Torsdagkväll

Hej där!

Har varit lite frånvarande här för att datan har sovit borta inatt. Var en kompis till F som hjälpte oss byta hårddisk eller nått sånt :P men nu är den hemma igen! :)

Igår var det kanon väder så jag och kristina var nere på stan och satt på källarkrogens uteservering, hon käkade lunch och jag tog en cider :) Det var så kul att träffa henne igen, hon hade såklart mycket att berätta från hennes resa som hon kom hem från i maj! Sen igår på kvällen åkte vi hem till mamma och per och satt på deras ballis med en cider och surrade.

Idag har det ju också varit super väder, så jag har passat på att vara ute,städat och sedan medans F var och hämtade datan blev det faktiskt en sväng på birsta. Nu har vi kollat på tv och fikat lite och om ett tag blire väl sängen.

Hare bra och godnatt!


Tisdag

Heej.

Jag har legat i sängen med huvudvärk/migrän typ hela förmiddagen. Det började med att jag satt och målade på mitt nya projekt och fick plötsligt ont i huvudet så jag tänkte att det kanske var pga färgen,lukten å sådär. Så jag gick därifrån, satt mig ute på balkongen för att få lite frisk luft. Men det hjälpte inte så jag gick in och la mig i sängen och grät en skvätt för att det gjorde så ont! Hittade ingen ipren eller inte äns alvedon(som jag ändå inte vill ha men vad som helst hade ju dugit då kände jag!).. hittade sedan en gammal migräntablett som jag tog och sedan efter mycket omochmen hittade jag 2 ipren i en av mina väskor, tog båda två och en kladdkakemuffins och satt på balkongen och sakta men säkert kände jag att det försvann. Nu är det bra igen men fasen vad jobbigt det är med huvudvärk! När jag slappnade av gjorde det ondast i huvudet så jag passade på att rensa massa papper och reklam som låg på köksbordet. Ska fortsätta med nästa hög som ligger här i vardagsrummet :P. Men jag såg nog ut som att jag kom direkt från en knarkarkvart när jag väl kom ut med embla, mysbyxor och tjocktröjja(i 25graders värme), världens största och struligaste hår och solbrillor och gick som en zombie.

Igår kväll var F iväg och fiskade igen som sagt, han var på lite dåligt humör så jag passade på att baka muffins tills han kom hem igen. Kladdkakemuffins blev det, väldigt enkelt och snabbt att slänga ihop :)


Måndag

Hallådär.

Igår på dagen var jag ut på birsta med mamsen, vi tittade runt, shoppade lite och fikade. Jag fick bland annat ett par nya pilotbrillor av mamma (dom jag köpte var alldeles för stora och satt väldigt dåligt!). Sedan på kvällen ville grabbarna grus äta biteline pizza, men jag var inge sugen så tänkte äta kinamat istället men det fanns ingen ork att gå upp och titta om dom hade öppet så det blev vanliga nudlar istället ;P funkade ju det med. Sedan tittade vi på ännu en dålig film :P och gick sedan och la oss.

Idag har jag varit på birsta igen ,mötte upp fia och gick och kikade på Ikea. Pyssel-momma som jag är så håller jag på med ett nytt projekt nu, jag tror att den kan bli bra :) visar när den är färdig såklart ;)

Ikväll skulle F tydligen iväg och fiska igen men jag tror jag stannar hemma, vi skulle ju behöva handla mat! men det får nog bli en annan dag. Vi får se. Ha en fin dag, fint väder idag! :)

Igår köpte jag även en liten blomma till "häng-krukan" ute på ballis, det blev ju sött. Bättre än innan då det bara hängde en kruka där :P


Söndag

Hejhejhej.

Idag är det söndag och jag är ensammen för att F är iväg och fiskar. Jag vet inte vad jag ska göra, ganska skönt och mest inte göra nånting också.

