Lördag

Hejhej!

Imorse sov vi till 10 men låg kvar och myste nån timme, sedan klev vi upp och käkade frukost och sedan la vi oss under filten i soffan och kollade på 2 avsnitt av alcatraz! Sedan var F ut med embla, han får sköta promenaderna nu igen, jag har jätte ont i ena knät. När jag går, ibland känns det inget och ibland gör det så ont så att jag nästan börjar gråta, som igår när jag var ute med henne, jag tar ett steg som gör så ont att jag blev tårögd. Vet inte vad det är men har smörjt med zon om det skulle vara nått med nån muskel.

Igår åt vi en mysig och väldigt god middag och sedan kom danne och kollade på film med oss, vi kollade på den nya svensson svensson filmen, den hade sina roliga stunder, absolut.

Ikväll är vi bjudna på middag hos svärisarna, vi ska inviga deras nya jättegrill som tydligen väger över 60kilo :P spännande! Så jag önskar alla er andra en super bra lördag! :)

Mysig middag för 2 igårkväll :)


Fredag

Heej!

Nu var det ett tag sedan jag skrev, har haft fullt upp i veckan och helt enkelt glömt bort att blogga.

Men jag har varit i skolan mån-tors, tidigt alla dagar utom måndag så man har varit lite slut eftersom att man är lite ovan tidiga mornar. Men det har gått bra ändå, ny kurs som sagt och den känns mycket bättre än förra, politikkursen.

Igår hade vi kort dag i skolan, slutade 11 och då åkte jag direkt ut till birsta och satt på charm med Jonna och fika och surra i 3 timmar! Mycket trevligt. Sedan på kvällen var jag ut på birsta igen med mamma för att hon skulle shoppa lite. Sedan åkte vi hem till henne och jag fick hjälp med att färga utväxten, väldigt tacksam för det! Sedan kom grabbarna hem från hockeyn så då blev det lite fika sedan åkte jag och F hem. Våran gamla frys blev såld i onsdags också, himla skönt att slippa ha den ståendes mitt i köket :P. Blev även himla lättad när jag fick brev från skatteverket om skatteåterbäringen, jag får tillbaks.. och jag har faktiskt aldrig fått tillbaks så mycket, så det var passande :).

Imorse var jag på en intervju för sommarjobb. F har tagit ut en semesterdag idag så han sjutsade ut mig(intervjun var på alnön) och sen väntade han hos sin mamma och pappa medans jag hade intervjun och sedan kom han och hämtade mig, vi åkte till stan och fixa lite grejjer. Sedan åkte vi hem och käkade lunch och sedan satte vi igång och städa, vi har städat på riktigt idag, dammsugit,torkat golv, rensat bland massa grejjer under sängen, släng en massa skit, torkat ut kökslådor, skurat toa, handfat och resten av badrummet. Så nu är det rent och fräsht till helgen vilket är så skönt :) Vi blev ganska nyligen färdiga med städningen så nu har vi nyss fikat, vi köpte med oss lite go´fika från stan ;) Så vi haft en bra dag och ska fortsätta med det nu, hoppas att ni andra också har en bra fredag! :)




Måndag

Hejhej.

Här sitter jag och kollar på medans F och hans pappa håller på och byter kyl och frys! Dom nya kom redan idag! :) Hoppas att saker och ting håller sig bra lite längre i kylskåpet nu. Det är inga värsting skåp,bara vanliga men frysen är själv-avfrostande så hoppas att det funkar som det ska så slipper man massa is, eller som i vårat fall, snö, i frysen ;P haha.

Idag har jag varit i skolan mellan 10.30-15.30 och påbörjat ny kurs. Det är omvårdnad igen, bemötande och kommunikation, tror att den kan vara väldigt bra å ha, speciellt inför praktiken, bara en månad kvar! Så nervöös! Det blir iallafall skönt att komma tillbaks till skolan lite mer nu efter den här långdragna politik-kursen då vi har gjort det mesta hemifrån. Träffa de "gamla"(dem första vi hade) lärarna igen, träffa klassisarna och dricka en jäkla massa koppar kaffe ;P

Även fast jag gruvade mig för vågen så ställde jag mig på den imorse. Jag tänkte att det skulle vara ett tråkigt resultat eftersom jag har rört mig mindre eftersom F fick sköta de flesta promenaderna med embla och jag har seriöst ätit mycket godis! I helgen köpte vi godis för typ 80kr :p haha. Men, vågen visade -0,2kg. Inte mycket men fan så bra för att vara en sån vecka :P. Så jag är nöjd!

