Lördag

Nu är vi nere i sthlm :) efter en lång bussresa,jäklar va jobbigt varmt det var och ingen dricka hade vi med oss. bara en massa godis :P Vi bor ju med mamma,Per och Amanda(pers dotter) så nu sitter vi i lägenheten och nu ska vi ut på staden och titta i affärer! :) ikväll blire grönan,Jippi! :D Och imorrn blire cosmonova och se nån 3d film,blir nog bra det med,häftigt med 3d film :) Aja,ha det så bra hemma i svall.


-

Hej igen, nu sitter men nyduschad och fräsh i soffan, bara kvälls promenaden saknas sen blire nog sängen. Till middag åt jag.. bakad potatis med skagenröra,rödlök och sallad.. och gott vare! ojoj..


Näe,men som sagt.. kvällspromenad.. hitta nått att packa i.. och va skönt det ska bli att lägga sig i alldeles nya sängkläder, faktiskt aldrig använda kom vi fram till när vi bäddade :P Godnatt!


Fredagkväll

Vi håller just nu på med maten, vi äter olika mat idag för att jag var sugen på en sak och bubben på en annan och vi hade inte tagit fram nått, hoppas min mat blir god,var så sugen.. visar sen :)

Idag på jobbet har det gått bra, förutom att jag tog mig en liten trocadero-dusch på förmiddagen :P haha jag blev varnad av kenneth nån minut innan "var försiktig med kniven" haha jaa,sa jag. Tror ni inte att jag lyckas skära hål på en flaska och det börjar tok-spruta trocadero över hela mig :P jag blev jätte chockad :P haha, men lite roligt var det. Har inte suttit så mycket i kassan så det vart en skön lång dag, 8.45 - 18.

Just nu gör vi allt möjligt samtidigt, lagar mat, springer upp och ner i tvättstugan, städar,diskar och byter sängkläder. Imorrnbitti åker vi ju till sthlm så då ska det vara fint och städat när vi kommer hem tänkte vi :) Vi ska även till mamma en sväng ikväll och sedan handla lite godis och grejjer till bussresan imorrn, mysigt med nästan 5timmars bussresa med bubben :) hihi. Näe, nu ska vi käka. Hörs senare.


Fredagmorgon

Åh, jag är så trött! Vi var hos mamma och per till 23 igår kväll och vaknade 5.45 imorse :P hade ställt klockan 6.15 men vaknade innan, vaknade av att bubben låg och skratta, asså inte typ små skratt utan verkligen skratta, han hade drömt nån konstig dröm :P. Må denna dag på jobbet gå fort.. känner mig sliskig i håret som jag har i en knut på huvudet för att jag inte hann att tvätta det igår :( får försöka hinna med det ikväll. Aja, ha en trevlig dag i det jätte fina vädret :P vart tog sommaren vägen liksom?



Torsdag

Hej och Hå.

Dagen på jobbet gick bra, och bubben kom och hämtade mig och vi åkte hem och gjorde tacos :) Nu står han och diskar och jag sitter och lyssna på gaga och bloggar ;P Jag tycker lady gaga gör jätte bra musik men hur ser hon ut :P Åt det normala hållet ser hon ju ganska bra ut men till exempel här.. ↓

Vad hände liksom? :P



Nu efter bubben har diskat färdigt ska vi till mamma och per och äta tårta :P nu liksom.. 21.30 på kvällen liksom.. men aja,tacka ju inte nej till tårta :P Det är för att peran fyller år. Sen blire hem och sova för imorrn äre upp ännu tidigare än idag :P usch, och ingen sovmorgon på lördag heller :P Jaja, det går la gå ;) Trevlig kväll allihopa.

Gaga låtar..

•Pokerface
•Speechless
•teeth
•beautiful,dirty,rich
•Bad romance
•Alejandro
•Boys boys boys


Ja,det var några..


Torsdag

Godmorgon!

Jag har nyss ätit frukost och ska strax gå och göra lite sallad som jag ska ha till matlådan. Igår kväll hade jag inget att göra så jag bytte gardiner och lampor i vardagsrummet.. blev mycket bättre :)

Före..

Efter..

Är lite små kär i lamporna och den ljusgrejjen! :) visst är dom fiiina :)


Nu måste jag började med salladen som sagt. Nu äre bara jobba idag och imorrn sen blire en sväng till huvudstaden till helgen :) Trevlig torsdag allihopa!


