Tisdagkväll

Hejsan.

Ikväll har vi haft riktigt oväder, för att vara sverige då.. blixtrat och dundrat på riktigt ordentligt! Jag har iallafall varit hos mamma ikväll och kollat på DH, riktigt bra avsnitt idag,spännande! Nästa vecka är det säsongsavslutning.

Annars idag har jag städat lite och varit med fia, vi satt mest å prata och kollade på tv. Sedan gjorde jag middag som idag blev kyckling med wookgrönsaker i kokosmjölk, goott :)

Nu blir det snart sängen tror jag, godnatt.

Långklänningen jag köpte igår.. :)


Måndagkväll

Hejdär!

Tvätten idag gick bra, hann med det jag skulle. Sedan åkte jag för att hämta F men först hann jag med en sväng på birsta såklart ;P Köpte en liten matta till köket och en långklänning :) min första! Den var så skönt så jag kände att jag behövde den, ingen finklänning utan väldigt vardaglig. Visar imorrn!

Nu ikväll blev det promenad med F,danne,peter och sandra.. och en massa hundar! :P Och nu har jag käkat lite kvällsfika och sitter nu och kollar på "The bachelorett" :P.

Ha en fortsatt bra kväll eller godnatt kanske man ska säga nu!


Monday

Tjabba.

Idag var jag uppe strax före 7 för att sjutsa F på jobbet så jag kunde ha bilen idag. Jag skulle ut på ett uppdrag och behövde då bilen. Kom hem för en stund sen och har nyss ätit lite lunch och ska snart ner för att tvätta lite. Sedan blir det en prommis med embla och sedan ska vi åka och hämta F när han slutar, ja.. så ser min dag ut ;P. Ikväll kanske det blir någon promenad också om det är fint väder.

Igår var jag som sagt hos mamma, det var jag,sebbe,mamma och per som käkade go´middag.. köttfärsbiffar,ugns potatis och kantarellsås! Och sedan tårta. Sedan kom F och hämtade mig och vi åkte hem. Mamma fick en pastaslev(som hon hade nämt att hon behövde ;P) och en bukett rosor av mig.

Näe,nu är det dags att gå ner i tvättstugan, ha en bra dag!

Jag i lördags ;P
 


Söndagförmiddag

Hejsan!

Igår hade vi en himla trevlig kväll här hemma hos oss, runt 5 tiden åkte danne och hämtade Jonas och carro medans jag och F fixade oss färdiga. När dom kom gjorde vi alla pizza tillsammans, och sedan satt vi oss ner med lite dricka och väntade på att pizzorna skulle bli färdiga. Sedan åt vi och sedan fram med spelen! :) Jag och carro var i ett lag oh grabbarna var i ett lag. Jag och carro vann såklart alla gånger :P 2 gånger på Rita och gissa och ! gång på Alias ;) hehe. Vid 1 kom en taxi och hämtade dom och då passade vi på att åka med till haga för att sedam gå mer till Mcdonalds för att käka varsin Bigmac meny :) Sedan blev det taxi hem, vi var väl hema runt 3 nångång :P.

Det blev ganska mycket dricka, cider,vin och drinkar.. så imorse när jag vaknade så hade jag ont i huvudet, kändes ungifär som att hjärnan var så svullen att den snart skulle komma ut genom öronen! :P Men jag tog en ipren och det gick över. Men det blev inte mycket sömn, vi var i säng vid 4 tror jag och vaknade 9 :P som tur var ville F och danne (som sov över här) se nån film som jag inte var intresserad av så jag somnade skönt i soffan medans ;) Till frukost blev det nudlar.

Nu har jag nyss varit ute med embla, tur att jag gick när jag gick för alldeles nyss började det tokblåsa och hagla! Ska bara slöa nu på dagen, vi städade imorse, plockade undan en jäkla massa burkar och flaskor, dammsög och torkade golven och nu har jag slagit igång diskmaskin med all disk från igår. Ikväll ska jag på middag hos min älskade mamma på morsdag! Ha en bra dag nu!

Varning för bildbomb!

Här har vi precis börjat så här var det ganska lugnt ;P






En mycket koncentrerad danne..

Jag gjorde en varsin inte så frozen strawberry daiqiri till oss tjejer!