Näe, nu ska embla få lite käk sen blire en prommis, ingen lång än eftersom jag fortfarande är lite snorig. Sen blir det väl till att ställa in allt i nya skåpen i köket! Ha nu en bra fortsättning på denna måndag!




Söndag - våffeldag

Hejsan!

Ja idag är det ju våffeldagen och allt, så självklart har vi ätit våfflor, jag, F och danne. Det var gott!

Annars idag har vi varit ute hos F´s kusin i timrå, dom skulle fixa nånting med bilarna, hundarna fick busa av sig i flera timmar och vi andra satt och stekte i solen på deras altan. Herregud vad man mår bra av lite sol! :) Efter det åkte vi och handlade till maten och sen hem och kollade på ett alcatraz-avsnitt och sedan käkade vi. Sen har vi varit ut på en promenad, den första riktiga promenaden för mig den här veckan, så det var skönt.

Imorrn är det dags för skola igen, ny kurs.. äntligen! Fy vad skönt att slippa politiken, okej att jag kanske får göra om nån del på den här tentan för den var inte å leka med :P Men det får jag ta då. Nu får man glädjas åt att kursen åtminstånde är över!

Resten av kvällen blir i soffan framför tv med det sista som är kvar i godisskålen, ha en bra kväll! :)

Våffla med hallonsylt och glass


Lördagkväll

Godkväll!

Idag har jag varit ute i birsta! Så skönt att komma från soffan ett tag. Förkylningen har blivit lite bättre och jag kände verkligen för att shoppa! Sjutsade först F till hans mamma och pappa för att han skulle fixa med gamla bilen som äntligen funkar som den ska! Nu ska den bara bli såld också. Sedan for jag på birsta, som vanligt när jag är ute efter att shoppa så hittar jag inte mycket. Men det blev ett par nya solbrillor, ett häftigt linne och en tunnare halsduk.

Sedan hämtade jag embla och åkte till F´s syster och drack några koppar te, surrade och kollade på tv. Sedan åkte jag till F´s jobb där han höll på med gamla bilen för han ville tvätta båda bilarna. Sedan åkte vi hem till hans mamma och pappa igen och fick middag, Kött, strips,sallad och beasås. Gottgott. Hans mamma har en kollega som säljer via oreflame så jag beställde 3burkar av min favvo hudkräm! :)

Innan vi for hem efter maten svängde vi in på Maxi och köpte mer godis, fan asså, jag gruvar mig redan för när jag ska stå på vågen på måndag :P länge sen jag åt så här mycket godis! Men jag är ju sjuk och då äter jag vad jag vill och hur mycket jag vill, så får jag ta tag i det nyttiga livet när jag är fri denna förkylning igen :)

Nu önskar jag alla en trevlig lördagkväll, min blir i soffan med godisskålen! ♥

Några av mina favoriter i godisskålen ↓



Torsdag

Heej.

Jag har hållt på med tentan hela veckan, nästa hela dagarna. Det går så himla mycket tyngre när man är sjuk samtidigt, jag skulle ju helst ligga i soffan och kolla på tv och slippa läsa samma kapitel i samma bok 7 gånger och ändå inte fatta vad jag läser om :P. Jag har varit sjukt irriterad, tur att man har bra klasskamrater som kommer med tips och framför allt pepp! Men nu börjar jag närma mig att vara klar tror jag, jag har 200 ord för lite så det måste jag ordbajsa fram men jag har ända tills på måndagnatt på mig att bli färdig men målet var ju att slippa hålla på med det här i helgen, så ja, blir dom där 200 orden ikväll, imorrn eller på måndag, spelar ingen roll.