Onsdag

Nu var det länge sedan jag skrev igen :P inte skrivit sedan i måndags.

Igår jobbade jag ju till 18 och dirket efter det åkte vi till mamma och åt middag där och fika och var inte hemma förns vid 11tiden,blev ju en liten drink och pocron också innan vi åkte hem :P. Idag har jag bara gjort lite småsaker, nu förtiden är det faktiskt skönt att vara ledig! Så jag har diskat, varit ute på promenad och möblerat om lite i köket :P När bubben slutar ska vi åka och handla lite till middagen, blir köttfärssås idag :P ovanligt. Sen blir vi nog bara hemma resten av kvällen.

Det här är ögonskuggorna jag köpte föresten..

En mineral skugga,

En creme skugga, eller ja, två.


Måndag

Hallå hallå!

Dagen på jobbet gick bra,många sjuka men det gick endå. Efter jobbet hämtade bubben mig och vi åkte till hans mam/pap för där var det ju 50års kalas :) så där fick man massa go´mat och tårta och kakor och grejjer, vi fick även med oss jordgubbar hem så kanske ska smaka några snart :) Förövrigt hade det kommit en avi till mig så vi åkte och hämtade det och det var lite smink jag hade betällt, tre ögonskuggor och en primer :) ska testa det nån dag, skuggorna är super fina så jag hoppas jag lyckas sminka mig med dom bara, brukar ju inte använda skuggor. Men jaja,nu ska jag fortsätta titta på leila bakar :) Imorrn äre lite mer sovmorgon än idag iaf :) Godnatt.


Söndagkväll

Äntligen hemma från jobbet, bubben hämtade mig och nu har jag nyss ätit en super god macka oh druckit te till. En asgod ciabatta som vi har på jobbet med smör,sallad,ost,gurka och tomat, så gooott! :)


Och nu ska jag nog hoppa in i duschen, imorrn lyckades jag byta pass eftersom jag ska på 50års kalas :) så imorrn börjar jag 8.45, ingen sovmorron här inte ;P ha en trevlig kväll,godnatt!



Söndag

Godmorgon alla morgonpigga ;P (jag är inte en av er:P)

Sitter just nu och dricker min andra kopp kaffe, regnet öser ner, sånna dagar är man tacksam att man får jobba ;) speciellt när det är en regning söndag. börjar om 35 minuter så det är nog dags att åka snart. Har inte så mycket mer att säga just nu så ha en bra dag nu allihopa! :)


Lördagkväll

Hallådär!

Nu ligger jag i soffan och äter chillinötter och funderar på att gå och lägga mig,så himla trött efter att ha gått och lagt mig typ 3.30 och vaknat 10.. :P Vid 12.30 kom johanna och hämtade mig och vi åkte ut på gårdsbutiken och erikshjälpen och sen birsta, vart lite shopping :) Några ringar, 2 lampor och en ljushållare :P visar nån annan dag. Tänkte att det skulle passa  bra i vårat nya vardagsrum, köpte ju gardiner för ett tag sen som ska upp här också men har ännu inte orkat, har väntat på att jag skulle köpa lamporna och nu det gjort så nu äre bara börja sätta upp allt. aja,efter birsta åkte vi till mitt jobb och köpte go´brödet och åkte hem till johanna och fikade det och sen åkte vi till bubbens mam och pap och åt surströmming med dom,bubben och några släktingar (jag åt ju dock såklart inte surströmming,jag fick sill istället ;) ) Sen åkte jag och bubben till jonas,satt där en liten stund och nu är vi hemma igen..

Näe,nu blir nog fasen sängen asså, är ju jobb som gäller imorrn! Godnatt.


Fredagnatt

Hallå alla nattugglor!

Nu har jag kommit hem från vinkvällen, den var trevlig förutom att det spelades väldigt dålig musik :P haha sorry men jag måste ju få vara ärlig, sjukt dåligt.. jag fick inte ens höra Billionaire med Travie Mccoy liksom, whats up whit that :P Jobbigt när folk inte förstår sig på riktig musik :p, därför ska man ha fest hemma där man själv får vara maistro ;) Nej men annars var det trevligt :) Min älskling kom och hämtade mig.

