Måndag

Godkväll..

Imorse när jag stog och fixade frukost så ringde johanna och frågade om jag ville på stan med henne. Så vid 12 kom hon och hämtade mig och vi åkte först en sväng på Dollarstore och sedan ner på stan, hon skulle gå och knäcka ryggen och då satt jag och läste skvallertidningar medans :P Sedan blev det en lite sväng på stan innan vi for hem, var hemma vid 3tiden. Sedan gjorde jag middag och när F slutade så käkade vi sedan åkte vi ut till birsta för att kolla på ett par byxor som han hade sett men det blev inga idag för det är inte bara jag i det här hushållet som har beslutsångest :P.

Om en stund ska vi kika på ensam mamma söker och fika massa gotta som blev över från igår, det var inte mycket som blev över men något av allt jag hade bakat så det kommer sitta fint ;) hehe.

Jag tänkte bjuda på bilder av några saker jag fick..
Två fina skålar av mamma och per :)

Säsong 2 av pappa,viktoria,julius och jocke. Nu saknas det ju bara sisådär 5 säsonger ;)

Massa rosor och blommor



Fler presenter kommer imorrn eller en annan dag, bland annat en som jag gillade lite extra mycket :) Nu blir det kvällsfika och kika på tv, ha en fin kväll.


Söndag

Hejsan!

Igår var vi ju hos mamma och per och käkade middag med dom, sebbe,desiré,mormor och lasse. Det blev champanj när vi kom och förrätt och sedan varmrätt och en massa vin och sedan efterrätt. Jag blev även mutad att börja hejja på AIK i hockey, sedan när jag kom kollade jag upp vart dom låg i tabellen och det såg inte bra ut :P haha.

Inatt har jag sovit som en kråka, vet inte om det var det där med klockan men jag vaknade vid 3tiden och trodde att jag skulle upp och baka :P. Sedan vaknade jag några gånger till innan det verkligen var dags att gå upp.

Vi har haft en massa främmande här, min mamma,pappa,lillebror,storebror,mormor,lasse,F´s mamma,pappa,syrra,farmor,mormor,morfar,moster + man och danne.. ja, ni fattar.. det var många! Alla på en gång också :P. Men det var kul. Jag fick en massa roliga grejer som jag kan visa imorrn. Ett jättefint armband, skålar,badlakan,blommor,muggar.. ja,lite sånt :) Så tack snälla för alla fina presenter :). Jag hade bakat en jäkla massa grejer och tårta och det blev inte mycket kvar. Tårtan var jättefin men jag han tyvärr inte ta nån bild!

Nu sitter jag i soffan och tittar på den stora matresan med per moberg, men jag hittade presic Sex and the city 2 på canal+ first! Jippi! Kanske duka fram lite chips och grejer :) Är ledig från skolan ända tills torsdag eller fredag, så i veckan vet jag inte vad jag ska hitta på, lite plugg till opponeringen men annars får vi se.

Ha en bra fortsättning på den här kvällen nu :)


Fridaynight

Hallådär.

Nu är det nästan färdigbakat här för denna gång, nu saknas bara tårta men den gör jag ju så sent som möjligt. Jag kom på igår att vi fick massa kött av F´s arbetskamrat för ett tag sedan och vi har inte ätit upp det så jag rotade fram en kalvstek! Så ikväll helstekte vi den i ugnen, lite potatisgratäng och sallad till det, supergott :)

Vi har äntligen skaffat oss en ny sänggavel också, den är på plats och det blev ju jättebra! :) Så nu ska jag bädda rent i sängen så har vi som en sprillans ny säng ikväll när vi går och lägger oss :) Bild kommer inom en snart framtid :)

Nu sitter jag och mumsar godis framför idol. Vi måste ställa klockan ikväll för imorrn ska vi upp med hela familjen isacson, danne och hans familj och åka och hälsa på deras farfar/morfar som bor i härnösand och käka pizza och tårta med han för att han fyller år och sedan på kväll ska jag och F på middag hos mamma och per. Dit även mormor,lasse,sebbe och desire kommer, hoppas och tror att det blir en kanondag :)

Ha en bra kväll nu :)



Fredag

Goddag.

Idag klev jag upp vid 9tiden. Käkade lite frukost och slängde sedan i lite färg i håret. Bara utväxten som vanligt men jag vill ju vara fin den här helgen när våra födelsedagar ska firas på riktigt :).

Sedan jag även hunnit med att baka muffins sedan kunde jag inte baka mer för en förpackning florsocker har mystiskt försvunnit! Helt borta. Så jag får så lov att köpa en ny förpackning :P men vägrar gå till willys i det här vädret så vi tar det när F slutar. Har såklart varit ut med embla också och fortsatt att plocka och städa.