Här ser ni tjejlaget gå mot en säker vinst ;)


Glad F :)

Mycket dricka som sagt :P

Charader?


Grabbarna blev väldigt glada när dom gissade rätt :P

Städning imorse som sagt ;)


Tack alla inblandade för en trevlig kväll! :)


Fredag

Idag lånade jag mammas bil och tog med mig Johanna upp till härnösand, mamma tipsade om en inredningsbutik så vi hittade till den och jaaa,det var myycket fint! ojoj, skulle kunna handlat hur mycket som helst! :) men jag nöjde mig med en dörrmatta(som vi faktiskt var i behov av en ny) och en köksgrejj att ställa stekspadar och sånt i :) Blev även en Mcflurry och sedan hem.

Nu ikväll har vi käkat middag, blev min egen version av allstars chipotlepasta.. gottgott! :) Och nu är danne här och vi funderar på vad vi ska hitta på, blir nog iallafall en film senare iaf.. och en massa popcorn! :)

Imorrn ska Jag,F och danne kanske vara med Jonas och carro och ta nån drink och sådär. På dagen tänkte vi fara och slänga lite skräp som fortfarande finns kvar efter renoveringen.

nu önskar jag er alla en fortsatt trevlig kväll i det tråkiga vädret!

Kvällens middag!

Köksgrejjen! :)

Men behöver jag änns säga att jag ääälskar nya dörrmattan?! :) Så jäkla nice! Den var även på halva priset nu!


Torsdag

Hej.

Idag vid strax efter 11 tog jag med mig embla för en promenad bort till willys och möta upp Sara, vi handlade korv och ketchup och gick hem hit och lagade korv och stuvade mackaroner :) gottgott. Sedan satt vi bara och pratade ett bra tag och spelade lite Supermario, länge sedan faktiskt! Och nu vid 3 åkte hon och jobbade.

Nu när F kommer hem ska vi direkt åka till veteriänren för att Embla ska få sin 2års spruta. Sedan hem och göra middag, blir korvstroganoff idag.. mycket korv idag men korvstroganoff är ju en av mina favoriter så det går bra ;)

Ha en fin dag nu!


Onsdagkväll

Hej där!

Idag har jag varit på amf,andra dagen den här veckan.. efter jag hade varit där blev det en sväng på stan, köpte mig ett par nya solisar(pilot!) och två toppar. Sedan åkte jag hem och gick ut med embla och sedan har jag plockat lite som vanligt, äntligen burit ner dörren som vi hade till vardagsrummet under renoveringen :P.
Till middag blev det något så lyxigt som varmkorv med bröd! haha, men jisses vad gott det var :)

Nu ikväll tog jag med mig embla och skulle gå en sväng men väl ute såg jag ett stort mörkt moln komma emot oss så jag bytte väg och gick en kortare sväng, när molnet väl var framme vid oss hade bleknat ut och såg inte lika regnigt ut! Men när vi nästan var hemma började det ändå regna så tur ändå att jag inte gick så långt.

Nu tänkte jag ta och fixa lite kvällsfika, sedan bädda rent i sängen! Ha en bra kväll allihopa.

Pilotisar, väldigt stora dock! kanske lite för stora? äsh,dom får duga :)

Tubtoppar med band som knyts runt halsen(konstig förklaring?) sitter jättefint iallafall, blev en vit och blå(?) var väldigt nytt av mig att köpa en sån färg men den var fin, fanns fler fina färger så kanske måste bli nån till, dom var billig :)


Tisdagkväll

Hej igen.

Vilket väder vi har ikväll, eller ja.. det är iallafall väldigt mörkt på himlen, väntar bara att det ska braka loss.

Ikväll har jag varit hos mamma och tittat på DH(inte säsongsavslutning :) ), tog en promenad dit trots att jag var så himla trött i mina ben och fötter. Sedan kom F och hämtade mig och sedan har jag legat i soffan och kollat på the middle.

Nu blir det snart sängen så godnatt!


Tisdag

Hejsan.

Igår skrev jag inget för att jag inte tänkte på det och för att jag inte hade så mycket att skriva. Men på kvällen var jag,F och danne ut på en långpromenad, plingade på hos mamma för att få lite vatten men ingen var hemma så vi gick upp till Jonas och lånade lite där istället. Sen när vi kom hem kikade vi på film lite sedan vare sängen som gällde.

