Fredag

Hej på er!
 
Det är en lite små deppig jag som skriver idag. Känns som att ingenting går min väg just nu. Jag fick komma till vårdcentralen igårmorse för att ta bort min vaxpropp i örat, läkaren kollar in i örat och säger.. "här finns det inget vax!". Hon hämtar en annan läkare som också får kolla och ja, inflammation i örontrumpeten. En inflammation i en "gång" mellan näsan och örat. Fick en kortison-nässpray, eller fick och fick : P. Det kan ta mellan 1-3 månader innan det släpper. Och det kan göra ont när man flyger, vilket jag ska göra om 10 dagar, så förbannat typiskt! Och jag är så ledsen över att det förmodligen inte har släppt tills vi åker för den här inflammationen gör att man har lock för örat, jag har alltså väldigt nedsatt hörsel på ena sidan, den får en att känna sig hängig, jag känner mig inte som mig själv för helst skulle jag bara vilja ligga i sängen under täcket tills det släpper, så det är verkligen jätte tråkigt att när jag äntligen ska få åka till London så måste jag dras med det här, verkligen skit tråkigt!
 
Som om inte detta vore nog så hade vi en tenta imorse, hemtenta som man gör på datan, den gick jätte dåligt, svarade inte på alla frågor och lämnade in den 20 minuter för sent för att det inte funkade att bifoga filen på mejlen, så jag fick slita fram min bärbara dator för där brukar det funka att skicka, gick det? Nej. Vet inte vad jag ska göra så jag börjar gråta för allt gick så dåligt och sen skickar jag ett mejl till läraren och förklarar att det inte funkar att skicka in, så han svara att jag kan skicka till en annan mejl och då funkar det. Så det löste sig men det känns fortfarande skit för att jag med all säkerhet får göra om den.. Ååååh. 
 
Jätte dålig start på denna helg alltså. Den kommer bli bättre dock för ikväll blir det kanske bio, imorrn fyller lillebror Julius år så det blir kalas där och på kvällen är det middag hos mamma för att mormor är och hälsar på. Allt känns dock jobbigt med mitt öra men jag ska göra mitt bästa för att vara på topp.
 
Hoppas att alla ni andra har det bra och ha en toppen helg!
 
Dyraste nässprayen i stada!
 
 
 


Söndag

Heeej.
 
jag har äntligen tagit mig upp ur sängen, eller ja.. det är typ en timme sen jag klev upp nu, klockan 1 alltså! Jag skulle helst ligga kvar men då kan jag ju aldrig somna ikväll.. Men jag skulle vilja sova tills jag är frisk igen. Just nu misstänker jag öroninflammation.. men det är jättesvårt att veta själv ju. Jag har iallafall tappat hörseln på ena örat.. igen! Åh det är så irriterande och obehagligt att inte höra och så har jag ingen känsel i den delen av ansiktet.. Det skulle ju kunna vara en vaxpropp som sist och då ska man ju använda revaxör för att få bort det men om man har öroninflammation så ska man inte använda revaxör! Varför jag tror att jag har inflammation är för att jag har haft ont i örat lite då och då, inte hela tiden. 
 
Jaja, det är väl bara å vänta, har det inte blivit nån förändring imorrn så måste jag ringa vårdcentralen.. Så typiskt också att öroninflammation kan göra jätteont när man flyger och nu ska jag flyga om 14 dagar och har inte flygit på 2år, kunde det inte ha kommit nån annan gång!! 
 
usch, nu ska jag inte skriva nå mer för jag är ju bara negativ, men jag hoppas ni förstår varför jag är det.. blir ännu en dag i soffan.. har ju bara legat där i en vecka snart... Ha det bra!


Torsdag

Hejhej!
 
Nu har snoret kommit även till mig. Härliga detaljer va? Ska inte gå in mer på det..
 
Igår tog jag mig upp ur soffan, in i duschen igen, drog på mig lite bättre kläder, lite mascara och åkte till mikeala som hade en liten tjejkväll eftersom hon fyllde år. Jag ville så gärna gå så jag sket i att jag var förkyld för en liten stund och det gjorde jag rätt. Det var välkomstdrink, supergod tacopaj med tillbehör och en också väldigt god äppelpaj med glass till efterrätt. Annars massa surrande och en rolig lek. Det var iallafall himla trevligt och jag ångrar inte att jag åkte dit, även om jag kände mig en smula sämre i förkylningen efteråt : P. Tack för igår Mikka och grattis igen : ). 
 
Mitt liv i soffan rullar på,sjukt trött på alla program som går på dagen. Typ Sjunde himlen, man fastnar alltid framför det, men det är ju sååå dåligt! 
 
Ha nu en bra dag, super härligt väder : )
 
Blir lite trött på att dricka en jäkla massa te dagarna i ända också så jag gjorde ett glas varm oboy för lite omväxling, gott!
 


Tisdag

Hej på er.
 
Jag har gått och dragit på mig halsont, det är tjockt och jobbigt och svälja. Än så länge är det ganska snorfritt, så vi får se om jag klarar mig från det. Ont i halsen, huvudet och svettningar är dock nog jobbigt, och framför allt.. tråkigt! 
 
