Tjugoåttonde oktober

Då var det Måndag igen och våran lilla födelsedagshelg är över. Vi har haft det bra och har haft både familj och vänner här och vi har fikat 4 dagar i rad! Haha. Fs sidan var här i Torsdag när han fyllde år och min sida var här i Fredags när jag fyllde år, fick så himla mycket fint! Tack alla! ♥ I lördags kom fia ner på lite fika och sedan kollade vi även på Dumma mig 2 och jag fick ett fint nagellack i present, ett sånt där som känns som sand när det torkar :). Igår på förmiddagen var Mikaela här, vi fikade och surrade men det blev bara en kort men mysig stund för sedan kom alla Fs vänner. När de hade gått ville vi ha mat så vi slog till på Kinamat för vi orkade inte laga något. Helgen avslutades med en jobb-natt på sjukhuset. 
 
Så ja, jag har jobbat inatt. Slutade vid 7.30 och då åkte jag direkt till Ica och fyllde på godis. När jag kom hem satte jag mig vid datan och fixade ihop B-uppsatsen lite mer och skickade in det för handledning. Kände mig inte jätte trött men tänkte att jag skulle försöka sova en stund så gick och la mig och ställde klockan på 1,5timme.. jag hann knappt lägga ner huvudet på kudden så sov jag, haha. Men det var skönt, bättre än inget.
 
Idag ska B-uppsatsen skickas in. Jag har varit väldigt less på läraren men idag fick jag nog och skrev lite "argt" till honom och då lät han helt plötsligt snällare, haha. Så jag ska fixa lite till på uppsatsen sedan skickas den in. Sedan är det opponering nästa vecka, efter det kan man också få ändra lite saker så det är ännu inte riktigt färdigt.
 
Men nog om den, jag skulle ju bjuda på bilder från kalashelgen. Mycket blev knäppt på kvällarna så det är lite siså där med kvaliteten men det får duga :)
 
F´s present låg och väntade på honom när han kom hem från jobbet :)
 
Det blev en sorts cupcake i år och det var denna sötnos :)
 
Och en tårta med massor av choklad och jordgubbar :)
 
Lite annat smått och gott!
 
Cupcakes på mina nya cupcakesställning från Ullared :)
 
I Fredags med min familj :)
 
Vi fick såklart en massa blommor. Fick även den där söta lilla boken där det stog massa fint av mamma och skålen av Desrie och bror.
 
Av mamma och Per fick jag också lite smink som jag behövde och hade önskat mig, mascaran har jag inte provat tidigare så ska bli kul och se om den är bra :)
 
Den här fina vispskålen fick jag av min fina pojkvän. Jag fick "bara något litet" nu i present för snart firar vi 7 år och då ska jag få något mer :) ♥
 
 
Nu ska jag ta och se vad vi ska kunna tänkas äta för middag ikväll, kanske att det blir köttfärsås och spagetti eller något liknande. Ha det nu fint så hörs vi!
 
 
 
 
 
 


tjugotredje oktober

Igår när jag skulle logga in här på bloggen så funkade det inte. Försökte även logga in på mejlen som jag har bloggen på men det funkade inte heller. Det är en gammal mejl som jag aldrig är inne på så kom på att den kunde ha blivit borttagen för att det var så länge sedan jag använde den, så skickade mejl till blogg.se och nu är det fixat, himla fort gick det!
 
Jaja. Dagarna fortsätter med jobb och uppsatsskrivande. Jag är helt sjukt less på uppsatsen nu och det är svårt att göra läraren nöjd. Men det börjar bli bättre och på måndag ska den skickas in. Det jobbiga är dock att resten av den här veckan kommer jag inte ha så mycket tid att sitta vid dator. 
 
Jag och F fyller ju år. Och jag har inte bakat allt jag hade tänkt än så kanske att jag gör nånting idag, och resten imorgon på dagen. Lite tight eftersom jag jobbar på förmiddagen imorgon och Fs familj/släkt kommer imorgonkväll.. och mina kommer på fredag men allt måste vara färdigt tills på torsdag för jag vill ju att alla ska få ta del av allt jag bakar ihop. Jag är lite galen runt våra födelsedagar eftersom jag älskar att baka, jag vill baka så mycket och vill inte välja bort nånting, så det brukar bli lite mycket.. men jag ska försöka hinna med mig. Tidigare år brukar vi inte bjuda in vänner på fika, det har blivit någon form av fest, maskerad med dom istället. Men i år får även vännerna komma på fika så det är även fler som ska fika i år! Haha.
 
Vid våra födelsedagar brukar kameran få komma fram så förhoppningsvis kommer det lite bilder här efter helgen :)
 
Ursäkta dåliga bilder, de kommer från instagram. I fredags var fia här och vi gjorde pizza och käkade, kollade på idol en lite snutt innan fia skulle åka och hämta sin pojk. Andra bilden är från i lördags. Jag, F, Danne och Kaggen grillade! Dock var det nog sista gången för i år, men gott var det!
 