Nu har jag precis käkat lite lunch och städat färdigt badrummet. Och nu tänkte jag ta och koka mig en kopp te, när jag var ut med embla kände jag vilket tråkigt höstväder vi har och har haft i flera dagar nu så jag kände att en kopp te skulle sitta fint. Mycket mörkare när det är sånt här väder, idag har jag haft lamporna tända ända sedan jag klev upp nästan :p.

Hörs sedan!

Här är den andra lilla söta blomman som jag fick av bror och desiré i lördags.




Kvälls

Jag sjutsade hem danne förut så jag kunde smita in på Maxi och köpa hårfärg ;) så imorrn tänkte jag försöka trolla bort utväxten. Sitter och fikar just nu, te och lite av det jag bakat idag, hoppas det finns något kvar tills vi får fikafrämmande i helgen :P haha.

Imorrn tänkte jag fortsätta baka lite. Måste ju även städa så tänkte att jag kunde börja lite med det nu, har inget annat å göra, inget på tvn så jag ska bara plocka lite nu sen blir det sängen. Godnatt!

Äntligen spottar! Det är lite svårt att fånga på bild men det blev suuper bra :)





Torsdag

Idag har jag stått i köket nästan hela dagen! Eller ja, hela dagen har ju inte änns gått än men tills nu har jag stått där iallafall. En paus för lunch och promenad med embla annars jag bakat,bakat,bakat..

Idag har jag hunnit med att göra havreflarn, 2olika sorters småkakor, chokladbollar och snoddas! Oj,vad duktigt jag är! haha. Dock är jag liite missnöjd med snoddasen för jag får inte glasyren att stelna! även fast jag har rätt mängd florsocker! Irriterande :P. Men annars är jag nöjd.

När jag var färdig med baket började jag göra maten, köttfärssås blir det idag. Danne är här och ska hjälpa F med datan så han ska också äta. Han är förkyld så jag är så orolig att jag ska bli smittad :P vore så typiskt inför en helg som denna.

Näe, nu ska jag fortsätta med maten och duka, ha en fin kväll!

På våran maskeradfest fick vi en liten present av bror och desiré, det var en ros i en söt flaska och en annan liten blomma :)




Onsdag

Hej.

Nu är det ett helt år tills jag fyller år igen :( haha. Men det blir ganska mycket firande i helgen. Det blir middag hos mamma på lördag och fika här hemma hos oss för båda våra familjer och släkt på Söndag :).

Men igår var mamma här och kollade på DH och då hade hon med sig 2 presenter så får jag nån till i helgen :) Jag fick en färgglad och rolig pasta och ett gäng nycklar.. haha låter lustigt va :P Jag har kollat på dom när vi var på den affären tillsammans osså fick jag dom nu :) Vi fikade och kollade DH som sagt och sedan åkte hon hem. I övrigt var det en helt vanlig dag.

Idag har jag varit en sväng bort till Kicki och skrivit klart våran rapport, skönt! Men vi väntar tills imorrn med att skicka in den ifall att man skulle komma på nått fantastiskt osså är det för sent för att man har skickat in den.. det vore tråkigt :P.

Ikväll ska vi åka och handla allt som behövs till allt jag ska baka innan söndag, hur ska jag hinna allt jag tänkt? Sen kanske vi även tar en sväng förbi nya dollarstore, vi orkade inte åka dit igår om det skulle vara sådär svinigt med folk för att det var öppning igår. Sen har jag lite projekt på gång som jag gärna skulle ha klart tills söndag också så ja, full rulle!

Ha en super bra kväll nu :)

Jag tycker att det är jätteroligt att få sånt här, problemet är bara att jag inte vill använda det för det är så fint där det står:P


Nycklarna! Visst är dom häftiga?! Jag tycker dom är skitsnygga, lite gammal look sådär :)




Idag är ingen vanlig dag..

för det är miiin födelsedag, hura hura huraaa!

Hoho,idag fyller jag år! :) Idag blir jag hela 22år, jesus vad tiden går.
Och igår fyllde ju faktiskt min fina pojkvän år, han blev dock lite äldre (26 ;P). Så jag orkade inte skriva något här igår, och hade inte riktigt tid heller. När man fyller år hemma hos oss så får man välja middag, så igår ville han ha pasta med fläskfilégryta, så det fick han :) Och vi satt även framför tvn och åt så att han kunde se hockeyn samtidigt :P. Sedan på kvällen kom jonas förbi och vi fikade massa bullar. Han fick även frukost på sängen på morgonen :).

