Lördag

Hej.

Det blir långa mellanrum mellan gånger här nu :P men jag sitter inte alls mycket vid datan nu när F har haft semester. Han börjar ju jobba nu på Måndag, tråkigt :( men som tur är jobbar han bara 1½ vecka sen är lite semester igen :). Vi har ju iallafall haft fint väder dom senaste dagarna :)

Här i veckan har vi iallafall varit och köpt en ny sängstomme, vi kan ju säga att vi ligger vääldigt mycket högre upp nu :P haha. Det ser lite konstigt ut när man går in i sovrummet å ser sängen, den ser jättehög ut, men det är jätteskönt. Men kanske får prova och sänka den för att se hur det ser ut.

Igårkväll var vi hos mamma och per för att per fyllde år. Vi fick en massa goda snittar och bubbel. Strax efter 00 åkte vi hem. Imorse mådde jag inge bra, vaknade vid sju och hade så ont i huvudet att jag tillslut blev tvungen att kräkas! uscha, huvudvärk är inge roligt.

Idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. F har åkt iväg till härnösand(tror jag det var :P) för att köra rc-bil så han är väl hemma till middagstid kan jag tänka mig.

Aja,ni får ha en trevlig dag allihopa!


Tisdag

Hej!

Nu var det ett tag sedan jag skrev.. försöker tänka tillbaks på vad vi har gjort dom senaste dagarna men det är väl inte så mycket speciellt. I lördags tror jag det var, då var vi hos F´s kusin ingemar och dom höll på med bilarna så jag satt på altanen med F´s faster,ingemar´s sambo och deras dotter och spelade kort och drack en drink, mycket trevligt. Igår var vi i härnösand nästan hela dagen, vi åkte upp med svärföreldrarna vid 11 och åkte hem igen vid 5tiden. Dom skulle på nått möte med hemtjänst och farfar så vi passade såklart på att gå på Dollarstore och sedan en sväng på stan och en liten lunch på McDonalds.

Idag har vi varit ute hos svärisarna på middag och fika för att F´s mamma fyllde år. När jag kom hem passade jag på att ta en långprommis eftersom vi har finväder idag, det ska tydligen fortsätta vara fint hela veckan, hoppas det stämmer, så man får nån sol den här sommarn :P.

Nu ska jag sätta mig i soffan och glo på tv lite tror jag. Ha en bra kväll!

F kom hem med en B&J en kväll som vi delade på, super god med browniebitar i!

Så här koncentrerad ser embla ut när hon ska få ett ben!


Lördag

Goddag.

Imorse vaknade vi tidigt, tror klockan var 8.30.. så vi somna om ;P och klev upp strax före 11 istället. Käkade lite frukost och nu för en stund sedan var jag ut med embla, sedan har jag diskat lite och städat lite.

Igår kväll var vi som sagt bjudna på middag hos mamma och per, vi fick jättegod mat och vin. Sedan flyttade vi ut på balkongen å där blev det chips, popcorn och några drinkar. Sebbe var också där. Sedan vid 00 tiden tog vi en promenad hem.

Ikväll är vi bjudna på middag igen, hehe. skönt att slippa laga mat ibland, dock är det ju på helgen jag tycker om att laga mat men. Ikväll är det hos F´s syster i hennes nya lägenhet!

Ha en bra dag och kväll nu.

Igår hade jag på mig toppen som jag fick av mamma från London!


Ps. Hemska saker har hänt i vårat grannland Norge, det är läskigt och vi lider med dom. Hur kan en människa bli så sjuk?!


Friiiday

Hej och hå,

Då vare fredag då. Vi har inte gjort så mycket, varit ute med embla och sedan har vi spelat Donkey kong! ;) Har lånat det av pappa, först tyckte jag inte att det var så kul för det var lite svårt(tydligen är det Wii´s svåraste spel) men sen idag när jag och F spelade så kom vi lite längre och då vare kul! ;)

I helgen eller på måndag ska vi nog åka och köpa en ny sängstomme, först tänkte jag att vi bara skulle ha ben och en sänggavel men jag har inte hittat några ben som duger så det får nog bli en ny sängstomme. Det blir nog bra det med! :)

Ikväll är vi bjudna på middag hos mamsen och per så jag ska väl ta och fixa till mig lite och vänta på F som är på ön och släpper ut hundarna så dom får kissa! Ha en trevlig fredagkväll allihopa! :)



Torsdag

Hejsan.