Förövrigt då, förkylningen har inte blivit bättre, snarare sämre, skit tråkigt. Det som vi skulle göra i helgen blev inställt så det var ju bra, behövde man inte missa det :). Tycker inte alls om att vara sjuk, det är så tråkigt + att jag kommer förmodligen gå upp nått kilo den här veckan, jag har tyckt synd om mig själv så jag blev tydligen tvungen att äta godis både iförrgår och igår :P meeen vad gör det om hundra år?

Nu när jag väl känner att jag kan slappna av från tentan finns det istället ingenting på tvn.. aja, ska iallafall fixa lite kvällsfika nu och lägga mig under filten igen. Hoppas att ni andra slipper ifrån snorpapper och sånna trevliga grejer ;)

När jag och mamma var i birsta i söndags fick jag denna påsklilja av henne som nu har blommat ut



Tisdag

Hejsan!

Jag är mitt uppe i en tentavecka nu som sagt så jag har kanske inte så super mycket att berätta ;P. Förkylningen hänger kvar, även om den är lite konstig, men jag hoppas den är borta till helgen. Hade ju gärna varit pigg och allert denna vecka eftersom det är sista veckan då man kan vara så här lat för nästa vecka börjar som sagt en ny kurs med mycket fler dagar i skolan och mycket mer att göra! Nog för att jag är lat ändå denna vecka men på ett tråkigt sett eftersom jag är sjuk :P.

Men jaja. Ska lägga mig i soffan nu och fortsätta läsa i en av världshistoriens tråkigaste böcker. Har hållt på med tentan hela dagen förutom pauser för att äta och en promenad med embla.

Tror F får laga mat idag. Igår var vi inte sugna på nånting som fanns hemma så vet ni vad det blev till middag.. Mcdonalds, åh så gott det var! Vad gjorde vi mer igår, jo.. beställde ny kyl och frys. Kylskåpet är helt slut, det är varmt i det och det skulle väl se lite lustigt ut att ha olika skåp så det blev en ny frys också, den vi har funkar så.. nån är ute efter en frys? haha. De nya kommer iallafall om ca en vecka, spännande.

Ikväll ska jag och F till mamma och per. Jag och mamma ska såklart se DH och pojkarna ser på hockeyn. Ha en bra fortsatt dag nu :)


Måndag

Hejhej.

Uppe med tuppen, eller inte riktigt.. klockan är ju 10 :P. Men jag var uppe vid 9 eftersom vi har hemtenta-vecka. Tentan ska komma ut på internett vid 8 men den har fortfarande inte kommit ut.. så vi hoppas att det ordnar sig snart så man kan börja, vill börja och kanske ha den gjord så fort som möjligt!

Jag har lite ont i halsen idag, så typiskt.. det är ju gratisvecka på friskis så jag tänkte att jag kunde följa med F men det går ju inte om jag är sjuk.. tråkigt. Men jag vägde mig imorse iallafall och den visade -0,2. Det är ju himla lite men det är ju ner iallafall. Och med tanke på allt jag har ätit i helgen(vi har hunnit med 2godispåsar ;P.. och en massa annat!) så är jag ändå nöjd med det :)

Jag tänkte berätta om lördagen. Eller först fredagen, jag och F bakade i fredagskväll, som skulle bli efterrätten till lördagen men jag blev absolut inte nöjd med den så jag kände att det var bara att göra nånting annat. Så i lördags stog vi som sagt i köket mellan 13.30-18. Helt slut efter det :P. Men iallafall så när mamma,per och svärisarna kom så fick dom en fördrink och sen satt dom och surrade en stund i vardagsrummet och sedan var det dags att käka. Det blev kräftsoppa med kräftstjärtar i och en bit baguett till förrätt. Till varmrätt blev det fläskfile som vi hade fyllt med svamp och lök och lindat bacon runt, potatisgratäng(hemmagjord såklart), sherrysås och sallad. Till efterrätt blev det hallon och daim-semifreddo, det är som glass. Med ett havreflarn till. Allting var väldigt uppskattat och ja,det blev faktikst bra :) Så vi var nöjd och gästerna också. Klockan var runt 0.30 när dom åkte och då ställde vi oss och diskade och plockade undan så slapp vi det på söndagmorgon. Tack för den kvällen alla inblandade :) ♥

Vi hade tillochmed köpt nya tallrikar, men vi hade inte sex likadana så vi var ju nästan tvungna att köpa nytt :P





Vi fick blommor,vasen och vin :)



Söndageftermiddag

Heej.

