att den ska vara bra. På tal om ingenting.. vad tråkigt väder det är idag :( inge kul att vara ute. men jaja,ha en fortsatt trevlig dag nu :)


Onsdag

Godmorron people!

Idag hade jag ställt klockan på 9, men klev inte upp förns typ 20 över ;P skulle upp tidigt för att jag hade tvättid klockan 10,jag rensade garderoben igår och tvättar nästan allt idag :P mycke har bara legat i garderoben länge och luktar liksom garderob, så jag tänkte att jag tvättar alltihop. Så hoppas jag hinner med allt,men det tror jag.
Nu har jag nyss ätit frukost som blev mannagrynsgröt med kanel och mjölk. Igår var mamma här och vi kollade såklart på DH,jäääkligt spännande! dom senaste avsnitten har varit så himla spännande och nu äre bara 1 avsnitt kvar! :'( vi har så lite mat i frysen nu så igår vart det pizza och kycklingsallad till middag ;) hehe,tack bubben. Förövrigt så har jag hittat den perfekta fondväggen till vårat sovrum! nu måste jag bara lista ut hur jag ska få till den.. :P näe,nu äre nog dags snart att gå ner i tvättstugan igen..


-

Nu har jag varit ut på en promenad och diskat och nu tror jag att jag ska skala ett ägg och titta på tv lite.
till frukost/lunch vart det en macka med lite sallad och gurka på.. det är det enda jag har ätit idag så nu äre dags för ett ägg :P vad ska vi äta till middag? har sån dålig fantasi ibland..


Ikväll äre DH (bara 2 avsnitt kvar!) med mamma. vet inte om vi ska va här eller där, det märker vi väl.


Tisdag

Godmorgon..

Idag vaknade jag före 9 av att nån stog och borrade? sen kom jag på att dom håller på med det nya systemet till dörrarna, men det lär ungifär som att dom stog brevid mig och borrade. Jag lyckades somna om några gånger och vakna lika många gånger så till slut klev jag upp, strax före 10. Var ut med embla och nu sitter jag här. Förövrigt hade jag en jobbig natt, mensverk och huvudverk, ingen värsting huvudverk(har varit med om värre!) men sån där som vägrar släppa.. men efter mycke om och men så släppte den och jag lyckades somna. skönt :) Nu funderar jag över vad jag ska hitta på och äta,har ingen matlust alls(brukar bli så när jag har mensen tyvärr).
Aja,fin väder äre ju iallafall,dock inte så jätte varmt, men endå :)


Måndag

Ny vecka igen då. Idag sov jag alldeles för länge :P vaknade av att det plingade på dörren och kollade på klockan då var den typ 10.30 men jag låg kvar för jag tänkte att den som plingade på skulle hinna gå iväg innan jag hade klätt på mig och gå och öppna. Nu har jag ätit lunch,en av salladerna som vi fick i lördags på Kommunensdag. Ska väl ut med embla om ett tag, annars sitter jag mest bara och kollar på tv just nu. Fick ett samtal ifrån jobbet, dom undrade om jag kunde jobba ikväll.. så det blir jobb mellan 16-21.15!

Dagens Lunch

I brist på annat tog jag kort på några blommor danne hittade när han var ute här för nån dag sen :P



söndageftermiddag

Nu har vi varit en sväng på birsta,en av våra fjärrkontroller till tvn funkar så himla dåligt så vi lämnade in den osså var vi och köpte lite behövligt som diskmedel,tandkräm,nya tandborstar och sånt ;P . Nu ska jag snart börja med maten,det blir tacos ikväll ;) gottgott. sen ikväll tror jag att vi ska kolla på en film och mest bara mysa :) ha en trevlig kväll nu.


från igår..


Söndag

Ja,godmorgon på er alla!

Idag vaknade jag vid halv 11 typ och jag är så glad över att jag mår bra idag :) :P hade lite ont i huvet när jag vaknade men det gick över ganska snabbt. Så nu har jag och älskling ätit våfflor med hallonsylt och glass till lunch :) gottgott. Nu ska vi ta tag i disken och kanske göra nått sen.

Igår var vi på 20års fest hos rebecka,spelade lite spel och sådär,gick ner mot stan vid kvart i 12 typ,helt i onödan igentligen eftersom vi inte gick in nån stans,men jag köpte med mat till mig och bubben och sen kom han och hämtade mig. av nån anledning så är min magen väldigt känslig nuförtiden så även fast jag inte kände mig ett dugg full så mådde jag lite illa så jag slog på en film(sex and the city :P haha) och åt min kebabtallrik och gick inte och la mig förns 03.20 :P

Så såg jag ut igår



Näe nu väntar disken,ha en trevlig dag!


Lördag

Dålig uppdatering idag, i know.

Jag och älskling var iallafall på Kommunens familjedag och gick en frågasling och kollade i en ambulans och en brandbil,fasen va mycke saker dom har med sig alltså :P bilder kommer imorrn!
Nu äre utgång som står på schemat så nu hinner jag inte heller skriva, men hoppas alla får en trevlig kväll :)


fredagkväll/natt

Mmm,grillat är så gott :) mamma,bubbens mamma och pappa var här innan klockan 18 men vi åt inte förns typ 19.30 :P hehe men gott vare!

