Onsdag - Happyface!

Ååå, idag är jag världens happyface! Imorse när jag precis hade somnat om efter att sjutsat F till jobbet (06.30 :P) ringde min telefon, det var nån från mittuniversitetet som sa att jag hade kommit in på programmet jag hade sökt.. JAAAA, JAG KOM IN! Haha, jag blev alldeles skakis och hoppade upp ur sängen och sprang runt som en dåre efter hemtelefonen och ringde mamma och berättade, vi började gråta lite :P. Sedan ringde jag och F och han blev jätte glad  han med. Och imorrn börjar jag! herregud. Alla andra började ju i måndags men jag har ju fått min plats för att nån tackat nej eller hoppat av så jag får hoppa in nu istället. Helt galet! Och ikväll ska jag och mamma fira med att gå på bio och se filmen Bridesmaids.

Det är Programmet för Psykisk ohälsa - särskild komplicerad problematik jag ska läsa!

Nu blir det en prommis med embla snart sen ska jag nog fira för mig själv med lite te och en muffins kanske ;) Ha en bra dag!



Livingroom

Jag skulle ju visa bilder på mina "nya" vardagsrumsmöbler. Som vanligt är jag för ivrig när jag börjar med något projekt så jag hinner inte med mig att ta före bilder.. men när jag hade rensat tvbänken från allt som var i den kom jag på det och det här är den ända bilden innan som jag har ↓ har en hylla ovanför tvn som var i samma färg.

Jag skruvade dit några ben så den kom upp från golvet (mycket bättre!), målade den och tog bort en "planka" i den så att hemmabiogrejjen och allt annat fick plats i den istället för på den.


Jag tycker om små blommor lite här och där och naturmaterial som tex här, sten. dom här tre har jag och F plockat på en strand i härnösand där hans farfar bodde.

på den övre hyllan står en till blomma(älskar den gröna färgen på krukan!) och våra fina Thailandsalbum som jag har gjort, love them to!

och en fin lyckta hängandes från taket i hörnet.


Ond och god måndag

Hej å hå.

Idag vaknade av att jag hade så ont i magen, kändes uppsväld och under dagen har det gått lite upp och ner, får jätte ont lite då och då och kan knappt andas eller stå upp. Har tagit en ipren nu, både mot huvud och mage, får se om den hjälper.

Idag satt jag vid datan när F kom hem, han kom in och ledde mig ut till hallen med händerna för mina ögon sedan släppte han och där stog en stor, platt kartong.. en ny tv! :P haha, en sovrumstv. Så då behövde vi ju något att ställa den på så vi har varit ute på ikea ikväll. Det blev en byrå som jag har velat ha jätte länge :) F håller på å bygger ihop den nu!

Jag ska titta på hollywoodfruar nu och sedan fixa lite fika till oss :) Ha en bra kväll.


Söndag

Igår åkte vi som sagt med Medvind, buffe med räkor, massa olika sillar, lax, pastasallad, kyckling.. ja,lite sånt. Två tjejer som spelade gitarr och sjöng, dom var jättebra. Mycket ljus tända runt ön, det var jättefint men väldigt svårt att få en bra bild.

Det är jättesvårt att få en bra bild på ljus när det är mörkt + helt omöjligt att stå still :P Men här åker vi in mot Spikarna iallafall. ↓





Resten av kvällen blire chill i soffan, men först en prommis med embla. Ha en bra kväll!


Lysnatt

Idag har jag bakat, känns som att det var länge sedan. Längtar till vi fyller år då man får en riktig anledning till att baka ;) Idag blev det iallafall chokladmuffins med nutellafyllning! Supergoa!



Håller förövrigt på att sminka mig och fixa håret för ikväll är vi bjudna på en tur med Medvind! Med svärföräldrarna,F´s syster (hon som jag åkte lastbil med you know ;)) och en familj som är vänner till svärisarna, kommer bli supertrevligt :) Det är ju Lysnatt ikväll och vilket sett kan vara bättre att se alla ljus på än från en båt ;)

Ha en bra kväll!


