Tisdagkväll

Godkväll!

Inventeringen gick bra, tog nästan 3timmar ;) jag och kristina fick avdelningen med Saft,hårgrejjer,gratulationskort och "partyhyllorna" ;P vi räknade 1687 gratulationskort ;) Sen fick vi även hjälpa micke med skriv och rit avdelningen. När jag skulle åka hem gick det inte att låsa upp bilen :P så jag ringde bubben men han visste inte vad det var så han ringde sin pappa och typ 15sekunder innan han kom så låstes bilen upp :P Sen att jag mig i och vred på nyckeln så gick larmet, smiiidigt! Men sen gick allt som det skulle och jag kom hem :P. Nu har jag fikat och tittar på Titanic på Canal+ drama.

Ska väl snart bege oss mot sängen,så vi säger godnatt här då!



Tisdag

Hallådär!

Har varit vaken sen klockan 10 ungifär, och nu har jag och embla nyss varit ut på en promenad. Innan det åt jag lunch som fick bli bubbens rester av blodpuddingen,inte min favvorätt med äter man det sällan så går det i. Och nu tänkte jag gå och ta en dusch och sen ska jag nog bara lägga mig i soffan och slöa känner jag,vänta på att bubben kommer hem,äta middag sen är det ju som sagt inventering som gäller.

Hörs senare.


Måndagkväll

Godkväll!

Dagen har gått bra, lite fortare än igår men mycket tid i kassan.. kom hem för typ en timme sedan så nu har jag fikat en hårdmacka,digestivekex och te.

Nästa vecka börjar jag mitt lilla vikariat i mejeriet, och jag kan säga att mitt schema ser väldigt fullspäckat och bra ut :) hoppas att det kommer gå bra! :) kommer ha lite träningstimmar den här veckan så.
Imorrn är jag ledig på dagen (inventering på kvällen). Vet inte vad jag ska göra imorrn,kanske ta det lugnt? :P skulle vilja kolla efter en höstjacka men tror kanske inte jag orkar åka ner på stan :P vi får se.

Nu ska jag fortsätta titta på tv lite sen blire sängen.. Godnatt!


Måndag

Godmorgon Måndag!

Ny vecka och allt.. klev upp klockan 9 så att jag skulle hinna duscha,göra matlåda,sminka mig och även äta frukost/lunch. Det ända jag har kvar att göra nu är att äta :) vet inte vad jag ska äta.. aja.

Läste på aftonbladet att det hade snöat jätte mycket i norge inatt.. i augusti? skulle det snöa här nu skulle man kunna gråta. Näe, det får gärna dröja innan snön kommer tycker då jag iallafall.

Jobbar som sagt 12-21.15 idag också, imorrn är jag ledig men vet ni vad dom kom på för skojj då.. Inventering! jippi,klockan 18.. va skojj. Aja, nu ska jag försöka hitta på nått att käka. Ha en trevlig dag.


Söndagkväll

Jiiiisses vilken dag det har varit, mycket har det varit. 12-21.15 har jag jobbat idag, och va skönt det var att komma hem :)

Har tittat lite på höst jackor och även tjock-mys koftor men hittar fasen ingenting! Den här jackan tyckte jag var lite fin men..

Näe,nu ska vi snart gå och lägga oss.. likadant arbetspass väntar imorrn. Godnatt.


Söndagmorgon

Godmorgon alla morgonpigga!

Vi har nyss varit på willys och köpt mjölk :P jag skulle ställa mig och göra mannagrynsgröt när jag märkte att mjölken vi hade var dålig,så då fick vi åka och köpa ny :) så nu sitter jag här med min mannagröt med sylten jag fick av mamma från gotland. Om lite mindre än en timme åker jag ut mot jobbet för en lång dag.

Igår hade jag lagt mig i soffan och slagit på en film och allt osså ringde bubben och fråga om vi skulle åka ett varv runt alnö och kolla på lysnatten(dom tänder jätte mycket marsaller och ljus och grejjer på strändera),tror att vi var lite sena men det lyste fortfarande ganska mycket och det var fint :) sen åkte vi hem och la oss.

Hoppas att ni andra får en bra dag!


Lördagkväll

Hej alla glada :)

Dagen på jobbet gick super fort! 13-21.15.. förstog nästan inte vart den tog vägen, hipp svipp så var klockan 19 och det var bara 2timmar kvar :P hur skönt som helst :) hoppas tiden går lika fort imorrn,det tvekar jag på :P. Kom hem för ungifär en halvtimme sen så nu har jag gått runt och tänt massa ljus och fixat en macka med go´brödet från jobbet med ost,skinka och gurka på. Sen har jag även skurit morotsstavar och gjort en egen dipp så jag tänkte väl slå på nån film och lägga mig i soffan.