Och idag är det som sagt min dag, ingen frukost på säng för min del för jag var uppe först :P. Var i skolan till 9 och hade handledning i 20min typ sedan var vi klar för idag :P. Jag och Kicki satte oss vid en data och kollade igenom vårat arbete och såg att vi måste lägga till lite för det var inte tillräckligt mycket, så det ska jag roa mig med en stund nu. Min tur att önska mat och jag har önskat Lax,pressad potatis och romsås, MUMS! Så ikväll är det F som lagar mat :) Och ikväll kommer mamma hit och kikar på DH.

Hoppas att ni också får en trevlig dag :)


Söndag

Men hallådär.

Igår hade vi mycket finfrämmande här, lady gaga, karlsson på taket, poccahontas, rödluvan, kapten jack sparrow, elvis, ozzy.. ja,det var många spännande personer här! det var ju maskerad förstås! :) Och vi hade jättekul, tycker jag. Vi spelade massa kortspel, drack cider och grejer och dansade. Så jag får tacka för denna gång :)

Jag mår lyckligtvis bra idag, klev upp strax efter 11 nångång tror jag. Sedan kom kaggen hit och då åkte han på att sätta upp spottarna i köksskåpen :P haha stackarn. Men jag har varit så irriterad över att inte fått dit dom än, jag kan ju inte riktigt göra det själv, då hade jag ju gjort det. Men nu är dom på plats och F och kaggen är på classe för att köpa sånna där som sätter fast kablar på väggen med. Så förhoppningsvis har jag fungerande spottar i skåpen sedan :)

Annars har jag varit ute med embla och sedan städat och plockat och grejat. Jag tror att F hade bestämt att det blir pizza till middag idag så det blir väl det då ;P. Nu ska jag fortsätta och plocka och greja lite, önskar alla en trevlig dag och kväll! :)

Lite bilder från igår..





















Det var så himla roligt att folk har ansträngt sig att hitta nått att ha på sig och att alla var utklädda, superkul! :) Och alla var ju jätteroliga och fina :) Alla pratade om hur folk kände mig och F och då räknade jag och fia ut att vi har känt varandra i 15år! vi har bara levt 6år utan att känna varandra :P haha. Ja,det är sjukt. Den ända vännen jag har kvar sen den tiden ♥


Maskerad-lördag!

Hellooo.
Idag är det dags för våran maskeradfest! Hoppas alla är taggade :)
Vi klev upp vi halv 11 typ och käkade frukost och kollade lite på tv. Sedan har vi varit och slängt lite skräp på återvinningen och varit på systemet. Sedan har vi städat och hållt på hela dagen. Om en stund är det dags att fixa middag så det är klart, Det blir tacos! Sedan äre bara att börja förvandligen. Vi har tema Kändis, film, karaktär, sagofigur.. ja,ni fattar. Jag tror att det blir kul :).
Igår tog vi det bara lugnt, det blev jättesen middag eftersom vi var ut på maskeradaffären, igen! haha. Men nu har äntligen alla nånting att klä ut sig till ;P. Så vi åt middag och kollade på idol. Sedan myste vi i soffan med massa godis och sedan gick vi och la oss och kollade på en serie som vi håller på å kollar på.
Jag önskar alla en supertrevlig kväll och alla ni som ska hit.. Peppapeppa! ;D
Bild från förra årets maskerad, jag var 70-tal, eller nått ;P


Fredag

Hejsan,

Idag fick jag äntligen sova tills jag vaknade av mig själv, blev dock inte så länge, tror jag klev upp vid 10. Men det var skönt. Sedan har jag mest suttit och pluggat. Även hunnit med en promenad med embla såklart. Hoppade in i duschen för ett tag sedan och nu sitter jag och kollar på veckans avsnitt av halv åtta hos mig som jag har missat.

Ikväll ska vi käka våran favvorätt, kyckling och potatis i ugn,bea och sallad. Mmm :) Men först ska F ut till maskerad affären, igen!! haha, han och Jonas har tydligen lite svårt att hitta vad dom ska vara. Men det löser sig. Hoppas alla peppar till imorrn nu! :)

Ha nu en mysig kväll så hörs vi senare..

Den supermysiga koftan som jag hittade på rea igår :)





Torsdagkväll

Imorse var jag uppe med tuppen trots att jag var ledig, jag sjutsade F till jobbet så jag hade bilen hela dagen :). Jag och kicki var i birsta och uträttade ärende och sedan var det bara hem och plugga igen. Vi ska skriva en rapport och till den ska man ha massa artiklar och grejjer till både innehåll och referenser, och att söka artiklar är ingen höjdare kan jag tala om för alla som inte redan vet det! haha.

