Fredag

Hej då vare nyårsafton!

Vaknade vid 11 och har sedan dess legat i soffan och spelat mario :P

känner mig absolut inte hundra, ont i halsen,lite ont i huvet,snuvig och varm MEN det får jag ta hand om imorrn för ikväll är det ju nyårsfirande :D det är ju alltid kul. så vi sparar förkylningen tills imorrn. Så typiskt,jag har knappt varit förkyld en ända gång det här året men nu passar det.. nej,jag vägrar. :P

Nu ska jag väl ta och äta nått,kanske lite risgrynsgröt. Sen får vi se vad vi gör.. ha en bra dag.


Torsdagkväll

Godkväll!

Idag har jag varit hemma, har städat och sånt och när bubben slutade vid 12 åkte vi och titta på soffor och nu ligger jag här i en större soffa :) det var bökigt att få in den genom dörren och in i vardagsrummet men det gick och nu står den här :)

Jag ligger och tittar på filmen "upp" som går på tv1000 family,mysig film. "Hello, my name is russel". Och har kokat massa te vatten för jag har börjat få lite ont ihalsen, typiskt.. jag som aldrig är sjuk nästan..

Och imorrn är det nyårsafton, vi blir hemma med lite kompisar, käka middag och spela en massa spel,blir nog trevligt :) Oxfilen ligger på tining ;) och vad ska jag ha på mig? tror faktiskt jag ska den klänningen som jag hade första nyåret jag och min pojkvän spenderade tillsammans.. för 4år sedan :) ♥ hittade den och den är ju faktiskt fin :)

Förövrigt så har jag nu fixat naglarna med mina nya tippar.. så nice :)


Much better!

Nu ska vi fortsätta mysa i våran nya soffa och titta på Upp! Godnatt!


Onsdagkväll

Heej och godkväll!

Dagen på jobbet gick bra, jobbade som sagt 8.45-17 och när jag slutade kom bubben och hämtade mig och vi åkte och kollade på soffor, dom är ju inte billiga, men det var den vi har nu och det syns ju :P liten och tråkig. Så nu ska vi fundera över kvällen och om vi ska köpa så blir det imorrn.

När vi kom hem låg en trevlig överraskning på golvet, mina nya tippar till naglarna hade kommit :) och dom var jätte fina, tyckte dom naturfärgade jag hade var så fula att jag var tvungen att beställa nya vita. Kanske orkar jag pyssla med det ikväll annars imorrn, trodde inte dom skulle hinna innan nyår men det gjorde dom :)

Nu ska vi ut med embla, ha en bra kväll!



Tisdagkväll

Hej igen vänner!

Kvällen på jobbet gick bra,var ju ett himla kort pass (16-20).  Imorrn jobbar jag längre, 8.45 - 17 och gissa vad vi ska göra när jag slutar.. vi ska titta på en ny soffa!Vi tycker att våran som vi har nu är lite liten, så vi ska försöka hitta en större :)

Nu ska jag fortsätta spela lite mario och sedan blire en sväng ute med embla sedan sängen.. godnatt och sovgott!


Tisdag

Hej och godmorgon!

Jag sov till 10 idag och det var ganska skönt :) klev upp och hoppade rakt in i duschen, och nu har jag fixat färdigt håret, imellan var jag ut med embla också. embla har nyss ätit en härligt blandad lunch, hennes hundmat var slut så jag fick koka ris,blanda det med pannkaka och kalvsylta :P hon tyckte det var ganska gott! Och snart är det dags att göra lunch till mig själv som blir lax idag :) mums!

har ni sett att HM har börjat med vårkläder ;D det blir man ju lite glad över men det är himla långt kvar till vår och sommar :P. Men här är iallafall några av mina favvos ur vårsortimentet.. (det var mycket långklänningar,jag måste köpa en sån!)










Nu ska jag börja med maten sen bär det iväg till jobbet för ett kort kvällspass, efter det blir det nog maxi för att storhandla! Ha en bra dag!


Måndagkväll

Hej igen!

Tiden på jobbet gick hyffsat snabbt så nu sitter jag här i soffan och ska fika, en hårdmacka med leverpastej,pepparkakor och en lussebulle :) och te till det såklart. På tvn var det bästa jag kunde hitta Titanic! :P haha.

