Fredagen

Hej!

Idag har vi haft en jättefin dag här uppe i norr :) Jag har varit på stan och gjort några ärenden sedan for jag hem. Har varit ut med embla några gånger, städat och färgat håret! :). Sedan kom mamma för hon ville ha sjuts till stan så då fick jag låna bilen, åkte en sväng till birsta och försökte hitta en present och Julius, det är så himla svårt faktiskt.

Jag köpte ju en jacka för någon dag sen, och när jag kom hem såg jag en rabattcheck där på 20%! Att jag inte såg den innan. Men då kom jag på idag att jag kunde ju åka ut till birsta, ta med rabattchecken och köpa jackan igen, fast billigare, och lämna tillbaks den första, så det gjorde jag :P.

Färgade som sagt håret, det blev mörkare men bra :). Och nu har jag nyss käkat, blev lax idag. F är borta på hemligt uppdrag hela dagen idag. Han klev upp strx före 4 imorse.. (Det var ju kul för då varknade jag och kunde inte somna om förns strax efter 5 på morgonen ;P). Och han är hemma om några timmar. Det är inte hemligt egentligen.. han och dan är och hämtar våran nya bil :P, i göteborg! haha! Han har länge velat ha en ny men jag har sagt att det är onödigt, men nu har ju två st turbos gått sönder i bilen på ganska kort tid så nu ville han bara bli av med den gamla bilen. Så det var väl dags! Blir spännande och sen den sen ikväll/natt, jag har ju sett den på bild men ändå ;)

Och igår var vi och simmade! Jisses vilket långt inlägg det blev :P

Fick tillbaks min första egna uppgift från skolan idag, Jag bev godkänd! :D eller faktiskt ett snäpp över godkänt :)

Nu tänkte jag önska alla en trevlig och mysig kväll :) Jag ska gå och fortsätta bädda rent i sängen och sedan fixa popcorn och lite sånt tills idol!

Jag äter inte så mycket godis men dom här hade min älskade lämnat åt mig imorse när han åkte :)




Onsdagkväll

Hejhej.

Jag är nu färdig med min egen uppgift, den sista för den här kursen! Dock börjar det en ny kurs nästa vecka som kommer med förmodligen lika många uppgifter till.. men ändå! :) Satt hela dagen idag också i princip, i ca 5timmar iallafall.

Annars då, inte hänt så mycket mer idag eftersom jag inte hunnit med :P Men jag blev ganska glad när jag ställde mig på vågen imorse och såg att jag gått ner mer än 2 kilo på 1 vecka :), duktiga jag. Fortsätta något kilo till sen kommer det svåra.. att stanna på den vikten. Menmen. Det löser sig :).

Imorgon är det skola igen så jag tänkte försöka gå och lägga mig om inte allt för länge, så godnatt och sovgott! :)

Här är en av Emblas favvos, Råttan! Om man säger "Embla, vart är råttan?" då springer hon och letar och hämtar den, hon är så sööt, våran lilla gris :). Och svar ja, den var mycket vitare när hon fick den :P.



Onsdagmorgon

Godmorgon!

Jag är ledig idag med, ska inte änns till skolan men jag är uppe tidigt för att jag vill göra klar min uppgift. Imorrn är det redovisning på skolan sedan helg ;P.

Igår var vi i skolan, inte lika länge som i måndags och vi fick nästan helt klart gruppuppgiften. Sedan satt jag och pluggade nästan hela kvällen, kanske 1 timmes uppehåll sammanlagt mellan 16-23!

Nu måste jag gå och fixa en kopp te för att få nått varmt i magen, "lingon veckan" är i full gång :P haha. Lite frukost och sedan sätter jag mig med plugget, ha det bra så länge allihopa! :)



Måndag

Då vare måndag då, ny vecka, nya tag!

Vi är ju "lediga" från skolan tills på torsdag men har så mycket att göra ändå, idag har vi suttit i skolan med grupparbetet i 5½timme. Grupparbetet ska vara inne på torsdag då vi också ska ha ett litet "rollspel" som ska vara en behandlingskonferans. Och på fredag ska en egen uppgift vara inlämnad. Ingen vila! Men det är så himla kul :).