Innan jag skulle hämta F på jobbet så tog jag en sväng på birsta, behövde en sista grej till min utklädnad till festen och sedan hittade jag även en kofta :) Visar den imorrn! Hämtade honom och vi åkte och handlade till middagen som bleeeev.. Pannkaka! Och då är det alltid han som får göra middagen för jag är faktiskt kass på att göra pannkakor, tro det eller ej ;P. Sen har grabbarna varit iväg till maskerad affärn igen och jag har suttit hemma och pluggat och varit ute med embla.

Nu sitter jag och dricker lite te och ska nog gå och slå mig ner framför tvn en stund innan det är läggdags. Imorrn står ännu mer hemmaplugg på schemat! Sovgott allihopa :)

Den här sötnosen droppade ner i brevlådan idag, den ser mest ut som ett litet spöke på galgen men jag får väl så lov att visa den på :) Det var inte det ända som låg nedanför brevinkastet men det andra får ni se nån annan dag :) Bland annat en grej som jag velat haft läänge och slog nu till och köpte ett.




Onsdagkväll

Här sitter jag med en grå ansiktsmask :P ser ut som att jag har smetat in ansiktet med blålera. Har kikat på bonde söker fru och ska strax hoppa in i duschen.

Jag och Kicki satt här några timmar förut och försökte komma igång med rapporten, det går segt i början, vi måste komma igång riktigt! Sedan har jag även tvättat, när jag rensade garderoben så slängde jag mycket i tvätten också, just för att när det har legat orört ett tag tycker jag att det inte luktar så fresh :P.

Näe, nu ska jag hoppa in i duschen så blir det lite kvällsfika sedan, önskar alla en fortsatt trevlig kväll! :)

Vad tycker ni om min nya två-fingerring? Jag tycker den är supersöt! :) Ska visa den på också.


Onsdag

Hej!

Igår hann jag inte skriva något, var i skolan mellan 10-16 och när jag kom hem gjorde vi middag och sedan kom mamma och hämtade mig och vi åkte ut till birsta, typ andra gången jag är där den här veckan(kommer inte bli den sista heller :P). Och sedan åkte vi hem hit och kollade på DH och strax efter att mamma hade åkt hem gick vi och la oss.

Idag var jag uppe med tuppen iallafall, strax före 6, går ut med embla på morronen,mest därför jag måste gå upp så tidigt. Sen började vi skolan 8.30. Vi hade bara handledning idag, tog knappt 1 timme sen var det slut på den skoldagen :P. Så nu är jag hemma, ska käka lunch, gå ut med embla och så innan Kicki kommer så ska vi sätta igång med våran rapport som vi ska skriva, hoppas det flyter på bra med skrivandet så vi blir klar hyffsat i tid, vi räknar inte med att bli klar idag men kanske den här veckan.. vi får se.

Har föresten också varit och hämtat resten av grejjerna till maskeraden idag också ;P
Näe, nu kurrar det i magen! Ha en bra dag! :)

I brist på andra bilder.. den här kan man ju vara sugen på! :) Yummi!


Måndag

Hej ny vecka!

Idag har jag varit hemma och pluggat, och varit på prommis med  embla och sedan tog jag och fia en sväng på birsta, jag köpte några fler ramar. Sedan när jag kom hem gjorde jag inte så mycket, fixade mat och när F kom hem så åt vi sedan åkte vi och hämtade danne och åkte till maskerad-affärn och kikade, och danne hittade det han ska på lördag. Hoppas resten av mina grejjer kommer imorrn.

Nu ska vi snart slå oss ner i soffan och kolla på ensam mamma söker ;) hihi. Lite kvällsfika efter det kanske. Ha en fortsatt bra kväll! :)


Söndagkväll

Hejsan,

Det blev lite mer plugg och sen har jag även dammsugit och rensat garderoben, fick ihop 1 plastpåse med saker som skulle slängas, bland annat 7st BHar :P haha. Jag köper ju nytt men jag är dålig på att kasta grejjer, Blir till att införskaffa några nya nu. Sedan har vi käkat middag och sen ringde min bror och  ville ha hämtning och sjuts hem så då gjorde jag det och nu sitter jag här. Snart kommer grabbarna grus, danne och jonas så ska vi alla kika på film.

Imorrn är jag ledig från skolan men på tisdag har vi ett seminarium och jag har en känsla av att det kommer gå dåligt :P men jag ska försöka vara positiv!

Ha en supermysig kväll nu :)

Mitt nyaste projekt! ↓


Jag har gjort ett bord! Jag slutar aldrig att förvånas över mig själv :P men TITT så fint det blev :)
Jag är lite stolt över mig själv faktiskt. Nu ska jag bara försöka få styr på kablarna som ligger där, den som ligger framför ligger bara där ibland, det är min internettkabel och dom där bak ska upp på väggen.