Sen kokade vi kaffe och gjorde lite efterrätt,nått jag hade hittat på internett,inget jätte imponerande men ganska gott ;P

Drack lite cider och snackade massa skit sen åkte dom hem vid 22typ. och för en stund sen var jag och embla ut på en skön kvällspromenad,och nu sitter jag och äter vindruvor och kollar på "dumpa honom" lite grann.

Imorrn ska jag och älskling på "kommunens dag" med pappa och dom :P hehe. Kul och träffa pappa lite också. men nu önskar jag alla en god natt.. godnatt!

En nyfiken hund som ska vara med alltid,överallt. med the puppy-eyes ;)



Fredagkväll

Nu äre dukat ute på balkongen för en grillad middag, nu väntar jag bara på sällskapet,bubben är och hämtar mamma osså kommer som sagt hans mam och pap. Har gjort tzatsiki,sallad och klyftpotatis(förberätt). och härlig sommarmusik ur högtalarna! Hoppas värmen håller i sig ett tag :) Har ingen bild och bjuda på nu för kameran är på laddning,men det kommer nog sen ;) ha en trevlig kväll allihop!


Paus

Jag tog en paus i städandet och lyxade till det med lite glass :) Medans kollar jag på sex and the city filmen :P den har jag aaaaldrig sett förut :P



Fredag

Äntligen fredag :) jippi.

Jag kom nyss hem från staden, var tvungen att köpa "smink-svampar", sånna som man smetar på foundation med ni vet ;P har haft slut på dom länge men jag har inte sminkat mig på länge heller men nu tänkte jag göra det och då var dom slut ju. Men nu har jag.. var in på ica en sväng sen vart det inte så mycket mer! Nu har embla fått mat och om en liten stund ska jag gå ner och börja tvätta,roligt! hoppas allt hinner torka så jag slipper ha massa kläder hängandes i lägenheten ikväll när alla kommer :P det får så lov och torka annars lägger jag in det i garderoben..blött! :P aja. Sen ska jag väl hinna städa lite imellan maskinerna går och gå ut med embla och hejochhå. Bäst jag börjar kanske ;)

Så ser jag ut, kan tyckas som mycket kläder men tröjjan är tunn och det stog 15grader på termonetern så :P


Regn igen

Tror ni inte att jag lyckades hamna mitt i regnet idag igen :P gick ut på en promenad med embla och då började det regna,vi vart blöta men det gör inget för jag skulle endå duscha. Nu sitter jag här med nytorkat hår och ser ut som ett troll! ja,jisses vilket hår jag har. Men ska platta det så att så lite folk som möjligt behöver se det så här ;P hehe.

Imorrn har vi bjudit hit min mamma (och per som kommer senare) och bubbens mamma och pappa på middag, knyt-grillning :) mysigt.

Försökte fånga regnet på bild,gick sådär :P..


Osså har jag pyntat ett ljus med grejjer jag köpte för att göra ett armband eller liknande igentligen :P sött va :)


Nu ska jag sätta i plattången och skala ett ägg,börjar kurra lite i magen :P


Torsdag

Godmorgon!

Idag är det fantastiskt väder igen, varmt och skönt :) så jag gick ut på en promenad med embla så fort jag vaknade,ställde klockan på 9 men klev upp typ en kvart senare ;) Och nu kollar jag på Våra bästa år och har nyss ätit frukost..

En sån där super nyttigt,mörk macka med sallad,gurka och tomat :) so goood!



Onsdageftermiddag

Nu är jag torr och glad igen,gick ner och solade lite.. jäklar vad det brännde på,låg bara i en kvart,vill inte sola  så länge men det är ju skönt :)
Just nu står maten på spisen och vi bara väntar på att riset ska bli färdigt,blir korvstroganoff med ris och sallad :) sen ska vi nog ta en sväng ut på ica maxi och handla lite som vi behöver..

Förövrigt kollar jag just nu på Förkväll,äre bara jag som kollar på det? :P jag tycker det är så mysigt,tjejigt :P.
näe,nu ska jag duka och kolla vidare på det här.. trevlig kväll,ser ut och spricka upp lite ute :)



cykeltur

Jag gick ut med embla en sväng och när jag kom hem kom jag på idén att cykla till willys för jag hade sett lite små saker jag ville köpa.. när jag började cykla dit så småregnade det lite, gick in, handlade lite, kom ut och då regnade det lite mer om vi säger så :P haha kul,sadeln var ju blöt och när jag kom hem var ju såklart även jag superblöt. haha. Men det var ganska skönt faktiskt :P svalkande, dock såg jag inte så mycket genom glasögonen, vad rolig jag måste ha sett ut :P . Aja,nu funderar jag på att gå ner och lägga mig i solariumet lite? vet inte om jag orkar,

Innan jag gick ut med embla så satte jag mig på balkongen med en stooor kopp te och ett reklamblad och ett digestive kex :P även fast solen inte var/är framme så äre endå varmt :)



Tog en närbild på en blomma,mycket å göra? :P


Onsdag

idag sov jag inte liiika länge.. men nästan :p. Gjorde en god frukost frukost/lunch som vart omelett-liknande på 2ägg och en hårdmacka med gurka :) Nu har även embla ätit så om en stund äre dags för promenad i det tråkiga vädret..
det är ju fortfarande ganska varmt med det har regnat och blä.

i brist på annat snodde jag en bild från fias blogg på våran hettsvovve :P fasen va skitig hon var igår :P


Tisdagkväll/natt

just nu ligger jag i soffan och kollar på avsnitt av Christine, och skriver blogg.