Så nu ska jag gå och sätta mig vid mitt lilla söta skrivbord och slå upp böckerna, får önska alla en fortsatt trevlig dag :)

2 bilder från lördagen. Niki, Jag och Alex :)

Niki och jag!



Söndag

Hejhej.

Igår var det partaj hos kicki, det var jag,kicki,alex,isabelle och niki. Vi drack cider och spelade en massa spel och surrade en massa. Jag fick ont i huvudet och tog det lungt med alkoholen men hade himla trevligt ändå. For ner på stan vid 00.30 och gick på memento där vi dansade och sådär :). När klockan närmade sig 2 kom F och hämtade mig, vi tog driven och köpte några burgare och sedan hem och käka dom och gick och la oss. Tack för en trevlig kväll tjejer! Ska försöka få tag i nån bra bild från kickis kamera!

Idag har vi varit ute hos svärisarna och fikat och kollat på lite True talent repriser. Sedan åkte vi hem och nu har vi städat igen nästan hela köket, frostat ur frysen och torkat ur den, damsugit och torkat ur alla lågor oh slängt en massa skit. Så nu är det fint invändigt också :)

Klockan är mycket och vi orkar inte laga någon mat så vi ska snart åka och köpa nått, det är vi värda också så som vi har städat ;) Ha en himla bra kväll nu allihop! :)

Bild från förra gången det var fest hos kicki! :)



Lördag

Hejsan hoppsan,

Idag har vi faktiskt varit och kollat på bilar, turbon har skurit igen i våran bil så nu vill F bara bli av med bilen. Det måste vara något fel i bilen när en splitter ny turbo skär efter typ 2 månader. Men, alla bilar vi vill ha lite för dyra. Vi har provkört 2 stycken idag men ja, vi får se hur det blir. Tror vi avvaktar lite till innan det blir någon ny. Det är faktiskt mest jag som är kräsen om vilken bil vi ska ha ;P.

Snart ska jag börja med maten som blir kyckling i ugn med potatis/sötpotatisgratäng och sallad, mums! :) Sedan ikväll ska jag iväg till kicki för lite party :)

Hoppas alla får en trevlig kväll, vad ni än gör :)

Ser ut så här ikväll,tror jag.. om jag inte tar ut löshåret,får se. Funderar på att sätta in löshår på riktigt, en tjej i klassen håller på med sånt (även nagelförlängningar :D !!) och hon är billigare än frisörer + att man får klassrabatt! ;)


FREDAG

Hejsan,

Idag har vi varit utan internett hela dagen, men för en stund sedan kom det tillbaks :) Vi har precis ätit middag, blev tacos idag, gottgott.

Tidigare idag var jag och Johanna på Birsta, jag köpte nya kuddar till soffan, en ny bh och ett nytt rouge! Så resten av kvällen blir det nog bara lugnt, imorrn står det kanske partaj på schemat.

Dagens med min nya fina kofta, jag älskar den :) Och igår var jag ner i förådet och letade fram mina höst/vinter skor, har slarv-letat tidigare och inte hittat dom så nu var jag överlycklig när jag hittade dom :P


Mitt absoluta favvo-rouge som alldeles snart var slut, så då var jag ju tvungen att köpa ett nytt :)

Det ser ganska blekt ut på bilden men det är mer rosa i verkligheten.


Då får jag önska alla en jätte trevlig och mysig kväll! :)


Torsdag

Herrejesus det är redan torsdag igen. Torsdag på skolan betyder helg ;P, sedan vi började har vi gått i skolan 1 fredag. Men det kommer en till fredag i oktober tror jag.

Hur som haver, idag började vi 8.15 och var i skolan 2timmar, vi hade uppföljning av våran arbeten sedan stannade jag,kicki och niki efteråt och skickade in mitt arbete :) jag tror att det kommer gå lite skit med referenslistan men läraren sa att det var okej nu när det ändå var våran första egna uppgift. Så vi får se hur det går! Sedan hade jag lite bankärenden och kicki följde med och sedan åkte vi hem.

Så nu blir det mat till embla och om en stund även lite käka till mig, sedan kommer Johanna och hälsar på. Vi är lediga i en hel vecka nu men det känns inte som att det blir så mycket ledighet ändå, 2 uppgifter ska in nästa vecka, 1 gruppuppgift på torsdag och en egen på Fredag. Så det är bara att sätta igång!

