Tisdagförmiddag

Men hej!

Igår kände jag att jag inte hade något att skriva om så då skrev jag inte, har egentligen ingenting att skriva om nu heller men :P.

Igår var det iallafall seminarium-dags på skolan igen, mellan 9.15-12. Skulle kliva upp tiiidigt för första gången på länge och kände att det kommer inte gå nå bra, men det gick väldigt bra, klev upp på en gång och var inte alls speciellt trött. När vi hade suttit och lyssnat på läraren ett tag blev jag dock trött :P.

Hade sjukt ont i axlarna och nacken efter all dans i lördags så F fick massera och smörja med sån där muskelgrejs igår när vi gick och la oss men det gör fortfarande ont idag, så han får nog smörja en till omgång ikväll ;).

Eftersom det var måndag och ny vecka igår så vägde jag mig. Visste att det inte hade gått neråt eftersom det var kebabrulle i lördags, en jäkla massa chips och cider. Fika och godis slank ju också ner under helgen. +0,2hg stog vågen på. Det var ju inte farligt, hade väntat mig mer :P.

Idag vaknade jag av att det lät som att nån försökte borra sig in i sovrummet, så jag kunde inte sova längre, klockan var 8.15, tror ni inte att det slutar när jag har klivit upp? Jodå.

Önskar alla en bra dag, fint väder idag så passa på och njuta :)

Sommar, ja tack!




Solig söndag

Hejhej!

Hur mår ni idag? Jag mår fint. Hade en super rolig kväll igår här hemma med Sara och Jonna. Vi började med att gå ner till pizzerian och köpte mat och gick hem hit igen. Käkade och surrade, och sedan flyttade vi in till vardagsrummet och öppnade första cidern, lyssnade på musik och spelade drickspel. Sara fick hicka några gånger så jag fick en bra idé, bild på det kommer nått framöver ;). Sedan kom brorsan och hans tjej och sjutsade ner oss till stan där vi dansade på Allstar i 3timmar tills dom stängde! Så himla kul! När dom stängde tog vi bussen hem och jag kröp ner brevid min sovande pojkvän :).

Idag vaknade jag vid halv 11 tror jag klockan va, F hade redan klivit upp så vi käkade frukost och sedan åkte vi till danne. Jag,F,danne,steffe och embla tog en promenad i det fantastiska vädret! Klarblå himmel och solen som värmde, himla härligt! Embla fick hoppa och skutta i snön så hon var också glad! När vi var ute och gick ringde min kära svärfar mig och frågade om vi ville komma och äta hos dom, Självklart! Vi som inte kunde komma på nått roligt att äta så vi åkte dit och fick fläskfilégryta :).

Resten av kvällen blir i soffan, vi har lite godis kvar och snoddas och en bit av en kaka som vi fick med hem av F´s mamma. Så det blir till att mumsa och mysa i soffan :) Ha en mysig söndagkväll ni också. Imorrn är det skola en sväng!














Lördag

Hejsan!

Imorse sov jag till 11, skönt? Ja. F klev upp tidigare för han kunde inte somna om. Sedan åt vi frukost och sedan skulle han ut till sin mamma och pappa å hämta en grej och jag tog en promenad med embla. Vi mötte Jonas och lukas ute så vi tog med hundarna till ett ställe där dom kunde vara lösa och springa och jaga varandra och pinnar, vi stog säkert och kollade på dom i en halv timme medans dom hoppade runt i snön :P. Sedan har jag plockat och städat lite, duschat och dammsugit.

Om nån timme kommer Sara och Jonna och vi ska då ner till pizzerian och köpa mat och sedan blire lite partyparty, det blir trevligt :) Så jag borde nog börja fixa med lite smink och sånt. Jag önskar alla er andra en bra kväll :)

Jag och F fikade förut också, te och supergoda snoddas :)



Och vanligt fredagsmys..



Lyxig fredagsmorgon



Torsdagkväll

Hejsan.