Idag blev en onyttig dag,eller eftermiddag.. till middag blev jag övertalad att vi skulle köpa hamburge mål på sibylla.. kändes väldigt onyttigt :P men mysigt ändå eftersom vi satt och åt på balkongen ;) hehe.
Sen när mamma kom hit och vi skulle på DH så gjorde jag en rabarberpaj som bubben har tjat om :P men gott var det också :P

Men nog om detta, nu ska jag kolla färdigt på det här avsnittet och sen blire nog sängen.. godnatt!


Balkongfix

Fia kom hit vid 1tiden och då gick vi ut på en promenad och släppte lös embla och hon sprang raka vägen ner i en ler-pöl och började rulla runt i den,skit kul! (tyckte hon) Sen gick vi hem och jag och fia åkte till birsta för jag skulle lämna tillbaks lite på plantagen och köpte lite mer :P vill ju få ordning på balkongen och nu har jag köpt en lite större blomma/träd som jag är nöjd med :)

Dom blåa underläggen på bordet köpte jag också,fina :)


Just nu kollar jag på Vänner på 5an och väntar mest på att bubben ska sluta så jag får lite sällskap :)


Tisdagmorgon

Goddagens,idag sov jag jätte länge.. lite föör länge kanske ;P

Är lite irriterad nu för jag märkte att jag inte får skicka tillbaks bikinin som jag inte vill ha just för att det är en bikini,såklart! Ska jag ha den liggandes här nu? slänga? tycker det är svårt å sälja.. men om nån vill köpa så äre så här den ser ut.. Toppen är str S och byxorna är str M,prislappar och allt sitter kvar. 150:- vill jag ha eftersom den endast är provad, frakt ingår. (jag betalade ca 190:- för den) om nån skulle vara intresserad äre bara å skriva en kommentar.



Nu ska jag äta frukost/lunch!


Måndagkväll

Nyduschad och luktar gott och har precis gjort en kopp te och till det blire ett äpple :) Förut efter maten tog ag och bubben med oss embla och tog en promenad hem till mamma för vi skulle hämta cykeln för den lämnade jag där förra veckan :P fick en kopp kaffe där och sen fick vi sjuts hem!
Gjorde en ny kycklinggryta-typ idag .. det var gott och mysigt ute på balkongen :) 
 



Nu ska vi fika och kolla på svensson svensson-filmen.. haha det var det bästa som gick på tv nu :P


Promenix och lunch

Nu har jag och embla varit ute på en promenad med lite jogging. Och nu ska jag äta dagens lunch som blir sallad,gottgott :) med isbergsallad,gurka,tomat,majs och fullkornspasta. soo goood!


Har nu suttit framför tvn,ätit min sallad och läst dagens reklam :P så nu är jag mätt och belåten. Det börjar spricka upp bland molnen och solen tittar fram,härligt.. var redan så himla skönt ute men lite sol vore ju inte alls fel :)


Måndag

Ny vecka! och idag sov jag ganska länge och det var sköönt :)

Har gått runt och provat biknisarna som jag köpte igår,svårt asså.. dom här två äre jag har,när jag såg den andra på hemsidan så dog jag lite för det såg ut som den perfekta färgen.., i verkligheten är den mycket mer orange(jäkligt synd för den är himla fin!) aja,vi får se vilken det blir (om det blir nån av dom eller båda :P)


Jaha,annars då.. embla har fått mat så vi ska väl ut på en prommis om inte så länge. hörs senare.


Söndagkväll

Idag var vi ut på alnö och gick en strandpromenad där och mötte bubbens arbetskamrat och hans tjej och deras två hundar och embla och ena av deras hundar (som också är golden retriver) älskar att busa så vi släppte lös dom och dom fick springa och dom badade och simmade och sprang :P dom ser så lyckliga ut :) tyvär hade jag inte med kamran, hade velat ha den när dom sprang i vattnet och hade varsit grepp om samma pinne :P så söta. Sen åkte vi till birsta och tittade lite och jag hittade två bikinis(ska inte ha den som jag fick hem från gina) så nu ska jag testa dom och se om jag vill ha nån av dom.

Sen åkte vi hem och gjorde middag,blev tacos på balkongen och en cider/smirnoff till det ;) hehe Myys!




Nu ikväll ska nog peter och sandra komma hit och kolla på nån film,annars händer inte mycket mer,trevlig kväll allihop :)


lördagkväll

Hej och hå!

Idag hade jag bilen till jobbet så det gick snabbt att komma hem :) skönt!
jag och monika som stängde,tiden gick fort för det var så himla mycket folk! 95% köpte mat dom skulle grilla :P hehe.