Näe,mer hade jag inte å säga just nu så.. lite onödigt men :p Trevlig kväll på er.


Måndag

Nu är det måndag och tycker det är typ onsdag, va störande?!

Men,det är måndag och jag börjar inte jobba förns 16 idag, så nu har jag nyss ätit pyttipanna och ett stekt ägg :) annars idag har jag varit ut med embla, städat undan lite julklappar,julklappspapper,kartonger.. ja det som brukar bli efter jul. Även diskat har jag hunnit med.

Jobbar mån,tis,ons,tors sedan är det nyår och jag är ledig hela den helgen. Ha en bra kväll!


Söndagkväll

Hej söndag!

Fast jag har haft måndag,för igår hade jag söndag.. ja,allt blir så konstigt då :P

Men idag har jag jobbat, skulle igentligen få sjuts men han ville sova så jag fick ta bilen själv,det tyckte jag inte om men det gick bra. Har som sagt jobbat 8.30 - 16 idag och när jag slutade kom bubben och hämtade mig (ja,han hämtade bilen under dagen)  osså hämtade vi danne och åkte ner och kika på lite rea, jag hittade inte så mycket.. som vanligt när det är mellandagsrea :P men jag fick med mig hem en tjocktröjja i kortare modell, hudkräm och deo, en stavmixer och desperate housewifes box säsong 1 :D mest nöjd med den sist nämda ;) Skulle igentligen köpa ett nytt spel till wii men hittade fasen inget :P.

När vi kom hem efter sju så kände vi inte för att laga mat så för min del blev det julmat och bubben åt nudlar :P . Nu ska jag kolla på tv eller spela lite mario eller nått ;) ha en trevlig kväll!



Några av mina julklappar; Leilas bakbok, 2 stora fotoalbum,3 krämer från bodyshop,kärlekste och 2 te-silar. Av bubben fick jag en fin ring som tyvärr var för stor,så den ska vi byta. 


Juldagen

Hej kära vänner!

Idag är det juldagen, dagen då ALLA går ut,förut jag :P hehe näe,men iår orkade jag helt enkelt inte,har jobbat hela dagen idag 12-21.15 (var ju ganska kul när man fick veta att det var röd dag :) ) osså jobbar jag även imorrn,börjar 8.30 så nej,det blir ingen utgång ikväll. Första 6timmarna gick fort på jobbet idag, dom 3sista timmarna stog jag och dan mest och tjaffsa om vem som skulle dammsuga :P.

Nu sitter jag hemma i soffan med bubben och danne, popcorn,chips och godis :) nu tror jag att jag ska testa ett spel som jag fick låna av pappa till wii.

Ha en bra kväll allihopa!


Julaftonsmorgon!

Hej julafton! :)

Äntligen säger jag för jag älskar julen :) det är så mysigt. Imorse vaknade vi vid 10 och sedan klev vi upp och åt lite julfrukost som bestog av risgrynsgröt,sill,prinskorv och sånna grejjer :)

Och nu har jag precis fixat hår och smink så nu ska jag väl vänta bara. Brorsan slutar 14 och då ska pappa hämta oss så ska vi hem till pappa och fira lite med dom sedan efter kalle nångång ska vi hem till mamma och äta och fira resten av kvällen med dom och dit kommer även bubben och brorsan tjej.

Igår hade vi en mysig uppesittarkväll med julmat och bingolotto, det var vi,danne,mikaela och tingen som käkade sen kom även fia och crille till bingolotto och spelade :) danne och mikaela vann varsin miljonlott till nästan bingolotto annars vann ingen annan. Tänkte bjuda på lite bilder från igår..






Nu alla glada får ni ha en trevlig julafton! Godjul!


Dagen före doppare dagen!

Imorgon är det julafton! tjohoo :)
jag har ännu inte hittat vad jag ska ha på mig men det löser sig.

Nu har jag nästan nyss vaknat,var ut med embla och har nu ätit lite frukost så nu ska jag sätta igång och baka, ur högtalarna strömmar jul musik,härligt! :)



Onsdagkväll

Hej!

Här sitter jag med en kopp te och lyssnar på musik och kollar runt på internett,fanns absolut ingenting att titta på tvn så då fastna jag här. På tal om musik så lyssnar jag faktiskt på Katy Perry,har aldrig lyssnat på henne förut men nu har jag hört en bra låt, teenage dream heter den.

