Måndag

Hejsan!

Idag klev jag upp halv 9 som vanligt, åt frukost och kollade på tv, gick ut med embla och lite sådär. Sen gick jag,embla och fia på promenad. Och sen ner på stan en snabbis och hem igen, köpte inget. Sen när bubben slutade så åkte vi och storhandla, vart inte så jättestor handling dock :P dom hade ingen bra köttfärs så det får vi handla nån annanstans.

Nu ska bubben och danne kolla på nån konstig film så jag ska gå ut en sväng med embla tror jag.
Ha en bra kväll.


Söndagkväll

Väldigt seg och lat söndag, ganska skönt. Vi har ätit middag för en stund sedan,en stark och god kycklinggryta med ris.. och var nyss ut på en sväng med Embla. Massa ljus tända och om en stund ska vi duka upp med gotta och kolla på film :) ha en mysig söndagkväll ni också :)

Spicy chicken!


Söndag

Men hallådär!

Igår var jag som sagt på middag hos mamma och per, amanda,sebbe och desire också. Vi fick porterstek och nån god efterrätt :) sen vart det några drinkar och popcorn och chips. Sebbe och desire skulle på krogen och tyckte att jag skulle med så jag fick lämna embla och följa med dom. Vi gick på Memento,första gången för mig. Vi dansade och dom sjöng karaoke. Och vi åkte hem när dom stängde klockan 3! Så inatt har jag sovit helt ensammen, inte änns embla var ju här som sagt, men det gick ju. Klockan var efter 5 innan jag somnade, kollade på tv lite när jag kom hem :P.

Och nu ligger jag i soffan och tittar på filmen Upp på tv1000 :)
Ha en trevlig söndag, själv vet jag inte vad jag ska göra :P


Lördag

Hejsan!

Idag vaknade vi vid halv 11 och då klev bubben upp och gjorde frukost :) Så åt vi och sedan skulle han åka igen och jag och fia åkte till birsta, jag köpte lite småsaker och en present till bror.

Nu har jag gjort mig i ordning och ska sedan gå upp till desire och åka med hon och bror till mamma, för där är det födelsedagsmiddag ikväll. Funderade på om jag skulle åka ner på stan senare och möta upp fia som ska ut med jag vet inte om jag orkar.. :P vi får väl se.

Ha en trevlig lördagkväll allihopa!

Jag just nu, mitt nya röda läppstift är lite rödare i verkligheten ;)


Fredagkväll

Hejsan!

Idag har jag bakat, chocolate chip cookies :) dom blev väldigt lösa så dom blev lite konstiga men väldigt goda :) Sedan har jag inte gjort så mycket, när bubben kom hem så åkte vi och handlade lite till middagen och när vi kom hem märkte jag att vi inte hade nån olja till mina popcorn som jag är såå sugen på! så jag och embla fick helt enkelt få sjuts av bubben till willys och köpa olja och sen gå hem! :)

Nu väntar jag bara på att lets dance ska börja så ska jag duka fram massa gotta :) hehe härlig fredag!

Mina cookies :)

Och jag i mys-outfit :) kjol från hm och tshirt från thailand.


Ha en mysig fredag allihopa!


Torsdagkväll - Himlabadet!

Heej, nu har jag kommit hem från Himlabadet.
Som "hejdå" present av mina älskade Ica vänner fick jag en kväll på himlabadet :) Daniel,sara och micke hämtade upp mig här hemma och vi mötte upp dan och sedan kom även camilla, anna och båsk och vi gick ner till äventyrsbadet och lekte av oss lite :) åkte en rolig ruchkana som man kunde åka många i så jag,anna,sara,camilla och daniel åkte tillsammans. Sedan skulle vi gå och äta middag upp på relaxen och jag fick välja vad jag ville :) tog absolut inte det dyraste, men mycket gott.. en mozzarella sandwish. Sedan gick vi ner och fortsatte bada lite och sedan gick vi upp till relaxen när äventyrsdelen stängde klockan 20, vi bastade, bubblade,ångade, badade i iskallt vatten och så om och om igen :P Vi stannade ända till stänging klockan 22! Har iallafall haft en super rolig och mysig kväll, tack snälla ni, ni är fantastiska :) ♥
Så nu har jag tagit mig en kopp te och ska väl kika på tv lite, Godnatt.


Torsdag

Godmorgon!
Var vaken halv 9 som vanligt. Var ut med embla och snart är det dags för frukost, sen kanske jag fortsätter städa eller nånting. Är ju väldigt sugen på att baka, det är ju lite roligare :P hehe.
Hittade en ny låt förut med Rihanna, Fading heter den. Vet inte om den är ny men den är bra :) tror inte jag har hört den. Aja, nu ska jag ta och fixa lite frukost.
Ser fram emot ikväll :)


Onsdagkväll

Hej igen!