Näe, nu har jag några låtar kvar.. måste få lyssna av mig på bra musik efter denna kväll :P tvätta bort sminket sen blire sängen. Godnatt!

Lite tips ;)..
Billionaire - Travie mccoy feat Bruno mars
Eminem - Talking to myself + cinderella man
Lady gaga - Speechless + teeth

Wavin Flag - K´NAAN
i can transform ya - Chris brown feat lil wayne


Fredag

Hejsan Allihopa!

Det blev tacos ute på balkongen idag,mycket gott. Och nu är jag strax påväg ut till ön för att möta upp jonna utanför vårat jobb så ska vi gå gemensamt till emma, för ikväll äre ju vinkväll :) blir dock cider för mig som sagt ;P.  Dagen på jobbet har gått bra, ganska fort.. satt mest i kassan men det gjorde inget, jag var på kassa-humör idag :) very nice. Men jaja,nu har jag inte tid med det här, och inte så mycket mer att säga :P Ha en trevlig kväll!


Torsdagkväll

Idag blev det go´middag.. jag slängde in en he kyckling i ugnen och kokade ris och hackade lite sallad.. so good :)


efter middagen åkte vi ut till bubbens mam och pap en sväng,blev lite fika där och sen åkte vi och köpte köttfärs och sen hem igen :P nu sitter han och spelar och jag tittar på sveriges fulaste hem och äter äpple och ett digestivekex. Trevlig kväll och godnatt.



Torsdag

Idag är jag som sagt ledig, vaknade upp vid strax före 7 nångång och fick sendrag i benet :P så himla ont! haha. men somnade om till 10. Sen var jag och embla ut på promenad och sen tog jag en sväng ner på stan, köpte lite små grejjer på hm..


Var även en sväng på bolaget, för imorrn är jag bjuden på vinkväll, men det blir inge vin för min del :P. Nej nu tror jag att det är nån som vill ut på promenad igen, får väl ställa upp dårå.


Onsdagkväll

Godkväller!

Dagen på jobbet gick bra, jag fick som sagt lära en ny tjej kassan,det gick bra.. hon fick titta på när jag satt i kassan och sedan tittade jag på när hon satt i kassan :P hon jobbade bara till 2 så sen fick jag springa fritt :P. jag slutade 18 och när jag kom hem hade älskling gjort mat :) så vi åt och sen bytte vi om och gick ett varv i motionsspåret,skönt! Nu är jag nyduschad och ligger i soffan och äter morötter och torkad aprikos :) mumsmums. imorrn äre ledighet som gäller, skulle igentligen vara ledig tors,fre,lörd men fick hoppa in på fredag också, det är ju bra :) Näe nu ska jag kika vidare på internett, hare fint!


Onsdag

Hallådär.

Igår skrev jag inget för jag orkade inte skriva när jag kom hem, efter jobbet var jag nämligen bjuden på grillad hamburgare hos mamma och per så jag åkte dit när jag slutade klockan 18. Bubben kom dit efter en stund och vi åkte hem vid 22.30 typ, var så trött så vi gick och la oss nästan på en gång. Det var lite tungt att kliva upp idag,var jätte trött och ville sova myyycket längre :P men det får jag göra imorrn för då är jag ledig. Men idag blir en spännande dag, det kommer nämligen en ny tjej som ska få hoppa in för att nån sommarjobbare slutade.. och det är jag som ska lära henne kassan och det :P hehe,det kan bli spännande.

Näe, nu ska jag fixa lite frukost innan det är dags att gå till bussen, ha en trevlig dag allihopa!


Måndagkväll

Hej igen!

Till middag blev det tonfisk-sallad (pannkaka för pojkarna som sagt) ute på ballis. Nu har dom åkt ut och cyklat och jag sitter och häckar framför datan. Tänkte visa det jag köpte idag..


Beiga chinos från GinaTricot, 99:- ↑

Ljusa jeansshorts, har letat efter sånna länge och dom här är jätte snygga med dock lite stora :/ men det fanns inga mindre, kanske i birsta? kanske måste kolla där innan jag tar bort prislappen. Jätte sköna iallafall :) 199:- ↓

Linne i härlig färg, också från Gina.. 99:-


Näe, nu tror jag det får ta och bli en promenad.. hare fint!


Måndag

Goddagens!