Förövrigt så har jag jobbat idag kortis 12-17 :) ganska skönt faktiskt. Sen åkte jag hem och åt resterna av dagens lunch som var sallad. Sen slöade jag bara till bubben kom så åkte vi och köpte bingolotter till morgondagens uppesittarkväll :) och även lite bakingredienser,ska tydligen baka imorrn :P.

Näe,nu ska jag kika runt på internett sen sova.. godnatt!

Tittade på lite gamla bilder.. här är en från gatufesten 2006! haha



Tisdag

Hej!

idag har det varit en stressig dag på jobbet, vi fick jätte mycket paket så allt fick inte plats så vi fick hitta massa andra lösningar och det tog nästan 2timmar att lägga in paketen. Jobbade mellan 14-20,handlade lite innan jag åkte hem,bland annat tejp så jag kan slå in klapparna ;) klev av bussen och där stog bubben och embla och väntade på mig :)

Nu ligger jag i soffan och tittar på pernillas jul :P fanns inget bättre just nu. Tror jag ska gå och fixa mig en kopp te och kanske en liten macka :) Ha en fortsatt trevlig kväll!


Måndagkväll

Hej :)

Idag har jag haft en lång dag på jobbet, 8.45-18. När jag slutade fick jag sjuts hem av roten och även båsk åkte med. Jag kom hem och det var dukat i köket och maten stog på spisen :) Så vi åt och sen har vi varit på birsta hela kvällen,tror vi åkte därifrån vid 22. Så nu är jag äntligen färdig med julklapparna :) och jag är faktiskt nöjd med dom iår. Skulle nyss slå in dom också men det var nog inte meningen att jag skulle göra det.. tejpen tog slut. får försöka komma ihåg att köpa ny!

Men nu är det strax dags för sängen,finns inget på tvn och inte kunde jag slå in klapparna så då kan man lika gärna sova! Godnatt!


Söndagen

Godkväll!

Idag skulle vi igentligen ner till morfar och hälsa på men klockan 10 fick jag sms av mamma att vi struntar i det pga vädret. Så jag har varit hos johanna och fikat med henne och svärföreldrarna och bubben var hos kaggen och spelade tv spel. Sen kom han och hämtade mig och vi åkte och handlade lite mat och hundmat och en julgran :D så nu har vi precis pyntat den så nu är det lite mer julstämning här hemma :)

När vi kom hem gjorde vi middag som idag blev hemmagjorda hamburgare! så himla gott!

Nu ska jag kolla runt på tv och sen ska vi slå på en film och mumsa lite godis ;) ha en bra kväll, sista advent och allt,på fredag är det julafton! :D och vi har snö som aldrig förr känns det som,det är väldigt fint men kallt!



Lördagkväll

Hej bloggen.

Jag tappade lusten helt till att skriva.. så jag har inte skrivit på ett tag.

Men idag har jag jobbat 8.30 - 17, jag och kristina slutade samtidigt så vi bestämde att vi skulle köpa mat och titta på film efter jobbet. Dagen gick jätte snabbt, och när vi slutade bytte vi om och sedan snurrade vi runt på jobbet i 1hel timme innan vi hade kommit på vad vi ville köpa för gotta och hittat en film. Det blev The blind side och godis och naturgodis och trocadero! Sen gick vi ner till bussen.. som aldrig kom, vi hade ganska kort tålamod och väntade bara i typ 20minuter(det räcker dock gott och väl!), sen gick vi hem till kristina och hämtade hennes föreldrars bil, åkte till kinastället här ovanför oss i korsta och köpte mat och åkte hem till oss. Käkade, kollade på tv och sen slog vi på filmen och dukade upp med gotta. Filmen var bra,dock hade vi väntat oss tårar men det blev inga.. Jätte trevlig kväll iallafall :) Nu har hon nyss åkt hem och bubben är på casinot så här sitter jag :P är himla trött men har ingen lust att lägga mig än. Är ledig imorrn men det blir en sväng till hudik och hälsa på morfar.

Näe, nu ska jag lägga mig i soffan och titta på tv eller nått, sovgott!


kväll och list-fusk

Godkväll bloggen.