Idag har jag varit så sjukt trött i kroppen, eller ja,mest benen. Tror det var från igår, det toksnöade ju på förmiddagen och precis när det hade slutat snöa så gick jag och embla ut och gick och då hade dom ju inte hunnit ploga så man fick ta så höga steg för att inte ploga sig igenom snön med gympaskorna, så jag har nog använt några oanvända muskler :P. Skulle egentligen med fia på ett pass på friskis men jag kände att mina ben inte pallade att skutta runt där. Också för att passet var halv 5, jag tycker inte om att äta middag sent på vardagar så det krockade lite med middan :P. Färgat håret har jag gjort idag också, utväxten. Den blir ganska maffig ibland den där utväxten,vilket är possitivt för det betyder ju att håret växer :)

Imorrn,fredag, jag tänkte ta och fredagsstäda lite och sedan hoppas jag att min pojkvän kommer hem med ägg snart så kan jag baka imorrn också behöver nånting gott :) Hittade några kakor i frysen också som jag bakade för ett tag sen som inte var så tokiga heller ;)

Tokigt väder som vanligt också, var jätte härligt väder tidigare på dagen idag men nu ikväll har det ju regnat? Tur att jag fick F att gå ut med embla! Haha.

Ha nu en bra kväll!




Tisdagkväll

Hejheej.

Idag har jag varit och fyndat lite små grejjer med Johana, lite glasskålar blev det :) När jag kom hem igen stoppade jag i mig lite lunch och sedan blev det en prommis med embla och fia. När F slutade åkte vi handlade lite små grejjer. Vi hade mat i frysen, men ingenting att göra nånting med det i kylskåp och skafferi så lite sån handling vart vi tvungen att göra, annars kan jag ju inte göra nån rolig, god mat!

Iår infaller både semmeldagen och pannkakansdag på samma dag, nämligen idag! Så vad blev det till middag, jo pannkaka såklart! Gott var det faktiskt. Brorsan skulle sjutsa sin desire till en pluggkompis som bor här i samma hus som oss så han kom och hälsade på och fick lite pannkaka han också!

Nu har jag och F nyss fikat också.. semlor? Nej. Jag är inte sådär jätte förtjust i semlor, eller ja,det är ju egentligen grädden jag inte gillar men nej, inga semlor. Jag slängde ihop nånting ännu godare, och sötare! :)...

..Rabarberpaj med vaniljvisp! Muuums!




Måndagkväll

Heej!

Har precis kollat på Sofias änglar och fikat lite. Idag var det jätte härligt väder ute men.. det finns alltid ett men :P När det har varit +grader och det har smällt lite och sedan fryser det på kvällen igen, ja då blir det ju haalt! Så det är lite små halt lite här och där, så pass upp!

Dagen har sett ut som vanligt, har diskat en massa ljuslyktor och sånt som blir himla dammigt hela tiden :P. Det blev något så tråkigt som köttbullar och makaroner till middag,det gick ju det med.

Ny vecka betyder att jag vägde mig i morse, jag funderade på att inte kliva på vågen eftersom jag inte har ansträngt mig så mycket den här veckan.. men ställer mig ändå på vågen och ser att den visar -1,2kg! :P. Så nu är jag egentligen nere på den vikten jag ville, jag väger nu 55,8kg. Men jag är ju ändå inte "spinkig" så går det att få bort nått mer kilo så visst!

Jaja, det blir lite mer soffhäng nu ikväll, tänkte hoppa in i duschen en sväng också. Ha det fint och godnatt!

Himla sugen på att baka bullar eller nånting annat gott! :) Dock tycker faktiskt tillochmed jag att det är lite jobbigt med just bullar eftersom det blir så stökigt,kletigt och mjöligt :P




Söndageftermiddag

Halloj!

Då var det söndag och jag har för en stund sedan skickat in tentan.. det är mycket möjligt att det är första tentan jag kommer få icke-godkänt på men det får jag ta, det är ganska väntat, så vi får se.

F är på sitt jobb idag med sin pappa och fixar med den gamla bilen, den behöver fixas till invändigt, efter att den har stått i ca 7månader luktar det tydligen inte hallon i den ;P. Jag och embla passade på att ta en prommis, det var fint och "varmt" väder när vi gick, efter en stund började det regna? Sen snö-blandat och nu är det ju jättefint igen och solen sken för en stund sedan :P Växlande väder kallas det. Sedan kände jag att jag skulle ta och göra nånting annat än att ligga framför tvn så jag tog och städade lite på balkongen :P Det blir lite av en soptipp där ute under vinter så jag röjde upp lite. Alla öl-älskare, läs inte nu.. Jag hällde ut 5 flaskor/burkar öl! :P Hittade de i två systempåsar som någon lämnat här och de hade läkt eftersom dom har fryst och sedan blivit varm,så det var ändå bara att slänga :P. Så nu ser det lite bättre ut där ute :).