För idag skulle tillochmed jag upp tidigt för jag skulle på nått grejjs på amf, har varit på det förut men eftersom jag har anmält mig där igen var jag tvungen att gå igen. Efter det tog jag en sväng på stan, hundra år sedan jag var på stan känns det som, hittade ganska mycket fint :P men köpte inget, hängde dock undan en långklänning och en kjol om jag skulle vilja köpa det imorrn, imorrn fick jag nämligen en ny tid på amf :P.

Snart ska jag ut med embla, blir nog ingen långis eftersom det blåser så otrevligt :/ Sedan tänkte jag ta och städa lite och ikväll är det DH känns som att det kan vara säsongsavslutning!

Ha en bra dag!

Det här shortsen hade kommit i posten idag, beställde dom nån gång förra veckan så ganska bra leveranstid ändå, för att vara från england tror jag ;) vita jeansshorts med hödmidja,superfina :) lite stora i benen men.



Söndagkväll

Hejsan.

Idag har vi haft en härlig dag, det har ju varit kanon väder här hos oss idag. Sol och runt 20+ :) Så först på dagen efter vi hade käkat frukost så gick vi upp till korstaskolan för där var det loppis men vi gick ju mest upp för att lämna tillbaks vinöppnaren som vi hade lånat av våra grannar igår när vi märkte att min var borta :P dom som vi lånade den av hade ett eget bord med grejjer där uppe på loppisen så vi passade på att kika förbi.

Sedan var vi iväg till peter och sandra och fikade ute på altanen med dom och jonas och malin. Sedan var vi bjudna på middag ute på ön hos F´s föreldrar, blev grillat såklart ;) även danne kom dit och käkade och efter middagen åkte jag,F och danne och hämtade upp peter och sandra och deras hund zingo osså åkte vi ut till bergeforsen och där fick hundarna bada :) zingo var inte alls lika glad över det som embla var :P embla älskar att bada och slänger sig ut i vattnet och zingo får man kasta i :P

Sedan for vi hem och då var klockan runt 20.30 tror jag.. då tittade iaf jag och F på nya tecknade filmen Rio, den var sådär faktiskt.. den hade väl nån rolig stund men ingen höjdare igentligen.



Nu ska jag bara kika runt lite på internett sedan blir det sängen, godnatt på er!



Lördagnatt

Vi får väl först och främst tacka för att vi fortfarande lever, enligt en domedags profet skulle jorden gå under ikväll vid 18 tiden, det gjorde den inte. Jag tror dock att om jorden ska gå under(medans vi är här,för nån gång ska den ju försvinna) så tror jag att det bara kommer ske och vi kommer inte vara beredd på det, för fy fasen vad jobbigt och sitta och vänta på att jorden ska gå under och vi alla ska dö.

Nej, uscha.. inge mer sånt.. ikväll har vi haft en supertrevlig kväll här hemma med grillad middag med Jonas och lukas och sedan kom ju även bror och desire ner och drack vin med oss, mycket trevligt :) vi bjöd även alla på glass och jordgubbar och sedan åt vi en jäkla massa popcorn och surrade. Dom tyckte jag skulle med på krogen men det tyckte inte jag då klockan faktiskt var strax efter 00.30 när dom åkte. Så jag stannade hemma och här sitter jag nu, har ätit en hård macka med potatissallad på,gott eller?!?!

Mums middag med grillad fläskfile, potatissallad och sallad.

glass och jordgubbar, satt som en fläskläpp!

Och ikväll har jag som sagt faktiskt druckit vin,på riktigt.. en hel flaska.. inget att vara stolt över,får väl se hur man mår imorrn MEN det var ett väldigt lättdrucket vin, jag som faktiskt vill lära mig dricka vin men hittils inte klarat många klunkar, här har vi vinet! ett vitt sådant! Koonunga Hill heter det.


Så tack alla inblandade för en trevlig kväll, Godnatt och sovgott!


Lördag

Goddag.

Imorse klev jag upp och började baka bröd :P gjorde mjuka tunnbrön som blev goda :) Sedan åkte vi med Jonas och tittade på bilar :P Sedan blev det en snabbis på toys r us och bolaget.