Tidigare idag låg jag i soffan i morgonrocken under filten i soffan och ville verkligen inte kliva upp. Då kommer jag på att jag har lånat böcker på skolan.. tänker "Hmm, känns som att det är ganska snart dom ska lämnas tillbaks.." går och sätter mig vid datorn för att kolla när de ska tillbaks.. Jaa, idag.. va kul! Det kostar pengar om man lämnar tillbaks de försent så det var bara att kliva upp och byta om till mysbyxor.. När jag kommer halvvägs till bussen märker jag att jag har glömt mobilen hemma, har ingen klocka på mig så jag har ingen jävla aning om vad klockan är! Bussen kommer precis när jag kommer till hållplatsen så det var bra, byter buss på navet och när jag sätter mig på den bussen så flyger en liten fluga in i näsan.. ÅH! Vill ju inte gärna sitta och gräva i näsan i en nästan fullproppad buss! Väl påväg hem igen får jag vänta läänge på bussen men tillslut är jag hemma igen, kliver rakt in i duschen och vrider på nästan det varmaste som går och står där läääänge. 
 
Nu ska jag gå och lägga mig i soffan igen innan jag måste blåsa håret.. måste jag det? Jo, annars ser jag ut som ett troll. Jag skulle verkligen vilja må bättre tills imorrn så vi håller tummar för det då. 
 
Nåja, ha det bra! Så här känner jag mig! 





Söndag

Hejsan!
 
Vilken härligt dag vi har, känns knappt som höst! Vi passade på och tog en promenad i det fina vädret förut : ). 
 
I fredags var det "fest" hos kicki och alex, vi käkade tacos och drack lite gotta, men klockan hann bli 01 innan vi kom på att man kanske skulle åka ner på stan, det kändes sent så det blev bara en sväng på Mcdonalds och sedan hem igen. 
 
Annars ihelgen har vi fortsatt med vardagsrummet, igår var vi och beställde tapet så den kommer förhoppningsvis i mitten på veckan. Tapeten är till fondväggen så de andra 3 väggarna är färdiga, idag har vi spikat upp lister runt dörren och nästan hela väggarna som är klara. Men det är dock ganska mycket jobb med den sista väggen, tvn ska skruvas ner och det ska spacklas och slipas. Men jag tror det blir bra när det är klart : ). 
 
Till veckan har jag skola måndag - onsdag. Det kommer vara så sjuukt mycket mer skolarbete det här sista året så man förstår inte riktigt hur de har tänkt.
 
I brist på nya bilder (har inte orkat ladda kameran : P)


Onsdag

Hej där!
 
Nu var det ett tag sedan igen. Har mest bara inte haft något att skriva.
 
Skolan har börjat igen iallafall och den här terminen börjar hårt med dubbelkurser, vilket kan bli lite jobbigt men det måste ju gå. Har fått sisådär 5-6 uppgifter och har börjat med en av gruppuppgifterna med min grupp som består av Kicki, Lilita och Natalie. Eftersom det är två kurser så ligger inlämningsdatumen ganska långt fram, man har lång tid på sig men kan lova att man sitter med varje uppgift några dagar innan de ska in ändå : P. 
 
Vårat vardagsrum ser ut som ett bombnedslag just nu. Vi har länge tänkt att vi ska göra om vardagsrummet, det är det ända rummet som inte är renoverat i våran lägenhet. Men vi sa att vi skulle göra det efter jag har varit i London(så om ca 5-6veckor). MEN jag kunde såklart inte hålla mig och tänkte att vad spelar det för roll om vi gör det nu eller om några veckor? Och jag vill gärna att det ska vara färdigt tills vi båda fyller år(slutet av oktober) då man ska ha massa främmande. Så nu står soffan mitt i rummet, en vägg är färdig så där ska jag börja skruva tillbaks gardinstänger och allt som satt där så jag har kommit en bra bit på vägen. Jag tror det kommer bli bra : ). 
 
Nu har vi haft "egna studier" i två veckor vilket betyder att man inte har något i skolan, till veckan har vi mån-tors i skolan och sedan över en vecka med egna studier igen. Sen är det inte långt kvar tills jag och fia åker till London, its gonna be fuuun : ).
 
Ha det nu så bra tills vi hörs igen : ).
 
Här är vardagsrummet innan vi ens hade målat fönsterna, det är redan gjort. Nu blir det väggarna som ska få sig ett litet lyft och lite ny möblering : )


Hello sunday

Hallå där!
 
Då var det söndag, tidigare idag var jag, F och danne hos deras farmor/mormor och hjälpte henne med lite städning som hon inte klarar själv och sedan for vi hem. 
 
Igår var det personalfest med Cafe juniskär. Jag och F åkte och hämtade upp sara och åkte på lite föris hos pernilla. Sedan åkte vi alla ut till Juniskär där de hade dukat upp så fint och det blev god mat som var grillad oxfile, potatisgratäng, sallad, såser och vitlöksbröd.. mycket gott! Lite dricka och en massa dans, kul! Klockan var runt 1.30 när vi åkte hemåt. 
 
Nu ska jag snart bege mig mot pappa och käka middag. Hoppas ni alla andra har haft en bra helg! :) Imorgon är det måndag och då är det bara att pallra sig till skolan igen!