fjortonde januari 2014

Hej där!
 
Nu var det ett tag sedan jag skrev. 10 dagar för att vara exakt. Jag har jobbat. Klev upp 04.00 igår morse och jobbade sedan 12 timmar så jag var såå trött och även imorse när jag skulle upp var jag helt galet trött. Nu har jag precis kommit hem från att ha jobbat en stund. 
 
Jag har också hunnit med att börja träna. Jympakort på friskis blev det, med fia. Vi gick på ett pass sedan åkte hon till London så nu har jag gått på ett pass själv och ska försöka få in förhoppningsvis iallafall två pass denna vecka. 
 
Annars har det här året inte börjat så bra för mig. Förra veckan fick jag veta att jag har en sjukdom som jag kommer äta medicin för resten av livet. Det är en ämnesomsättningssjukdom som gör att kroppen går på lågvarv hela tiden vilket också gör mig trött och gör att jag lättare känner smärta. Jag äter en tablett om dagen och kan inte sluta med medicinen får då går värdena ner på för lågt igen. Det innebär också att jag måste till läkaren regelbundet och ta nya blodprover. Det känns tråkigt att måsta äta medicin varje dag.. jämt. men samtidigt är det skönt att de hittade nånting för jag har känt mig dålig länge utan att dom har hittat nått. 
 
Så, så ligger det till, känns som att det här kanske inte blir mitt år.. tråkig början iallafall. Men man får vara positiv, det kunde ha varit någon mycket värre sjukdom. Jag mår ju ganska bra, förutom att jag är trött och har ont i kroppen. Jag har ett nytt jobb som är så himla kul! Ah, man får se på det positiva :)
 
Hoppas att ni alla har haft en bra början på nya året och att det fortsätter så :)
 
Det har fick jag av min bästaste vän Fia när jag har hade berättat om sjukdomen.. ♥
 
 
 
 


fjärde januari 2014

Och helt plötsligt var vi inne i år 2014. 2013 har varit ett blandat år för min del. Jag har varit med om mycket som har varit såå bra. Bland annat var jag ju i New York för första gången, en stad som man helt klart blir kär i. Jag och F förlovade oss på denna resa som vi fick av min mamma ♥. Jag har under detta år skaffat mig 3 jobb. Ett som jag har fasta dagar varje vecka och 2 som är vikarie-jobb. Jag nådde ett mål som jag inte kommer skriva vad det är. Jag tog även högskole-examen i Psykisk ohälsa med särskild komplicerad problematik. Jag har också varit med om saker som jag gärna hade sluppit men, what doesn´t kill you makes you stronger.. right?
 
Det nya året firades iallafall in här hemma hos oss med vänner. Danne, Fia och Crille var är. Vi åt 3-rättersmiddag, spelade spel, tittade på fyrverkerier i hamnen och spelade lite mer spel. Vi hade en trevlig och mysig kväll. 
 
Annars har vi väl inte hunnit med så mycket på det nya året. Jag har jobbat iallafall och F är ledig. Jag hade ju bestämt mig för att börja träna någonting och det blir friskis, fia ska också köpa kort så det blir bra. Det ska bli skönt att röra på sig lite. Så jag har börjat värma upp kroppen lite med lite längre promenader, får ju passa på när marken är bar ;) Idag vid 3 åkte F iväg till sin kusin för att kolla på hockeyn och då tog jag med mig Embla ut på en promenad i nästan 1 timme i regn och rusk, men det var härligt :)
 
Då får jag ta och önska er alla en go´ fortsättning och en trevlig helg.
 
Första bilden är min, de andra lånade jag av fia.