Nu ikväll ska vi 3,jag,F och jonas grilla här hemma hos oss och sedan kommer även bror och desire ner och dricker lite vin :)

Så nu har vi två busiga,lekglada hundar här igen..
Som gärna delar leksak.. ↓

Och här mina nybakade bröd imorse..


Nu ska vi nog börja med maten här, ha en trevlig kväll!


Fredagkväll/natt

Heej.

Idag har vi också haft fint väder, så det blev någon promenad på dagen och sedan blev det middag på balkongen :) Det blev kyckling i ugn med potatis/sötpotatisgratäng och sallad, mumma!

Och efter middag åkte vi bort till Jonas och tog med han och lukas(deras hund) ut på en promenad på södra berget, embla och lukas härjade på bra i skogen :) Så nu har jag,F och jonas tittat på wallander och två utslagna hundar ligger här på golvet nedanför mig ;P


Och nu sitter dom och kollar blocket på jonas telefon och nån film på SF kanalen :P Om ett tag blir det väl sängen, godnatt och sovgott.


Torsdag

Hejhej.

Idag har det varit sådär blandat väder igen, men inget regn så vi är glada ändå :) Jag och embla har varit ut på nån promenad och sedan inte så mycket. Gjorde middag när F kom hem sedan har vi varit ut på en promenad och nu ligger jag i soffan och tittar på Du är vad du äter, det var ju lite roligare förr när dom som var med var tjockare, nu är dom ju inte speciellt tjocka så man ser ju ingen skillnad :P menmen.

Näe,nu ska jag fortsätta kika på tv, ha en bra kväll.


Tattoo

Här är den, den nyaste i samlingen. Den sista bilden var inte så fin men det var den ända jag fick där det faktiskt går att läsa ;)

Det är en bit text ur en låt som är en av min mammas favorit låtar,

You are a force, you are a constant source
Yes you are a shining light, you light up my life.
                              L & T


Den här tatueringen gjorde jag för min mamma och pappa, L&T står för Laila & Tommy (min mamma och pappa) jag ville visa dom hur mycket jag älskar dom och vad dom betyder, och att jag tycker att jag inte kunde få bättre föreldrar,utan dom hade jag ju varit någon helt annan, vilket jag aldrig skulle önska. Ni lyser upp mitt liv ♥

Mamma blev tårögd när hon fick se den, så den var helt klart värd smärtan! :P




Onsdagkväll

Hejsan.

Idag har varit en lång dag, blev några promenader i det fina vädret :) Har ändå varit ganska omväxlande väder, moln och lite kallare ena stunden och sol och över 20grader på termometern :P Vi åt iallafall årets första middag ute på balkongen :)

Och nu ikväll har jag,F och danne varit hos Jonas och Carro ute i kovland och låtit embla och lukas springa och leka. Sedan fikade vi även massa chokladbollar,araksbollar(mums!) och muffins! Och nu har vi nyss kommit hem.
Lite senare ikväll kommer ett inlägg där jag visar nya tatueringen! :)

Ha en bra kväll och godnatt.


Tisdagkväll

Tjabba.

Idag har jag som sagt haft tvättdag, har sprungit uppochner mellan kl 12-17 men det behövdes. Väldigt skönt att få bort all tvätt, nu äre bara börja fylla korgen igen ;)

Sedan blev det middag som blev köttbullar,potatismos,gräddsås och lingonsylt :) gottgott. Lite senare tog jag och embla en promenad bort till mamma och kikade på plastikturisterna och DH :) Sedan kom F och hämtade oss och vi åkte hem.

Har ni föresten hört att en gubbe i usa(eller vart det var) som har forskat i bibeln hela livet har nu sagt att majaindianerna hade fel om att jorden ska gå under i december år 2012, den här gubben säger att det är nu på lördag,21 maj, som slutet kommer. En jätte jordbävning kommer skaka om hela världen och ska alltså vara slutet, runt klockan 18 på kvällen. Vi håller tummarna för att vi slipper det!

Nu blir det snart sängen tror jag, godnatt på er allihop.

Juste, bild på min nya tatuering kommer imorrn, det är svårt att få en bra bild på den :P


Måndagkväll

Hej igen.