Jag lyckades ta mig i kragen och städa idag, tänkte att jag tar ett rum i taget och städar ordentligt, och badrummet stog högst på listan, så jag har gått lös inne i badrummet idag alltså, rensat,slängt,torkat,skurat och nu är det fin och fräsht.

Sen har jag inte gjort mycket, skulle testa göra macaroni concarne men lyckades överkoka makaronerna, men det funkade ändå :) Sedan har vi varit och handlat lite som vi behövde och mat till Embla.

Nu är det sveriges mästerkockar på 4an ;) Sedan blire lite kvällsfika tror jag. trevlig kväll.


Onsdag

Hejsan!

Då vare onsdag och jag var som vanligt uppe vid halv 9, skulle kolla på alla älskar raymond men märkte att det var repris från igår, buhu :P. Så jag och embla var ut på en promenad, men det är kallt idag :/ tror det stog runt -14 på våran termometer.

Jag är så fruktansvärt rastlös nu, jag skulle vilja baka men finns knappt nånting som jag har ALLA ingredienser till och då blir det jobbigt. Vad jag dock skulle behöva göra är att städa, hur kul är det. Menmen, blir nog det jag får sysselsätta mig med idag.

Hörs senare!


Tisdag

Hejsan.

Klev upp vid halv 9 som vanligt, la mig i soffan och kollade på dubbelavsnitt av Alla älskar raymond och sedan var jag och embla ut på en promenad och sen hem och åt frukost. Nu har jag nyss kommit in igen, var på samma sväng som jag och fia gick igår. Nu funderar jag på att ta en dusch och kanske städa inne på badrummet? skulle ju faktiskt behövas.

Aja,hörs senare.


Måndagkväll

Godkväll.

Förut idag var jag och fia ut på en lång promenad, tog lite över 1timme så det var bra :) Sedan har jag inte gjort så mycket, vi var ner med vårat gamla vardagsrumsbord till grovsopporna som bara har öppet i 30minuter/vecka :P så då måste man verkligen passa in så man hinner. Men nu är bordet äntligen borta iallafall, har stått i hallen några veckor :P.

Nu ska jag ta mig lite kvällsfika och kolla på spårlöst, ha en trevlig kväll.

Tog även en kopp te när vi kom in från promenaden, mitt nya favvo te Kärleks te.
Fick det i julklapp av Desire. Supergott :)


Men hallå!

HUR mycket snyggt fanns det nu på Gina bara för att jag inte får shoppa! så typiskt!


Måndag

Hej, ny vecka..
Jag klev upp 8.20 typ.. kollade på tv och satt vid datorn. Jag tycker om att gå upp vid den tiden för det är mycket komedi serier på tvn då :P Alla älskar raymond och Jims värld, dubbel avsnitt på både, dock är dom samtidigt så det är ju lite synd :P. Jag och Embla var på en promenad vid 9.20 och nu har jag ätit frukost och kollar på tv lite.


Tacopaj



Deg
2½dl Vetemjöl
125g Smör
2-3msk Vatten

Fyllning
400g Nötfärs
1klick smör
1 påse Tacokrydda
1dl Vatten
2dl Creme fraiche Paprika-chilli
1 Stor skivad tomat
2-3dl riven ost

Tillagning,
Blanda mjöl och smör till en grynig massa, Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper och tryck därefter ut den i en normalstor pajform, låt vila i kylskåpet minst 30min. Sätt ugnen på 225grader. Förgrädda pajskalet i 10min. Bryn färsen i lite matfett, tillsätt tacokrydda och vatten och rör om. Låt sjuda på svag värme i 10-15min. Lägg färsen i pajskalet, bred över creme fraichen, fördela tomatskivorna och strö sist över osten. Grädde pajen i 10-15min tills den fått en fin färg. Fääärdigt, servera med sallad!


Söndag

Hejsan!

Idag vaknade vi strax före 11 tror jag. Klev upp och åt frukost och sedan åkte vi till Danne och gick en lång promenad på ca 1t och 10min, man var lite trött i benen på slutet. Sen gick vi hem till danne och fika bulla och kaffe,gottgott :) Sedan åkte vi på maxi och panta för över 70kr :P haha så vi passade på och köpte en värmefläkt eftersom det blir så kallt här i vardsrummet.

Nu ska vi snart äta, vi gör det enkelt för oss idag och äter resterna från igår, tacopaj alltså :) Receptet på pajen kommer senare ikväll! ;)

Trevlig söndag kväll!


Lördagkväll/natt

Idag har jag bara varit hemma, ganska skönt..

Jag började sortera massa bilder som ska in i album och sen har jag lagat mat som blev tacopaj :) Igentligen skulle vi ju på fest ikväll men ingen var sugen så vi stannade hemma. Så vi har tittat på film och ätit massa gotta!