Jag tänkte fuska idag i den här list-leken, jag har tänkt på vad jag skulle skriva på dag 2 - min första kärlek, men jag kommer inte på,jag vet inte.. så vi hoppar den, och återgår till listan imorrn istället!

Så dagen har jag tillbringat i tvättstugan, sedan gjorde jag en sort julgodis,gjort middag och sedan var vi ut och kastade lite frissbee med embla. Har även hunnit med en massa mario så nu har jag klarat till en ny värld :D haha.

Dom ringde från jobbet förut och hörde om jag mådde bra och om jag ville hoppa in i mejeriet imorrn och fre, gärna för mig,förutom att jag blev av med mitt långpass på fredag som jag igentligen hade men.. fick ju en extra dag istället,så det jämnar ju ut sig ;)

Nu ska jag slå på tv4+ för där är det nu dubbla avsnitt av Vad blir det för mat och sedan leilas home delivery :) medans jag glor på det ska jag platta håret, sedan blir det kvälls fika med lussebulla,toppen :)

Dagens godis, polkabräck!


Onsdagmorgon

Hej och godmorgon!

Jag är redan inne på 4de och sista maskinen nere i tvättstugan. Började klockan 10 och fick faktiskt bort all tvätt. Nu håller jag på att koka ett ägg och kanske slänger i en prinskorv eller 2, min matlust är som helt bortblåst så det känns som att ett ägg räcker nu, har inte ätit nått imorse heller.. menmen,den kommer väl tillbaks.

Tänkte baka sen också, eller baka,det är bara att smälta lite choklad och sådär, ganska enkelt men det såg gott ut,visar senare om jag bakar det idag.

Annars vad händer idag då, jag skulle gärna köpa färdig julklapparna, har typ 1 kvar bara! Näe men nu kan det vara så att mitt ägg är färdigt. Hörs senare.


Lussebak och säsongsavslutning

Idag tog jag tag i lussebaket, så nu har jag 3påsar fulla och eftersom att det bara är jag som äter lussebullar här hemma så blir det många till mig :)

Och nu ikväll har mamma varit här och vi har tittat på säsongsavslutningen av DH, kära nån vad ska man ta sig till när den serien är slut!! hemska tanke :P näe men seriöst,sjukt bra.

Imorrn är det dags för tvättstugan,äntligen! det behövs kan jag säga. Näe,nu ska jag fortsätta titta på tv,kanske spela lite mario? hehe  aja,godnatt på er alla.



Dag 1 - Presentera mig själv

 

Hanna heter jag. För 21år och 50dagar sedan föddes jag, boende på Alnön. Flyttade ganska snart med både mamma och pappa, och bror, till ett egetbyggt hus i Sörlindsjö,utanför matfors. Där bodde vi några år, jag minns inte så mycket men nog kommer jag ihåg när tomten kom,då var man tvungen att springa in på rummet och gömma nappen,för den skulle ju han ha eftersom jag var för gammal. Mina föreldrar flyttade ifrån varandra och därifrån har jag bott hos båda och flyttat ett antal gånger. Några gånger på 3 olika gator i Granloholm,sallyhill,skönsmon,balder..

Men sen var det dags för mig att flytta iväg från fågelboet. När jag kom hem från en spanienresa med Sofia och Carro så kom jag direkt in på en midsommarfest där jag träffade Fredrik. I första ögonkastet tänkte jag inte mycket på det men vi började träffas och umgås och nu 4år senare bor vi i en bostadsrätt i Korsta med våran hund Embla,som snart är 2år.

 

Jag jobbar i kassan på Ica Alnö, trivs fantastiskt bra med mina arbetskamrater och för det mesta är det ett roligt jobb. Men jag hade inte tänkt att vara kvar där föralltid och tänker mycket på vad jag vill göra, känns som att det börjar bli dags att komma på vad jag vill göra. Sätta sig i skolbänken igen känns tungt,men måste ju göras.

 

En rolig sak som jag brukar kunna säga är att "det är inte alla som hade sin pojkvän på sitt dop", jag blev nämligen inte döpt när jag var liten utan döptes innan min konfirmation när jag var 14-15år.


Om jag ska beskriva mig själv.. så är det lite svårt, men jag tycker om att skratta,försöker vara positviv,älskar disney-filmer och barnspel på tv-spel,tycker om att pyssla men blir sällan färdig och sen är jag ju såklart ett stort fan av kläder och skor!