Jag låg och kollade på OC och sedan kom F hem från jobbet, då åkte vi till Taurus och jag fick en ny tatuering! Har tänkt på den ett tag så nu slog jag till, det är en text, väldigt lite text(man måste vara ganska nära för att kunna läsa den :P) och den sitter nedanför ena skuldran, gjorde ont.. jajamen. Inte lika ont som den stora på nedre delen av ryggen dock men ändå, höll i händer tills dom blev vita :P haha. Innan jag lägger ut bild ska den få läka lite, vill inte visa bild när den är röd liksom :P Kanske kommer en bild imorrn.

Sedan åkte vi hem och gjorde mat som blev chikennuggets med ris och currysås. Sedan blev det en sväng på affärn för att köpa smör så F kunde göra chokladbollar som vi nu har suttit och mumsat på medans vi tittat på tv.

Snart ska F få smörja tatueringen sedan blir det väl sängen om en stund, imorrn är det tvättdag. Godnatt!


Måndag

Hallådär.

Måndag igen. Hade ställt klockan på 9 för att inte sova för länge, klev upp, tog en promenad och sedan käkade jag frukost. Sedan har jag mest plockat lite här hemma, kläder som ligger lite här och var. Sedan var det dags för embla att äta och sedan en promenad. Och nu tänkte jag ta och äta lite lunch och sätta mig framför tvn, ganka tråkigt väder idag men det ska tydligen bli bättre i veckan så vi hoppas på det då :)

Ha en bra dag så hörs vi kanske senare.


Söndagen

Idag vaknade vi ganska tidigt.. igen. Tror klockan var strax före 10. Sedan käkade vi frukost och åkte ut på ikea för att köpa lite grejjer, nu när vi har diskmaskin märker man hur lite bestick man har :P så vi köpte lite mer bestick,glas,ny bestick låda och lite andra grejjer. Sedan hem till danne och gick ut på promenad med han och steffe, regning och ganska kallt var det så det blev inte så långt.

Sen åkte vi hem och till middag blev det lax, mycket gott :) Och nu om en liten stund ska vi åka till mamma och per för ikväll är det ju hockeyfinal så det måste ju grabbarna titta på. Ha en bra kväll allihopa!


Lördagkväll/natt

Hejsan.

Idag har vi inte gjort så mycket, var uppe strax efter 10 och åt frukost sedan tänkte vi åka på ikea och kolla på en ny badrumsmatta men vi sket i det när vi kom dit och insåg att det var många som skulle ha nya badrumsmattor.. eller nått annat :P. Sedan handlade vi lite till middag som blev tacos, för en gångs skull var det faktiskt länge sedan vi åt tacos :P så det var gott :)

Nu ikväll har jag kollat på kvällen är din och sedan har jag,F och danne kollat på nån film som hette Vanishing(?), nått sånt.. inte så bra, handlade typ om några skuggor som dödade folk? haha jaja. Nu är dom ute och kissar med embla och sen ska vi titta på Little fockers.

Ha en mysig kväll och godnatt!

Tänkte bjuppa på bilder på våran nya gardin som jag har gjort, mycket nöjd om jag får säga det själv, älskar ljus/lime grönt nuförtiden :) och vilken skillnad det är med vita fönster!



Fredagen den 13de.

Nån som haft nån otur idag då? inte jag vad jag har märkt än iaf.

Idag har jag jobbat på dagis mellan 7.30-16, vi har varit ute och hoppat i vattenpölar och inne och ritat och pysslat och grejjat. Bjöds även på kladdkaka i personalrummet, mycket trevligt :). F är och grillar hos danne men jag kände att jag verkligen bara ville vara hemma och slöa ikväll (är ju inte van att kliva upp vid 5.30 direkt :P), även fast inte dom skulle göra nått speciellt hos danne hemma heller så ville jag bara vara hemma. Men jag ville också grilla så då passade jag på att prova våran bords/elgrill som vi fått av F´s farmor för nått år sedan. Eftersom att man inte får grilla på balkong så är den jättebra för med den får man grilla på balkong eftersom det inte ryker. Det blev spett med kyckling,svamp,paprika och lök. Jag hade ingen potatis av något slag hemma så jag blev utan men det gick bra det med, blev lite sallad till.


Just nu sitter jag med hårfärg i håret, ganska skönt att 1 förpackning räcker till hela håret, förut var jag seriöst tvungen att köpa 4 förpackningar om jag skulle färga hela håret, vilket jag sällan gjorde. Om en stund ska jag skölja ur färgen sedan blir det en promenad med embla. Sedan tända massa ljus och poppa en massa popcorn och slänga sig i soffan :) Ha en fin fredagkväll!