Vi såg Conviction, en verklighetsbaserad film som handlar om en kille som döms till livstids fängelse för mord, men hans syster vet att han är oskyldig och gör allt för att han ska få komma ut i det fria igen. Hyffsat bra, bra story,kanske lite dåligt med händelser.


Men nu funderar jag på att gå och lägga mig i sängen, ta med datan och slå på en disneyfilm :) Godnatt!


Lördag

Då var det lördag och idag vaknade vi vid halv 11,låg kvar och drog oss lite. Klev upp och kollade lite på tv och käkade frukost, smakade mina tekakor med smör och marmelad,gott :)

Igårkväll var vi som sagt ner och bastade, det var skönt :) och sedan skulle vi kolla på film men märkte att klockan var typ 23.30 när vi skulle börja se så vi sket i det och vid 1 gick vi och la oss.

Nu ska vi gå ut på en härlig promenad i det fina vädret. ha en bra dag.


Chipotle Pasta

Till middag idag ville jag försöka efterlikna maten vi åt på Allstar förra fredagen. Tänkte att jag borde kunna göra nånting liknande iallafall. Men jäklar det smakade nästan exakt likadant! :D Jag blev lite imponerad av mig själv, och bubben blev helt till sig också,så gott var det! Var kul att jag lyckades :) Jag är så duktig! haha. Vet inte om jag ska dela med mig av receptet eller tjurhålla på det ;) hehe. Om ni vill käka detta på Allstar så heter rätten Allstar chipotle pasta där,testa den!



Bakade ju som sagt tekakor förut, jag tror att dom blev bra, ska smaka på riktigt imorrn till frukost :)

Vad händer ikväll då? vi tänkte åka och köpa lite snarra och sedan ska jag,bubben och danne ner och basta :) härligt.


Fredag

Äntligen är det fredag, jag håller på å bakar Tekakor och ligger just nu på golvet framför ugnen :P. vill hålla koll på dom för den första plåten blev liite för bruna tycker jag.

Tänkte passa på att visa det jag köpte igår,

Det blev alltså en hemma-mys kjol som jag faktiskt har på mig i skrivande stund..

En spetstopp :)

Och ett flätat dubbel-hårband


Sådär, nu ska jag ägna mig åt mina tekakor, det blir ganska många :) Ska även testa mig på en ny maträtt ikväll,blir också spännande :)


Torsdagkväll

Hejsan!

Idag klev jag upp vid 9 och vid 1-tiden åkte jag och fia ut till Birsta för jag skulle gå på arbetsintervju, jag hoppas den gick bra, dom var jätte härliga tjejer som intervjuade :) Sen gick vi runt i affärerna såklart och kollade på kläder. Jag köpte en tröja, en "hemma-mys kjol" och ett hårband. kan visa imorgon :)

Sen åkte vi hem och jag gick ner i tvättstugan och började tvätta och sedan gjorde jag middag,blev korvstroganoff. Sen har vi hämtat ut paket som bubben hade beställt och en sväng på willys och sen fort hem och ta upp det sista tvätten innan tiden tog slut. Så nu har jag fört över lite kläder och sängkläder till nya byrån så nu är den snart full :/ haha skulle kunna behövt en till :P .

Men jaja, nu ska jag fortsätta titta på halv åtta hos mig. Trevlig kväll!


Tungviktare

Byrån var tung! jajamen det var den :P jag och johanna konkade ner den för trapporna, tappade den nån gång, luckorna for ut tusen gånger. Men tillslut var den i bilen och då for vi på Ica maxi för jag skulle handla lite till middagen (som blev pannkaka ;) ) och när vi kom hem fick bubben hjälpa till och bära upp den, han tyckte "inte att den var tung" :P .

Så vi åt middag, jag var ut med embla, sedan har jag duschat och nu ligger jag i soffan och tittar på tv, ska snart torka håret tror jag, men det är ju mycke på tv.. sveriges mästerkock och byggfällan, när ska jag hinna fixa håret? :P

Såhär fint blev det med byrån iallafall :) dock är den ännu tom eftersom jag inte orkade ta tag i garderoben ikväll!




Onsdag

Hej onsdag!
Imorse när jag skulle kliva upp, hade ställt klockan på strax före 9, klev upp vid 9.. var så himla trött! men jag vaknade till framför datan och har sedan ätit frukost,gett embla mat, ätit lunch, varit ute på promenad med fia och nu har jag spelat lite mario för vi gick och pratade om det men jag klarade inte banan och fick gameover så jag lägger ner nu och ska snart ut på ön för att hämta byrån till sovrummet.
Hörs senare!


Kvällskvisten

Hej igen,

Vid 3tiden kom min bror och hämtade mig och vi hämtade mamma och åkte till veterinären för att hämta Ihza, hon har opererats idag och hon hade inte vaknat till riktigt när vi kom så vi fick vänta lite. Hon var så trött, slö och skakade när hon fick komma ut. Mamma hade med hennes "korg" som vi fick lägga henne i och bära på henna, med lill-tratten runt huvudet.