Igår var vi ju som sagt på 60års kalas, det var himla trevligt :) Vi kom dit vid 14 och sedan droppade alla andra in, F´s kusiner och barn,F´s mamma,pappa och syrra och några vänner till födelsedagsbarnet. Vi fick massa plockmat, potatissallad,kyckling,rostbiff,skinka,massa olika frukter,bröd,olika ostar och vin. Sedan blev det tårta,kakor,massa kaffe och likörer. Allt var himla gott, speciellt potatissalladen, haha jag som ääälskar potatissallad ;).

På kvällen blev det inget med Sara då hon blev sjuk men jag,F och danne kollade på en film, grave encounters hette den och var inte speciellt bra :P. Hade hört från några tjejer i klassen att den var läskig men.. näe :P.

Ikväll blir det bara till och ta det lugnt, F och danne ska nog på bio, men det är ingen film jag är intresserad av så jag stannar hemma. Till middagen har jag tagit fram lövbiff så får se vad vi hittar på med det. Ha en bra fortsättningen på denna dag nu :)

Här är en mobilbild från F´s kusin, där ser ni mig i högst högg vid maten! haha :)


Fredagkväll

Hej och godkväll!

Ligger i soffan och fläker ut mig efter en mättande middag. Kollar på Get smart på 3an men snart ska vi slå igång en film, nyaste johnny english tror jag det blir, ingenting jag direkt längtar efter å se men F ville se den, men den kan ju vara rolig.

Idag har vi haft strålande väder, verkligen. Solen värmde faktiskt och termometern snuddade nästan 10+! Det var ju såklart när solen låg rakt på termometern men iallafall ;). Så jag och embla har varit ute på en promenad och sedan har jag städat hela lägenheten, dammsugit och torkat golvet och dammtorkat lite här och där. Sedan har jag även skruvat upp 4st hyllor i köket och det blev himla bra faktiskt, riktigt nöjd :). Sedan tog jag en dusch och F kom hem nästan en hel timme tidigare!

Imorrn står det 60års kalas på schemat, F´s faster fyller år så det ska ju firas! Sedan på kvällen kommer Sara hit så ska vi dricka nått gott och surra! Länge sedan!

Nu ni, får ni ha en trevlig kväll. Jag har lite godis och ett glas vin som står på bordet och väntar på att filmen ska slås igång ;) Hejs!

Dagens middag, ville ha något enkelt men ändå helgmat. Kyckling vingar med hemmagjord vitlökssås och ett hemmagjort bröd som jag fyllde med soltorkade tomater och fetaost. Det kändes roligare med bröd än strips, och dessutom fick jag ju baka ;). Gottgott.




Onsdagkväll

Hejsan,

Imorse klev jag upp klockan 8 för att sitta med tentan lite på morgonen/förmiddagen. Det gjorde jag, kom inte så mycket längre dock! Skit-tenta.. den är så tråkig och svårt att ord-bajsa när man inte har en aning vad man pratar om :P. Men det måste gå! Sedan blev det en promenad med fia och sedan dusch innan jag åkte ner på stan och mötte upp Jonna för en fika. Det var jätte kul att träffa henne igen, hon flyttade till stockholm när jag fortfarande jobbade på ica och sedan dess har jag inte träffat henne, men nu är hon tillbaks, det gillar vi! Klockan var strax före 17 när jag kom hem från stan och då käkade jag och F lite middag och sedan en liten prommis med embla. Sedan har vi kollat på ett av våra favvo program Sveriges mästerkock!

Nu sitter jag här i soffan och läser lite i böckerna,skriver nått ord på tentan då och då. Man ska då verkligen inte klaga på att vi har hela veckan på oss att göra den!

Igår var det ju alla hjärtans dag också! Jag fick en middag på stan av min fina pojkvän F. Vi åt på våran favvo restaurang Allstars och vi båda åt favvo-rätten Chicken chilli pastan, dom hade ändrat den lite sedan sist men den var fortfarande väldigt god! :) Vitlöksbröd till förrätt såklart ;). Efterrätten hoppade vi över där eftersom jag redan hade förberätt hemma ;) F fick inte se förns den var helt klar, han visste inte vad det var, kände ju lukten efter att jag hade bakat men.






♥ Söta va? Det är brownie-botten med bärgrädde, och den blev mycket väl godkänd av karln min som tyckte att dom var söta för både ögat och munnen :)


Måndag - hemtentavecka

Ja hej!