Köket

Svin dålig brist på före bilder.. den här är bilden jag hittade där man ser mest.. ( en diskande fia,härlig syn ;) )

Och efter.. och vi är som sagt jätte nöjda, det kanske inte syns så bra men vi har tapet över hela väggarna istället för kakel, på bilden med fläkten syns tapeten lite bättre. Och JA,vi vet om hålet brevid, det är ett fläkthål och det ska upp en grej för att dölja det som bara inte kommit upp än :P. Älskar golvet! Under och i vitrinskåpen kommer det också sitta spottar.





Älskar lampan ovanför ön! :) Längst in mot väggen stog det ett högskåp förut som vi tog bort helt och hållet!



Fint va?! hehe :)


Onsdag

Hejsan!

Har ni haft en bra dag? Det har jag, har haft dag 3 av 5 på dagis. Började 7.30 och slutade 16. På förmiddagen fick ju vara inne eftersom det dundrade på ganska bra ute, vi såg dock ingen blixt. På eftermiddagen efter lunch gick vi ut och var ute ända tills jag gick hem. Men såklart hittade vi på massa roligt att göra inomhus också.

Jag fick gå hem ca 20minuter tidigare eftersom att det var så lite barn kvar och F skulle igentligen hämta mig för skulle äta hos hans mamma och pappa för han skulle hjälpa sin pappa med nånting men eftersom han inte slutade förens 20 minuter så började jag gå och hann ända hem till dom ;P. Sen kom alla hem och då fick vi köttbullar och makaroner,gottgott. Sedan hade jag sett ett par shorts jag ville kolla på igen, så vi tog en sväng dit och kollade, fanns inte i stl M som jag hade provat men S gick också bra så jag hängde undan dom tills imorrn så jag fick tänka lite till ;) sedan köpte vi vaniljsås och åkte tillbaks till F´s mamma och pappa och fick rabarberpaj med vaniljsås :)

Nu är vi hemma och ishockeyn på tvn = jag vid datan ;P Blir sängen om nån timme, ska upp samma tid imorrn men lite kortare dag. Ha en fortsatt bra kväll så ska jag fortsätta leta före bilder på köket så jag kan visa er nångång :P


Måndag

Hejhej.

Verkar ha gått dåligt för blogg.se i helgen men nu ska det ju funka så jag skriver nu då och ser om det funkar, skrev ett halv långt inlägg igår men det kom tydligen aldrig upp.

Imorse ringde klockan 05.40.. det gick dock faktiskt riktigt bra, var inte speciellt trött när jag skulle kliva upp. F sjutsade mig till dagis innan han åkte på jobbet. Jobbade 7-13.30 idag och när jag slutade kom danne och hämtade mig för vi skulle äta middag hos han(var ju dock såklart ändå jag som fick laga mat :P) och sen ikväll har vi varit ute på en lång promenad från gångviken bort till ljusta och stannade hos peter och sandra och drack lite vatten och gav embla vatten och sen tillbaks igen.

Nu har vi precis kommit hem och tydligen är det hockey på tvn nu så jag är ju inte super intresserad,kanske hoppar in i duschen.. imorrn börjar jag klockan 9! Ha en bra kväll!



Söndag

Igår var vi och åt middag hos F´s mamma med henne och systeryster. Sedan sjutsade han mig till Emelie och vi drack cider och vin och surrade och kollade på postkodmiljonären. Strax före 00 började vi gå in mot stan och hamnade på memento där jag träffade desire och hennes kompis,träffade en jäkla massa gamla kändisar, tappade bort emelie och sedan strax före 2 kom F och hämtade mig. Då åkte vi och tog 2 cheeseburgare i driven på Mc sedan hem. När vi kom hem la vi oss i soffan och tittade på hockey från usa :P gick och la oss vid 3.
 
Sov till 11 idag tror jag, klev upp och vi åt frukost sedan har vi och danne varit på birsta och dom har båda köpt nya skor,likadana :P och nu har vi precis ätit här hos danne(han är ensammen hemma hela veckan så då passade vi på att grilla ;) ) och nu är vi alla så himla trötta så jag vet inte vad vi ska göra..