Sen åkte jag hem och gjorde mat och bubben kom hem och vi åt och sedan har vi äntligen tagit ut granen, herregud vad skönt! Den såg väldigt trött ut och nu blev det ju lite mer plats här inne också :) Svärfar var även här idag på dagen och skruvade upp handukskrokarna i badrummet igen, dom ramlade ner för kanske ett halvår sedan och sedan dess har dom inte kommit upp igen :P men nu sitter dom :)

Jag har fått önskemål om att jag ska lägga ut bilder på våran lägenhet, och det tänkte jag göra nu inom en snar framtid för nu har vi faktiskt en ny soffa och imorgon får vi våran nya byrå till sovrummet! Så det kommer!

Nu tror jag att det är dags för lite kvällsfika, finns ju lite kladdkaka kvar.. och nån kopp te till det,mums! Ha en mysig kväll!


Blouses

Jag skulle vilja ha en massa sånna här fina blusar och skjortor, vill ha vill ha. Fanns mycket fint på Asos rean men tror ni min storlek fanns kvar på nån av dom?! Neee.


Tisdag

Hejsan!
Jag har varit vaken ett tag faktiskt.. gick och la mig vid 00 inatt och var inte alls trött,kunde inte sova. Så jag kollade lite på beck och tittade runt på internett och klockan var nog runt 2.30 när jag somnade. Hade ställt klockan på 8.30 för att jag vill fasen vara trött ikväll när jag ska sova, snozade dock till ca 8.45 men då klev jag upp! Sen har jag ätit frukost och nu är det nog dags för promenad nummer 1 för dagen.
Hörs om ett tag!


Natt

Jag är inge trött,eller ja.. kanske börjar bli nu då men. Jag ligger i sängen med min dator, thats right,den är tillbaks.. dock utan alla bilder och allt annat som fanns på den, det gick förlorat. Väldigt tråkigt.

Ja,vad har jag gjort idag då, var ut på några promenader med embla innan bubben kom hem,då gjorde jag mat och sedan sjutsade han mig till birsta medans han åkte till sin kompis som fixade min dator :) jag köpte ingenting.. eller jo,en penna faktiskt. Som jag ska skriva i fotoalbum med. Sedan hämtade han mig och vi åkte tillbaks till hans kompis och väntade på att datan skulle bli klar. Sedan åkte vi hem. Kvällsfikade,kollade på tv,spelade lite mario och sedan gick och la oss.

Men nä,kanske ska kika på nått på datorn,den ända filmen som finns är Beck,och den såg jag nyss typ halva på så,aja. Godnatt!

(om det funkar att göra mellanrum nu så hade du rätt Anna ;) )


Måndag

Hejsan!
Imorse blev jag lite glad när jag kollade på termometern och såg att det var varmt ute, 0 gradigt. men jag blev inte lika glad när jag väl kom ut, det regnade ju! så det var ändå inte så kul att vara ute och gå, och snön blir så jobbig, hård och hal och näe, fy.
Annars då.. ställde klockan på 10 idag men vaknade någon minut i 10 av mig själv. Sen har jag ätit frukost, varit ut med embla, diskat och plockat lite.
Nu när jag jobbar mindre så tänkte jag slå till nån dag och bjuda på lite thailands bilder som jag ännu inte visat,får se när det blir.
Ha en bra dag!
Föresten, är det nån mer än jag på blogg.se som inte kan göra mellanrum mellan raderna? :P väldigt irriterande när man inte vill att hela skiten ska sitta ihop!


Söndagkväll

Hej alla vänner!
Idag är jag bakis, men vad gör det om hundra år. Jag mår bättre nu och jag,bubben och danne har käkat tacos :). Super rolig utgång igår iallafall, vi var hos Kristina först och där spelade vi ett roligt drinkspel och pratade massa skit och sedan åkte vi in på stadshuset och dansade tills dom stängde. Då gick jag och Kristina och köpte mat och åkte hem och åt.
Så idag har jag inte gjort många knop, klev och mådde inge bra så jag tog en alvedon och gick och la mig i sängen. Vid 4 klev jag upp och vi alla 3 åkte och köpte ingredienser till maten. Och jag köpte en cola, den satt som en fläskläpp kan jag säga, så gott!
Tog en paus i mario spelandet men tror jag ska återgå till det nu. Ha en trevlig kväll, pojkarna åkte iväg för att köpa socker till en kladdkaka och sedan blir det film.. söndagsmys :)