Men i fredags var det ju midsommar och var bjudna ut till mikkas stuga vid bandsjön. Vi kom dit vid 1tiden och jag och mikka började göra "lunchefterrätten" som var en hallonpaj medans grabbarna gick ut och högg lite grenar för att göra lite fint. Första cidern tog vi också vid den tiden. Sedan försökte vi få upp ett partytält, gick inte alls så vi gav upp med senare när jonas kom försökte dom igen att slå upp det och då gick det bättre. Så vi satt oss under tältet och åt Midsommarlunch, sill,potatis,korv,köttbullar,ägg.. ja sånt ni vet. Men då börjar det regna och vi tycker att vi sitter ju under tältet så det gör inget, innan det börja regna igenom tältet :P då fick vi springa in med all maten och sätta oss inne istället :P. Sedan på dagen satt vi mest och surrade, innan det var dags att äta igen.. middag och det blev såklart grillat. till efterrätt blev det cheescake. Sedan blev det kortspel och dricka och chips och vi hade himla kul, vi spelade ett jätteroligt kortspel! Haha. Vid 2 nån gång gick alla och la sig men jag och danne var inte speciellt trötta så vi satte oss i köket och spelade kort tills klockan var 4 på morronen. Då gick vi också och la oss och sov till 9-10 nånting. Sedan städade vi och åt frukost och sedan vid 12 åkte vi ut till ön och var där mest hela dagen , F och hans pappa mekade med bilen och jag somnade i svärföreldrarnas soffa. Jäklar vad trött jag var igår! Igår på kvällen var vi hos peter och tittade på nån film Hereafter hette den tror jag och var inte speciellt bra :P.

Tack alla iallafall för en trevlig midsommar!

Mikka sitter och pysslar med lunchen

Grabbarna ger sig ut på gren-jakt!

Osså blev det lite somrigare när dom var färdiga.

Det förbannade tältet!

Den lilla stunden vi fick sitta ute och äta lunch..

innan vi fick springa in..


Grabbarna precis när vi skulle käka!

Jaa.. jag vet inte. :P

Skål!

tjejerna!


Ja,det blev inte så mycket mer bilder.. synd att vi inte tog nån när vi spelade det där roliga kortspelet :P. Näe, nu tror jag det är dags för en promenad här. Ha en bra dag!


Fredag - midsommarafton

Hej och godmorgon!

Här sitter jag och målar naglarna. Vi är snart färdigpackade och ska bege oss ut mot ön för att hämta lite sikröra som F´s pappa har gjort (så himla gott) sedan plocka upp danne och sedan ut mot stugan och en massa midsommarfirande. Igår kväll var vi,tingen och mikka och handlade på Ica maxi, sjuuukt med folk! Sedan åkte vi bort till stugan och lämnade all mat och fixade till lite där ute och vid 11 åkte vi därifrån och åkte Mcdonalds och käkade lite, jag tog dock bara en Mcflurry med kladdkakesmak, har ni inte smakat den? GÖR DET! Hur god som helst! :)

Näe, nu måste vi fortsätta fixa och dona här, vi hörs imorrn förmodligen! Ha en trevlig midsommar, även om vädret inte riktigt verkar vara med oss!


Torsdag

Halloj!

Idag är det lite gråmulet väder, men det regnar ju inte så det blir en liten promenad om stund sedan tänkte jag städa lite, behövs verkligen. Vi ska fira midsommar hela dagen imorrn och kommer nog inte hem förns lördagkväll, så då vore det skönt att komma hem till en städad lägenhet också :).

Igår var jag på birsta, det är ju fortfarande massa rea överallt så jag hittade en ring och ett par trosor på rean, sedan köpte jag även ett par nya leggings(dock inte på rean) för mina leggings har en tendens att alltid gå sönder! Köper jag en för liten storlek eller vad är det? man vill ju inte ha leggingsen hängandes heller så jag måste ha storleken jag har :P tur att dom är billiga så man kan köpa nya när det behövs.

Näe, nu äre det snart dags att ge embla lite mat,sedan promenad och sedan pang på städningen! Ha en bra dag.

Superfina ringen jag hittade på rean :)



Tisdag

Hallåhallå!

Tog mig ut på en promenad nu på kvällskvisten, himla skönt även fast det blåste.. jag har varit näst intill handikappadi vaderna efter vi hjälpte Johanna att flytta i lördags :P F smörjde mina vader med Zon igår när vi gick och la oss och vaknade imorse med bara en ont vad! Han får nog smörja ikväll igen ;).

Annars idag har jag och danne spelat mario, han kom hit vid 12 och åkte strax före 4. Käkade lunch gjorde vi också imellan spelandet ;).