Nu har jag kommit hem för en liten stund sedan.. slutade klockan 1 och sen vart det en sväng på stan, hittade lite kläder :) kan visa senare. Mina 5 timmar på jobbet flög iväg, inte en minut i kassan, så himla skönt!! Att börja klockan 8 var dock lite tidigt eftersom jag är så ovan :P Imorrn börjar jag inte förns 10 så då får jag sova lite längre ;). Snart kommer bubben och danne och ska käka pannkaka, jag tror jag slänger ihop en sallad till mig.

Nej hörrni, nu måste jag sätta mig i soffan och läsa dagens reklam ;) hehe hörs senare.


Söndagkväll - semesterbildbomb

Heej. Idag har jag mest varit hemma, bubben åkte till jonas så jag passade på att städa lite,diskade och damsög och när jag sprang runt och städade och plockade så såg jag att jag hade lite ledsna blommor, så jag åkte ut till plantagen och köpte nya som blev jätte bra :) efter det åkte jag och hämtade bubben och vi åkte och hämtade våra cyklar och sen handla lite och hem och började med maten som blev lax med pressad potatis och sallad,jätte gott! :) Nu ska vi snart ut på en kvälls-promenad och sen ska vi titta på film, efter det blire sängen för imorrn äre tidigt som gäller.

jag hade lovat en massa bilder från våran semester-vecka.. här kommer det..

MÅNDAG - Fin väder så vi försökte hitta nånstans att lägga oss och sola. blev även en dyr sväng hos veterinären.



TISDAG - Då var det 80års-kalas för morfar, vi åkte till hudik jag,bubben,mamma och per. Vi,morfar och hans "tjej" och 2 till åt middag på en restaurang med superfin utsikt, avholmsberget heter det.




ONSDAG - Då vart det en båttur med kaggens båt, det var jag,bubben,kaggen, hans bror och embla.







TORSDAG - Gjorde vi inte så mycket tror jag, vi var hos danne och latade.



FREDAG - Vi fixade med bilen, tvättade och grillade hos danne på kvällen.. för min del blev det grillspett med chorizo och massa grönsaker och boysen åt kyckling.




LÖRDAG - Klockan 5.30 ringde klockan och vi steg upp,kokade kaffe och spillde i en termos och packade ihop allt och for och hämtade danne,packade på cyklarna och for upp mot övik för att ta båten ut till ulvön,2timmar tog båtresan och vi var där från 11 till 15.30, vi cyklade rakt igenom hela ön (ja,jag trodde jag skulle falla ihop på cyklen,så jobbigt var det.) men det var jättefint att cykla där och jätte mysig by i hamnen med hotell,restauranger och caféer,vi tog en dricka på cafe måsen. Hit kan jag tänka mig att åka igen!













Så, nu blire Snabba Cash och glass! trevlig kväll.


Lördagnatt

Hejsan!

Nu är vi helt slut efter en lång dag med båtturer och lång cykling på en ö, berättar mer imorrn för nu måste man få sova, klev ändå upp 05.30 imorse :P. Godnatt!


Fredag

Hallå där..

Idag har vi inte gjort så mycket speciellt, åkte och köpte olja och grejjer till bilen och bytte det och sen åkte vi hem för vi har tvätt-tid nu som började kockan 16. och nu är vi inne på sista maskinen sen ska vi iväg till danne och grilla,ska göra grillspett med massa go´saker på :) hoppas det blir gott.

I brist på bilder så hittade jag en massa fina smycken på nelly,

Armband 599:-                      Armband 299:-

Word Bracelet Long SEK 599, Humanity - NELLY.COMLaleh Bracelet SEK 299, Baglady - NELLY.COM
                                               Halsband 349:-
Armband 39:-
D-10 SEK 39, Nelly Accessories - NELLY.COMAmaro SEK 349, Unica - NELLY.COM
Näe,nu fåre vara nog, nu ska vi ner i tvättstugan sedan hem till danne, trevlig kväll!


Torsdag

Heejsan!

Idag har vi varit uppe i härnösand och shoppat loss lite på dollarstore ;) hittade bland annat en jättefin ljuslykta :P sen var vi på ikea och köpte nya gardiner till vardagsrummet, är lite less på dom vi har nu så det är dags att byta! köpte även en grejj att lägga alla räkningar och skit i som brukar ligga huller om buller på skrivordet. visar bilder senare eller på söndag ;P. Nu har vi nyss ätit korvstroganoff, ris och massa sallad ute på balkongen,härligt! Och nu ska vi iväg till danne och softa resten av kvällen, ha en trevlig kväll allihopa! :)

Jag idag, i min fina tub-tunika (eller vad man ska kalla det) från bikbok :) lite kort och jag kände inte för att ha leggins så det blev svart shorts under.


onsdag

Hej allihopa!