Lördagmorgon

Goddagens!
Idag är bubben uppe i härnösand och skottar tak hos sin farfar och han skulle åka strax före 10 och då kunde jag inte somna om så jag klev upp vid 10. Åt lite frukost, lyxade till det med rostade mackor med marmelad, my god så gott ibland :) med både te och juice till! Sen har jag letat efter något att ha på mig ikväll, jag tror faktiskt inte att det blir klänning! har ni hört :P jag som alltid har klänning på fest men jag tror att jag är lite less på dom jag har,blir bara samma hela tiden. Så jag tror jag slår på stort och testar spetstoppen som jag pratade om att man måste ha byxor med högmidja,testar mina svarta "jeansleggins" till.
Förövrigt så skulle jag ut på promenad för ett tag sedan med embla, märkte att jag hade slut på hårspray så jag tänkte; då går vi till willys då. tittade på termometern och såg att det var nästan 20grader! Så jag tänkte; okej,kanske inte. Men gick ut och tyckte att det här var väl inte så farligt.. väl framme på willys hade mina övre och undre ögonfransar fryst ihop längst ut :P haha. Så det var ganska kallt men det gick. och jag har nu en hårspray.
Nu ska jag ta nått å äta, och sedan kanske slå på en film i brist på annat.
Mina nyaste skor, funderar på att ha dom ikväll.. dom kan vara katastrof att gå i på snö men det märker vi väl.


Fredagkväll

Hej och godkväll alla glada!
Vi har nyss kommit hem från en mysig middag på stan, vi gick på Allstars (gamla olearys) för vi har varit på olearys och dom har så himla god mat, och det var det nu också. Till förrätt åt jag Vitlöksbröd med aiolidipp och bubben och nachos med massa dipper. Till varmrätt tog vi samma, Allstars chipottle pasta, en pasta med oxfilébitar i starksås. Så himla gott! Vi orkade ingen efterrätt så vi åkte på willys och köpte en godispåse istället :)
Så nu har vi som sagt nyss kommit hem så nu blir det en promenad med embla sen blire soffan resten av kväll, nice!
Gick bra på jobbet idag, mejeriet idag igen.
Imorrn vet jag inte vad jag ska göra.. på dagen. På kvällen är det fest hos Kristina :) Ha en bra kväll alla!


Torsdagkväll

Hej!
Idag har jag jobbat 8-15 i mejeriet och det gick bra, sen var jag en sväng i birsta, bubben hämtade mig där och sedan åkte vi hem, gjorde mat blev kyckling och potatis i ugn, värsta helgmaten :) gott vare. Sen har vi varit ut med embla. Sen skulle han titta på handbollen på tv(fast han somnade) så jag passade på att duscha,tvätta håret och klippa till luggen lite, hoppas den blev bra :P får se när jag orkar fixa till den.. och nu har vi nyss varit ute med embla igen. Snart är det dags för sängen. Är lite vid datan nu för min dator dog förut. Vill inte starta så kanske måste formatera den,då försvinner allt.. men vad ska man göra.
Aja, ha en bra kväll och sovgott.


Onsdagkväll

Hej igen.

Förut efter vi hade ätit middag så åkte vi och hämtade danne och åkte sedan till deras farmor/mormor och fikade, jag hade med mig lussebullar och macrons och hon blev helt till sig av mina macrons :) hehe. Och sedan spelade vi 2parti poker och sedan åkte vi hem och tittade på ett nytt tv program som började idag.. sveriges mästerkock(eller nått sånt) heter det, det var ungifär som idol fast med matlagning,ganska kul :) så det lär vi ju följa,vi är suckers för matlagningsprogram. Ännu ett plus är ju att Per Moberg var i juryn ;)

Nu kollar jag runt på internett efter nån rolig klänning eller nått, det vankas nämligen fest 2 helger i rad nu så vore roligt med nått nytt ;P Så nu ska jag fortsätta kika runt och även på tvn där det nu är Fuskbyggarna. Imorgon är det upp tidigt som gäller.

Ha en bra kväll och godnatt.


Onsdag

Hejsan.
Idag ställde jag faktiskt klockan även fast jag är ledig, i måndags när jag var ledig sov jag ju till 11.30 och det tyckte jag var lite länge :P. Så idag klev jag upp 9.30 istället. Åt frukost och gick ut med embla, och sen har jag tittat på tv, det går ju DH repriser nu på dagarna :). Nu har embla ätit och jag funderar på om jag ska äta och sen blir det promenad. Funderar på om jag ska orka ta mig an garderoben.. går inte att hitta nånting där inne längre :P.
Aja,ha en bra dag så hörs vi senare.


Tisdag

Hejsan!
Äntligen är hissen fixad, den var inte ens trasig i en dag men det räckte för oss, blir jätte jobbigt att gå ut med Embla utan hiss. Men idag gick det ju som sagt bra när hon fick åka hiss :)
Jag klev upp vid 9 idag och sen dess har jag ätit frukost, suttit vid datorn, tittat på tv och varit ute med Embla. Nu är det snart dags för lunch och sedan blir det lite jobb!
Nä nu tror jag det är dags att börja med lunchen, börjar kurra lite i magen :) Ha en bra dag!