Igår på dagen hade vi fika främmande av mamma,per,amanda,birgitta och johanna. Jag hade bakat cupcakes för första gången faktiskt och en rulltårta(inte första gången), väldigt gott blev båda. Visar bild på cupcakesen nån annan gång för just nu funkar det inte att lägga upp bilder? Appropå köksbilderna så kommer dom när jag har hittat några bilder på hur det såg ut innan :P

Ha nu en bra kväll.

Uppdatering; vi åkte hem till oss och just nu står pojkarna och bakar kladdkaka :P


Lürdag

Hallå!

Idag har vi haft fikabesök bestående av mamma,per,amanda,F´s mamma och syster. Jag hade bakat cupcakes och rulltårta, cupcakesen blev jättegoda och fina, visar bilder en annan dag!

Mitt i kakbaket fick jag ett sms av emelie som frågade om vi skulle ut ikväll, så jag fick skicka F på bolaget medans jag stog och bakade. Så nu har jag en jävulsk beslutsångest vad jag ska ha på mig! har bytt om 4 gånger nu tror jag och vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig :P. Men innan jag åker till emelie ska vi till F´s mamma och äta med henne och hans syster.

Nu måste jag gå till garderoberna och leta vidare, ha en trevlig kväll!


Frajdäj

Hejsan.

Var ute på balkongen förut och stökade runt och märkte att det regnade :/ trist! Så jag väntade tills det hade slutat så gick jag och embla ut på en prommis.

Sedan har jag tagit tag i städningen, har städat badrummet, sovrummet lite, vardagsrummet och ska ta och dammsuga överallt lite senare. Jag har även planterat om blommorna som nu står i köksfönstret,superfint blev det såklart ;). Och just nu håller jag på att baka, blir cupcakes idag :) vi tänkte kanske bjuda hem våra kära familjer på fika imorrn så då måste jag ju baka (alltid kul med en anledning till att baka ;P). Jag har precis tagit ut dom ur ugnen nu. Tror dom blev bra.


Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på, kanske nån film eller nått, baka lite till kanske? ;P hehe. Men nu är klockan alldeles strax 3, det må ni väl veta vad det betyder vid det här laget.. juste, OC! Hörs senare.



Torsdag

Hejsan.

Idag har jag sytt färdigt min första gardin, den blev så fin! :) jag ska göra en till likadan i ett annat tyg men då tog tråden slut så då ställde jag undan maskinen :P måste köpa ny tråd så jag kan göra färdigt den. När F kom hem  sa han "Men, va fint du har gjort!" så det var kul att han tyckte den var fin också :) Så håll utkik, kan vara så att det kommer upp bilder på nya köket imorrn ;)

Annars då, jag tog en promenad till willys förut för att köpa några småsaker till min middag, F är på basket så han skulle äta snabbt så han fick blodpudding. Till mig blev det pastasallad, gottgott :)


Nu tänkte jag strax gå ut på en promenad med embla och sedan ska jag kanske plantera mina blommor som ska vara i köksfönstret. Sedan blir det väl tvn resten av kvällen! Ha en bra kväll nu allihopa.


Onsdag

Hej där.

Idag ringde klockan kl 9, ville inte sova lika länge som igår. Nu på dagen har jag och bror varit hos mamma och gått med embla och ihza, vi släppte dom på en gräsmatta så dom fick springa av sig lite och busa. Sedan skulle jag ju sy men jag kände att det så himla lång tid så jag tyckte det var lika bra att ta med maskinen hem, så jag ringde till bror så fick han komma och hämta mig igen och sjutsa hem mig.

Föresten, en sop måste vara den bästa investeringen ever! haha, vi köpte en sop nu när vi gjorde om köket, innan har vi inte haft nån.. men det är ju verkligen super för en sån som mig som väldigt ofta känner att det är jobbigt att dra fram dammsugaren varje dag. Nu är det bara att svepa runt med sopen lite så är det klart!

Just nu är det OC (men paus såklart) sedan ska jag väl börja med lite middag och ikväll tänkte jag fortsätta sy och kanske flytta tillbaks vitrinskåpet in till köket (står nu i vardagsrummet).

Ha en bra dag, hörs kanske senare.


Tisdagkväll

Heej och godkväll.