Vi har spenderat nästan hela dagen ute på havet, jag,bubben,kaggen,henke och embla såklart.. har åkt båt ut till spikarna och där tog vi en glass på hamnstugan och satt på bryggan och åt den och njöt :) sen åkte vi hem och vi åkte hem och gjorde mat det var kyckling.. jag åt min egen variant av cesar-sallad och bubben åt kyckling med kroketter. Efter det tog vi en promenad hem till mamma och per för bubben skulle hjälpa per och bära kylskåp och sen gick vi hem igen. Nu ska vi väl bara mest inte göra nånting innan vi går och lägger oss,kanske lite glass ikväll också.. :) när semestern är slut tänkte jag göra ett inlägg med bilder från våran lilla semester vecka, så slipper jag lägga ut massa bilder varje dag. Så det kommer en bild-bomb på söndag ;)

dagens middag,so goood :)
 


Tisdag

Heej!

Nu har jag inte skrivit på ett tag,har faktiskt inte varit hemma så mycker eller haft tid :P Igår skulle vi ut och lägga oss och sola nånstans men embla är dålig i ögat så vi bestämde oss för att åka till veterinären och kolla upp det först, fick en tid vid 1 på ett ställe men åkte till ett annat ställe där vi fik akut tid och där kollade dom på embla och sa att hon har en inflammation i ögat osså fick vi köpa en salva och allt kostade skjortan :P Sen åkte vi och la oss på ett ställe på alnön men det var så mycket spindlar som sprang rakt över magen på en så det slutade med att vi låg sväriarnas stora altan och fick pyttipanna till middag.

Imorse dukade vi upp fin frukost på balkongen.. rostade mackor med bubbens mammas egna jordgubb/rabarber marmelad. Och sen åkte vi och lämnade embla och åkte till mamma och sen åkte jag,bubben,mamma och per till hudik och skulle fira morfars 80års dag, det gjorde vi på en restaurang uppe på ett berg med jättefin utsikt och jag åt regnbåge med romsås, gottgott! sen hem till morfar och fikade tårta och grejjer. och nu har vi nyss kommit hem.

Jag har lite bilder från båda dagarna men dom kommer senare, nu ska jag titta på leila bakar och sedan fixa en macka!


Söndagkväll

Nu har vi varit iväg och tittat på en brand, ett hus som brann väldigt mycket.. går nog inte att rädda,precis när vi kom dit så small det jättehögt och eldslågorna slog upp i himlen,kanske dom hade nån gas eller nått sånt där. jag rös nästan när jag såg det, jag tycker bränder i hus är så himla otäckt, tänk att allt man äger och har, alla minnen man har,fotoalum och allt, borta på några minuter, usch så hemskt. 

Nej,nog om hemskheter.. 
vi skulle ju åka till svärisarna och fika,slutade med att det även blev middag där :P grillat,inte helt fel :) och nu ska vi titta på nån film. Godnatt. 


Söndagmorgon

Goddagens!

Vaknade vid halv 12 idag.. vart inte överdrivet igår så just nu mår jag bra :) liitelite ont i huvet,men inte mycket. Vi var här innan och jag var så peppad på att se hoffmaestro,tror ni jag fick göra det? neee,vi kom ner precis när dom höll på att presentera alla bandmedlemar och sen var dom klar, suuuuucks. nån som såg dom? var dom bra? klart dom var. Sen gick vi runt och letade öltält där man fick plats.. omöjligt. Och sen testade vi även wookad älg, helt OK men inte det bästa jag har ätit. Sen tog jag och älskling en promenad hem och han somnade i soffan direkt :P men jag väckte han och vi gick och la oss i sängen. Men det var en rolig kväll :)

Nu väntar jag på att herrn ska duscha färdigt så ska vi ut till svärisarna och fika :)

Jag kör på jeansshorts och tubtopp idag.. sommar! :)