Idag har vi varit ut på ikea,. igen. Saknades lite till mina projekt men nu är faktiskt allt färdigt(förutom en "liten" grejj till sovrummet :P), ska bara fixa till lite så ska jag ta bilder senare, blev himla mycket bättre än innan :) Sen var vi ut på ön och matade hundarna hos F´s mam och pap och sedan hem. Sedan när danne slutade kl16 åkte vi iväg för att grabbarna skulle fixa nå grejjer till rc-bilarna så då passade jag på att åka med för jag skulle byta en grejj som jag köpte igår men den blev inge bra, å på den affären har dom bara bytesrätt, alltså om man vill lämna tillbaks måste man köpa nått annat i affären, man får inte pengarna tillbaks, men självklart hittade jag nånting annat ;P 

Det blev en ljuslykta som får hänga i vardagsrummet, jag slog ju sönder den gamla jag hade hängandes där :P 

Och en liten blomm-pinne, bara för att lyktan var billigare än det jag köpte först så jag var tvungen att lägga till nånting mer ;) super söt!



Onsdag

Godkväll!

Ikväll har vi varit på födelsedagskalas hos Desire här upp en gata upp, skönt när folk bor så nära ;P Mamma och per var också där, tårta, bulla och kakor. Trevligt! Och Grattis igen Desire!

Annars idag har jag fortsatt med mit projekt här i vardagsrummet, har även börjat på lite i hallen också :P haha. Och nu tror jag ska titta lite på tv4 play, kan inte kolla på tv för jag har rört boxern på nått konstigt vis så jag får inte igång den.. och F är inte hemma! Ha en bra kväll! 

Måste visa nya suuupersöta skålar som vi köpte igår! Älskar färgen! :)



Tisdag

Hej där.

Idag är det Tisdag och idag har vi varit på ikea, shoppat ben och några ramar. Sedan har vi varit ute på ön hos F´s mamma och pappa och kollat på deras nya utsikt efter att dom har fällt ett jätteträd, blev även lite fika där :) Sedan for vi på maxi och handlade lite smågrejjer och sedan hem och käka.

Nu har jag precis påbörjat mitt nästa projekt här hemma, haha jaa, jag håller på hela tiden men det är kul och det är ju roligt att få ha det som man vill. Jag tror att det blir bra, jag visar när det blir färdigt, förhoppningsvis imorrn!
Nu ska jag lägga mig i soffan och kika på tv. Ha en fin kväll!

Pyssel-Hanna! :)


Måndag

Halloj!

Vilken trist dag vi har haft idag, regn, regn och regn.. så det har blivit mest inneaktiviteter. På förmiddagen städade vi ur kylskåpet, så nu är det rent och fint som aldrig förr! ;) På eftermiddagen åkte vi ut till ön för F skulle hjälpa sin pappa å städa ur garaget så medans dom gjorde det låg jag i soffan och kollade på tv ;P Sedan blev det spagetti och köttfärssås där med.

Och nu har jag nyss slängt ihop en rabarberpaj som vi ska äta till Johan Falk filmen ikväll, väntar på F som ska komma hem med marsansås och en läppsyl! Imorrn ser det ut att bli hyffsat väder så vi hoppas på det för sedan ser det ut som att det tänkte regna i en vecka :/ Ha en bra kväll!



Söndag

Hejsan!

Idag har vi ju faktiskt haft fint väder här, men molnen har legat och lurat hela dagen så.. men det har blivit 2 promenader med embla iallafall. Annars har det inte hänt så mycket idag, nu ska jag ta och skära till lite mer sallad och äta rester från tacotårtan igår :)

F är borta hos danne och kör rc-bil och förut när han ringde så kände han nog på sig att jag var lite less på att han var borta hela dagen så förut kom han hem med dom här ↓

En bukett färgsprakande liljor(Min favvo!) och ett jättesött kort till :) Tack älskling



Näe, nu måste jag börja med maten så jag hinner till mina favoriter på tvn, Jamie oliver; middag på 30min och sedan Leila bakar i frankrike! :)


Lördagkväll

Hej igen,

Nu har jag och embla nyss varit ute och gått en sväng, när jag nästan var hemma hörde jag ett rop från en balkong.. det var bror. Så vi stog och surra ett tag men sen kände jag att jag ville gå för jag stog med en färsk bajspåse i handen ;) haha.

Jag lyckades städa lite idag, dammsuga och dammtorka en massa i köket. Så nu är det rent och fint. F är hos danne och kör rc-bilarna och sedan skulle dom sjutsa några till stan sedan ska vi åka och köpa godis :) Men nu tänkte jag lägga mig i soffan med ett glas vin faktiskt. Ha en trevlig kväll.