Sundsvall - Husum, Husum - Sundsvall

Idag har jag åkt lastbil! Johanna kom och hämtade mig vid 12.30 osså åkte vi till hennes jobb, lastade lastbilen och åkte upp mot Husum (ovanför ö-vik). Det var skummpigt,ryckigt och gungit på väg upp, för att lasten skvalpade runt och puttade runt lastbilen :P. Gick ca 33km/h i uppförsbackarna på motorvägen( kanske inte så konstigt med tanke på att bilen var lastad med ca 40ton gegga! haha) Väl uppe i Husum lastade Johanna av medans jag satt i lastbilen och spelade spel på mobilen ;) Sedan åt vi köttfärsås och pasta till middag, herregud dom har ju micro och säng och hela fadderullan i dom där bilarna. Så jag värmde på maten medans hon jobbade, vi käkade och sedan vare bara att åka hemmåt igen. Vi stannade dock på en mack i ö-vik och köpte oss varsin glass! Resan tog 6½timme typ. Kul att jag fick följa med! :)

Hittade en trevlig gubbe på bilen.. :P

Ena tanken på bilen

Dinnertime!

Jag i bigsize-backspegeln :)

Och såklart.. Högakusten bron.


Skogens guld







If you dont know where to go, stay close to me insted ´cuz the party´s in my head











Måndag

Men hej,

Var nyss ute med embla och kände höstvindarna.. nog för att det är typ mitt i natten, då brukar det vara lite kallare.. jag veet. Men man kan inte förneka det ändå.. hösten är på väg. Suck! Förövrigt idag så har vi varit ute på birsta efter middagen och kikat lite och sedan åkte vi hem och fikade. Och nu sitter jag här och mår illa, bara sådär liksom, har en väldigt mysko mage, kanske måste titta upp den nånting.

Jag mår förövrigt ganska dåligt och kommer att ta en liten bloggpaus, eller paus och paus.. jag tänkte sluta med onödiga inlägg om vad jag har gjort på dagen när jag ändå inte gjort nånting speciellt. Det känns som att det går lite dåligt för mig nuförtiden.. har varit arbetslös väldigt länge nu och det tär på en.

Däremot ska jag slänga in lite bilder på vardagsrummet här framöver, blev ett helt nytt rum efter mina projekt :). Annars ser jag fram emot helgen, det blir såklart en sväng på selånger med F och även fest med ica gänget!

Så, ha det bra nu så hörs vi när vi hörs.


Söndag

HEJ!

Nu är vi tillbaks från fjälls, eller rättare sagt.. igår kom vi hem. Vi har haft en jättemysig helg (ons-lör) i Kvarnsjö med Tingen och mikka. När vi kom fram på onsdagkväll gjorde vi mat och tog ett glas vin, kollade på film sedan gick vi och la oss. På Torsdag packade vi ryggsäkarna med fika, mackor och varm oboy och hängde kameran över axeln och for iväg till Klövsjö där vi vandrade i skogen upp till ett vattenfall, Fettjeåfallet. Det var fantastiskt vackert,både på vägen upp dit och väl där uppe också. Vi satte oss vid ett vindskydd några hundra meter nedanför fallet och fikade och när vi kände oss nöjda gick vi ner igen. Embla var såklart med :).
På Fredag åkte vi in till Klövsjö igen och gick på ett Gårdsmejeri där dom hade massa hemgjorda grejjer, sylter,marmelader och en massa ostar! Och sedan fikade på ett stenugnsbageri ute i solen, så härligt! Sedan åkte vi hem till stugan, packade ryggsäckarna med mat och handukar och åkte ner till sjön och pojkarna fiskade och vi tjejer la oss och solade och läste tidningar och drack vin :) Till middag blev det grillat nere vid sjön och på kvällskvisten åkte vi tillbaks till stugan och käkade ostbricka och drack mer vin :P. På lördag hade vi jättefint väder (hade vi iochförsig alla dagar men inte på morgonen) så vi dukade upp för frukost ute på altanen och satt där en stund innan vi drog ner till sjön igen, fiskade och solade lite men sedan började det blåsa så vi drog oss tillbaks till stugan och grillade korv, solade lite till, packade ihop, städa och åkte hemmåt.