Och äntligen har vi bestämt inför midsommar. Vi och våran kompiskrets är verkligen superdåliga på att planera och bestämma inför grejjer. Men nu har vi äntligen som sagt bestämt något. Det blir midsommar i Mikaelas stuga och det blir jag och F, mikka och tingen,jonas och carro, danne och kanske nån kompis till mikka. Massa go´mat och dricka, på väderprognosen ser det ju även ut som att vi kommer kunna slippa regn, vi hoppas på det men annars gör det ju inget, vi är ju så himla vana regn här i vårt avlång land, har även hört talas om en altan med värme i stugan så det ska nog inte gå nån nöd på oss :)

Nu ska jag fortsätta att kika på Äntligen hemma innan F kommer hem, han är och fixar med bilen. Han kommer nog hem lagom till HK kl 21 ;) Ha en bra kväll!


Måndag

Men hej.

Igår skrev jag inget för jag orkade inte och hann inte.

Men i lördags var jag iallafall ut med fia och hennes jobbar kompisar, vi var på förfest hos någon av dom i stan, lite halv dåligt drag på förfesten men :P sen gick vi in till stan och satt oss på invito(av alla ställen, har aldrig hört nån som vart där på krogen men, det var ju gratis så :P) sedan gick jag och fia och hälsade på sara och fastnade där och sedan kom bror och sa hej också. Sedan kom crille och hämtade oss, blev inte så sent.

Igår var det full rulle för våran del,vid 12-tiden åkte vi upp till vättaberget tror jag det hette, med danne,jonas och carro.. och hundarna såklart ;). Vi satt och tittade på utsikten, fanns även ett kafé där uppe så vi tog en glass där också :). Sedan åkte vi hem och bytte om och mötte upp mamma,per och amanda för att spela lite tennis och badminton. Kul men tennis är så himla svårt så jag håller mig nog till badminton ;). Sedan åkte jag,F och danne hem till oss och gjorde hemma-pizza och käkade sedan bort till peter och sandra eftersom peter har fyllt år, även tingen och mikaela kom dit :) så vi fick massa kakor och bullar och tårta och satt och surra ett tag sedan åkte vi hem och la oss i soffan :P sköönt. 

Nu ska jag fortsätta montera isär sängen, den ska ju väck idag.. det kommer någon och köper den lite senare. Och kanske någon slags lunch också, börjar kurra lite i maggen. Hejs!


Fredagnatt

Har precis kollat färdigt på en film, all good things hette den och var sådär, ingen höjdare kanske. Väntar på att F ska komma hem, han har varit och fiskat med några kompisar. Han åkte förut vid 5tiden, bilen lämnade han så jag passade på att åka ut till birsta och kollade lite på rean. Hittade ett par svarta jeans, dock inte på rean men jag behövde ju sådanna eftersom mina svarta jeansleggings gick sönder för ett tag sedan :P Sedan åkte jag hem och gjorde lite mat och sedan åkte jag bort till mamma och spelade Yatzy med mamma,per och amanda. Jag tror jag kom två eller trea ;) Men eftersom jag hade embla hemma stannade jag inte så länge så åkte hem och kollade på film och käkade popcorn.

Så, det blir väl sängen snart, godnatt!


Torsdag

Otrevliga moln över Korsta idag..

Sånna där som gör att man inte vet riktigt om man vågar sig på en lite längre promenad eller inte. Blev iallafall en mellan-prommis förut men embla ;P Annars har jag städat ur byrån som ska säljas och små städat lite här och där, är nån unken lukt i köket, luktar gammal fil eller nått, men kan inte hitta vad det är som luktar :P störande! Måste storstäda köket nån dag med andra ord!


Onsdag

Hejsan.

Igårkväll fick vi middagsbesök av Tingen och mikaela. F hade mött upp dom på affärn efter jobbet och dom kom hem med en massa ingredienser till Tacos! Så taco-mys på en tisdag, inte helt fel :)

Idag på morgonen/förmiddagen har vi varit hos veterinären och kollat emblas öra, mycket riktigt var inte allt som det skulle, hon har svamp i ena örat! Låter ju mumsigt :P Så vi fick med oss nån vätska som vi ska droppa i öronen och massera och sedan fick även med oss ett recept på örondroppar. Vi fick även en saftig räkning :P det är ju alltid lika kul. Men finns inget att göra åt det, är hon sjuk så är hon.. och det måste ju botas.