Jag har inte haft tid och skrivit sedan sist. Igår hade vi middag här, vi hade bjudit hit mamma, per och F´s mamma och pappa. När dom gjorde nya köket åt oss så sa vi att vi skulle bjuda på middag när det blev färdigt. Det är ju typ ett år sedan nu men.. bättre sent än aldrig ;P. Vi var uppe klockan 9 på morgonen och var iväg och sjutsade f´s farmor till apoteket och affärn och lite sånt och sedan kom vi hem vid ett och då var det bara att börja med maten och vi stog i köket och höll på för fullt i 4timmar till gästerna kom. Så vi var helt slut sen :P Det blev en mycket bra kväll men jag berättar mer senare eller imorrn, jag orkar inte nu för jag är lite trött, kliar lite i halsen och sådär så kanske att jag håller på att bli sjuk..

Idag har jag iallafall varit på birsta med mamma, kom precis hem. Blev ingen shopping för min del, som vanligt när man väl vill shoppa. Vi åt en super god macka på charm med en kopp kaffe iallafall :).

Vi var iallafall smart och städade och diskade igårnatt när gästerna hade åkt hem så det är rent och fint så jag slipper det nu iallafall. Har ingen ork att göra middag heller så får se vad det blir.. Nu ska jag gå och byta om till myskläderna och lägga mig i soffan en stund, ha en bra fortsättning på denna söndag allihopa!


Fredag - Födelsedag!

Hej!

Idag är ingen vanlig dag för det är Emblas födelsedag :) F fick ett sms förut från försäkringsbolaget agria där vi har embla försäkrad där det stog Grattis till Embla! Haha, hur sött? Så vi var iväg igår och köpte några tuggben åt henne och ikväll när hon får mat ska hon även få en pannkaka som blev över från gårdagens middag, födelsedagslyx ;). Hon fyller hela 3år!

Jag kom hem från skolan för en liten stund sedan, vi fick sluta 12.30 istället för 15.00, skönt! Det var sista seminariumet och sista föreläsningen i politik-kursen,känns mycket bra! Sen är det hemtentavecka nästa vecka och sen är den kursen färdig! Äntligen! :P Sen en kortis-kurs och sedan praktik! hejochhå!

Jag ska ta och fixa nånting lunchigt att käka nu och sedan börja plocka/städa lite inför morgondagen! Hörs senare!

Grattis matte och husses lill-gris :) ♥ Jag brukar kalla henne för grisen, det är mycket möjligt att hon tror att det är hennes namn :P



Onsday

Heej.

Då var det onsdag och jag har tvättdag. Jag har tvättid mellan 12-17 så idag får jag mycket tvättat, sängkläder, massa handdukar och såklart en massa kläder, skönt! Har slagit igång en maskin med disk och diskat lite som inte fick plats. Skulle ta ett varv med våran sladdlösa dammsugare men den hade tydligen inte laddat något även fast den stått på laddning typ 2 dagar? Vet inte om det var för att "på-knappen" var intryckt, slog av den knappen och satte tillsbaks den på laddning, får se om den funkar senare då ;P.

Ikväll blir det nog mest att vara hemma, kolla på mästerkockarna. Skulle gärna åka en sväng på birsta, mest för att kolla, så det känns lite onödgt, får se hur det blir med det. Näe nu ska jag fortsätta pyssla på här hemma, bädda rent i sängen och sedan blir det lite eftermiddagsfika till OC klockan 15 ;) Ha en bra dag!