Söndagmorgon

Hallåhallå,

Här sitter jag och äter frukost, F har åkt ut till ön för att hjälpa sin pappa med båten. Vi vaknade runt 10.30 tror jag, vi låg kvar och myste och sedan slog F på en serie så jag passade på att plugga lite. Sedan klev vi upp.

Igår var vi som sagt i ö-vik, vi hämtade mamma,per och amande vid 10.30 och dom hade med sig en hel kylbox med öl och cider, så då fick man sig en cider sådär på morgonkvisten :P Vi stannade till på dollarstore och shoppade lite och sedan vidar mot ö-vik. Vi yrade runt på deras lilla stad i några timmar, blev faktiskt ingen shopping där! tror det eller ej :P. Sedan begav vi oss mot fjällräven center, deras ishockey arena. Vi fick se Foppa live, han har ju lagt av med hockeyn och fick sin tröjja hissad i colorado och nu var han på hemmaplan, i sin hemstad ö-vik och fick ta emot lite blommor på isen, så det var roligt att få se han :). Dock förlorade Luleå mot modo med 1-3 men luleå leder ju fortfarande i tabellen så ;) Jag fick jäkligt ont i huvet ett tag så Per gick och frågade sjukvårdarna som bevakar matchen om dom hade nån alvedon eller nått, och det hade dom! Man skulle suga och tugga på den och den smakade lite glass :P. När matchen var slut åkte vi och käkade middag på Burger king,såklart. nästan ett måste när man är i ö-vik ;P.

När vi kom hem kollade vi på Kung fu panda 2 och sedan var vi så jäkla trötta så vi gick och la oss vid 00.30 tror jag klockan var.

Om ett tag blir det en prommis med embla, sedan tänkte jag plugga lite till och kanske börja rensa i garderoben, jag är så dålig på att hålla ordning i garderoben så allt ligger huller om buller dagen efter jag har städat i den :P.

Föresten så har en av mina grejjer till maskeraden kommit, haha kommer bli så fult! :D Ha nu en fin dag allihopa! :)


Lördagmorgon

Uppe med tuppen! Haha näe, så tidigt är det ju inte.

Strax bär det av upp mot ö-vik, vi ska först svänga förbi och hämta mamma,per och amanda som också ska med. Vi ska upp dit och kolla på hockey, modo-luleå ( F håller på Luleå och Per håller på Modo, kan bli roligt :P ). Men före det blir det en sväng på stan där uppe, har för mig att deras stan är väldigt liten, men vem vet.. man kanske kan hitta nått :)

Ha en trevlig dag nu ni också :)


Fredagkväll

Hejsan,
 
Idag har jag haft bagarstuga här hemma, eller ja.. jag har egentligen bara bakat bullar men det tar ju sån himla tid så det känns som att jag har hållt på hela dagen. Det blev iallafall fyra påsar med bullar och förhoppningsvis finns det nån kvar tills vi fyller år, ska ju baka massa annat tills dess men en bulle vore väl trevligt också ;).

När F slutade åkte vi till skolan för jag skulle låna en bok jag behövde, så F fick en lite rund tur på skolan och kika
lite :).  Sedan har vi ätit go´middag som bestog av min Allstars wannabe kycklingpasta ;) gottgott.

Nu är F och danne och håller på med gamla bilen så jag passade på och tog mig en lång härlig dusch,tvättat håret och smörjt in mig så nu känner man sig fräsh och mysig :) Jag ska ta och poppa lite popcorn och hälla upp ett glas vin och slå mig ner framför idol (verkar vara nått svensk-tema ikväll, inte mitt favvotema direkt så jag behöver inte sitta spikad framför tvn :P). Imorrn ska vi upp ganska tidigt för en liten roadtripp. Mer om det imorrn.

Ha nu en suupermysig kväll allisammans :)






Torsdag

Tjabba,
idag sov jag till 10, om det var skönt? Ja. :P Sen har jag gjort det gamla vanliga. Embla har ätit, jag har ätit, vi har varit ut på en promenad, den var sådär, det blåste till lite då och då och kallt blåste det. så när jag kom hem tog jag mig en kopp te. Sedan har jag burit ner lite grejer till förådet.
Nu tänkte jag gå och lägga mig och läsa lite en fantastiska filosofiboken! haha. Ha en fortsatt bra dag!
Gårdagens fynd, 50kroner på rean ;) Ser ganska tråkig ut när den hänger där på galgen men det är en lite roligare vardagströja bara.
Den här tunnare koften blev jag lite kär i, lite sådär gammelrosa i färgen. Supersöt!


Jajuste

Alltid när jag säger att jag ska visa bild på nånting så glömmer jag bort det..

Nu är det ju ett tag sedan F kom hem med en tv :P Väldigt tomt på väggen dock så det måste ju fixas. Älskar byrån också!