Igår kväll föresten blev jag så glad att jag skrek rakt ut.. "Mina tomater växer!" haha, jag har planterat tomatfrön för ca 2 veckor sedan, kanske inte fullt 2 veckor. Och när jag skulle gå och släcka lampan på kvällen såg jag att det har kommit upp massa gröna grejjer :)


Nu ska jag gå och börja med maten, idag blir det en minnestripp back to thai.. stekt ris med kyckling! :)


Tisdag

Hejdär.

Idag klev jag upp vid 9 som vanligt. Har precis varit ute på en promenad med embla.

Nu tänkte jag lägga mig i soffan för jag mår lite konstigt.. Jag brukar ju ha ont i huvudet ganska ofta men nu var det ett tag sen jag hade varje dag,flera dagar i streck men nu har det nog satt igång igen.. har haft ont sen i lördags nu. i fredags började jag helt plötsligt må illa när vi satt på restaurangen i sthlm och sedan dess har jag även mått illa, lite bättre idag. Har ont i ögonen också, även fast jag inte har linser, svider i dom när jag får vatten i dom, tog tempen förut och det var lite mindre än vad man brukar ha? man ska ha runt 36-37,nånting men jag har 35,3. Så jag tror jag lägger mig i soffan och försöker vila lite. Måste ringa veterinären också,embla kanske har öroninflammation!

ha en bra dag! :)


Måndag - helgen.

Varning för lång text :P

Hej!

Jag satt här och började skriva ett inlägg igår men jag orkade inte :P haha var så trött.

Men som sagt så var vi ju i sthlm i helgen, vi bilade ner på torsdag vid 5tiden. Vi stannade på en fikaplats efter vägen och åt baguetterna som jag hade gjort :) sedan vidare till sthlm. Tror vi var framme runt 22 nångång. När vi kom hem till F´s tremänning Jocke och hans tjej sandra så fick vi rabarberpaj och vaniljsås på en gång ;P. Vi satt uppe ett bra tag och surrade och spelade mariocart :P. På Fredagen var det ju igentligen tänkt att vi skulle in till sthlm men vi tog Farsta centrum istället, det låg bara 10minuter hemmifrån dom så dit kunde vi ju ta bil, väldigt skönt! Det är ju egentligen samma butiker som vi har hemma så jag hittade inte så mycket, köpte en mascara och ett hårbandsgrejjs, sedan även en ögonbrynspenna eftersom det var det ända jag hade lyckats glömma hemma. Vi käkade även lunch på burger king där och sedan hem för att slöa lite och byta om innan vi mötte upp Jockes syrra (F´s andra tremänning) och åkte in till Söder där dom hade bokat bord på restaurang Stekpannan, men vi åkte in lite tidiagre så vi skulle hinna med en cider på ett annat ställe innan ;) sedan mot stekpanna, väldigt god mat.. jag åt getost och tomatsallad till förrätt och grillmix med potatisgratäng till varmrätt. F åt vitlöksbröd med tzatsiki till förrätt och pasta med oxfile till varmrätt. När vi kände oss färdiga gick vi in mot stan, ner på gamla stan och satt oss på en irlänsk pub och drack cider, sedan vidare till ett annat ställe för ännu en cider innan vi åkte hem. När vi kom hem tog vi fram massa chips och popcorn och spelade lite mariocart och nått annat roligt spel på wii innan det var hockey.., då gick jag och la mig :P Var i säng vid 2tiden. 
Lördag, vi klev upp och käkade frukost och sedan gick vi ner till Jockes mamma och pappa som bodde i närheten och fikade en massa där och sedan gick vi till pendeltåget därifrån och åkte in till stan, hör och häpna.. jag köpte ingenting! haha. Men som sagt.. man går ju egentligen på samma affärer.. dom som vi inte har, har man ju ändå inte råd att handla i :P. men det var kul att gå runt och titta iallafall. mycket folk. Sedan åkte vi hem igen och började laga mat, tacos blev det och när vi hade ätit hann vi vila en liten stund innan vi skulle åka mot arlanda.. hela resan gick ju ut på att vi skulle hämta F´s föräldrar på flyget. Vi hämtade dom vid 19.30 och sedan blev det även en fika paus i skutskär hos deras släktingar. efter det blev det rakavägen hem, ett litet stopp på Mcdonalds i stan där vi fick varsin cheeseburgare och dricka som vi tog med hem till F´s mamma och pappa där vi åt dom och sedan åkte vi hem till oss och la oss, så himla skönt att sova i sin egen säng! vi åkte från sthlm vid 7 och var hemma 1på natten på ön, vi var isäng efter 2 nångång ;). Mycket trevlig helg och skönt att komma bort, men också skönt att komma hem :) Känns som att jag får ta en sväng på birsta med pengarna som jag inte gjorde av med :P.