Igårkväll var jag hos mamma och kollade på DH, fikade och fick även en present för att jag klarade tentan! En Thomas Sabo berlock till mitt armband! Visst är den väldigt mycket jag? :) Jag tycker den är dö-läcker! Tack finaste mamma ♥



Tisdagmorgon

Hejhej,

Idag är F hemma från jobbet, dom hade inte så mycket att göra på jobbet just nu så han tog ledigt så han skulle kunna hjälpa sin pappa och åka och byta nånting till gamla bilen, så den kanske kan bli klar snart! Så han kokade en kopp te till mig och fixade så vi fikade tillsammans innan han åkte. Sen när han kommer hem ska vi åka och storhandla, det behövs verkligen! Och ikväll äre DH hos mamsen.

Jag kom på att jag glömde skriva om lördagskvällen. Vi var ju på middag hos brorsan och hans sambo desire. Vi fick oxfile, potatis och morötter i ugn, sallad och lite olika såser. Till efterrätt blev det hallonsorbet. Allting var mycket gott och väldigt trevligt så det tackar vi hjärtligt för :) Efter vi hade ätit och allt så gick vi hem till mamma och per för dom hade också haft middag med ett par vänner. Så vi satt där en stund, tog ett glas vin och surrade. Så igen, tack för den kvällen! ♥

Vi har fint väder idag igen, men himmel vad det blåser! Så det kanske inte blir nån jätte promenad idag :P får se hur det känns ute. Ha nu en fin dag allihopa!



Måndag

Hej där!

Idag har vi haft härliga 10+ grader ute så jag och embla har såklart varit ute och promerat. Blåste gjorde det dock ganska kraftigt då och då men det gjorde inte så mycket.

Annars har jag inte gjort så mycket, håller på för fullt med lite planering inför helgen..
Fick veta att vi skulle få reda på resultatet av tentan vi gjorde för nån vecka sedan, politiktentan, var ju helt säker på att jag skulle misslyckas men nej, jag fick ett C! Det är bra, mycket bra! :) skönt!

Eftersom att det är måndag så har jag vägt mig, jag hade gått ner.. men jag vet inte hur mycket :P Jag har glömt hur mycket vågen visade förra veckan så jag vet bara att jag har gått ner nu, inte fullt 1 kg tror jag iallafall. Inte så konstigt att det inte var så mycket eftersom jag stoppade i mig ett halvt kilo glass i helgen ;P Bra ändå! :) Men nu ska jag skriva upp så jag inte glömmer!

Är väldigt sugen på att shoppa nu för tiden, kläder.. men som vanligt när jag vill shoppa så hittar jag inget. Inget av det jag är ute efter. Lite vår/sommar kläder skulle ju sitta fint också. Men jaja, det var ju ett i-landsproblem.

Nu ska jag kolla på sofias änglar sedan blire en dusch och lite kvällsfika!

När F kom hem igår ifrån att ha lanat hos danne så hade han med sig det här till mig, en påse geisha! Jag åt tills jag mådde illa igårkväll :P Gott!





Lördageftermiddag

Hejhej!

Ja,det var super gott med grillad fäskfilé igår :) Klockan var runt 20 när vi åt och sedan spelade pojkarna lite data (Dom har lan den här helgen..) och jag låg i soffan och kollade på den gröna milen. Vid 00 åkte jag och F hem och när jag kom hem var jag bara tvungen att käka lite glass, jag hade köpt det tidigare på dagen för att jag var så sugen och hade verkligen panerat att jag skulle äta det på kvällen, så under hela kvällen hos danne längtade jag hem till mitt glasspaket! Jag smular digestivekex över vaniljglassen, huuur gott som helst, prova det! ;)

Idag har vi haft 10+ gradera här, och ja, det var bra härligt ute, men svettigt värre när man ändå inte litade på termometern och klädde på sig för mycket :P. Fia har varit här en stund, vi drack några koppar te och pratade en massa strunt, trevligt!

Ikväll är vi bjudna hem till min kära bror och hans söta flickvän dessi på middag! Det ska bli mysigt. Vi är i nån umgås-fas just nu, vi har både den här helgen och nästa inbokade med middagar med familj och vänner och det känns jätte kul. Jag tycker ju verkligen om att umgås med folk och speciellt middagar är jag ett stort fan av! Det är alltid lika roligt. Och sen tycker jag även att man mår bra av att umgås med dom man tycker om :) I veckan är det också planerat för en fika med Jonna och Sara och kanske en kopp kaffe hos kicki också.