Lördag

Idag var jag och johanna på birsta för att gå på bolaget och apoteket och sen åkte vi på stan och gick runt och kika och köpte lite ljusgrejjer :P haha sällan.(bilder kommer en annan dag) Johanna åt en langos men jag hade inte ätit det tidigare så jag var tveksam,köpte ingen men smakade och det var väl OK. Sen åkte vi på willys och handlade och hem till oss och fikade på ballis :) Nu har jag sprungit runt och letat nått att ha på mig ikväll när jag helt plötsligt kom på att jag hade ju bestämt det redan :P hade helt glömt bort den klänning.. den är hur söt som helst! och såå mycket sommar! :)


Bytte dock frissa till allt på ena sidan och ett örhänge.. ballt! :) (fick ingen bra bild)


Nu är krocketterna i ugnen,salladen är gjord och grabbarna står nere vid grillen och jag sitter här med en Sommarcider, Skål och trevlig lördag :) ses på GF.


Lördag

Godmorgon lördag!

Har klivit upp för en liten stund sedan, bubben har åkt på en dag på strippen och jag ska på birsta och stan med johanna. Håller på och kokar ägg just nu så jag får i mig nån frukost :)
Igårkväll klockan ca 22.30 åkte vi till mamma och per för vi skulle hämta våra biljetter till gf, det slutade med drinkar och popcorn och oliver med fetaost till klockan 02 :P haha. men det var mysigt :) . Näe, nu ska jag se om jag hittar nått att ha på mig och fixa frukost. Hörs senare.


Fredagkväll

Idag slutade jag som sagt klockan 18, dagen kändes faktiskt lång idag.. trots det största postutlämningen jag någonsin varit med om :P. när jag slutade blev det ett litet äventyr med båsk, han skulle sjutsa hem mig men det slutade med ett mycket invecklat besök på bolaget :P och en mindre rolig biltur.. jag fruktade för mitt liv ett tag, haha näe men han kör som en kråka :P (kanske inte ska säga så mycket men jag kör inte som honom ;P) så när jag väl kom hem, 45 minuter efter att vi hade slutat :P så gjorde jag middag som blev lax i ugn med fetaost på och till det stekte jag zuccini,rödlök och purjolök och lite böngroddar till,gott! :) ute på balkongen och termometern visade på tok för många grader tror jag :P.


Nu väntar jag på bubben för vi ska åka till mamma och hämta våra gf-biljetter :) imorrn blire gf,tjoho :) Trevlig kväll!


Fredag!

Godmorgon!

Imorse klev jag upp 7.30 och nu har jag nyss sminkat mig och ätit frukost, ett jättegott bröd från jobbet med ost och gurka och te :) Stekte på lite pytti till matlådan. Så nu ska jag alldeles strax till bussen för att åka och jobba fram till 18. Igår fick jag jobbigt ont i huvet så fick smita iväg och ta en ipren och köpte en flaska ramlösa som jag nu har druckit ur och har vatten i men jag är hopplös på att hålla reda på flaskan (jag har försökt förut :P), den försvinner alltid spårlöst :P. Men jag måste försöka ha en flaska för det är så himla varmt på jobbet. Aja, vi hörs senare. Ha en trevlig dag! :)

Länge sen ni fick en bild på lilla mig nu :P ( förutom igår men det var ju på frippan ;) )
Jag idag..



Torsdag

Goddagens Torsdag!

Nu har jag nyss ätit lunch som blev lite sallad och ett digestivekex :) nu ska jag strax stick till bussen och åka och jobba hela dagen.. härligt! mja,har väl inte så mycket mer att säga just nu.. tänkte visa dagens frisyr, fiskbensfläta! Nu ska jag dra, ha en trevlig torsdag allihopa!


onsdagkväll

efter middagen, som vart en kycklinggryta med ris och sallad på balkongen, så åkte vi ner på gatufesten och kikade lite och kom hem för ett tag sen.. på lördag blire mer gatufest och partaj :) tjoho! Nu blire snart sängen, imorrn väntar en hel dag på jobbet.. godnatt!


Onsdag

Goddagens alla glada!