Här är min favvofilm (Prinsessan och grodan) som jag ska ta och krypa ner och kika på nu, godnatt! :)


Onsdag

Idag har jag varit hemma, försökt plugga lite och sen var kicki hit en sväng och vi försökte med vårat grupparbete lite, det är just den delen med att komma igång som är tuff, sen brukar det gå bättre. Annars har jag inte gjort mycket, några promenader med embla och sådär.

Nu ikväll har jag och f varit hos danne (F´s kusin) som fyllde år, käkade kakor,bulla, tårta och druckit kaffe och baileys! Mätt nu :P. Vi kom precis hem. Så nu blire att läsa lite,kolla på tv(om det finns nått vettigt?) och sedan sängen.

Ha en mysig kväll och sovgott!

Bad-hundarna i somras!



Tisdag

Idag hade vi en kort dag i skolan, och skönt det.. för man kan faktiskt inte tycka att allt är intressant och roligt och just nu har vi en kurs som jag tycker är mindre rolig. Det är etik och filosofi och det mesta som sägs på föreläsningarna är så logisk så jag förstår inte riktigt varför man ska ha en hel kurs för att sitta och lyssna på det. Menmen, bita i det sura äpplet var det ja ;P. Vi har två uppgifter på denna kurs, en diskutionsuppgift och en rapportskrivning som jag ska göra med Kicki.

Men idag gick vi som sagt inte länge, 9-11.30. Sedan gick jag på hm för jag hade sett en söt kofta, så den blev det och även en topp på rean! Kan visa senare eller nån annan dag :) Sedan åkte jag hem och gav embla och mig själv mat och sedan blev det en prommis. Imellan promenad och mat och allt så har jag även tvättat, igen. Sist hann jag inte med allt men nu är korgen tom,skönt.

Så nu ska jag ta och vika lite tvätt och sedan blir det väl att börja med maten, ikväll kommer mamma så ska vi kika på DH :). Ha en härlig kväll allihopa! :)

Så här kan det se ut när man blir för trött på föreläsningar, då måste man hålla igång med nånting.. när kaffet har tagit slut :P



Måndag

Hejsan,

Imorse när jag klev utanför dörren kände jag hur myket jag ångrade att jag inte tog vantar :P det börjar bli kallt nu. Var i skolan till 12 sedan åkte jag hem och har sedan varit ute med embla och sådär.

Blev klar med mitt projekt och det blev himla bra faktiskt! :) Lite småfix kvar dock så bilder kommer inte riktigt än.

Sedan har jag och älskling varit på ikea och även handlat lite mat. Och nu kollar vi på Ensam mamma söker(vårat favvo program, paus just nu såklart! ;P) och sedan efter det är det hollywood fruar, men det äre bara jag som tittar på :P

Jag tror jag har bestämt vem jag ska vara på maskeraden, hoppas jag hittar allt jag behöver bara, då kan det bli grymt! :D haha.

Näe nu ska jag fortsätta kika på tv, ha en bra kväll allihopa!


Söndag

Hej.

Igår var vi hos mamma och per och käkade middag och drack vin. Sedan kollade grabbarna på hockey och jag och mamma seplade kortspel. Vin, popcorn, chips och sedan efterrätt! Mätt! hehe. När klockan närmade sig 00 åkte vi upp till södra för att hämta svärisarna som hade varit och lyssnat på Jill Johnsson. Sedan åkte vi hem.

Idag är en vanligt seg söndag, har inte gjort så mycket. F är och umgås med dossa och tobbe så jag tog en promenad med embla och sedan har jag pysslat lite med mitt projekt. Nu tänkte jag hoppa in i duschen snart sedan blir det läsa lite i en bok från skolan och kanske lägga sig i soffan och kika på tv sen.

Vi har skickat ut en inbjudan till våra vänner till våran maskeradfest om några veckor, hittils är det ganska många som har tackat ja, hoppas att fler (kanske alla?) tackar ja och kommer, det vore skojj. Vi kommer ha tema kändis/film/karaktär så jag hoppas att alla hittar på nått roligt :)

Från förra året, då hade vi inget tema och det var ju roligt med. Men iår tyckte jag att vi skulle ha tema ;)



Ha en bra fortsättning på dagen allihopa :)


Lördag

Goddag,

Igår var det spelkväll hos Kicki, det var jag,kicki,isabell,malin och alex. Vi körde först sing star, länge sen.. så jäkla kul! Dom hade massa olika skivor och så sjöng ett bra tag :P Sedan körde vi även några omgångar Med andra ord, haha alltid lika kul. Det är som Alias, att man ska förklara ord utan att säga ordet. Förra gången vi var hos kicki och spelade det skulle jag förklara Te för isabell, så jag sa " Inte kaffe...?" då säger isabell "Golden retriver!!" hahaha, faan vad vi skratta! Hon tyckte att jag sa "Inte schäfer...?" haha så kul. Ja, sedan kom F och danne och hämtade mig och vi åkte hem och kollade på en film sedan blev det sängen.