Blev inte mycket bilder heller men
Här är iallafall våra goda baguetter med kyckling och currygegga :)

Min älskling mumsar i sig :)

Här tog vi en cider innan maten..

Sthlm by night!

justja.. 1 ända kändis såg vi.. Helge skoog! haha från parlamentet och han är ju även rösten i halv åtta hos mig! ;P


Torsdagmorgon

Hejsanhejsan.

Klev upp för ca 45minuter sedan och stoppade in kyckling i ugnen, vi åker ju till sthlm idag när F slutar och vi vill komma iväg så fort som möjligt så jag tänkte att då tar vi med oss mat, slipper vi stå och laga den,äta och sedan åka. Så vi tar med mat och stannar någonstans efter vägen och käkar :)

Igår kväll hade vi fikabesöka, tingen och mikaela, dom kom hem från deras 2månader långa asienresa här i veckan så dom ville man ju träffa och höra massa roligt. Hon hade med sig en häftig bikini åt mig ↓ hade önskar mig en i turkos så den var ju perfekt :) Tack snälla!

När jag ändå håller på med bilder kan jag bjuda på en bild på gårdagens middag, pasta med lövbiffsås.. himla gott faktiskt! :)

Nu ska jag gå och titta på kyckling och fixa lite frukost. Ha en bra dag, hörs innan vi åker!


Onsdag

Heej!

Just nu tar jag en paus från solandet ute på ballis, det var en lite jobbig ställning att försöka ligga i våran lilla soffa vi har där ute så jag tänkte ta en liten paus tills solen kommer mitt framför balkongen då jag kan sitta i en stol istället :)

Imorse klockan ca 8.20 ringde danne och frågade om vi skulle ut å gå :P haha, 10 minuter senare var han här och ytterligare 10minuter senare var vi ute och gick, det var super härligt väder redan vid den tiden på morgonen så det var skönt, vi tog en långprommis på ca 1timme.

Sedan har jag även varit en sväng på willys för att handla lite smågrejjs till middagen.

Igår var mamma och per här och tittade på sista avsnittet av DH, fikade en massa gjorde vi också. Mamma har varit i London i helgen och hade med sig två superfina grejjer åt mig! :)

En jättefin klänning,som dock inte går att ha som klänning då den är för kort, men går ju utmärkt med jeansshorts eller nånting till :)


Och ett par jättefina sommarskor, hade önskat mig ett par ljusa så dom här var verkligen perfekt, jättesköna att gå i också :)

F är väldigt svår att köpa till och det tyckte mamma också så han fick 3påsar polly ;) vilken tur att det är hans favvo! Tack snälla mamsen för dom fina sakerna :) ♥


Tisdagkväll

Hej!

Idag har jag varit ute på birsta, bara en snabbis.. var tvungen att köpa en necesär! På torsdag ska vi nämligen ner till sthlm och då kom jag på att ingen av oss har en riktig necesär, en större alltså, där bådas grejjer får plats och lite större saker, inte bara smink. Vi ska bila ner till sthlm och bo hos F´s tremänning och hans tjej. Dom hade tydligen redan bokat bord och allting tills på fredag då vi ska gå ut och käka på kvällen ;) Vi åker igentligen ner till sthlm för att hämta F´s mamma och pappa som kommer hem från Frankrike på lördagkväll. Så vi åker ju tyvärr hem på kvällen på lördag, men det blir ju ändå som en helg där eftersom vi är där tors-lör. Ska bli jätte mysigt iallafall :) Får inte glömma att ladda batteriet till kameran!

Annars idag då, har blivit några promenader med Embla och sedan middag på ballis, blev lax med potatismos och broccoli idag.. gottgott. Sedan har jag suttit och njutit ute på ballis resten av kvällen typ, solen har legat på hela eftermiddagen och termometern visade nästan 30grader i solen ;)

Nu ikväll kommer mamsen så ska vi titta på säsongsavslutningen av DH! Ha en trevlig kväll allihopa!