Men hörrni, ha en bra dag nu, även om vädret inte riktigt är med oss idag :)

Dagens höstiga outfit ↓


Onsdag

Hej där,

Har för en stund sedan kommit hem från vårdcentralen, har varit på undersökning och gjort prover, bland annat har jag för första gången gjort ett EKG, det var spännande. Jag har haft "attacker"(eller vad man ska kalla det) då det gör jätte ont i högra delen av bröstkorgen när jag andas, inte sånna där små stickningar som alla säger att dom brukar ha, utan riktigt jävla ont. Men läkaren hittade ingenting förutom lite höjd hjärtrytm(därav EKG:et förmodligen). Hon trodde att det kunde vara en skada på lungan från nån tidigare inflammation eller nånting som gör att lungan fastnar ibland, och då gör det ont. Så jag ska vidare senare till sjukhuset och gå på lungröntgen.

Menmen, embla har fått mat så nu ska jag stoppa i mig nånting och sedan blire en promenad. Ha en bra dag :)

Här sitter jag på kvällarna och gräver ner mig i böcker och papper ;) MYS!





Tisdagförmiddag

Goddag,

Som sagt ledig idag och imorrn så jag ställde ingen väckarklocka idag, sov till strax efter 10 och det var skönt :) Har precis käkat frukost och ska snart ut på en prommis med embla. Sedan tänkte jag antingen sätta mig med min skoluppgift eller städa, på något konstig sätt går det lättare för mig att plugga på kvällar :P vet inte varför.

Jag är lite tvärt emot alla andra, på sommarn vill alla vara slimmade och tränade och smala, men på sommaren blir jag latare och såklart vill man äta en massa go mat som grillat och allt annat gott som förekommer på sommaren. Så nu har jag börjat med mitt nyttiga liv igen, jag är alltså i bättre form på vintern än på sommarn :P. Jag struntar i vad jag väger, det är mer hur jag ser ut och hur kläderna sitter. Just nu är de flesta av mina jeans för tajta så jag kan inte ha dom en hel dag utan att få ont i magen :P. Så det är dags, nyttigare liv, ja.

Nu får jag önska en bra dag så hörs vi kanske senare.

Gammal bild i gamla köket


Biokväll

Hej igen,

Ikväll har vi varit på bio med mamma och per. Vi såg som sagt Jägarna 2 och ja,den var bra! Den var nog bättre än första filmen, mycket mer spännande. Se den :)

Nu sitter jag framför tvn med en kopp te. Vi har ju precis kommit in i början på Te-säsongen nu. Jag fryser redan som en dåre så jag hoppas på en lagom vinter ;P

Och på tal om säsong, den 4de oktober börjar Desperate housewifes.. SISTA SÄSONGEN! Uuusch, det känns jobbigt :P. Men bara jag får tag i alla boxar så jag har alla avsnitt så går det bra. Har första boxen så det är några till kvar :P.

Nu ska jag fortsätta kika på Hollywood fruarna, ha en bra kväll och sov gott!


Regn-måndag

Idag har vi jätte tråkigt här uppe i norr, regn och rusk. Mitt paraply blåste ut och in så där som det brukar göra i filmer :P. Idag har vi haft en ganska lång dag i skolan, 8.15-14.30(skulle igentligen gå till 16 men föreläsaren behövde inte så lång tid. På lunchen satt vi och surrade med en massa andra tjejer i klassen och dom hade en jätterolig ide som vi nog ska göra framöver, kanske november. Efter skolan gick jag och kicki på banken sedan hem. När jag kom hem tog jag med embla ut på en prommis på en gång för att slippa blöta ner ännu mer kläder, jag var redan blöt så tänkte att varför sluta här :P

Nu sitter jag med en kopp te och kikar lite på internett. Nu är vi ledig från skolan i 2dagar så det blir att sitta med min uppgift och städa måste jag nog göra nån dag också. Riktigt bioväder idag så ikväll blire Jägarna 2 med F,mamma och per. Ha en bra dag! :)

Försökte få en bild av rusket utanför genom rutan för jag vägra gå ut bara för att knäppa kort :P Men ni ser ju löven på backen, det är höst! och jag måste erkänna att det är mysigt.