Dagens middag.. Tacotårta! gottgott :) Man kan ju bli lite trött på tacos, så här är ett jättebra alternativ som ändå har tacosmaken ;)
 


Lördag

Goddagens.

Idag har vi tråkväder här uppe i norr så jag tänkte passa på att städa lite och sådär. Dammsuga och sånt skojj ni vet ;P. Vi var ute för ett tag sedan (innan det började regna) så embla fick springa lite.

Igår gjorde vi inte så mycket, var hos F´s kusin ingemar till typ 1 på natten och höll på med deras rc-bilar, suck :P. Och ikväll vet jag inte vad det blir, är cruising i stan så vi kanske måste åka dit en sväng. 

Tänkte bjuppa på en bild från gårdagens middag.. Pasta med räkor i vitvinssås, mumma! :)

 



Onsdagnatt

Hejhej.

Nu är äntligen väggen i hallen målad, det blev bra. Nån beigeaktig färg, Creme hette den. Nu är bara lister som saknas överallt ;P

Idag har vi målat, sedan åkte vi ut till F´s mamma och pappa och fick som blev snabbmat eftersom klockan blev så sent och ingen orkade göra mat, för min del blev det kycklingsallad :). Sedan kom F´s tremänning och hans tjej(dom som vi hälsade på i sthlm, som nu är här och hälsar på tills på fredag.) dit och vi alla fikade och surrade. Sedan kände vi att vi var tvungen att åka ett varv runt ön eftersom att sandra(tremänningens tjej) aldrig hade varit på alnö! haha. Så vi tog en sväng på spikarna och sådär. Sedan åkte vi hem till oss, dom ville ju såklart se nyköket.. och resten av lägenheten eftersom dom aldrig varit här. Sedan hittade vi en beck film på tv så vi kollade på den och nu har dom nyss åkt.

Näe, nu är det nog dags för sängen snart.. godnatt!


Tisdag - oväder!

Men hallå vilket väder vi har haft idag! Det har blixtrat och spöregnat och haglat och dundrat på av åskan som bara den! Det smällde riktigt högt några gånger. Det dröjde länge innan jag vågade mig ut med embla ;P.

Annars idag har jag plockat lite till, jag och F fick ju ett litet ryck igår och städade överallt. Sen har jag diskat och på eftermiddagen när vädret hade lugnat sig så tog jag en till promenad med embla.

Kan säga att jag är ganska glad att jag inte behövde åka till stan idag.. för så här har det tydligen sett ut idag..↓
 

Och willys här i skönsberg!

Lånat bilder från st.nu


Måndag

Men hej!

Då vare måndag och F har äntligen semester :) så skönt att slippa vara ensam hela dagarna.

Ihelgen har det ju varit Gatufest här i sundsvall, jag skulle igentligen inte gå någon dag men blir man bjuden är det svårt att tacka nej ;) så det blev faktiskt både Fredag och Lördag. På fredagen hade jag förfest själv hemma, det gick ju det också ;) satt å lyssna på musik och drack lite cider å sådär. Anledningen till att jag hade fest hemma ensam var att alla jag kunde gå med skulle antingen ner för tidigt eller på kalas innan och ja,det ena med det andra. Sedan åkte jag ner på stan och den första jag möter är min bror, han tar med mig på en fest hos någon som bodde inne på festområdet. Där blev man bjuden på cider och champanj ;P mycke trevlig folk och vi gick sedan ner på torget när det var dags för timbuktu! Vilket drag! och sedan vare bara in i tälten och träffa alla möjliga! När festen stängde blev det buss hem och lite pyttipanna ;)

Lördagen, fest hemma igen. Sedan fick jag sjuts ner till hamnen av Johanna. Var bjuden på förfest med brorsan hos hans kompis som bodde där i hamnen. Satt ute på gräsmattan på en filt och drack cider och lyssnade på musik ur en mobil, (snacka om sommar.. fan så härligt!) sedan gick vi in på stan och lyssnade på kapten röd! Och sedan försvann jag in i tälten och träffade på Ica-jonna, jättekul att träffa henne,var ett tag sedan.. hängde med henne och hennes kompisar ett tag sedan träffade jag på gymnasie-jonas, också väldigt kul att träffa han. När festen stängde kl 2 kom F och hämtade mig och vi åkte på Mcdonalds och köpte mat och for hem och käkade. Väldigt bra gatufest blev det iallafall, jag drack inte speciellt mycket någon av dagarna och det var himla skönt :) Tack alla inblandade.