Denna söta necesär blev det som var på rea och kostade endast 30:-, sminkbortagning och ett nagellack för en 10a!


Tisdag

Idag känns det som måndag eftersom F var hemma och ledig igår för att det var röd dag. Men tisdag är det ju, och säsongsavslutning på DH ikväll!

Igår var jag,F och danne hos deras farmor/mormor och fikade sedan åkte vi och satt oss ute och bara tog det lugnt sedan åkte vi hem och gjorde middag som blev tacos, har varit sugen på det hela helgen men det har varje dag blivit något annat, grillat nästan varje dag. Sedan på kvällen tittade vi på en svensk film som var sådär.

Så inget speciellt nationaldagsfirande, förutom lilla träflaggan som farmor/mormor deras hade ställr fram på bordet ;).

Nu ska jag fixa lite frukost här tror jag, ha en bra dag!


Söndag

Hallådär!

Här sitter jag med färg i håret, med förhoppning att det ska bli lite ljusare brunt, har gjort avfärgning, såg ut som en morot förut ;P

Annars då, vi klev upp vid 10 idag kanske.. vaknade ganska tidigt och ofta.. börjar bli varmt i sovrummet (fult att jag och fia satt å prata om att det var varmt i sovrummet nu men jag sa att vårat var okej.. not anymore! :P).

Igår grillade vi här ute på våran balkong, jag,F och danne. Sedan kom fia och vi drack några cider och nån drink sedan kom grabbarna på att dom skulle gå nån tarzanstig  borta i bergeforsen så vi hängde på, den var dock inte lika rolig som dom på söder! Efter det åkte jag och fia hit igen och kollade på Dumma mig lite sedan gick fia hem och precis då kom F hem, så vi kollade på tv lite,käkade godis och sedan sooova.

Ikväll blir det också grillat fast ute på ön med F´s syster.. och danne skulle nog med han också.
Näe, snart är det dags att skölja ur färgen, ska kolla på lite DH repris som går på tvn medans tror jag ;). Ha en jätte mysig söndag nu!

Gårdagens middag.


Lördageftermiddag

Hejsan!

Vilken härlig lördag :)

Imorse klev vi upp vid 10.30 tror jag klockan var.. käkade frukost och sådär sedan for vi iväg med en påse överblivna matt-bitar från renoveringen och slängde dom. Sedan for vi på Maxi och pantade lite och handla lite till middagen, ikväll blir det grillat på ballen :D Jäkligt nice väder idag, om det inte hade blåst hade det ju varit ännu bättre förstås. Men jag läste att det var tromber lämgre upp i landet tidigare idag :/ så länge vi slipper dom ska vi nog vara glada!

Sedan åkte vi hem igen iallafall och jag ställde mig och bakade snoddas/chokladrutor/mockarutor/kärleksmums.. ja,kärt barn har många namn ;). Medans åkte F på birsta med en kompis och när kakan var färdig tog jag mig en liten fikapaus på balkongen med en kakbit och en kopp kaffe :) Sedan fick jag lite fart i benen och städa lite, damsög och torkade golv, skurade lite inne på toa och bytte underlägg till emblas skålar. Ja,nu är det rent och fint och vi är redo för en härlig kväll ute på ballis! :)

Ha en toppen kväll allihopa :)

Liten fikapaus!


Fredagkväll

Ikväll har vi sagt varit ute och grillat korv, supergott :) vi hittade ett ställe mittemot alnön där vi satt på en brygga och myste i solen, tänkte bjuda på en bildbomb ;P..

Vi hade med en egen grill så man slipper leta upp en grillplats!





En bunden embla

Min korv och en cider såklart ;)

Lukas och Embla simmar


efterrätt, vattenmelon.. soo goood!

En liten stackars måsunge som embla tyckte att hon skulle bära runt på, det tyckte inte jag! och inte måsungen heller för den delen :P



En bunden lukas



Efter vi hade grillat kom vi på att vi skulle åka hem och byta lite kläder och lämna hundarna och åka upp på södra och gå tarzanstigen och björnstigen :P Det var roligt, björnstigen är roligast för det är mer "hinder" där men den känns mycket kortare. Sedan blev det en sväng på Mcdonalds och sedan hem. Nu sitter F och danne och tittar på dödligt vapen tror jag? Ska nog sätta mig i soffan med dom, jag poppade ju faktiskt en hel kastrull popcorn när vi kom hem ;P

Godnatt!