Så, nu tänkte jag kolla på lite Jamie oliver på tvn innan jag ska börja leta något att ha på mig ikväll. Jag önskar alla er andra en bra lördagkväll också!

Inte världens finaste bild men detta var gårdagens middag, grillpremiären 2012!



Fredageftermiddag

Heej.

Imorse var jag uppe 5.50 och kokade kaffe, hällde i en termos och fixade lite frukost och lunch och packade i väskan. Klockan 6.30 kom F´s syster Johanna och hämtade mig och vi åkte till hennes jobb, fyllde tanken på lastbilen och begav oss upp mot Husum, strax ovanför övik. Hon ringde mig igår och ville ha sällskap upp idag så jag ställde upp. Vi var hemma igen till klockan 14 så då åkte vi på Maxi och handlade lite mat, sedan sjutsade hon hem mig.

Igårkväll städade jag och F här hemma, eftersom jag skulle vara borta idag på dagen då jag brukar städa. Vi skurade badrummet, dammsög, torkade golven, slog på en maskin disk och diskade lite övrigt som inte fick plats. Sedan blev det lite kvällsfika till Lyxfällan.

Vet ni vad som händer ikväll.. Årets grill-premiär! Vi ska om en stund åka iväg till Danne och grilla fläskfile! Hoppas det blir lika gott som jag tror ;) Vi stog och la fläskfilen i marinad i gårkväll så den blir nog finfin! :)

Så jag hoppas att alla ni andra får en bra kväll med nån god middag kanske? ;)




Onsdagkväll

Hej!

Igår var det DH premiär, mycket viktigt och ja,lika bra som vanligt. Tittade på det hos mamma med lite go fika. Det är nu sista säsongen och det känns lite tungt faktiskt :P.

Inatt vaknade jag av att det pep högt lite då och då. Kollade på klockan och den var typ 3.15... låg och lyssnade på det där ljudet tills jag kom på vad det var.. brandvarnaren! Den piper ett pip 1 gång i minuten när batteriet börjar bli dåligt, har den väl börjat pipa så piper den i 30dagar! Men vi hade inga nya batterier så där stog jag, mitt i natten, på en stol och försökte få ner den. Jag fick ner den så nu måste vi komma ihåg att köpa nya batterier, tur att vi har en till varnare i taket medans.

Jag och F har varit på friskis nu ikväll, vi kom ganska nyss hem. F har köpt gymkort där och nu försöker han få mig att köpa också, vi får väl se hur det blir med det ;). Nu kollar vi på nån serie som F tycker om och kvällsfikar lite. Ha en bra kväll och godnatt.




Måndag

Hej där!

Härlig måndag. Vi har haft okej väder, det har varit runt noll-gradigt hela dagen, lite mulet men ändå helt okej. Jag har mest bara inte gjort nånting idag faktiskt. Hade inte tvättid förns 16. När man är ledig tycker jag det passar bättre med tvättid på dagen men när det inte finns nånting annat,vad ska man göra.

Ny vecka.. ni vet vad det innebär. Jag har vägt mig. -1,9kg denna vecka! Det var ju bra :).

Men nu är det ju halv åtta hos mig som jag ska kolla på och efter det är det Sofias änglar. Imorrn är det skola en stund och kanske även en lite kaffe-date med Jonna! Och viktigast av allt.. DH premiär! Ha en bra kväll!

I lördags när jag hade en liten ostkväll här så fick jag de här fina.. ↓
Den här lilla, supersöta blomman av mamma

Och en bukett ljusgula tulpaner av Johanna.



Söndagkväll

Hej igen.

Vi har kommit hem från svärisarna för en stund sedan, vi fick en god lammgryta och till efterrätt fick vi pannacotta med vit choklad, väldigt god :). Embla fick busa med sina små hundkompisar så hon var glad!