Vårat blötdjur efter promenaden :)



Söndagkväll

Godkväll,

Tidigare idag så sjutsade vi hem danne som hade sovit här, sedan åkte vi och köpte lite internettkablar så nu sitter jag vid min dator :D. Sedan har jag suttit vid mitt nya skrivbord med datorn och böckerna några timmar, skrev ganska mycket på min individuella uppgift. Det kändes faktiskt riktigt bra att sitta där och plugga, kanske för att det var första gången jag satt mig ner och pluggade på egen hand sen jag nu började skolan, när man har suttit där några 100 timmar kanske det inte känns lika kul :P MEN, nu kändes det bra iallafall :)

Sedan var det middag hos svärisarna, det blev mumsiga räkgrytan. Och sedan for vi och köpte mat till embla och sedan hem. Nu har vi varit hemma ett tag och jag har suttit och tittat runt på internett och har True talent på tvn. Snart ska vi äta marängsvish och mysa i soffan :) Ha en super mysig kväll allihopa!



Söndagmorgon

Men hejdär.

Igår hade vi lite partaj här, det var jag,F,danne och jonas. Vi spelade en massa spel, drack cider och hade trevligt. Vid 2tiden inatt tog Danne med embla och följde med jonas hem och sedan tillbaks och medans gick jag och F och sov :P.

I fredags var jag och shoppade föresten, det blev en jättefin kofta, ett vanligt linne och lite underkläder.

Och igår köpte jag faktiskt, äntligen, ett skrivbord! Och det blev jättebra, inte lika trångt som jag trodde, visar bild ikväll eller nån annan dag :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, grabbarna åkte för att lämnat nått hos nån. Sedan tror jag det blir middag hos svärisarna och sedan ska vi iväg till mamma och per och kolla in deras nya bil och sedan surrade F om bio, vi får se. Men jag önskar alla er andra en härligt dag :) Nu blir frukost!


Torsdag

Jag var nära på att skriva fredag som rubrik för det känns som fredag idag, för nu har vi gjort helg på skolan för denna vecka.

Idag hade vi Examination i våran första gruppuppgift, det var ett rollspel om "vårat fall", det gick bra ändå, även fast alla i min grupp var nervösa och inte tycker om att stå och prata framför folk. Och det var roligt och se dom andras rollspel, några var jätteroliga :P. Våran blev också ganska rolig :P. Sedan när det var färdigt satte vi oss med andra delen av uppgiften och det var en skriftlig del, lite svårare och mycket krångligare :P Känns skönt att det är färdigt. vid 2tiden var vi färdig och åkte hem.

Funderar på om jag ska åka och köpa ett skrivbord ikväll, har ju sett ut ett på jysk men det hade inte kommit in till butiken när vi var där och nu helt plötsligt kostar det 200kroner mer, 799, lite mycket för ett skrivbord känner jag, så det får nog bli ett lite billgare på ikea, som dessutom kanske passar bättre in i vårat sovrum(där det ska stå.)

Titta här då.. en dagens! :P Idag har jag haft en väldigt enkel outfit med mina nya skor, enkelt och snyggt :)


Onsdagmorgon

Jaha, här sitter man, nyss slängt i sig frukosten lite fint sådär för snart skulle jag till bussen. Går in och kollar på schemat på internett och ja, har inte föreläsningen blivit en halvtimme framflyttad? Jo! haha, så jag har stressat ionödan, menmen. Nu sitter jag här i lugn och ro med min kopp kaffe.

Idag är det psykiatrins dag, på förmiddagen kommer det gästföreläsare, tror det var folk från rättpsyk och förhoppningsvis kriminalvården! Kanske det var någon mer också, minns inte vad läraren sa :P. Men det kan bli en spännande dag.

Igår var ju hela gruppen(jag,kicki,malin,nina och niki) här och vi satt och pluggade i närmare 7timmar! Vi skulle kunna behövt dubbelt så mycket till men vi gav oss där. Frösökte få klar vår första uppgift och rollspelet vi ska göra på torsdag, rollspelet blev klart iallafall.