Måndagkväll

Förut tog jag bussen till ljusta och bubben hämtade mig där,han skulle köpa pellets åt hans mam/pap så jag passade på att följa med så jag kunde köpa nya blommor. För nu är julstjärnorna nere och då fick ju även julblommorna ryka. Så nu är det bara granen som ska ut,det är ju så bökigt eftersom man inte får slänga den vart som helst, jag tycker man kan slänga den i skogen.. det är ju ändå därifrån den kommer.

Sen åkte vi hem och gjorde middag och sen skulle vi ut med embla och det var mycket jobbigare än vanligt. Våran hiss har tydligen slutat funka, och embla vägrar gå i trappor, vi höll på och försökte gå ner i trapporna i kanske 20minuter, hon stog och gnällde och skrek och ville inte! men till sluta med lite godis så var vi nere :P men inge kul å se henne lida så, vi tror att hon har halkat i trappen nån gång och att hon kanske är rädd därför.

Aja,nu ska jag ta nått å äta sen blire väl sängen,godnatt!



Måndag

Hej ny vecka!
Idag är jag ledig så jag sov liiite för länge, typ 11.30 :P men skönt vare! Så jag åt lunch och tittade på tv lite och nu har jag varit ute och gått med embla i lite över 1timme, skönt förutom att jag höll på å frysa hakan av mig :P
igår var ju tingen och mikaela här och tittade på film, men det blev inte Black swan för det var för dålig kvalite så vi tittade på nån som hette Monsters, ganska dålig.. den handlade om nå "varelser" och dom där varelserna var jätte bläckfiskar :P haha, ja ni hör ju själva.
Nu ska jag ta mig nått å äta sedan funderar jag på att plocka ner stjärnorna i fönstren. Hörs senare.


Söndagkväll

Hej igen!

Idag har jag varit på hugget, har städat sovrummet och badrummet och plockat undan tomtar. Granen och fönsterstjärnorna fick jag inte röra :P men dom får nog ta och komma ner imorrn dom också.

Idag blev det mums-middag.. Biffar med fetaost,soltorkade tomater och oliver, potatismos, sallad och kantarellsås. Hur gott som helst ju :)


Nu har jag nyss poppat massa popcorn för snart kommer Tingen och Mikaela och tittar på film med oss, tror det blir "Black swan". Kanske ska spela lite mario medans vi väntar på dom,även fast jag fick ett utbrott på spelet alldeles nyss :P haha.

Ha en trevlig kväll!


Söndag

Hej!

Igår var jag ensam nästan hela dagen och natten, tycker dock inte om att sova ensam så bubben kom hem och sov med mig. (han är på nå lan grejjs, där dom sitter och spelar dataspel några dygn igentligen). Men han åkte inte förns vid halv 3 igår på dagen så jag passade på att åka ut till birsta(han skulle åt det hållet) och jag shoppade lite, äntligen lite bas-tröjjor, enklare vardagströjjor. Behövs verkligen. Sen åkte jag hem och gjorde mat åt mig själv och sedan kom johanna på kvällen och vi kollade på Fångarna på fortet,spelade mario och käkade massa gotta :) Sen gick vi ut med hundarna och sedan åkte dom hem. Resten av kvällen kollade jag på tv och spelade lite mer mario och sedan gick jag och la mig, nån timme senare kom bubben hem och la sig brevid mig :)

Idag vaknade vi vid 11 tror jag,lite före 11, klev och la oss i soffan och myste lite och åt frukost och nu har jag varit ut på en promenad med embla,jätte härligt väder idag :) fast inge bra när det är +grader nu för då blire ju slaskigt, och sen fryser det och blir jätte halt.

Nu tänkte jag städa lite, kanske plocka undan några tomtar och sådär.

Den här tröjan blev jag lite kär i,enkel men med lite volanger som är så jag :) köpte en till i en annan färg också.

En svart grejj som man knyter omlott på nått sätt,ser inte så mycket ut för världen där på galgen men den är fin :)

En jättefin tunika till våren/sommaren.


Lördagmorgon

Hej bloggen!

Vi vaknade imorse vid 11,skönt att sova ett tag. Men gick inte å la mig förns vid 2 för att jag tittade på film, My sisters keeper heter filmen, den handlar om en flicka som är sjuk i leukemi(cancer) och det ända som kan rädda henne är att föräldrarna skaffar ett till barn då det barn dom redan har inte passar den sjuka systerns blod och sånt. Så dom skaffar ett till barn i syfte att detta nya barnet ska ge delar av sig till sin sjuka syster, redan som nyfödd ger hon blod,celler och benmärgsgrejjs. Tills en dag då den lilla syster är 11år och helt plötsligt inte vill lägga sig under kniven längre och inte vill ge sin syster mer delar. Just då den sjuka systern behöver en ny njure..
Filmen var jättefin och sorglig och det kom några tårar, herregud vad vi ska vara glada att vi får vara friska!