Igårkväll var vi ute och fiskade till ca 23.30 tiden :P jag fick en liten abborre! Wohooo. haha, sammanlagt fick vi 8 små borrar. Och idag har vi varit och kollat på färg ut till hallen, tror vi har hittat en :).

Jag var ju även ner på gatufesten en sväng på onsdagen på middag med mamma,per,amanda,sebbe och dessi. Det blev nachotallrik och cider i Daltonstältet, väldigt gott.

Förfest på fredagen!


Timbuktuu!

Lördagen på gräsmattan!


Brother!


Kapten röd!


Fredag

Hejdär!

Det blir lite dålig uppdatering i bloggen på sommarn :P

I onsdags var jag och badade i bredsand med mamma och amanda och igår var jag och badade med mamma,per och amande på Pallviken. Efter vi hade badat åkte vi och tittade på en sommarstuga som mamma kanske tänker köpa, spännande! Sedan på kvällen var jag,F och danne ute och åkte lite, köpte glass på Mcdonalds och åkte upp en sväng på norraberget.

Idag ska grabbarna på bio och jag vet inte vad jag ska göra, är lite sugen på gatufesten men har inte riktigt någon att gå med.. så vi får helt enkelt se hur det blir.

Aja, snart äre dags för lunch för embla sedan prommis. Ha en bra dag!


Tisdagkväll

Hej.

Idag när jag precis hade klivit upp klockan 9 ringde F och sa att han var på väg hem, han hade så ont i magen att han åkte hem från jobbet. Men man märkte knappt av att han var hemma för han sov till strax före 1! men sen vare ju bättre i magen också så det var ju bra. Själv har jag tvättat idag.

Sen ikväll var vi bjudna på middag hos tingen och mikka i stugan, det blev grillat! Hur gott?! :) Pratade också om våran eventuella semester som vi 4 ska göra tillsammans. Vi tänkte först öland men har tänkt om lite nu och det kommer nog bli någonstans lite närmare. Vi får se!

Nu tänkte jag sätta mig och kika på tv lite eller nått, ha en bra kväll!


Månday

Ja,då vare måndag igen.

Men jag tänkte börja med helgen, Det var ju fest med ica-folket i lördags. Slutade dock med att vi bara var 4st,men det blev bra ändå, vi hade kul :) Det var jag,kristina,dan och mike. Vi var hemma hos kristina och spelade lite kortspel och sådär. Sedan tog vi en taxi in till stan och satt på invitos uteservering och drack lite cider och surra sedan när dom stängde klockan 2 gick vi till oscar och dansade tills dom stängde klockan 3! Då fick vi sjuts hem med båsk. Tack för en bra kväll!

Söndag var en seg dag, var så himla trött! Vi klev upp vid 12.30 :P vi skulle igentligen till F´s mormor och morfar och äta men F var dålig i magen så vi blev hemma. Men dock åkte vi ut till tingen och mikka i stugan för att F skulle få några tabletter som skulle hjälpa mot magen. Vi fastande dock på deras altan i solen, så himla härligt väder det blev igår ju :) Började prata lite semesterplaner så vi kanske ska dit imorrn igen och käka middag och prata lite mer om det. Sedan igår kväll kollade vi på en ny Irene huss film, den var bra.

Jag och mike byggde ett korthus ;P

Mike!

Våra glas på invito :P

Jag och Kristina, wow i look wierd :P


Fredag!

Då var det fredag,
idag har vi haft jättetråkigt väder här uppe i norr. Verkligen vräkte ner regn tidigare idag! Så det har inte blivit så mycket uteaktiviteter, förutom promenad med embla såklart, spelar ju ingen roll vilket väder det är, hon blir lika kissnödig ändå ;P.

Slängde i lite färg i håret förut också, blev lite mörkare för att matcha löshåret bättre, tror att det blev ganska bra :) men nu får det vara nog med hårfärgning(förutom utväxten då), det är ett under att mitt hår sitter kvar så mycket som jag har hållt på med det!

Ikväll skulle jag igentligen hem till mamma och per på middag men mamma har fått halsfluss, så jag stannar hemma och hoppas att mamsen tillfrisknar snart, halsfluss är inge kul!

Så ikväll blir jag ensam och håller nu på med middagen som blir lax, gottgott. Tror jag slår till med en cider till det också :)

Ha en bra kväll, hörs kanske senare.