 

Livet är inte alltid lätt, men det är en stor gåva!



Tisdagmorgon

Fasen va länge jag sov, vaknade nån minut efter 12! tänkte att jag skulle ställa klockan igår men gjorde det inte, men imorrn kan jag inte sova lika länge för imorrn äre tvättstugan som gäller.

Så,eftersom jag klev upp så sent är det ju dags för lunch nu :P det blir nudlar. Sen hade jag tänkt baka idag,vi får se om jag orkar börja.. Hörs om en stund!


Listan!

Listor som denna ↓ har cirkulerat i bloggvärlden ett tag nu, så nu är det min tur, lär känna mig lite bättre i 22dagar.. Börjar imorgon!

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 9 – Mina syskon.
Dag 10 – I min handväska.
Dag 11 – Den här veckan.
Dag 12 – Mina drömmar.
Dag 13 – Min första kyss.
Dag 14 – Mitt favoritminne.
Dag 15 – Min favoritfödelsedag.
Dag 16 – Detta ångrar jag.
Dag 17 – Den här månaden.
Dag 18 – Det här får mig att må bättre.
Dag 19 – Det här får mig att gråta.
Dag 20 – Mina rädslor.
Dag 21 – Min favoritplats. 
Dag 22 – Det här saknar jag.


Måndag

Bra start på veckan.. klev upp i morse och mådde illa, jag som alltid kan äta på morgonen kunde inte äta nånting,fick i mig en halv hårdmacka sen tog det stopp.. och sen kom det upp. Så jag ringde och sjukanmälde mig. Sen ringde dom från jobbet och sa att dom hade bytt bort mitt pass imorrn för dom ville vara säkra ifall det var magsjuk (även fast jag sa att det inte hade kommit upp nått mer). Så då vart jag ledig imorrn också och det ville jag ju inte,men så ville dom så.

Har legat i soffan hela dagen och tittat på tv och spelat mario, bubben kom hem med embla på lunchen och hon har inte fått varit ut sen hon kom hem, väntar nog tills han kommer hem igen.

Ikväll är det svenska-hjältar galan, hoppas jag får titta på det (ibland kunde det vara bra med flera tv :P). och lucia är det ju idag också, och jag som inte har några lussebullar! Näe,nu ska jag nog fortsätta spela lite mario. Hörs senare!


Söndag eftermiddag

Hej!

igår var det fest här, skulle igentligen vara personalfest men jag tyckte att det vart lite lite folk så man fick ta med sig nån. Vi spelade lite wii tennis,bowling och baseball och spelade kort och drack en massa cider och hade himla kul,och helt plötsligt var klockan efter 02 på natten :P då vare jag,camilla,dan,daniel kvar så vi bestämde oss för att åka på efterfest hos pärtan som satt ensam hemma och tittade på tv :P där fick vi glögg osså beställde vi pizza från internett,har jag aldrig gjort förut, men den satt fint den. Tog bara 1timme :P . Sen ble det taxi hem och när jag kommer fram till porten hemma så märker jag att jag inte har nån nyckel eller mobil eller nånting,så med andra ord kommer jag inte in :P kastade snöbollar och grus på fönstret och sprang runt och ryckte i alla dörrarna men det var fan inte öppet nånstans! Tillslut kom jag på att jag skulle gå upp till desire, där var porten öppen så jag plinga och knacka och efter ett tag öppnar brorsan :P fick låna hans telefon och ringa till bubben men ikke! ringd 40 gånger :P tog med mig en sop och gick ner och skulle slå på fönstret vårat men nådde inte, så jag gick tillbaks till sebbe och fick komma in och fick saft och han tog sig några mackor :P och jag fortsatte ringa men inget svar, tillslut vart jag tvungen att ringa och väcka fia som fick låna ut sin tagg till porten eftersom vi har samma, så jag kom in och pinga på dörren och sur,trött pojkvän öppnar dörren :P haha tror jag var hemma vid 6.30.. som jag brukar säga... det är lagomt det!

Så idag har jag inte gjort nånting,städat och diskat och spelat mario och nyss var vi och handlade lite och nu ska vi snart äta,sen hem till mamma och per och göra julgodis! Ha en bra kväll!



Fredagkväll

Hej och Godkväll!