Så nu efter en lång dag på jobbet så sitter jag nu på balkongen och dricker en cider,livet är bra härligt ibland :) hehe. Man blir på så bra humör när man hör fåglarna och massa andra på andra balkonger som sitter och pratar och skrattar.


imorrn skulle det dock bli sämre väder så passa på å njut nu ikväll allihop!
Önskar alla en trevlig kväll! :)



Lördag

Igår var vi hos mamma och åt middag med mamma,per,sebbe och desire. vi fick lax och pannacotta,gottgott :)

och såhär så jag ut igår..


Och för en gång skull var det jag som fick vara nykter och köra så fick bubben dricka lite smirnoff.

Nu ska jag snart åka ut till jobbet,12-21 äre som gäller idag. Så jag önskar alla en trevligt lördag,har hört att det ska bli jätte fint väder!


Shoooes

Åh,jag älskar skor! och nu har jag två par skiiit snygga! :) paketet fanns alltså att hämta här borta på macken och i paketet var två par skor och en klänning..




Dom första var lättast att gå i, förmodligen för att det är så smal klack på dom andra,men är ganska säker på att det var exakt lika hög klack igentligen.. 12cm. Dom första sitter mycket hårdare runt foten också,då äre ju lättare att gå också. Men båda är som ni ser Lovely!
Klänning har jag inte orkat fota men det är ju den här..
Holly String Long Top SEK 249, Vero Moda - NELLY.COM
Liite mer åt det rosa hållet i verkligheten och tyvärr lite stor? problemet i den kråksången är att det var minsta storleken :/ str 34 är den,finns inge mindre. Ska testa den lite mer och se hur jag gör med den.


Fredag

Idag kom min bikini ner i brev lådan,testade den direkt men är tyvärr lite osäker :/ toppen var lite liten och ser den lite barnslig ut? jag tyckte den var så söt,det är den.. FÖR söt? jag vet inte,får testa igen,väldigt krongligt att skicka tillbaks iallafall,måste skriva ut retursedeln från mejlen typ.. sen hittade jag den här också..


Aja nog om detta.. jag och embla var nyss ut på en promenad i det tråkiga vädret och innan det har jag inte gjort så mycket,ätit frukost som vart fil med russin,flingor och linfrön, ett äpple och te.


Skickade även ett mejl till nelly för jag tyckte att mitt paket därifrån hade tagit för lång tid på sig,då skrev dom att jag skulle söka på postens hemsida på nummret för att se vart paketet var,visade sig att det har legat där jag ska hämta ut det sen den 11 maj? irriterande att man inte har fått nått sms om det då. Så jag ska ta och gå bort dit och se om det finns där! :)


Torsdagkväll

Idag vid halv 1-1 att vi skulle åka upp till bodaborg,så jag,bubben,danne och fia åkte upp och var där vid 14 tiden,sprang runt där och klarade den eftertracktade superbanan så nu är vi med på bodaborgs facebook sida på en bild där för att vi klarade den banan :P


Nu sitter jag i soffan,nyduschad med turbanen på huvet med ett nytt te jag köpte på willy,rabarber-grädd,jätte gott :) osså äter jag även en lion choklad jag köpte uppe på bodaborg. Jag har klippt och filat naglarna och ska måla i favvo färgen "sweet". Sen blire nog sängen.. lite trött efter ett varv i spåret imorrse och några timmar på bodaborg. Undra vad man ska hitta på imorrn då,på kvällen ska iallafall jag och bubben på middag hos mamma och per. Godnatt people.


Torsdag

Hej och godmorgon!

vi vaknade för en halvtimme sen ungifär och nu väntar vi på dan så ska vi upp och jogga i ryggis spåret här (popcorn-påsen måste ju bort :P) Sen efter det ska vi äta frukost. sen får vi se vad vi hittar på.

Hörs efter rundan :)


Onsdagkväll

ikväll har vi varit ute på en skogspromenad, jag, bubben och danne. Efter det åkte vi på statoil och köpte gottis. jag köpte popcorn, i påse.. gottgott! så nu har jag ätit en hel påse själv :P dock äre bara 75g i den påsen så det känns inte som att man har svullat så mycket ändå,men känns ändå som att jag måste ut och motionera bort lite av påsen imorrn :P så fåre bli. Och nu till denna  påse popcorn har vi tittat på ett till avsnitt av serien vi har börjat kolla på,eller en del av ett avsnitt för dom är uppdelad i 2. men jaja,nu börjar ögonen bli trötta så jag tror vi säger godnatt.. :)


Onsdag

Nu har städat lite till,fick hjälp av älsklingen när han kom hem strax efter 2 nån gång. han damsög och jag diskade och gjorde klart badrummet,herregud va grejjer jag har :P tog lite före och efterbilder :P
Sen åkte vi ut till bubbens pappas båthamn för han skulle hjälpa honom med nånting och medans tog jag och embla en liten tur runt hamnen.. embla såg nånting i vattnet och tvekade inte att hoppa i :P så nu har hon tagit årets första dopp,det tyckte ju hon var kul,inte vi :P. Sen åkte vi hem och gjorde middag som idag blev våfflor med hallonsylt,mums :)

Tog bort allting..

