28 oktober 2014

Hej på er. 
 
Nu vart det endå ett tag mellan gångerna jag skrev och det beror på att vi nu har en kille här hemma som är 20 dagar gammal, åå.. han är redan 20 dagar.. tiden går för fort alltså. Han är det finaste som finns och jag älskar honom så mycket :) vi har fortfarande pappan hemma med oss vilket är väldigt lyxigt men imorgon är det bara en vecka kvar tills han börjar jobba igen. Imorgon fyller våran kille 3 veckor också.
 
Jag känner verkligen inte att det är prio ett att blogga just nu.. jag vill bara ligga och titta på honom hela tiden. Men när jag känner att jag har tid och lust att blogga så gör jag det.. så håll utkik ;)
 
Min kärlek ♡
 


1 oktober 2014

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här. Det har varit mycket sista tiden så jag har helt enkelt inte haft tid eller ork att skriva här. 
 
Det är väl mest människor som känner mig som läser här och då vet ju de flesta om att vi väntar vårat första barn och att det nu inte är långt kvar, för att vara mer specifik är det inte ens två veckor kvar till beräknad födsel. Det är den största nyheten i vårat liv och såklart den vi ser mest fram emot. Jag kan berätta mer om graviditeten vid senare tillfälle, jag slutade jobba för ca 1,5 vecka sedan.
 
Vi har också precis lämnat Korsta som vi har bott i 5år och bor nu i bosvedjan. Det känns konstigt eftersom vi har bott så länge i Korsta men där bodde vi i en tvåa och nu har vi en trea och 20kvm större så det blir nog bra, bara man får iordning allt och får bo in sig lite så. Bilder kommer när vi har kommit iordning lite mer.
 
Så just nu sitter jag i vårat nya vardagsrum och skriver och tittar på tv. Håller på att tvätta för fullt här, vi fick ta med tvättkorgen full i tvätt hit så nu ska allt tvättas.. 
 
Ja men dåså, då är jag igång med bloggen igen och får se om jag lyckas hålla den igång och fortsätta skriva ;)