 


trettonde oktober

Då var det Söndagkväll och en hel helg har gått. I fredags hade vi tacomys jag och mannen. Igår var det Lördag och jag jobbade på förmiddagen och sedan åkte vi till F´s farmor för att hjälpa henne att sätta ihop två garderober och en snabb birsta/ikeasväng efter det. På kvällen åt vi en god middag och sedan åkte F till kaggen och kollade på film och kilade upp till Fia och vi kollade också på film, en skräckis som hette The conjuring ( Typ, orkade inte kolla upp exakt vad den hette nu :P ). Det är så kul att titta på skräckis med Fia, för hon måste sitta och krama en kudde hela filmen, som hon också kan gömma sig bakom :) hihi. Kunde du sova Fia? 
 
Idag har vi bara varit hemma. Vi låg i soffan ganska länge, kollade på nån film på SF-kanalen sedan tog vi oss upp och rensade lite i garderoberna, vi fick ihop två påsar med sånt vi skulle slänga, mycket skit man samlar på sig!! Sedan bakade jag en kaka och sedan blev det kinamat till middag och nu har vi precis kommit hem från lite födelsedagsfika hos Danne som fyllde år igår. 
 
Näe, nu ska jag fixa glasyr till kakan, efter det ska vi kika på nån film sedan blir det sängen. Godnatt!
 
 
 


Sjunde Oktober

För en stund sedan kom jag in efter att ha varit ute i skogen med Desire och våra vilddjur Embla och Luna. Det var skönt med lite frisk luft och mysigt att träffa de. Imorse innan skogsturen så var jag nere på stan och jobbade. 
 
Sedan jag kom hem har jag försökt fixa lite på B-uppsatsen, det går långsamt framåt, jag ser verkligen fram emot när den är färdig. 
 
Natten mot söndag jobbade jag på 7an, kom hem vid 7.45 och somnade och sov i 3-3,5tim. Lite för lite kanske men tycker inte om att sova bort hela dagen så jag klev upp, Städade och fixade lite här hemma, det blev en liiiten sväng på birsta och sedan hem igen och då passade jag på att baka lite, det blev två sorters kakor. Vi fyller ju år snart så tänkte att jag skulle börja baka i tid det som går att frysa in :) Sedan på kvällen/natten sov jag skönt må jag säga! Hej så länge!
 
 


Första oktober

Nu var det länge sedan. Kollade in här och såg att folk har varit in på bloggen även fast det nu är sisådär 5 månader sedan jag skrev sist. Och sedan har jag också en trogen läsare som har ring och frågat om jag har uppdaterat.. min svärfar! :) Så nu ja, nu försöker jag igen då, vet inte varför jag slutade skriva, det var väll den där omtalade blogglusten, eller kanske snarare bloggolusten.
 
Som sagt, 5 månader sedan jag skrev sist. Vad har hänt sedan sist? Ja,sommaren 2013 har kommit och gått. Jag jobbade mest hela sommaren. Med mitt "godis-jobb" samtidigt som jag har varit skötare på sundsvalls akutpsykiatriska avdelning. Min älskade mamma fyllde 50 och av den anledningen åkte vi också till New york i början på sommaren. Jag, F, mamma, hennes gubbe Per, min bror och hans flickvän Desire. Det var en fantastisk resa, ett fantastiskt land och en ännu bättre stad. Både jag och F älskade staden och har pratat om att åka tillbaks men tror det får vänta nått år, vi har ju faktiskt nyss varit där. Jag och F har snart varit tillsammans i 7 år så en solig onsdagsmorgon i Central park förlovade vi oss ♥. Jag har alltid sagt att när jag ska förlova mig vill jag göra det på en speciell plats och så blev det ju verkligen, det var också därför vi inte förlovade oss förens nu. Vi hade alla köpt med oss frukost. Mackor, juice, jordgubbar och andra frukter och hittade en fin plats i den enorma parken där vi var alldeles ensamma och de andra hade ingen aning om förlovningen, alla stog framför oss och mobilkamrorna gick varma, det var en super mysig stund ♥
 
 
 
 
 
Jag kanske återkommer med lite mer bilder från New york en annan dag :)
 
Vad som pågår just nu i mitt liv är att jag igentligen är kvar där jag slutade med bloggen sist, B-uppsats. Det var så fullt upp och dåligt med tid när vi skulle skriva B-uppsats i våras att vi inte fick till uppsatsen i tid. Jag försöker nu få ihop en ny uppsats på egen hand. Förutom den är jag färdig med skolan vilket känns både skönt och tråkigt. Jag jobbar på med mitt godis, fick i slutet av sommaren en egen butik som jag har hand om och jobbar även extra som skötare.
 
Det var det för nu. Så hörs vi snart igen!