Idag jobbade vi båda dag så då fick danne vara hundvakt, jag skickade ett sms imorse att han skulle skicka ett sms när han var hos embla(jobbigt att gå runt att tänka på att hon är ensam) så jag hade mobilen i fickan på jobbet. Och när jag står ute i mejeriet och håller på med mitt så känner jag att det ringer i fickan,kan ju inte svara så tänker bara "vem fasen ringer mig nu?" och det ringer igen. Tänker inte på det mer och ska gå och hämta nått så möter jag butikschef monika som säger "MEN, där är du ju. Jag har ringt dig flera gånger, anki sa att du inte var här" haha, jag hade varit där i typ 45minuter :P . Så då förstår ni kanske hur ensamt det är i mejeriet när dom andra inte änns märker att man är på jobbet :P. Men jag tyckte det var lite kul.

Jobbade över 1 timme och då kom bubben och hämtade mig och vi åkte på maxi och handlade lite sen åkte vi hem och gjorde mat med danne, blev tacos såklart :P Och sen har jag suttit och gjort nya naglar och tittat lite på idolfinalen.. vem ska vinna? ingen aning.

Näe, nu får ni ha en trevligkväll, själv ska jag suga i mig några skum-tomtar!

Ps. Grattis till Fia som fyller 21 idag! tjohooo!


Torsdagkväll

Hej bloggen!

Idag och imorrn är jag i mejeriet på jobbet, så idag slutade jag strax efter 3. Fick ont i magen mot slutet av dagen så nu har jag legat i soffan och bubben har gjort mat så nu har jag fått i mig korvstroganoff,hoppas det blir bättre. Måste även gå ut med embla snart, det värsta med att ha hund, när man mår dåligt eller är sjukt så måste man likt förbannat ta sig ut i kylan och snön. Menmen. Sen äre dags att tvätta håret, även lite tv ikväll.. byggfällan och lyxfällan sen hoppas jag att man lyckas komma i säng lite tidigare än vanligt ikväll. har blivit nästan klockan 00 alla andra dagar.

Menmen, vi hörs kanske senare. ha en bra kväll.


Onsdagkväll

Hej igen!

Nu ikväll har jag varit på julbord med halva jobbet, skulle alla gå så måste vi ju stänga så vi delades upp i 2 grupper. Maten var jättegod men det var ingen riktig efterrätt,så det var en liten besvikelse :P men det var jättegott annars :) Jag och emelie fick vänta ett tag på sjuts för hennes mamma svarade inte i telefon, men sen svarade hon kom som ett skott från stan så vi fick komma hem :)

Nu ligger jag i soffan och ska titta på hells kitchen, en kopp te kanske? ja,så får det bli.


Onsdag

Hejsan!

Idag är jag ledig så jag bestämde mig för att inte ställa klockan, sov till 10 :) sen klev jag upp, gick ut med embla,åt frukost och sen har jag varit nere på stan en sväng, det var flera månader sedan jag var där :P så det var lite nytt. Ett nytt apotek i gallerian och cubus hade bytt plats :P. Köpte en tjock-tröjje klänning eller vad man ska kalla det :P som jag kanske ska ha på mig ikväll när det är julbord :) På vägen hem stannade jag på macken och hämtade ut min julklänning. Har testat den och den var i minsta laget faktiskt, den satt väldigt bra men jag får inte gå upp 1gram för då kan den går sönder :P haha näe,kanske inte så illa men jag ska testa den lite mer innan jag bestämmer mig om det blir den.

Så ser den ut :)


Tisdagkväll

Hej bloggen!

Idag har jag jobbat mellan 14-20, åkte direkt till mamma och tittade på DH och fikade lussebulla med mamsen :) Sen kom bubben och hämtade mig och vi åkte hem och gick ut med embla och nu ligger jag i soffan och tittar på tv och dricker te.

Näe,nu ska jag se om det finns nått roligt att titta på annars blir det väl en runda mario ;) Godnatt!


Jag förra vintern :P


Måndag

Godkväll!

Har varit hemma ett tag nu, har jobbat 8.30-18 idag,tiden gick väldigt snabbt faktist. Bubben fick i uppgift att bestämma mat eftersom han var hemma först, och vad blir det.. pannkaka! :P så nu är han och köper mjölk och jag ska ut med embla.