Och rensade och detta blev kvar.. (bara hår och kropps saker :P)

Såhär såg sminkhyllan ut innan.. ganska stökigt

efter..


Hur som helst så blev det rent och fint.
Just nu ligger bubben och sover i soffan medans vi väntar på danne ska sluta jobba,då ska vi hitta på nått.. min ide var att vi skulle spela nå spel men vi har inget roligt spel :/ danne tycker vi ska gå ut på promenad,en liten en kanske det blir. Näe , nu ska jag plocka undan våffelgärnet och sedan titta lite på tv.


Onsdag

Hej bloggen!

Idag vaknade jag klockan 9.50 typ som vanligt :P nästan samma tid varje dag. Då gick jag ut med embla på en gång sen åt jag frukost, fil med nå flingor,russin och linfrön. Idag tänkte jag att jag skulle ta tag i städningen lite,behövs verkligen..
♥Rensa i hyllan i badrummet
♥Rensa bland all reklam och räkningar och skit som ligger framme :P
♥Damsuga,torka golv,damma där det behövs
♥Gå ut med sopsorteringen

ja,vi får väl se hur mycket jag hinner med. Embla ska ju ha mat och en långpromenad också.


Tisdagkväll

Idag blev det rotsakssoppa med churizo till middag,gottgott.. och ganska nyttigt.
Churizokorv,kålrot,rotselleri,palsternacka och morot i vatten och buljong.


Jag ska snart börja rulla mot mamsen för att kolla på dagens DH, funderar på att ta en cykeltur dit.
Föresten, glömde bort att säga.. jag har väntat på att en bikini skulle komma ut,imorse när jag kollade så hade den kommit ut,gissa om jag var snabb :P så söt! iallafall toppen,byxorna är vanliga modell med knyt i sidorna.

Näe,nu önskar jag en trevlig kväll, glöm inte DH klockan 21 på 5an ;) hehe


Tisdageftermiddag

Hej! Nu vare ett tag sen jag skrev,har inte orkat eller nått :P eller glömt bort kanske.
Idag har jag iallafall varit med fia för en gångsskull och vi har varit på birsta och köpte en topp som jag hängde undan igår när jag var där med bubben..

Den är så himla fin! men jag har ett problem,vad ska man ha till? det är ju
en body,alltså måste man ju stoppa in den innan för en kjol eller byxor
eller nått.. men vad?

Sen var vi en snabbis på stan för jag skulle kolla på ett tyg till mitt projekt
som jag håller på å målar.. hittade ett fint :) (spets det med,mycke spets nu :P)


Förövrigt så håller jag på att tvätta nu, väntar på att dom sista maskinerna ska bli färdiga så får allt hänga och torka till tvättiden är slut. Ikväll äre DH! jippii.


-

Nu har jag ätit en sen "lunch", kanske mer ett mellanmål en lunch men ändå.. En morot,paprika,ett koktägg med en klick kavijar!


Sen har jag börjar måla på en grej,om det blir bra får ni se resultatet när det är färdigt ;) hehe.
Nu tänkte jag om en stund gå ut i detta tråkiga väder och ta en promenad med embla..


Måndag

Då vare måndag igen, ny vecka.. förmodligen en lugnare sådan.. men man vet aldrig :P . Nyss varit ute på en prommis med embla,var inte lika skönt som det har varit i helgen,lite synd. Idag vet jag inte vad jag ska göra, skulle vilja tvätta men har inte orkat mig ner i t-stugan och kolla efter en tid :P . Hade lust att dra till birsta men vet inte.. orkar samtidigt inte haha. Aja,vi får se vad jag hittar på idag. ska nog lägga mig framför tvn ett tag.


Söndagkväll

Stolt över mig själv som har klarat av denna långa vecka :) nu har jag kommit hem från en lång dag på jobbet. Nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla på nånting och äta en mandarin och en hårdmacka med ost och kanske lite av det som kvar av chipsen ;) Ha en mysigkväll!


Söndagmorgon

Goddagens!

Idag vaknade vi vid 9 men låg kvar en halvtimme och bara myste :) sen klev vi upp och åt frukost och nu kollar jag på snövit och dom sju dvärgarna på disneychanel :P ska om ett tag åka ut till jobbet för veckan sista arbetsdag,denna långa vecka är snart över. Jag som trodde det skulle bli så jobbigt och gå så sakta,men tji fick jag :P gick förvånandsvärt fort och här sitter jag och det är sista dagen liksom :P skönt :)
Nu har jag inget mer att säga,önskar alla en trevlig söndag :)


Lördagkväll

Nu har nyss suttit och kollat på slutet av Marley and me och storbölat :P hemskt.
Iallafall så kom jag hem från jobbet för ett bra tag sen,1½timme eller nått.. gick bra idag med. Men jag har varit så himla slut idag,inte känt mig trevlig på en fläck men det har gått bra endå :) Nu sitter jag och äter chips och morötter med dipp sen igår och funderar på om man ska gå och lägga sig snart,börjar ju endå en timme tidigare imorrn.. 12-21! Näe,nu har jag väl inte så mycket mer att säga. Kanske godnatt..