Idag vaknade vi vid 10, käkade frukost och sedan tog vi en promenad med embla i det strålande vädret och sen har vi kollat på tv. Och jag har pysslat med mitt nya projekt ;P.

Ikväll är det hockeykväll hos Mamma och Per, blir även middag där så det blir trevligt :) Så jag tänkte hoppa in i duschen snart och fixa till mig lite. Ha nu en fortsatt trevlig kväll :)

Fick äntligen se Alex nya lillvovve, Flis! :) Hon var galet söt och liten som ni ser, Grus är en mini så då kan ni tänka er hur liten Flis är! Sötnosar!
Grus och Flis ↓

Alex och Malin på golvet

Kicki och isabell!

Och flisan som myste ner sig i min kofta..


Fredag

Hej där,

Idag har jag och mamma firat våran gemensamma namnsdag, vi har käkat lunch på stan och sedan gått och kikat i butiker lite, köpte ännu en soffkudde! Måste ha många! :D hehe. Sedan åkte hem hit och drack kaffe och käkade chokladbollar :). Sedan när mamma åkte hem städade jag lite, dammsög och sådär.

Sedan när kom hem så åkte vi och handlade så vi kunde göra middag, det blev nån sorts tacogratäng och sallad, gottgott :). Nu ska jag ta och åka iväg till kicki, ikväll är det spelkväll på gång :) Hoppas att ni också får en trevlig kväll!

Gårdagens regnbåge


Torsdag kväll

Godkväll!

När F hade slutat blev det en sväng på birsta, har lite pyssel på gång, hoppas det blir bra! :) Sedan åkte vi hem och lagade mat, blev korvstroganoff och ris idag, gottgott! Det är torsdag och det betyder ju hockey här hemma. Så jag har suttit och glott på datorn och suttit framför tvn i sovrummet och roat mig :P.

Men nu är det slut på hockeyn så nu blir det att kika på Kniven mot strupen och fika lite till det, te och chokladbollar som min älskade har gjort :)

Blev ingen städning idag, så jag ska försöka hinna med det lite imorrn mellan varven i tvättstugan. Jag tvättade ju igår men fick boka en till tid imorrn för vi hade så mycket tvätt! haha. Bokade dock om tiden till senare, hade först bokat tid kl10 men tog vid 1 istället. Jag kände att jag behövde sova utan väckarklocka, folk i skolan sa till och med att jag såg trött ut.. och då är det ju illa! :P haha.

Ha en fortsatt bra kväll och sovgott!




Torsdag

Goddag,

Idag hade vi som sagt ännu kortare dag än gårdagen. Även om jag börjar 9 så kliver jag upp strax efter 6, ska ju sminkas, fikas, ut med embla och sen tar den en stund till skolan. Så idag är jag så trött! Ville verkligen bara ligga kvar i sängen imorse men jag tog mig upp, självdisciplin johodu tack!

Men just nu känner jag att det vore fruktansvärt skönt att bara gå och lägga sig nån timme. men nej, det gör jag inte. Då kan jag inte sova ikväll, väntar hellre tills ikväll då. Blir en promenad med embla snart och sedan ska jag försöka städa lite.

Vackert på himlen för någon dag sedan ↓


Onsdag

Idag har vi haft en kortis dag i skolan, 9-12. Och imorrn är den ännu kortare, 9-11 och sen är det helg!

Igår var det kanelbullensdag, så jag köpte med mig 2st bullar på väg hem från skolan, jag och F käkade dom efter maten och sedan åkte jag till mamma och tittade på DH premiären, mycket bra avsnitt :) Fick även en bulle där så det blev 2 st igår, fy.. men gott var det ;).

Idag har jag tvättdag så nu håller jag på å springer upp och ner i tvättstugan. Ska ta och diska lite också mellan varven. Ikväll blir det nog bara soffläge och kika på bonde söker fru! Hoppas alla har en bra dag :)

Våra bullar, dom ser ganska torr ut men dom var faktiskt goda :)



Tisdag

Men det känns som måndag eftersom vi var lediga igår och jag hade söndag igår!