Fredag!

Hejhej.

Idag sket jag i att ställa klockan, brukar ju ställa den på 9 för att inte sova för länge. Men idag fick jag vakna av mig själv.. en hel timme senare :P 10 alltså. Sedan har jag väl gjort det vanliga, ätit,varit ute med embla,diska och duscha.

Mina nya linser kom med posten idag också, vet ni vad jag gjorde för dumt? Jag beställde nya linser för nästan 400:-.. i fel styrka!! Jag hade beställt -1,75 så jag kunde absolut inte använda dom, ser lika lite som när jag är helt utan linser för jag har -2,75 igentligen. Låter ju inte så mycket men i lins-styrka är det mycket! Gissa om jag blev arg på mig själv :P får ju inte skicka tillbaks eftersom jag hann öppna förpackningen och stoppa in en lins innan jag märkte att det var fel :P Som om nån behöver lite linser i styrka -1,75, hojta ;).

Ikväll blir det fin-middag.. grillad korv! Jag,F,danne och jonas ska som sagt försöka hitta nått bra ställe att grilla på senare ikväll, hoppas vädret är med oss bara!

Näe,nu ska jag gå och torka håret tror jag. Ha en trevlig fredag! :)


Torsdag

Hejsan.

Imorse vaknade vi runt 10 och F åkte och köpte lite frukost och när han kom hem så klev jag upp ;). Sedan har vi varit ute hos F´s föreldrar för hans pappa skulle hjälpa han med nå försäkringspapper, även jonas kom dit och vi alla fikade. Sedan mötte jag,F och jonas upp danne och åkte upp till norraberget nånstans där och släppte hundarna lite. Sedan hem till jonas och fikade lite till :P Sedan hem till F´s föreldrar igen för att käka middag,grillat ;) och sedan till maxi med danne och köpte lite korv och grillgrejjer för imorrnkväll ska jag,F,jonas och danne grilla nånstans :).

Känner att jag har druckit för mycket kaffe idag, har så himla ont i magen :/ brukar bli så av kaffe, inte allt kaffe men av vissa sorter tror jag. mysko. Aja, nu ska jag kika på tv eller nånting, ha en bra kväll!


Onsdagkväll

Då var första sommarmånaden här, och inte är det väl speciellt varmt. Det kanske det inte brukar vara i början på juni heller men.. det ska ju vara sommar nu! Idag har vi ju iallafall sluppit dundervädret vi hade igår, och på tal om det.. det måste bero på det dåliga vädret vi hade igår, inatt drömde jag att det komma massa tromber,sånna där som sliter med sig allt i sin väg, och vi satt och tittade ut genom fönstret och såg en massa småtromber överallt. Sedan åkte jag ut och tittade lite och kom tillbaks och så att huset som vi bodde i där våran första lägenhet var,var helt totalförstört! Varför jag åkte och tittade om just det huset stog kvar förstår jag inte :P haha.

Iallafall, idag slutade F tidigt så han kom hem och la sig på soffan och somnade :P. Medans tog jag ställde mig och bakade kakor för vi var bjudna på fika hos Jonas och Carro för att hon fyllde år idag, jag tycker inte riktigt om att komma tomhänt på kalas så jag bakade kakor och tog med åt henne i en fin burk :). Men vi åkte dit ganska sent, innan var vi på ön hos F´s föreldrar och fick kinamat där med dom och sedan strax efter 8 åkte vi iväg på kalas.

Imorrn är ju många lediga, bland annat F, så imorrn tänkte vi kanske gå och kika på Hattparaden med Jonas och danne om vädret tillåter. Annars har jag planerat in storstädning, mycket skit överallt, känns som vi är nyinflyttade men det är 2år sen vi flyttade hit :P det måste städas ordentligt här! Och när vi ändå talar om lägenheten så är det lite jobbigt att vara som mig ibland, jag vill gärna göra om.. mycket och ofta. Jag köper något sen efter att jag har haft det ett tag kommer jag på att jag vill ha nått annat, tillslut har man tusen hyllor och grejjer som står överallt för att man vill byta :P men man har tyvärr inte råd med allt man vill ha. Så är det!

Jisses vilket långt inlägg det här blev, om iprincip inget nödvändigt :P haha , tror det blir sängen nu. Godnatt!