Lördagmorgon

Godmorron!

Idag vaknade vi strax innan 10 och då var jag så hungrig så jag satt igång och dukade fram frukosten som vart rostade mackor,en med marmelad och en med keso och paprika. Nu sitter jag och gör mest ingenting,tror vi skulle gå ut på en proemand men det verkar inte hända så mycket :P. Jag börjar iallafall jobba om 2timmar,alltså klockan 1 och slutar inte förns 21.. Så,ja..vi hörs väl då igen.

Idag är det jätte fint väder så ut och njut av det :)


Vart ligger galaxen där dom bygger flygandetefat?

Nu har vi sett Närkontakt,jag kan säga att jag inte tyckte den var bra,kanske för att jag inte tror på sånt där. Folk säger att dom såg ett rymdskäpp,ett flygande tefat.. Så dom menar att det står små ailens på nån planet oc bygger ihop dom här rymdskäppen? dom måste ju vara gjort av nått? nån måste ha byggt dom! Näe,jag ska inte klanka ner på vad folk tror på men det är ju ingenting att tro på? det har typ aldrig hänt nån annanstans än i usa heller :P Only in america. Nog om detta,tror ni på sånt där så kan ni ju se filmen,annars kan ni lika gärna låta bli. nån som harr sett den? nån som tycker nått om den? :P


Nu blire nog sängen snart.. imorrn äre jobb igen,godnatt people!


Fredagkväll

Hemma igen efter jobb 16-21 :) bubben och dan skulle hämta mig men när jag kom ut så skulle dom åka och hämta några och sjutsa dom och behövde bara en bil så jag fick köra hem. Nu sitter jag och bläddrar igenom reklamen som hade kommit. Tycker reklamen kommer bara på konstigare och konstigare tider :P Aja,nu väntar jag på boysen för vi ska väl kolla på film och äta godis, chips och dipp :) Myys :)

Hade lite tråkigt på min rast så tänkte visa hur det brukar se ut på mina små raster.. Kaffe,äpple,en liten bulle och en hög av tidningar ;)


Näe,nu ska jag fortsätta med reklamen och väntar på dom däran. Ha en trevlig kväll nu :)


Fredageftermiddag

Jag och danne var ut på en promenad med embla när hon plötsligt började tokblöda i munnen typ skummade blod ur munnen,men sen slutade det. Men vi gick hem endå så hon fick dricka vatten och nu verkar det vara bra. Wierd. hon måste ha skurit sig på nått. Aja,nu har jag ätit min tidiga middag som blev Tacopaj med sallad, mums! glömde ta bild men ni vet väl hur paj ser ut ;) Nu äre alldeles strax dags att åka till jobbet. Ikväll ska nog jag,bubben och danne kolla på närkontakt.

Ut och njut i solen nu för det är fasen så fint väder,avis!

Embla njuter av solen iallafall :P haha


Shop til you drop

Kolla klänningen! kolla färgen! den perfekta aprikosfärgen ever! haha jag dog lite när jag såg den här,så himla fin och som sagt.. älskar färgen!
Holly String Long Top SEK 249, Vero Moda - NELLY.COM
Jag älskar skor (såklart,jag är ju tjej? :P) och speciellt högklackat,hittade dom här supersöta med lite volang på och dom nedanför, supersnygga med dragkedjan fram. Kände att jag behövde fylla på skogarderoben.
Lima SEK 100, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Nolita SEK 100, Nelly  Shoes - NELLY.COM
En klänning och 2par skor,en beställning på under 500:-, slå den om ni kan ;) hehe. allt kommer från Nelly.com


Fredag

Då vare fredag igen! Men den här veckan betyder det verkligen inte helg :P men jag kommer vara så stolt över mig själv på söndagkväll att jag har klarat av den här veckan ;) :P. Imorse klev jag upp vid halv 10 typ och åt frukost som idag blev mannagrynsgröt :) och för en liten stund sedan var jag ute med embla.
Idag ska jag nog bara sitta hemma och njuta av att kunna lata lite,titta på tv :) för idag börjar jag inte förns 16. Och det är jag och Jonna som stänger ikväll :).

Jag har ingen bild från idag så jag bjuder på andra bilder..
Soooommar!





Massa härliga sommarbilder :) Nu längtar jag ännu mer till sommarn!

Föresten,jag gjorde nyss en liten beställning här på internett,visar snart vad jag köpte,superfint! :) för nu ska jag sminka mig och ge embla mat. Hörs om en liten stund.


Torsdagkväll

Ännu en långdag avklarad :) 8.45 - 18. Dagen gick ganska fort idag också men liiite segare mot slutet som vanligt,då går man och kollar på klockan typ hela tiden så då går den jätte segt bara för det. Jaja,nog om detta. När jag kom hem stekte jag på lite kalla pannkakor som bubben hade med sig från sin farmor igår. Det var gott.