Varning för bildregn!

Stugan

Påväg upp till Fettjeåfallet..






Embla tar vattenpaus..









Utsikten över fallet från fikaplatsen våran..











Mikka och embla tar vattenpaus..

F latar i soffan..

Kossor utanför Gårdsmejeriet på Fredag..

Och gänget utanför gårdsmejeriet.



Stenugnsbageriet där vi fikade..

Pojkarna på cafet :)

Och mikka och jag :)

Fredageftermiddag vid sjön.. fiske pågång.




Vilken tur att vi hittade plast-vinglas så vi kunde ta med ;P


Grilltime!

Kryddkorv och fisk!


Och marshmallows såklart ;) 

Solen går ner och vi drar oss hemmåt stugan..

Min och mikkas frukost på lördagmorgon

Dom har ju faktiskt en hel tågstation i Kvarnsjö!

Tillbaks till sjön på lördag för lite mer sol..


Och här grillas det korv innan vi åker hem!


Det var våran lilla semester i bilder, tack för denna gång allihopa! :)

Igår när vi hade kommit hem for vi en sväng ut till F´s mamma och pappa och kom mitt i fikat eftersom hans pappa fyllde år igår! Sedan for vi till F´s kusin ingemar och hela släkten satt på altan och hade kräftskiva och partajade, slutade med några glas vin där med innan vi for hem och kollade på film och gick och la oss!

Nu ska jag bara sitta här och kika runt på internett innan det bär av till svärisarna på middag! Ha en bra söndag!



Onsdag

Men hej.

Har precis varit ute på en promenad med embla, tog på mig påtok för mycket kläder märkte jag när jag väl var ute :P. Annars just nu sitter jag vid datan och diggar till en massa musik, men vad jag igentligen ska göra är att dammsuga, tvekar inte en sekund på att man skulle kunna få ihop en kofta av allt hår på golven! Sen måste jag även riva fram några kläder och sånt att packa ner, vi drar ju till fjälls ikväll. Men jag ska göra allt det.. snart..

Igår var vi och firade mamsen eftersom vi åker bort ikväll, jag hade gjort en tårta åt henne som jag tyckte blev så ful :P men alla andra sa att den blev fin, förmodligen för att man med någorlunda hyffs inte kan säga annat ;P.

Idag fyller min fantastiska, fina mamma år, så Grattis till henne ♥


Måndag

Hallåhallå.

Igårkväll hade vi besök av bror och dessi på kvällen, vi kollade på film, super 8. Jag tyckte inte den var speciellt bra, i början trodde man att den skulle kunna vara bra men ikke, sen kom den massa monster och grejjer och då blev den förstörd :P. Vi hade iallafall mysig, uppdukat med godis,cheeseballs och popcorn!

Ikväll har vi varit i nystugan, plockat lite, fikat och badat fötterna i tjärn! Super mysigt. Jag hoppas vi får finväder nått här framöver så vi kan vara där, det kan man ju i vilket väder som helst men det är ju kul om det är sol ;P.

Imorrn står det bakning på schemat, mamsen fyller år på onsdag men då drar ju vi till fjällen så vi får fira henne imorrn så jag ska göra en tårta åt henne. Men som sagt, det projektet tar vi imorrn, nu blire sängen. Godnatt!


Söndag

Hejsan.

Den här helgen har bara varit lugn. I fredags kollade vi på nån ganska dålig svensk film om krig. Och igår var F ute och körde småbil och jag låg mest i soffan och käkade popcorn och godis och kollade på en film som jag tyckte verkade bra på reklamen men den var lite seg så såg inte hela, avslutade kvällen med lite Donkey kong ;) Håller på och klarar en bana som vi har kört hur många gånger som helst! haha. Var även och fikade hemma hos mamma igår med henne och morfar.