Men idag var jag uppe tidigt, jag var nog uppe före tuppen, 5.45 var klockan. Började inte förns 9.15 men skulle följa med kicki till veterinären med lilla grus som skulle sövas ner och grejjer för att dra ut tänder,stackarn. Å där skulle vi vara för 8 så därav den tidiga morgonen. Sedan gick vi till skolan och då var det nästan 1timme kvar tills vi började så vi gick till Restaurangen och köpte varsin kaffe och satt och surra tills vi började. Vi hade kurs introduktion idag, alltså ny kurs. Etik och Filosofi. 3 timmars hål så jag, kicki och niki gick på stan och mötte sedan upp Malin och nina och gick och fikade på charm. Sedan tillbaks till skolan för lite lunch och sedan en filosofi föreläsning på ca 3timmar.

Och nu är jag hemma, ska börja fixa lite mat och ikväll är det säsongs start för DH, SISTA SÄSONGEN! Får se om jag åker till mamma eller om hon kommer hit.

Jaja, ha en fortsatt bra dag nu allisammans! :)

Lilla grus, måste skicka iväg ett sms och se så hon hittade tillbaks till veterinären! :P
och höra hur lillen mår.


Måndag

Godmorgon.

Igår märkte jag att jag hade helt missat att vi nu är inne i oktober! Min och F´s födelsedagsmånad :) Jag har redan börjat planera vad jag ska baka och så, skulle aldrig slå mig in att bjuda på födelsedags fika med köpt fika,nejnej. Så här ska bakas, jag har mycket jag vill baka dock så jag måste dra ner på det men vill inte välja bort något :P Men det blir nog bra.

Igår käkade vi go´middan och sedan la vi oss i soffan med popcorn och godis och tittade på Wanted som gick på 3an.

Läste i fias blogg om soffkuddar och kom då på att jag inte visat mina nya kuddar! Jag köpte dock bara 3då men måste köpa några till.
Den längst fram är sådär jäääätte mjuk och gosig :) Och sen har vi en till av den bakre i andra hörnet av soffan.



Idag är jag ledig från skolan men imorrn drar vi igång med en ny kurs, etik och filosofi om jag inte har missförståt! Spännande, ingen aning vad det där :P. Idag vet jag inte vad jag ska göra, funderade på att rensa i förådet men sjutton, det är så mycket grejjer där, behöver nog hjälp med det. Så det får nog bli en annan dag. Men efter embla har ätit blir det iallafall en promenad i det fina vädret! Ha en bra dag! :)


The new car!

Ja,det är en audi såklart ;P. Visst är den fiiin :) Den är 7 år nyare än våran gamla bil! Den är nice!



Härlig söndag

Hej där!

Idag har vi  varit ute på birsta, danne följde också med så jag fick springa runt själv på Birsta city och ikea, fick med mig en del hem :) Sedan när vi var påväg hem ringde mamma och ville ha sällskap till birsta :P så jag åkte till mamma och vi åkte till birsta, fick med mig en blus/tunika då också ;P. Sedan köpte vi fikabröd och åkte hem till mamma och fikade. Sedan hämtade F mig och vi åkte hem. Då tog vi med embla ut på en prommis.

Nu ska vi snart äta, blir en sen, fin middag idag! Det blir kyckling i ugn med klyftpotatis, hemmagjord rosépepparsås och sallad, F har redan varit och slevat i sig några skedar av såsen ;P. Sedan blir det soffläge med nån film och nått gott från skafferiet :) Hoppas ni andra också har haft en bra dag och får en mysig kväll :).

Har dukat upp med glasen vi fick av pappa igår :)


Kanske kommer upp bilder på ny-bilen sen, om jag kommer ihåg :P annars imorrn eller nått!


Lördagkväll

Hejsan.

Idag har vi varit ute och glidit i våran nya bil :P hehe. Den är fin :) (bilder kommer imorrn). Vid 12 idag var vi och lämnade tillbaks mammas bil sedan ut till birsta för att hitta en present åt julius, efter att jag hade blivit ganska irriterad över hur svårt det är att köpa åt han så hittade jag äntligen nått :P. Sedan åkte vi hem till pappa och åt tacosgratäng och fikade bullar och kakor och tårta! Vi var där ett bra tag och sedan var vidare till nästa kalas som var F´s fasters man som fyllde år, där fikade vi dock ingenting eftersom vi var proppmätta. Stog och kollade och jämförde bilar eftersom F´s kusin också köpt en ny bil, samma som våran fast äldre. Sedan for vi hem.

Sedan kom Dan och Jonas och då beställde vi pizza och nu är grabbarna nere och bastar men jag hoppade över det, orkade inte. Så nu sitter jag och kikar runt på internett och lyssnar på lite el musika!

Tror jag ska gå och sätta mig framför tvn ett tag nu, ha en mysig kväll allihopa :)

Dom här fina glasen fick vi av pappa för att vi hade tagit in post åt dom i somras!


Dom fick stå i vitrinskåpet med våra andra söta glas :)