Igårkväll gick jag och la mig klockan 22 och sov till 6.30,sov alltså 8timmar,endå var jag så himla trött hela dagen och känner mig helt slut,ibland tror jag att det är bättre att sova mindre :P haha. Nu ska jag hasa mig in i duschen tror jag. Klockan 21 äre både Lyxfällan och Vad blir det för mat, åå hatar när program krockar så :P

Hörs senare om jag inte somnar ;P


Torsdagmorgon

Redan torsdag? jisses.
Jag var uppe med tuppen idag också,6.30 ringde klockan och nu om ett tag ska jag ta bussen ut till jobbet. Nyss ätit frukost och behöver inte visa nån bild på det för det vart samma som igår :P macka med avokado och keso! Näenu ska jag gå och fixa matlådan så jag inte behöver stressa,kanske hinner titta lite på Alla älskar raymond ;)

Ha en trevlig dag nu allihopa,ser ut att bli en fin en!


Onsdagkväll

Hejochhå!

dagen på jobbet gick bra och ganska fort,när jag sutade klockan 18 kom älski och hämtade mig oh vi åkte hem jag kokade pasta och värmde resterna av gårdagens kycklinggryta :)
Nu har jag nyss kommit tillbaks från en cykeltur till willys,köpte frukt och har nu skurit upp lite och sitter och mumsar på och ska kolla på Leila bakar nu! :) mys. Imorrn blire upp ännu tidigare :P


Onsdag

Godmorgon alla glada!

Jag har varit uppe sen 06.50 ;P börjar kaaanske piggna till lite :P jag hoppas jag hinner kasta i mig en koppkaffe på jobbet innan jag börjar! Fin väder idag iallafall,det har ju inte jag nån nytta utav men ni andra kanske :) Näe,nu ska jag dricka upp mitt te,packa matlådan och borsta tanden. Ha en trevlig dag!

Dagens frukost, med keso och avokado :)

Så här ser jag ut idag.. väldigt pigg.



Tisdageftermiddag - en massa mat

Jag var ner på stan en sväng förut, köpte nya vanliga svarta leggins(av nån anledning har mina gamla redan gått sönder och blivit stora hål i :P) och nya strumpor! Alltså,bara saker jag behövde :) tittade efter en bikini som jag hade sett på Gina´s hemsida,visade sig att den var en heelt annan färg in real life :( så den vart det inte. Sen åkte jag hem och började med Kickstartsoppan,det är en vitkålsoppa! jag är ju lite lustig och äter verkligen det mesta så jag tycker ju om sån här mat :) Det här receptet kommer från ett avsnitt av Du är vad du äter och är en "fyra dagars diet", och ja,äter man bara det här i 4 dagar går man nog ner,men det blir nog lite tråkigt. Jag fick ut 4 matlådor av det här,så det blir nog bra.

Ingredienserna; Vitkål,morötter,lök och potatis. (paprikan ångrade jag mig med :P)


♥1msk olivolja
♥1 vitkålshuvud
♥2 gula lökar (jag tog en gul lök och 2 scharlotten)
♥1 liter buljong
♥2 små potatisar (jag tog en stor)
♥2 morötter (jag tog 3,1 stor och 2 mindre)
♥3msk vinäger (hoppade jag över för det glömde jag köpa :P)
♥Valfria örtkryddor + salt,peppar.

Värm upp olivoljan i en gryta och fräs löken till den blir mjuk, tillsätt vitkålen och rör om och låt både löken och vitkålen bli mjuka. Tillsätt buljong och övriga ingredienser och koka i 50min.

Sen vare dags för middag direkt efter att soppan var klar och idag testa jag nått nytt,en kyckling gryta med Kyckling,färska champinjoner och rödlök. Hittade nån god creme fraish med smak av svamp,timjan och citron typ,
blandade ner det och kokade ris till,det vart suuper gott :) tror inte jag orkar skriva ut receptet för det också,annars hittar ni det på Tasteline.se ;)


Nu blire långpromenad hem till mamsen för att kolla på DH :) Trevlig kväll!


-

(ibland blir man riktigt irriterad på att man måste ha en rubrik :P)

Nu har jag varit ut med embla och hosh ar fått mat, nu funderar jag på vad jag ska göra,om jag ska åka ner på stan eller nått sånt.. tänkte slänga in en outfit bild men insåg att den var så tråkig så jag skiter i den :P tråkigt väder ger tråkig outfit. Lite senare idag ska jag göra ett storkok med en "kickstart" soppa,tänkte att jag skulle äta den resten av dagarna den här veckan när jag ska äta ensam. Återkommer senare med recept!

Bjuder istället på en bäbis-embla ;P




Tisdag

Hej alla glada!

Nu har jag suttit framför tvn och kollat på rachel ray och käkat frukost,idag blev det en skål med fil med solrosfrön,linfrön,banan och russin och en hårdmacka med keso :) gottgott. Nu måste jag tvinga ut mig i detta otrevliga vädder,just nu regnar det kanske inte men det har regnat och det beryder att så fort embla går ut är hon genomskitig :P inte okej.

Dagens frukost


Hörs om ett tag!