Idag har jag och mamma varit på Birsta, letat blommor till stugan, har jag sagt att mamma köpt stuga? Hur bra som helst! :) supermys. Var en sväng på birstacity och ikea också, hittade lite smått och gott och åt en varsin franskhotdog. Nu har jag precis kommit hem och ska pyssla lite med allt jag köpt idag. Ha en bra kväll!

En ram

En liten blomma

Ljusstakar

Köpte även en pysselgrejj på panduro till en tavla jag håller på med, jag hoppas den blir bra!


Fredagkväll

Hejdär!

Idag har jag haft tvättdag, började tvätta vid 10 och var färdig vid 15 typ. Men vi hade mycket tvätt och allt blev rent :) skönt! Sedan har jag plockat och städat och varit ute med embla några gånger.

Sedan när F kom hem från jobbet spelade vi lite donkey kong, blev tokiga på en bana som vi INTE klarar! haha. Så vi la ner det och lagade mat istället. Idag blev det kyckling i sås med ris.

Nu är han hos sin kusin och håller på med bilarna och jag har precis smaskat i mig den sista biten rabarberpaj medans jag tittar på Postkodkampen.

Ska nog fortsätta kika lite på det nu, Får se om det kanske blir nån film när F kommer hem, beror ju på när han kommer hem ;P. Ha en trevlig kväll!



Onsdag

Hejsan!

Igår klagade jag över att jag inte hade nån bil så jag kunde ta mig till nån strand(vi hade jättefint väder hela dagen igår). Men som tur är så funkar ju balkongen alldeles ypperligt att sola på :) Tog även en extra promenad utan embla igår, det är väldigt skönt att promenera utan hund ibland, det märker man ju inte om man inte har hund. Våran lilla stackare har föresten tratt just nu, vi tror att hon har våteksem eller svamp mellan trampdynorna, så vi har ett skumm som vi smetar på lite då och då under tassarna och sedan på med tratten för att hon inte ska slicka där. Stackarn, visar en bild imorrn kanske :P.

Men idag har jag haft bilen, typiskt då jag ändå inte kunde åka på nån strand, vi har haft kanon väder även idag men jag fick åka hem till mamma och titta till morfar och värma mat åt honom (han bor där för att han mådde lite dåligt av nån ny medicin.) och sedan vill jag inte lämna embla ensam med tratten på sålänge så jag åkte hem till henne direkt.

Näe,det får nog bli sängen ganska snart, har lite ont ihuvudet. Godnatt!

Två bad-hundar!


Måndag

Idag har jag varit på stan med Johanna. Vi gick runt och kikade i affärer och hittade lite smått å gott båda 2. Jag köpte en väldigt enkel kjol på hm för 79kr, har saknat något enkelt när det är fint väder och man inte vill dra på sig leggings. Sedan hittade jag ett par supersöta skor, sneakers eller vad vi ska kalla det på dinsko-rean, dom hade kostat 299kr och jag har tittat på dom förr och nu köpte jag dom för 79kr!! helt galet.

Igår var vi ute i mikkas stuga nästan hela dagen, jag,F,danne,mikka och tingen. Vi tog årets första utomhusdopp i sjön där, det var så himla skönt! jag ville inte kliva upp så när dom andra klev upp låg jag kvar och plaskade för mig själv ett tag :P. Sedan efter det grillade vi och käkade blåbärspaj till efterrätt och på kvällen blev det en sväng till ett sandtag för att grabbarna skulle köra rc-bil. Jag och mikka satte oss på en sandkant och dinglade med benen i solnedgången och surrade massa strunt. Härlig sommardag :)

Vi ska nog ut och bada ikväll med efter vi har ätit, jag sa det igår när jag låg och guppade i vattnet "Nu måste jag bada varje dag resten av sommaren!" Det kommer nog inte hända men måste abslout försöka bada så mycket som möjligt, det är så skönt och det är ju det man längtar till på vintern. Förra sommarn badade jag typ 1-2gånger här i sverige, inte okej!

Ha en bra kväll nu allihopa! :)

Hur söta? ♥