Näe, nu ska jag njuta av mitt kaffe och kika lite på tv. Ha en bra dag!



Måndagkväll

Hallåhallå,

Den korta skoldagen gick bra, vi har ju blivit indelad i grupper och 2st gruppuppgifter just nu, som ska in på torsdag. Vi är 5 tjejer i min grupp, jag, kicki, malin, nina och niki. Imorrn är vi lediga så då kommer allihopa hit så vi kan göra färdigt uppgiften.

Min dator har tappat internett förlänge sedan, säkert ½år har jag varit utan internett på min lilla så jag har suttit vid F´s dator. Nu när jag började skolan kom jag på att det vore väldigt bra att ha en egen med internett. Så jag började kolla efter en ny dator, har varit och kollat flera gånger. Men ikväll har F´s kompis stefan varit här och fixat min gamla! :D Nu har jag iallafall internett med kabel men han ska kolla på den igen så kanske han kan fixa så att det går att använda trådlösa internett. Men jag är supernöjd ändå, för jag ville inte köpa nån ny, även fast jag fått sponsring med pengar för både dator och böcker så ville jag inte ha en ny. Behöver dock en massa annat, böcker och ett skrivbord, så pengar kommer bra till pass ändå :)

Nu ska jag sätta mig och kolla på lite tv, dricka en kopp te och sedan blire sängen och läsa lite. Ha en bra kväll, och godnatt! :)

Saknar mitt långa hår! ;P


Måndag

Hej!

Idag har jag sovmorgon, börjar inte förens 13.15 och då har vi bara ett seminarium. Skönt, för mitt huvud är fortfarande inte hundra, vaknade vid 3 inatt och fick ta en till ipren, tog 3st igår tror jag och blev ändå inte bra. Nu är det bättre iallafall.

Igår var vi på birsta en sväng och F köpte en ny tröjja! Sedan på kvällen mötte vi upp mamma och per här nere på pizzerian och köpte mat och åkte hem hit och käkade sedan tittade vi på Hur många lingon finns det i världen, mamma och per hade inte sett den. Väldigt mysig kväll!

Glömde bort att visa mina nya skor, hur snygga?! :)


Nu blire snart en prommis med embla sedan lite lunch! Ha en bra dag.


Söndag

Hejsan!

Här har vi en väldigt seg dag idag. Jag är lite bakis men F klarade sig ifrån det. Vi var båda ut igår, fast på olika håll och sedan möttes vi upp på krogen.

Jag åkte till Kicki och käkade tacos där,drack cider och spelade en massa roliga spel. Kickis kompis som hon delar lägenhet med var också med, och kickis kille. Jag spenderade typ hela kvällen till att lära mig säga stockholm riktigt, tydligen säger jag det fel :P haha. Vi hade iallafall himla roligt och sedan for vi ner på stan, vi gick till kåren för att träffa några från klassen, men det var fullt så det var bara jag och kicki som kom in så vi gick till Invito och där mötte vi upp F och jacke. Satt där ett tag och surrade och sedan tog vi en prommis till Mcdonalds och käkade och sedan tog vi en taxi hem. En mycket trevlig kväll :)

Jag och kicki

Sen sa jag tydligen nånting roligt :P

Kickis enoooormt söta hund Grus! :)


Idag är det ju även 10årsdagen för terrorattacken, lika ofattbart än.


Fredagkväll

Hejsan.

Nu är internett tillbaks efter en explosion i ett elverk eller nånting som slog ut hela sundsvall i 10minuter :P När det hände stog jag och dammsög och helt plötsligt tjöt det till jättehögt, typ som brandlarmet låter och  allt blev svart, ute i trapphuset.. allt! Det var vid halv 3 tiden och fram tills nu har internett och telefon inte funkat, men nu verkar det vara tillbaks ;).

Ikväll slog vi på stort med förrätt och varmrätt :) (efterrätten blir godis ;P) Till förrätt blev det..
Pilgrimsmusslor med vitvinssås!

Och varmrätten blev lax och pressad potatis med en kallsås och broccoli, mums!


Förövrigt kom mina böcker idag, tjohooo! Och även mina nya höstskor, visar kanske imorrn! :)

Nu har vi kollat på idol, danne kom också så snart ska vi kika på en ny irene huss film. Ha en mysig kväll allihopa :)


Fredagförmiddag

Hej!