Ny vecka igen då och denna vecka innebär hemtenta för min del. Jag ska som sagt försöka göra den färdig så fort som möjligt, det är svårt för att det är tråkigt. Man kan inte tycka om allt, och politik är inte min starka sida! Men men, det måste göras!

Måndag betyder att jag har vägt mig. Det hade gått åt fel håll den här gången, +0,3kg. Men det förstår jag, i helgen blev det mycket gotta. Men jag har också haft en vecka då jag känt att det är skit tråkigt att "banta" och det är det ju, jag känner det nu också, att det verkligen är huuur tråkigt som helst! Men å andra sidan kanske jag gick ut för hårt med det, hädan efter kommer jag inte vara lika hård, det ska inte vara tråkigt att leva!

Det som jag tror har mycket att göra med att jag tycker det har varit tråkigt är för att jag har länge varit så sjuukt sugen på att baka! :) Varför baka om man inte ska äta det? Men jag ska fasen baka :P

Just nu ligger jag i soffan och kollar på mammor och mini modeller, jäkla skitprogram egentligen men fanns inget bättre :P. Det blir soffan ett tag till sedan sängen för imorrn ska jag fortsätta på tentan! Godnatt!




Söndagkväll

Hejdär.

Då var det söndag och denna kväll spenderas i soffan. Med lite popcorn som blev över igår och sedan har vi massa godis också :)

Idag vid 11-tiden ringde mamma och frågade om vi ville komma ut till stugan och grilla hamburgare. Så vi klev upp, klädde på oss varma kläder och klev i vinterstövlarna sen åkte jag,F och embla ut till stugan där mamma,per och amanda var och vi grillade hamburgare och myste på. Himla fint och härligt väder har vi ju haft idag! Embla hade himla roligt där hon sprang runt och skuttade och tuggade sönder massa pinnar.

Sedan har vi käkat middag och varit ut en liten sväng med embla och nu som sagt blir det soff-läge resten av kvällen. Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag :) Veckan som kommer bestor av hemtenta, jag hoppas man kan få den gjord så fort som möjligt!









Lördagkväll

Godkväll!

Igårkväll blev det en sväng på casinot nere i stan. Ingen vann något men det var roligt att komma ut lite :).

Och tidigare idag, klockan 11 var vi ut till svärisarna, F skulle hjälpa sin pappa och slänga skräp på återvinningen(det var bra,då kunde jag passa på att skicka med lite skräp här hemmifrån. Tex dom gamla fönsterbrädorna,äntligen! :P ) och jag skulle iväg med F´s mamma och syster. Vi åkte till våran lilla favvo inredningsbutik ute i timrå. Dock blev det ingen shopping för min del men svärmor bjöd på go fika där för dom har ett jätte mysigt fik i den där butiken. Och sedan tog vi även en sväng i birsta innan dom sjutsade hem mig. Dom ville bjuda på middag också så klockan 18 hade vi bord på kina och det var gott och mätt blev man! Påväg hem stannade vi på maxi för att köpa en påse godis, den vi köpte igår tog slut :P Har även ätit upp min andra skål med popcorn för denna helg, jisses :P.

Näe,nu ska jag fortsätta kolla lite på tv, det finns inget bra på den just nu egentligen så jag vet inte, kanske går och lägger mig om inte allt för länge. Godnatt på er iallafall.



Fredagkväll

Hejsan.

Imorse vaknade jag vid 7 och hade ont i huvudet, klev upp, tuggade i mig en ipren och gick och la mig igen. Slog på Prinsessan och grodan på tvn för jag vet att det är lönlöst att försöka somna med huvudvärk, man ligger bara vrider och  vänder på sig och tänker på hur ont det gör, slog på filmen som sagt och sov innan jag blunda ungifär :P.

Sedan åkte jag och fia ut på birsta strax efter 1, vi satt och fika på charm tills hon skulle gå och jobba klockan 3 sedan strosade jag runt där till strax efter 4 när F kom och hämtade mig. Jag hittade en tunika på rea för 75:- och ett jätte sött linne som jag bara var tvungen att köpa,det var inte på rea och jag tvekade men när jag visade det för F när vi kom hem och han sa att det var jätte fint så kändes det bra igen ;).