Juste, på onsdags ska jag äntligen få gå på julbord :) hehe, med jobbet. Vi ska på Hamnstugan på alnö,ute på spikarna :) hoppas det är bra där.

Ha en trevlig kväll så hörs vi senare kanske.


Söndag

Hej kalla söndag!

Det är lite små kallt idag,biter till i händerna om man är utan vantar.

Vi har ägnat dagen ute på birsta, försöker vara i god tid med julklapparna men det går ju sådär, men nu har jag köpt julius julklapp iaf! Sen gick jag även och kollade på lite klädaffärer,bara för att, var så himla länge sen jag var på gina och hm och allt vad det är. Men jag köpte inget speciellt, en hudkräm,deo och strumpor blev det iallafall ;) . Sen var jag och köpte två nya blommor till fönstrena i vardagsrummet,jag köpte två julstjärnor men den ena dog på en gång,tror att det är för att vi har en vädringslucka vid det fönstret så det blev för kallt för den lilla stackarn,får se om dom här klarar sig,blev amaryllis den här gången :).

Igår var tingen och mikaela här och vi 4 tittade på Despicable me, så himla rolig :D vi skrattade HÖGT många gånger! Den lilla kines tjejen som älskar fluffiga enhörningar.. "It´s so fluffy im gonna dieee!!!!!!!!!!" haha så kul. Den måste ni se om ni inte redan gjort det!

ikväll kanske vi får besök av dom igen + danne, så vi kanske ska slita fram flaskan.. gölggflaskan,äntligen! :) Ha en trevlig kväll nu allihopa :)


Lördagmorgon

Godmorgon bloggen!

Vi vaknade strax före 10 idag och nu har vi ätit frukost och fixat oss för om ett tag ska vi som sagt ut till johanna och fira hennes födelsedag! Sen vet jag inte vad som händer faktiskt.

Så,ha en bra dag!


Fredagkväll

Heej allihopa!

Idag har  varit en lång dag som inte har känts så lång ändå,
har jobbat 12-21.15. Bubben hämtade mig och vi åkte på maxi och köpte lite godis :) Och nu sitter vi och carlgren och spelar mariocart :) har dukat upp med godis och popcorn,so goood! :)

Imorrn ska vi ut till johanna som fyller år och käka tårta :) hihi.

Fick en rolig kommentar på jobbet av en kund idag..
"Livet går fort, det tänker man på när man ser dig" :P

Ha en bra kväll och godnatt!


Torsdag

Hej Bloggen!

Idag hade jag ställt klockan på 9.30 ( börjar klockan 16 idag ;P ) men låg och drog mig en liten stund innan jag klev upp, fixade lite frukost och sedan tog jag med embla bort till macken för att hämta ett paket, mina skor :) gick hem igen och testade skorna, dom satt jätte bra och allt men första ögonblicket tyckte jag inte riktigt om dom,sen testade jag med lite andra kläder (testade med mysbyxorna först,såg ju sådär ut :P) och då var dom fina,men jag måste fundera på dom,prova dom några gånger.

Så här ser dom ut iallafall,
Marble Wedge SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Och nu har jag suttit och spelat mario i nästan 1timme, mitt tålamod är lite dåligt så när det går dåligt är det inge kul :P haha. Men nu ska jag fundera på vad jag ska äta och kanske spela lite till ;) ha en bra dag!




Onsdagkväll

Heej!

Nu har vi varit hemma i en vecka,tänkte bara säga det. Och nej,det är inte så roligt att vara hemma :P Eller,det är ju alltid skönt att komma men ja,ni fattar. :P.

Idag har jag jobbat 8.45-18, och när jag kom hem gjorde vi middag som blev pitabröd med kebab,sallad,gurka,tomat och vitlöksås i,muuums :) Sen har vi varit ut med embla,varit och köpt batterier till wii-doserna och sen har vi spelat :) superkul :) Men jag behövde tvätta håret så jag fick avbryta så jag skulle hinna duscha innan hells kitchen som vi nu tittar på.

Fick ett sms att mina skor har kommit så jag måste nog pallra mig iväg och hämta dom imorrn :) om jag orkar,vi får se.

Näe,man kanske skulle ta sig några pepparkakor såhär på kvällskvisten. Ha en bra kväll och godnatt!