Igår hade jag världens längsta dag, kändes det som :P Först hade jag skola mellan 8.15-16.30, satt på föreläsningar i ca 7timmar! Sedan vare bara att åka hem,slänga i sig middag och sedan iväg till MCdonalds och sitta på information/introduktion i 3timmar! Jag var trött när jag kom hem och gick och la mig vid 23.

Idag är jag ledig så nu tänkte jag gå och fixa mig lite frukost! Sedan tänkte jag försöka få lite städat här hemma.

I brist på andra bilder, här är ett te som jag brukar dricka, som har en väldigt söt förpackning :)


Onsdagkväll

Idag hade jag sovmorgon, började inte förns 13.15 men hade då en föreläsning på 3timmar ;) Idag handlade det om Metabola syndromet och leversjukdomar. När jag kom hem var maten i fullgång och det blev kyckling och potatis i ugn :) duktig pojkvän jag har! Sedan har jag suttit och skrivit lite och sedan har vi legat i soffan och tittat på tv.

Imorrn har vi första riktiga lång-dagen. 8.15-16.30, 4 ganska korta föreläsningar och 1timmes lunch så det ska nog gå bra! Nu tänkte jag gå och lägga mig, godnatt och sovgott!

Jag är inte så insatt i hockey, men jag har hört och sett att en svenk spelar har dött i en flygolycka. Vila i frid, stefan liv. Och såklart alla andra som var ombord!


Tisdag

Ännu en dag i skolan har gått, idag gick vi mellan 8.15 - 12.00. Skön dag och väldigt intressanta föreläsningar som beroendelära och Depression som även innehöll Mani och suicid(självmord). Våra lärare är ju sjuksköterskor och har jobbat inom vård både på sjukhus och psyken så vi får höra en massa fall dom har varit med om. Väldigt seriösa föreläsningar med en speciell stämning i rummet. Som sagt, mycket intressant.

Efter sista föreläsningen gick jag och kicki och lånade böcker(hoppas mina kommer imorrn!) så vi ska kunna jobba med våran första uppgift som är ett patientfall. Många bollar i luften just nu, mycket att göra på en gång och samtidigt, jag igentligen ingen lust alls att jobba på Mcdonalds just nu men jag ska väl bara vara glad för det igentligen.

Nu ska jag ta en prommis med embla och sedan stoppa i mig lite lunch och sedan ska jag dyka ner i boken!

Denna bok ska jag läsa lite senare, detta är även en av dom som är påväg hem till mig, vill ha min egen! Då ska jag läsa hela boken, nu läser jag bara om en sjukdom som våran patient har. Boken är på 700sidor! och kostar.. 700kroner! ;)


Måndagkväll

Hejsan!

Idag har vi gått i skolan ändå till 15.30, skulle igentligen gå till 16 men blev 15.30, hade fotografering på slutet som gick fort. Vi hade biblotekskunskap Artikelsök idag mellan 9-11 sedan hade vi hål i 4timmar och 15min :P alltså till 15.15 så jag och kicki(Malin var inte i skolan eftersom hon har en bit att åka) åkte hem till henne och satt och försökte läsa i lite böcker vi hade lånat, det gick ganska bra, längtar dock tills man har böckerna själv och slipper låna, mina böcker är skickade och kommer väl imorrn eller onsdag förhoppningsvis :) Vi satt där och läste och drack kaffe tills det var dags att åka tillbaks till skolan för att knäppa kort.

Sedan kom F och hämtade mig och vi åkte på birsta och skulle kolla på skrivbord men mitt i alltihopa fick vi punka :P danne kom och däcket var bytt på nolltid och medans grabbarna bytte kollade jag på skrivbord, hittade dock inget bättre än det jag redan hittat så det får nog bli det, även om det är dyrt så kommer det bordet bli bäst.

Fick även ett samtal om att jag fått ett jobb, det blir lite extra på Mcdonalds, tror inte jag skulle vilja jobba så jätte mycket ändå just nu eftersom det är mycket att göra och det känns som att när böckerna kommer måste jag dränka mig i dom, man ska gärna ha läst böckerna tills alla uppgifter ska vara inlämnade, och det är den här månaden! Så vi får väl se hur det gå, dock skulle det som sagt inte vara så mycket på Mcdonalds så det ska nog gå.