Ikväll har jag varit med bror(och hans 2 inneboende) i hans gamla lägenhet och knäppt kort som han nu har lagt ut på blocket. En av hans inneboende brukar vara hundvakt åt sin systers hund (tror jag att det är), iallafall så heter hunden enzo och är stoooor, han är stor på riktigt. Men han är så otroligt snäll, han är precis som embla och och vänder rumpan till och vill bli kliad. Jag satt mig på huk i hallen och då kom han och la sitt gigantiska huvud på mina knän :P så söt. Iallafall, efter det åkte jag och bror hem hit och jag skickade bilderna till honom. Sen åkte vi båda till mamma, jag satt och sydde en av mina gardiner, jäklar vad tid det tar att sy(eller det är ju att nåla som tar tid), jag blev inte klar med den idag så jag ska fortsätta imorrn. Sedan tittade jag,mamma och bror på DH och sedan fick jag ta våran bil hit till korsta och bakom körde bror sin motorcykel och sedan fick jag sjutsa tillbaks han till mamma så han kunde köra hem sin bil.. sedan hem.

När jag kom hem fick jag vika en massa tvätt, min duktiga pojkvän har nämligen varit hemma och tvättat ikväll. Det är väldigt ovanligt.. därför tycker jag att han var dutkig ;P Nu ska jag kika runt lite på internett och kanske lite tv, jag måste bli trött innan jag går och lägger mig annars blir jag tokig av att snurra runt i sängen utan att kunna somna! Godnatt iallafall.

Han ser inte så stor ut på bild, men i verkligheten är han mycket större.


Tisdag

Goddag.

Idag vaknade jag ganska sent och flög upp ur sängen för jag tyckte att jag hade sovit alldeles för länge :P. Sen käkade jag frukost, var ut med embla och sedan tog jag en promenad ner på stan för att kolla efter tyg till gardin till köket, jag köpte 2 olika tyg för jag kunde inte bestämma mig! Båda jättefina tyg och bra med två, då kan man ju variera sig lite. Tänker som sagt inte visa köket förens jag har dekorerat färdigt ;)

Sen ikväll efter maten ska jag hjälpa brorsan som ska sälja sin lägenhet, han ville att jag skulle ta bilder med min systemkamera. Sedan blir det hem till mamma och sy lite gardiner och kolla på DH :).

Nu ska jag titta vidare på OC. Hörs!


Måndag

Tjabba.

Ja,då var vi inne på första sommarmånaden, maj. Och idag är det ganska ruggigt väder, kallt och ingen sol så långt ögat kan nå.

Idag på morgonen var Per här och vi satt upp lite hyllor och fixade en sista lådfront, en lampa och några lister. Nu efter kl 4 kommer rörmockaren och sen äre fasen klart! Jag är suuupernöjd :) det kommer som sagt saknas golv och taklister ett tag men det kan vi nog leva med.

Annars idag har jag och embla varit på promenad såklart och sedan har jag även städat i kylskåpet, passar bra med nytt kök nå så man får riktigt stor,vårstädat :)

Nu ska jag fortsätta titta på OC.

Igår när jag var på birsta med mamma köpte jag en jättesöt topp och ett par örhängen..



Söndagkväll

Hejhej.

Idag har jag varit ute på birsta med mamma och köpt lite dekoration till köket. Blev lite krukor och blommor och grejjer. Sedan åkte vi och köpte fika och åkte hem till oss och fikade, sen kom Per, F och danne var också här såklart. Har satt upp några hyllor och fått färdig diskmaskinen, nu ska bara rörmockaren hit så vi får vatten till den. Det ända som saknas sedan är taklister och golvlister, som nog får vänta till nästa månad. Annars äre fasen klart! Men jag ska såklart dekorera färdigt innan det blir några bilder.

Vi kom nyss hem från mamma och Per, vi blev bjudna på middag där, mycket gott var det. det tackar vi för!

Igår var det valborg, jag,f och danne käkade biteline pizza och drack lite öl och cider och sedan gick vi upp till fia och crille och spelade tp, jag vann absolut inte :P Det var pojkarna som var bäst igår.

Nu ska herrarna här göra en rabarberpaj :P ha en trevlig kväll nu allihop!

Bjuder på bevis att jag faktiskt har hjälpt till jag med ;)