Idag har jag varit liite i städar farten, har diskat, städat toan och handfatet och gjort ren spisen och vattnat blommor (dom få som finns :P) och nu fattas bara ett varv med damsugarn och skura golvet så får det vara bra sen ;) Har nyss kommit in från en härlig lång promenad på 1 timme. länge sen jag var ute så länge, först gjorde ju embla illa tassen och sen har jag varit sjuk så nu jäklar gick vi en längre promenad :) Vart lite lunch innan.. titta vilken lyx lunch.. ;P (också lite av anledning till att jag kände att jag behövde gå lite längre ;P)


tisdagkväll

Tjoho!

ikväll efter jobbet åkte jag och bubben hem till hans föreldrar och hans pappa klippte håret på bubben,haha han var så orolig att det skulle bli för kort men det vart bra :) sen åkte vi hem och det blev en hårdmacka med sista potatissalladen på och en nektarin och te till kvälls fika. Imorrn hoppas vi på sol så man kan sola lite :) Nu ropar sängen.. godnatt!


Tisdageftermiddag

Hej igen!

Nu ska jag alldeles strax iväg till jobbet och jobba kvällen. Har nyss slängt i mig sen lunch/tidig middag som idag fick bli en sallad :) Isbergsallad, gurka, rivna morötter, majs, kidneybönor, avokado och ägg.


Så, önskar alla en trevlig kväll då :)


Tisdag

Goddag!

Idag hade jag ställt klockan på 9 för jag ville inte sova så länge.. snozade dock i 20 minuter :P men sen klev jag upp. Och nu har jag nyss ätit frukost, idag blev det en brakfrukost med både fil med russin och fiberhavre och en macka med gurka och te till det :) och vattenmelon! gottgott.


Nu ska jag strax ut på promenad med embla och sen ska jag gå ett varv med damsugaren tror jag,kan behövas. Hörs senare.


Måndagkväll

Idag blev det köttfärsbiffar och potatissallad ute på balkongen, härligt! :) och efter det åkte vi på en liten storhandling så nu ser det bra ut i kylskåpet igen :P. Sen bar vi ner lite skit i förådet,massa hyllor och grejjer som bara stog och inte gjorde någon nytta alls :P. Nu är pojkarna ute och cyklar så jag passade på att gå en promenad med embla och nu har jag suttit framför datan ett tag så nu tänkte jag fixa lite frukt och te kanske och lägga mig i soffan. Föresten.. jag fyndade en ljuskopp och en lykta förut på stan men batterierna är slut i kameran igen så jag visar senare :) Aja, trevlig kväll allihopa!


Måndag

Godmorgon måndag!

Idag klev jag upp strax efter 10 och kollade på tv och nu har jag nyss ätit frukost och är inne på min andra kopp te, till frukost vart det en hård macka med potatissallad! så himla gott men inge nyttigt! vi köpte en hel potatissallads burk igår och fick ju klyftpotatis där hos dom så den fick vi med hem igen.. kan ju inte slänga :/. Aja, nu äre dags för embla att äta snart och sen blire promenad. Måste ner på stan också med orkar fasen inte! :P måste ner bara för att köpa linsvetska,annars måste jag ju slänga linserna efter varje gång jag använder dom.. inte så ekonmiskt :P. Näe,nu tror jag att det är nån som är hungrig.. hörs senare!

Förövrigt så äre bara 3arbetsdagar kvar till semester :) semester i hela 9dagar ;)


Söndagkväll

Godkväll alla glada!

vi har haft en hel dag uppe i hammarstrand(ca 10mil härifrån), vi åkte inte hemifrån förns vid 12 osså skulle vi handla lite och hämta danne så vi var uppe i hammarstrand vid 2tiden. och när vi kom dit bestämde vi oss för att åka dirket till en sjö där hundarna kunde bada.. det tog ett tag det också :p åkte förbi minst 5sjöar innan vi hittade dit vi skulle :P så då fick hundarna bada, det var faktiskt bara jag och bubben som inte badade,hade inga badkläder! sen åkte vi till deras stuga igen och började fixa mat, grillad fläskfile med ugnspotatis och beasås.. gottgott :) Sen vid 19.30 åkte vi hemmåt igen. Vi har haft en mysig och härlig dag, hoppas alla ni andra också har haft det :) här kommer lite bilder från dagen..


Embla och Milo badade..

Rikard och carro badade..

Dan och hundarna badade..