Bjuder på en bild på gårdagens middag, min kyckling chipotle pasta och ett glas vitt till det! :)


Söndagförmiddag

Hejsan!

I fredags kväll gick jag upp till fia och spelade spel med henne och carro. Det var trevligt, vi skrattade mycket åt varandras fula ritningar.

I går var vi ute hos svärisarna för F skulle hjälpa sin pappa med nya taket till altanen. Vi fikade lite först sedan satt som igång med taket och jag tog en sväng på birsta ;) Är ute efter ett par nya höst/vinter skor men fasen hittar inga bra! Det blev en vanlig långärmad tröjja, ett vanligt linne och ett lite roligare "party" linne :). Taket tog mycket längre tid än vi trodde så vi blev bjudna på mat där också, helstekt fläskfile med ungspära och beasås, mumma :). Sedan åkte vi hem och slängde ihop en rabarberpaj och slog på filmen The town, äntligen fick jag se den.. alla hade sagt att den var så himla bra så man hade lite föör höga förväntingar men den var bra.

Vi vaknade vid 11 idag och har nyss käkat frukost, blir en sväng på birsta idag igen. Mest för att F har presentkort men ;) Ha en trevlig dag!


Fredageftermiddag

Hej igen!

Nu kan ni nog förvänta er lite mer action på min blogg för nu är jag tillbaks! Nu är jag inte den som sitter hemma och gör absolut ingenting längre, nu är jag ju för sjutton student! :)

Idag hade vi en föreläsning i 2timmar, Kris och utveckling hette den och var intressant. Efter vi var klar där satt jag och tjejerna från igår, kicki och malin, och bestämde lite inför våran gruppuppgift. Efter det gick jag en sväng på stan och kikade efter böcker men måste nog beställa alla(förutom dom jag ska låna, kan inte köpa alla.. det blir på tok för dyrt men några vill man ju ha så dom kommer jag köpa). Sedan köpte jag med mig en flaska vin :) Ny sort, spännande.

Idag var det föresten bara min klass på föreläsningen så nu har jag sett alla (eller dom flesta iallafall), Vi är ca 30personer.. TVÅ killar! :P resten är som sagt tjejer och runt min ålder så det blir nog jätte bra :)

Nu ska vi åka och handla så vi kan käka tacos ikväll! Ha en bra kväll.

Igår var det torsdag och vi hade våffelstuga här hemma :)


FREDAG

Igår hade jag som sagt min första dag på skolan. Jag letade upp mitt rum men var lite osäker ändå så jag letade upp en av lärarna(som både mamma och pappa känner :P) och där uppe på hennes rum satt det två andra tjejer som också var nya på programmet så vi fick bli en grupp och fick direkt 4uppgifter :P. Sen hade vi en föreläsning i ca 2½timme, föreläsningen hette Vad är hälsa. vi hade en rast på 20min då vi gick och fixade nån inloggning till nånting (:P det hörs hur förvirrad man känner sig va?! :P) sen gick vi till restaurangen och köpte en macka sedan tillbaks till salen. Det var två program på den föreläsningen så jag vet fortfarande inte hur klassen ser ut, förutom dom här två tjejerna jag satt med då, får förhoppningsvis se det idag då jag tror att det bara är min klass på föreläsningen.

Jag tycker inte att jag kan säga så mycket om programmet än, har bara gått en dag men det verkar absolut spännande och jag är helt övertygad om att det kommer bli svårt, men bara man ger sig fasen på det så bör man klara det. Det känns iallafall väldigt spännande och intressant framför allt.

Så i onsdags firade ju jag och mamma med att gå på bio, vi såg bridesmaids och den var hur kul som helst! Haha jag tror hela salongen skrattade så tårarna sprutade! Se den :) Sen fick jag en påse med skrivblock och en mapp eller vad man ska kalla den,mycket bra :) Tack! ♥

Idag tänkte jag äta frukost för idag är jag inte lika nervös ;P så nu tänkte jag fixa lite frukost.