Sedan har jag och min fina pojkvän ätit god fredagsmiddag som blev pasta med fläskfilesås, sallad och ett glas vitt.. so good :). Sedan tog vi en liten promenad med embla och nu ligger jag i soffan med min efterlängtade skål med popcorn, jag har längtat heeela veckan! Det är så förbannat gott! Även lite godis slinker ner ;)

Pojkarna ska ner på casinot sedan, får se om jag följer med eller vad jag gör. Men jag önskar alla en bra fredagkväll :)




Torsdag

Hej!

Har inte bloggat sedan i måndags?! jisses :P. Haha. Ibland känns det bara så tråkigt att blogga utan bilder.

Men veckan har sett ut ungifär som vanligt. Igår var jag i skolan mellan 9.15-12 och hade seminarium. Men det var en väldigt trevlig stund i skolan :) Sedan igårkväll var svärföreldrarna här, vi hade nämligen stopp i kökshon. Det försvann verkligen inget vatten i den stora delen av hon så man fick diska över den lilla delen, ganska jobbigt! Vi visste inte riktigt hur man gjorde med dom där rören(i badrummet fixar vi ju för där är det inte lika många rör) och det var en jäkla tur att vi inte gjorde det själv för F´s pappa tog lös hela rör-annordningen och gjorde rent. Nu rinner vattnet som vanligt :) Så vi passade på att bjuda på bull-fika :).

Idag har vi faktiskt helt okej väder här i norr, typ -5grader,solen värmde nästan lite. Nej fy, inte vårkänslor nu.. på tok för tidigt! Även om solen värmde och det droppade från taken :). Jag håller på och tvättar också. Bytte sängkläder igår och dom tar upp så mycket plats i tvättkorgen så jag ville tvätta det på en gång, passar på och tvättar massa handdukar och sånt med :)

Ikväll kommer mamsen hit och vi ska kika på en film som jag redan har sett, men jag tyckte att hon skulle se den så jag erbjuder mig att se den igen. My sisters keeper. Sett den? inte? Se den!

Nu ska jag ner och hänga lite tvätt och sedan blir det OC :) Ha en bra dag!

Mina orkidér blommar igen, dom är helt otroliga.. har ju haft dom hur länge som helst! Så fina.





Måndag

Då var det måndag igen, ny vecka och vi är redan en bit in i februari!

Jag har en sån där period nu när jag är less på mitt hår :P (Sällan). Inte bara för att det är alldeles för kort (Kom ihåg det nästa gång jag kommer och säger att jag ska klippa mig kort.. Nej! nejnejnej.) Men färgen. Jag vet att jag passar i mörkt hår men det är ju ganska tråkigt. Det sägs att om man var ljushårig när man var liten så passar man i det när man är vuxen också, alltså borde jag passa super i ljust! Men jag har haft ljusare nån gång i "vuxen" ålder men det har inte sett bra ut ju! Dock har jag inte haft den perfekta färgen jag skulle vilja ha men hur lätt är det! Skulle såklart gå till en frissa och göra det men fan, skulle bara ångra mig och färga det mörkt igen..

Aja, ny vecka som sagt. Imorse visade vågen på -0,7! Det var ju bra! Med tanke på hur min helg såg ut trodde jag det skulle gå åt andra hållet. Godis,popcorn,efterrätt,glass,chokladbollar(minst 10st :P),vin och cider.

Nu mina vänner, är det ju OC alldeles strax så här har jag inte tid att sitta :P Ha det bra!




Söndagkväll

Hejhå!

Då var det söndag och snart slut på helgen igen. Men helgen har varit bra.

Igår på dagen var jag,F och danne hos F´s kusin(alltså dannes bror) och var ut med hundarna så dom fick busa av sig lite. Efter det åkte vi på middag hos svärisarna, f åkte hem och kollade på hockeyn(eftersom dom inte hade kanalen :P) och jag stannade kvar och åt efterrätt med F´s mamma och syster. Sedan kom han och hämtade mig och vi åkte hem och kollade på tv och sedan blev det sängen vid 1tiden.

Även idag har vi varit ut till F´s kusin och låtit hundarna busa, skönt att dom får bli lite trött! Blev fika där innan vi åkte på maxi och handlade lite till middagen som blev tacos! Nu har vi käkat för en stund sedan, plockat undan och slagit igång diskmaskin. Så nu har godisskålen åkt fram så vi får se om det blir tvn eller nån film ikväll. Ha en mysig söndagkväll allihopa :)

Tog några bilder med f´s mobil idag när vi var ut med hundarna men nu hittar han inte kabeln så bilderna får vänta :P Bjuder på en godisskål istället ;)




Enchiladas och godis - Fridaynight

Till middag ikväll blev det enchiladas ala Hanna! Dom blev himla goda iallafall :) Och chokladbollarna blev också godkända ;P. Efter middagen var det bara att klä på sig, embla skulle ut och termometern visade -20! Trevligt! Men det gick ju det med.