Jaha,vad ska man göra idag då.. ingen aning, tänkte ta en längre promenad med embla om ett tag annars vet jag inte. Ha en bra dag!


Fredagen

Imorse stog jag uppe på busshållplatsen som ett fån igen, snöade som sjutton! kom ingen buss, sen kom det en bil och plockade upp en snubbe som han kände på busshållplatsen mittemot och han sa att det stog 4st bussar i skönsberg som hade fastnat. Fan. Så jag fick gå hem igen och bubben ville ha bilen idag så han fick kliva upp och sjutsa mig.. klockan 8,fast han var ledig ;) hehe. Dagen på jobbet gick bra och fort,fick ett sms av bubben att jag skulle gå till hans mamma och pappa när jag slutade, så det gjorde jag,typ 15min promenad. Och sen åkte vi på media markt för bubben skulle kolla på en dataskärm,jag satt i bilen medans och hade bilen på och när vi skulle åka så ville inte bilen starta :P sluta på batteri! Så vi fick ringa johanna som kom och hjälpte oss,sen åkte hon och jag på willys och handlade lite småsaker sen åkte vi alla hem till deras mam och pap och blev bjudna på middag, fläskfile med strips,sallad och beasås :) gottgott.

Och nu sitter jag hemma, bubben och kaggen ska ner på casinot så jag har laddat upp med massa godsaker här och har myst ner mig i soffan, kanske slår på en film senare.

Ha en mysig kväll!


Torsdagkväll

Hejochhå!

Imorse stog jag och väntade på bussen vid 7.30.. kom det någon? Näää! Som tur var är min pojkvän ledig på röddagar så bilen var hemma så jag kunde ta den. Jag tycker inte alls om att köra på vintern så ni kan tänka er hur jag kände när jag skulle hem från jobbet vid 3 :P snösnösnö överallt. Men det gick bra :)

Så jag körde hem och då åkte vi direkt och storhandlade en massa mat så nu är det fullt i kyl och frys igen,skönt! kom hem och gjorde mat,var ut med embla i det härliga vädret och sen har jag tagit bort mina tippar på naglarna,dom jag köpte som var så fina var så himla dåliga! synd! så nu får det bli vanlig nagellack tills jag hittar bättre tippar. Duschat har jag gjort också så nu ska jag platta och "volumastra" ;P

Har även en tråkig sak att säga.. Mammas/våran lilla hund Ihza har bröstcancer. Mamma hade hittat några knölar på magen och det visade sig att det var cancer. Hon ska opereras,man kan tycka att hon är gammal (7år) men små hundar lever länge så om operationen går bra och hon blir frisk kan hon ju leva lika länge till,och det är det ju värt!



Onsdagkväll

Hej igen!

Kom hem från jobbet strax efter 20 och sedan dess har jag fikat lite och suttit vid datan och nu spelar jag mario, men har fastnat på den tråkigaste världen.. is-världen! om man inte får en pingvin-dräkt så är man körd för då glider man bara omkring överallt. och blir det gameover får man ju göra om alla banor! haha jag blir ganska irriterad och stänger av efter en liten stund bara,men nu ska jag spela lite till :P imorrn ska ja upp tidigt, får väl se hur det går.

Godnatt!


Onsdag

Hej!

Idag mår jag väl lite bättre, vi sov nämligen från strax efter 00 till 11imorse ;) skönt det!

Nu ska jag om en liten stund börja fixa min tidiga middag och sedan blir det att jobba några timmar. Gruvar mig för imorrn och fredag när jag ska vara i mejeriet, ingen höjdare när man är förkyld! men det får ju gå, har hört att det är röd-dag imorrn ;)

Och snöar gör det idag också, det blir inge slut på den här snön, undra hur lång tid det kommer ta för den att smälta bort i vår?! aja,orka tänka på det nu,det är hur långt kvar som helst, men det vore bra härligt med lite vår och sommar :)

aja,ha en bra dag nu allihopa!


Tisdagkväll

Har spenderat hela dagen nere hos morfar, mamma hämtade mig vid 10.30 sen hämtade vi sebastian och sen åkte vi ner. Fikade hos morfar, åkte på dollarstore och ÖB och sedan köpte vi mat, blev kebab-tallrik ;) tog med det hem till han igen och åt sen gick vi över till hans "tjej" och fikade där :P

Tror jag ska ta och rensa ur kylskåpet nu så det är redo för en storhandling, för det behövs nu! får se vilken dag det blir. Ha en trevlig kväll.. jag spenderar väl min med lite snorpapper :P


Tisdag

Idag när bubben åkte till jobbet,strax före 7 kunde jag inte somna om. Så jag tog med mig täcket och gick och la mig i soffan och kollade på en massa komedier på 3an, jims värld, alla älskar raymond, nanny. Somnade inte om där heller. Usch va jobbigt det är att vara sjuk, har som sagt smittat min pojkvän också, han hade feber igår.