Måndagkväll

1 av 6 arbetsdagar avklarad ;) det var jag och daniel som stängde och älski kom och hämtade mig när jag slutade,när vi kom hem tog jag en macka och en banan på en gång,var jätte hungrig :P. Men nu äre dags för sängen tror jag,imorrn vet jag inte vad jag ska hitta på,för en gång skull njuta av ledighet iallafall :P. Har lust att unna mig en stund hos frissan men vet inte.. vi får se vad som händer. Näe,nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite så man blir lite trött. Godnatt på er!


Måndageftermiddag


Dagens tidiga middag då ;) gottgott.

Nu tänkte jag väl bara önska en fortsatt trevlig dag/kväll. Jag drar och jobbar!


bikini problem

jag har problem,jag hittar ingen bikini i år som jag vill ha.. jag brukar köpa ny varje år. Det lustiga är att jag badar väldigt sällan här hemma i sverige,vattnet blir liksom nästan aldrig varmt :P men jag älskar å bada så i år ska jag åka iväg och bada varje chans man får! Så jag vill ha en ny bikini,men hittar bara jätte dyra,hur mycke kan man lägga ut på en bikini liksom? Och sen vill jag ha den i färg också.

den här är den ända jag tycker är liite intressant från hm,men så himla tråkigt å köpa på hm,alla andra har ju likadant.. men vi får se,jag ska fortsätta leta :) Om ett tag är det dags för tidig middag som blir rester från igår,hamburgare :)


Måndag

Yes, ny vecka igen..

Idag klev jag upp 10 i 10 typ,hade ställt klockan på halv 10 men då när jag vaknade så tänkte jag att varför ska jag upp nu för? :P När man kan sova ska man sova.. så jag sov tills jag vaknade igen och klev då upp. Var ut på en promenad med embla,jätte skönt väder idag! och nu har jag nyss ätit frukost,en macka med ena sidan tomat och andra sidan med ost och gurka.

Nu tror jag att jag ska sätta mig i soffan och läsa dagens reklam,det kom ju en liten katalog från ellos :)
Hörs om en stund!


Söndagkväll

Idag har jag legat hemma,bakis och slö,är fortfarande orolig i magen,
men man har ju bara sig själv och skylla :P

Nu har jag,bubben och danne ätit hemmagjorde hamburgare,so good :)
invigde utemöblerna :)







Vi har köpt cola och fanta och godis och chips så nu om en lite stund ska vi kolla
på nån film och sen ska vi duscha och gå och lägga oss,nu till veckan blire jobba som aldrig förr,
är som sagt ledig en dag,det brukar ju vara så att jag jobbar en dag ungifär :P

Näe nu ska vi kolla på wipeout occh sen filmen,ha en trevlig kväll!


Lördagnatt!

Tjohooo, är jag pinsam nu eller vad?
vad jag sitter vid datan och äter pyttipanna med stekt ägg,
man måste ha nattamatt, pyttipanna är sjukt gott vid den här
tiden ju ;)  annaras äre ju "tittar han snackr"  hahaha,aaa,ska äta min
pytt sen sova,men vill fasen inte va bakis imorrn,vi har iallafall varit med
mamma och per ikväll..
vi hörrs imorrn peolpe! Godnatt! :)

så här såg jag ut ikväll..

ser pigg ut or not :P

Nu ska jag äta upp min pyttipanna,godnatt!


1 Maj!

Nu äre maj och då kan vi väl förvänta oss lite värme snart,man kan ju hoppas :)

Nu har mamma och per varit här och fika,dom hade köpt med sig vaniljhjärtan
och ett paket kaffe,synd att inte bubben var här :P så gåre när man är fixerad
av bilen :P hihi.

Ikväll är vi bjudna på grillat hemma hos hans mamma och pappa och sen vet jag
inte vad som händer.. vi får väl se helt enkelt :)

Just nu äre bolt på tv,men jag tror jag ska gå ut och kasta lite boll med embla
istället för att bänka mig framför tvn. Tråkigt väder idag men ändå..
Vi hörs lite senare!


Nattinatt

Klockan halv 6 var vi uppe på södra berget för att äta middag med bubbens
en del av släkt, för att hans mormor och morfar fira guldbröllop.
Vi fick välja vad vi ville i menyn så för min del blev det sparrissoppa med
pilgrimsmussla till förrätt, hortytterfile med rödvin och blåbärssky till varmrätt
och cremebrule med passionsfruktsmak och färska bär(dom var riktigt färska,
sviiiin oda hallon!) jag och bubben tog samma varmrätt och efterrätt :)
Maten var iallafall jättegod! Allting,men ska jag välja vad som var godast så blire
efterrätten ;)
Bubbens minsta kusin var bara några år och inte överlycklig hela tiden så en av
servitörerna försökte få upp hans humör med lite trolleri och grejjer :P

Han hängde två gafflar på en tandpetare och hängde sen allt på en annan
tandpetare :P

osså gjorde han en ros av en servett :)

Min sötnos :) <3

vi åkt därifrån vid halv 9 och då kom danne till oss och vi gick ner till majbrasan
och tog med embla vilket inte var nån bra ide när det började smälla :P så vi gick hem med
henne igen och gck ner till brasan igen och kollade på fyrverkerier..



Nu säger vi godnatt!