Varför ha varsin pinne när man kan ha samma :P


jag badade fötterna..

påväg hem stannade vi på en utkiksplats.. mycket fin utskik,eller hur? :)


Nu blire lite tv och sedan sängen.. godnatt på er!


jag idag i min nya klänning från monki :)



Lördagnatt

Dagen på jobbet gick bra,det var jag och jonna som stängde :) och när vi hade stängt kom danne och hämtade mig och vi åkte ut till golfranchen där bubben väntade, dom höll på och sjuta lite bollar, jag fick prova jag också men det gick inge vidare direkt :P efter det åkte vi alla 3 hem till oss och jag åt två varmkorvar :P (hade ju inte ätit sen klockan 15 :P) och sen tog vi med lite chips och jordnötsringar och dricka och åkte upp på södraberget och satt oss och tittade ut över staden och snacka massa gojja (kameran var med men batterierna tog slut så bilder kommer imorrn,om det vart någon bra :P) och nu är vi hemma och jag funderar på att gå och lägga mig.. endå inget bra på tvn. Imorrn ska vi till någon stuga nånstans där rickard och hans tjej är, tror inte det skulle bli så bra väder men iallafall :P Aja,godnatt på er!


Lördagmorgon

Goddagens..

Imorse klev jag upp 9.30 och sen dess har jag sminkat mig, gjort matlåda och ätit fruktost :) det är fiiinväder idag, redan 25grader på termometern och solen lyser inte äns på den.. men jag lär ju missa allt fin väder idag eftersom jag ska sitta inne och se alla sommarklädda människor :P men det är sånt man får ta. Ikväll vet jag inte vad som händer, vi får väl se. Jag önskar alla en fin dag iallafall :)


Fredagkväll

Hejochhå,

Idag var det mycket folk på jobbet, jisses.. man märker att turisterna börjar komma ;) gick iallafall bra och vi var 3st som stängde, brukar vara så på sommarna ibland. och en av dom jag stängde med var roten så jag fick sjuts hem, härligt :) Nu har jag ganska nyss kommit ut ur duschen.. har fixat kvällens fika och ska lägga mig framför tvn tror jag..

En halv avokado med keso och sedan fruktsallad med äpple,nektarin,banan,russin,vindruvor och torkad aprikos!



Tänkte inte stanna uppe allt för länge ikväll för imorrn väntar en lika lång dag på jobbet.. 12-21 ;) Näe, nu ropar fruktsalladen på mig :) Trevlig kväll!


Fredag

Hej alla glada!

Fin väder har vi idag, såklart när jag ska jobba hela dagen :P hehe det är typiskt. Idag vaknade jag 5minuter innan klockan ringde, 8.45.. då åt jag frukost som blev en liten skål med fil, banan, nektarin ( ja, jag är helt besatt av dom :P ) och linfrön. Och nu har jag nyss ätit en liten lunch..

Ett kokt ägg, en halv avokade och keso.. så himla gott :) och fresh :).


Näe, nu är det snart dags att åka ut till jobbet för en heldag där.. ha en fin fredag allihopa :)


Torsdagkväll

Glömde jag säga att jag och bubben snickrade ihop nya skåpet/byrån till hallen förut? jäkligt klurig beskrivning men vi klarade det och det vart jätte bra men vet inte riktigt hur jag ska möblera där, men de löser sig. efter maten åkte vi och slängde skräp osså svängde vi förbi hos mamma och per som nu har flyttat allt till nya lägenheten så det ser ju ut som det gör där ;P men vi kaffe och glass där och satt och surra i nästan 2timmar sen åkte vi hem och nu kollar vi på tv och jag har tryckt i mig 2 nektariner,så gott :) nu blire väl sängen om en stund,imorrn väntar jobb! Godnatt.


Torsdag

Idag blev en lite städ/fixar dag.. bubben var hemma idag också och medans han var hemma och damsög så fick jag åka och möta svärfar på ikea för vi skulle köpa spottar som han skulle hjälpa oss att sätta upp, vi möttes där klockan 1 och vid 5tiden åkte han härifrån :P men fint blev det :) men det ska upp med några plankor också så ni får se när allt är färdigt. Sen har vi resnat rören i badrummet och köket(alltså skruvat isär dom och petat ut allt skit, mums :P) och nu har vi nyss ätit middag som med dålig fantasi blev spagetti och köttfärssås.

Försten, hämtade även ut mina nya gladiator-sandaler på väg hem från ikea.. dom är så snygga :)




Nu ska vi åka och slänga lite skräp.. ha en trevlig kväll!