Nu sitter jag i soffan och har tagit fram resterna från igårkväll.. ost och kex! mums! Klockan 21 börjar ett av mina favvo-program så det ska jag se och sedan är jag himla sugen på glass och var och rotade i frysen förut och hittade två paket, vanlig vaniljglass och vanilj med jordgubb, så det blir absolut lite glass sen också :)

Imorrn är det ingen skola så det hade passat med en tvättid men har inte orkat pallra mig bort till tvättstugan, får se om jag gör det sedan innan det är läggdags. Hoppas att alla har haft en bra helg :)




Söndag

Goddag!

Igår hade jag,mamma och johanna lite ost,kex och vinkväll här hemma hos oss. Det var jätte mysigt och gott, jag som har längtat ost och kex länge nu, ibland får man bara sug efter nått och mitt har varit just ost och kex, så nu fick jag lugna det suget ett tag ;). Vi åt en massa och kollade på melodifestivalen och surrade en massa! Klockan var runt halv 1 när de åkte hem. Tack för den kvällen :) ♥

Idag har jag inte gjort så mycket, F är hos sin kompis som flyttade hemifrån i helgen så dom håller väl på å grejjer. Kollade ut på termometern tidigare idag ihop om att det skulle vara varmt. Det var precis på nollan. Inte så farligt det heller. Kollade på den igen nu för en liten stund sedan och då har den stigit upp till nästan 10+! Dock ska det ju snöa här i veckan så det var ju skit :P.

Kom iallafall precis ut ur duschen och snart kommer nog F hem för vi ska ut till hans föräldrar på middag lite senare. Ha det bra så länge!






Lördageftermiddag

Vilket väder vi har idag! Vårkänslorna är all over the place! ♥ Det smälter på och hoppas att det inte börjar tok-snöa nån dag bara.

Så idag har jag och embla varit ute och gått en sväng, det finns ju tyvärr alltid nånting att klaga på vilket väder det än är och problemet nu är att embla blir så jäääävulskt skitig! Får duscha av henne efter varje gång vi har varit ut! Men det får man ta, för härligt.. det är det!

Igårkväll var jag hos kicki med henne, alexandra, isabell och elvira. Vi drack vin och spelade ett nytt spel dom hade köpt och jag har aldrig ;) Vid halv 1 kom F och hämtade mig och vi åkte hem och la oss. En mycket trevlig kväll!

Ikväll får jag tjejbesök av min mamma och F´s syster Johanna, bjöd såklart med F´s mamma också men hon hade andra planer. Vi ska äta ost och kex, nått glas vin till det och det blir väl melodifestivalen också! F ska till en kompis och kolla på en film som jag inte är ett dugg intresserad av så jag tyckte att det lät som ett bättre allternativ! ;P Önskar alla er andra en bra kväll! :)



Lyxig fredagsmorgon nr2


Jag var uppe klockan 9 imorse och bakade kardemummaskorpor och kokade en kopp kaffe till det. Fin start på en fin dag ♥


Torsdag - firar idag!

Heej alla glada!

Jag tycker om att fira, fira betyder "lyxa" i mina ögon och jag tycker man ska hitta anledningar till att fira ofta! :) Jag var hos kicki och hennes roommate alexandra idag och drack kaffe och surra, det var länge sedan och mycke trevligt :) Och här kom dagens anledning till att fira, dom påminde mig om att min prövo-tid går ut idag! Jag har haft körkortet i 2år och blir nu inte av med det lika lätt! Haha,fantastisk anledning att fira, right? :) Berättade detta för min pojkvän F som sedan bjöd mig på en kebabrulle till middag, lyx! Nu ikväll har vi varit hos mamma och per (Som även firade 2 år tillsammans!) och fikat mina snoddas! ♥

Så det har varit en bra dag även fast jag blev väckt 7.30 av att det lät som att ett flygplan skulle landa i sovrummet ungifär! Dom håller på med något i nån lägenhet ovanför oss och idag var dom morgonpigg, men inte jag!

Kan inte förstå heller att jag fortfarande har ont i axlarna :P snart en vecka sedan vi var ut och dansa, jäkla oanvända muskler :P. Jag har massor av sånna.

Godnatt och ha det bra!