Just nu ligger vi i soffan,nån film på tv och godis till det. Vågen kommer inte vara glad på mig på måndag, men vad gör det om hundra år! :)

I helgen ska vi hem till F´s kusin som också har skaffat hund, deras hund börjar växa på sig och ska bli i ungifär samma storlek som embla så dom är perfekta lek-kamrater :) Så vi tänkte att dom skulle få busa av sig så vi kan fika medans ;P. Men vi får se om det blir imorrn eller söndag. Imorrnkväll är vi iallafall bjudna på middag hem till svärisarna, det blir mysigt.

Nu blir det att kika på film en liten stund till,kvälls-kissa med embla och sedan sängen, känns faktiskt tungt i ögonlocken. Godnatt på er allihopa!

Dagens middag; enchiladas,sallad med hemmagjord örtdressing och ett glas vitt vin





Fredag

Idag har jag fortsatt lite med mina hemmafru-fasoner. Jag har städat, dammsugit hela lägenheten och gjort rent lite i badrummet. Så nu är det rent och fint igen!

Sedan tänkte jag att jag skulle göra min sambo lite glad när han kommer genom att göra hans favvo.. chokladbollar!

Idag är en sån där dag när man tittar på termometern utanför fönstret och känner att man kanske borde lära embla använda toaletten :P Termometern visade -15! Dock läste jag på aftonbladet att de hade mätt ända ner till -42 nånstans här i sverige. Wow! Det är kallt på riktigt det.

Nej hörni, nu är det OC på tvn, sitter här med en kopp te, ska prova en chokladbollar också :) Ikväll blir det god fredags middag och kanske ett glas vin till det! Ha en bra kväll :)





Torsdag

Hejdär,

FY vilket väder vi har idag, inge roligt alls! Snörusk och kallt!

När jag klev upp idag kände jag direkt att det stank ifrån nånstans, första tanken var ju soporna och ja, där luktade det inte hallontårta! Så ut med soporna och skura ur skåpet och gjorde även ren sophinken. Luktade lite bättre efter det :P.

Föresten, ni kanske ser att bloggen ser lite annorlunda ut. Jag såg en bloggdesign och tänkte "den ska jag prova", tänkte att annars är det väl bara att ångra eller nått MEN så var inte fallet :P. Kunde inte få tillbaks det gamla. Men det gör ingenting, det blev ju bra, måste bara hitta vart man byter header bilden och sen lägga in en profilbild så blir det bra sen :)

Just nu sitter jag vid datan med en filt och har precis klippt och målat naglarna. Väntar på att OC ska börja, till det blir det en kopp te så jag inte fryser ihjäl. När F kommer hem blire middag, spagetti och köttfärssås står på menyn :). Senare ikväll blire en sväng bort till brorsan som fyller år idag..

Grattis till honom! :)




Hemmafrun

Hejsan,

Idag känner jag mig som en riktig hemmafru, har som sagt tvättat sedan klockan 1 och är precis färdig och har hämtat upp det sista. Hänger kläder lite här och där nu i lägenheten eftersom det inte hann torka i skåpet ;P. Har även rensat på klädhängaren i hallen, hängt undan en massa grejer som inte används just nu och sådär så det blev mer plats! :) 

Sedan ville min pojkvän ha pannkaka till middag, och inte nog med det.. han ville ha min hemmagjorda hallonsylt! Så det har jag också ägnat mig åt, vi hade inte köpt så mycket hallon så det blev inte så mycket sylt men det räcker för den här gången iallafall :).

Så när jag stog där och kokade sylt fick jag ännu större sug efter att baka! Så jag tror jag måste fylla på bak-förådet så jag kan baka och fylla frysen med godsaker ;). Det vore nått. Kan inte bestämma vad jag ska baka bara, kan ju inte göra allt.

Fick preliminär placeringslista för praktiken idag och jag fick mitt första handsval, avdelning 52A! :) Det ska bli så himla spännande, det är ett tag kvar men jag är redan lite nervis! :P

Ha nu en bra kväll! :)