Snart kommer mamma och hämtar mig och sen bär det av ner mot morfar. Skulle helst vilja ligga i soffan och inte röra mig på heela dagen men :P

Ha en bra dag!


Måndagkväll

Godkväll!

Jag fick kämpa mig igenom mitt korta,korta arbetspass ikväll.. förkylningen blev inte bättre av att jobba. Kände hur halsen gjorde mer ont och det började klia i öronen. men jag klarade mig fram till 20 när jag fick åka hem,handlade lite och möttes på busshållplatsen av bubben och embla.

Nu har jag kvällsfika och ligger och kolla på kläder på internett.. jag är ute efter ett par byxor med högre midja,även fast man får ful rumpa i sånna :P jag har ett linne,partylinne som kräver sånna byxor men jag har inga så jag har inte kunnat använda det. Har inte hittat några ännu..

Snart blire väl sängen tror jag.. imorrn är jag ledig men får inte sova ut för det, ska ner till morfar och hälsa på!

Godnatt och sovgott.


Måndagmorgon

Hej!

Ännu en jobbig natt med förkylningen.. svårt att somna.. hade ställt klockan på 9.30, tyckte jag kunde behöva sova en stund till så snozade till 10,stängde av alarmet och vaknade strax före 11 :P haha.
Släpade mig själv ut med embla och nu sitter jag framför datan med en kopp te. Ska bara lata till jag ska iväg och jobba 4timmar..


slö-söndag

Hej allihopa!

Herregud va jag är slö idag,seg och inte bara jag.. har nog smittat min pojkvän lite också. Ont i halsen och snuvig och nysattacker då och då. jobbigt.

Imorse vaknade av att jag inte kunde sova,var så snorig och äcklig och det gick bara inte å sova,hoppades att klockan var mycket.. tittade på klockan.. 7! nej,det var bara att göra sitt bästa och somna om igen. Vaknade sen strax efter 10 och då klev vi upp. Sen har jag och bubben varit ute på birsta, skulle kolla in ikeas rea men den var värdelös, köpte ett nytt vardagsrumsbord,dock inte nån rea på det. Blev ett mindre eftersom soffan är så stor. Så nu är det bara en ny tv-bänk sen får jag vara nöjd för tillfället med vardagsrummet ;) Gick en sväng på birsta city och köpte lite nytt smink,väl behövligt.. har läst att en mascara är bra i 3-4månader.. mina är nått år gamla allihop, så det vart en ny special som jag har läst om.. dyr,så hoppas den är bra. osså vart det en creme foundation och en hårfärg, så nu är förhoppningsvis utväxten borta också. Vi har nyss ätit och nu ska danne sätta igång och göra en kladdkaka sedan ska vi kika på en gammal film, Nyckel till frihet,både jag och danne har för oss att den är bra så nu måste vi se den.

Tänkte bjuda på bilder på våran nyårsmeny!

Förrätt; Toast med sikröra (ser ack så tråkig ut men var good)

Varmrätt; Oxfilé med rödvins/gorgonolasås,klyftpotatis och sallad.

Denna avancerade varmrätt skulle flamberas,så det gjorde vi,det var kul! :)

Efterrätt; Chokladpannacotta med hallon


Ha en bra kväll nu!


2011

Då var det ett nytt år också! herregud tiden bara rinner iväg.

Gårdagen spenderade vi hemma, på dagen var vi ute på ön och plummsade i snön med embla i nsätan 2timmar och sedan åkte vi hem och började göra oss iordning och började med maten och sen kom gästerna och vi åt och sedan kom några till osså blev det lite fest och massa spel . strax före 00 gick vi alla ut på vägen och kollade på stadens fyrverkerier. Sedan in igen och spelade lite mer spel sen gick alla vid 22 tiden tror jag klockan var.

Jag har mått som utrotningshotat skunk den här morgonen :P länge sedan jag var så bakis, klev upp vid 11, blev några svängar på toan sedan fick jag i mig 1 ipren och gick och la mig och vaknade strax före 3 då klev jag upp och mådde mycket bättre :) Danne sov här så jag,bubben och danne har mest varit hemma idag.. dom var iväg en sväng och hämtade dannes dator så nu sitter dom här och spelar mot varande på varsin dator, en i vardagsrummet och en i köket :P Själv ligger jag i våran mysiga nya soffan, im i love i den här soffan,den är myyysig och stor :) ligger och tittar på fångarna på fortet,var ju tvungen att titta nu när det var blogg-laget ;) marabou choklad, ostkrokar och cola på bordet :) efter fortet blir det lite mario och sedan nån film, mys-kväll! 

Ha en bra kväll!