Önskar alla en trevlig kväll!




Middag

Middagen blev mums,jättegod! Efter vi hade ätit diskade bubben och sen åkte vi och köpte godis sen åkte vi hem och la oss i soffan och myste och tittade på Natt på museet 2 och åt godis :) och nu har jag kollat lite på filmen "dumpa honom" men funderar på att gå och sova.. ska ju faktiskt jobba imorrn :P

Näe,godnatt och sov så gott allihopa!


Fredagkväll

Nu har vi nyss ätit en liten förrätt. Skalade lite räkor och stekte dom i olja med vitlök och chilliflingor, rostade bröd och la på ett salladsblad och sedan räkorna,det vart super gott :) Nu har bubben åkte och skulle hjälpa en kompis och flytta några större möbler till deras nya lägenhet sen när han kommer hem ska vi äta middag som blir ett nytt recept jag hittade idag med fläskfile,hoppas det blir gott!

Annars ska vi nog bara vara hemma och mysa ikväll, men nu blire en liten promenad med embla, sen ska vi testa en ny matgrejjs som jag tänkte blanda ut med vanliga maten, får se om det går hem :)

Ha en trevlig kväll!


Fredag

Goddagens!

Vaknade lite tidigare idag, skönt ändå.. även fast jag inte får sova hur länge jag vill i helgen eftersom det vankas jobb hela helgen.

Har precis stått och stekt köttbullar till embla, hon är dålig på att äta just nu men så fort man blandar med nått annat,tex ris har jag blandat med, så äter hon bra igen. Så jag undrar om det är torrfodret hon är lite trött på. Fick även ett tips att hälla på fil på torrfodret(?), har gjort det nu och ska låta det svälla,luktar ju inge vidare direkt men :P torrfoder,fil och köttbullar.. sugen? ;)

Var tvungen att ta denna bild igårkväll, ser så totalt avslappnad ut med örat över golvet :P och nej hon är inte enögd,det andra är mer stängt så det syns inte :P

Och en rolig bild som älskling lyckades ta :D


Torsdagkväll

Ikväll har Tingen och hans tjej varit här och tittat på film med oss, vi tittade på Salt(med angelina jolie),den var sådär, inte det bästa man sett men. Vi tittade lite på kameran och sådär också.


Näe,det blir nog sängen om en liten stund, Godnatt.



Torsdag

Hej!

Vaknade lite senare idag.. typ 10.40. Gick ut med embla på en gång och har nu ätit frukost som blev fil med banan,russin och kanel :).

Igår var vi på media igen och äntligen har vi köpt en systemkamera :) det blev den här.. en Nikon D3000. Har laddat batteriet, så kan måste testa och slå på kameran sen. Annars väntar jag tills ikväll så får Tingen hjälpa med inställningar.. han och hans tjej ska komma och kolla på film ikväll förmodligen.



Förövrigt idag så äre tvätta som gäller, diska, damsuga.. ja,det vanliga :P


Bas-shopping

Jag pratar alltid om att jag behöver handla massa basplagg, vanliga tröjjor och linnen och sånt men det slutar alltid med att jag kommer hem med nått mer "party-aktigt" och "mindre enkelt". Men idag lyckades jag :) jag åkte ner på stan även fast det regnade, för det regnade inte när jag gick till bussen :P .

Och det här kom jag hem med..

2st lite längre linnen, ett svart och ett vitt.


En mysig tröjja med knappar fram.. fanns ingen bättre färg så det blev grå.

Ett par mysbyxor,äntligen! har inte haft några hela på ett bra tag,dom går sönder hela tiden :P

Och ett gäng hårsnoddar ;) tappas bort lika mycket som hårspännena :P


Köpte även ett diadem men det orkar jag inte fota för det har jag på mig. Nu ska jag gå och se om köttfärsen har tinat så kanske jag kan börja med maten. Ikväll ska vi handla mat!


Onsdag

Goddagens bloggen!

Idag klev jag upp vid 10tiden och gick ut med embla på en gång, sen åt jag frukost och nu har jag precis kommit ut ur duschen. När jag var ut med embla i morse såg det ut å kunna bli finare väder men det ser ut som att det har gått tillbaks till mulet och grått igen :( menmen.

Igår var vi på media markt igen, (försök hitta nån med mer beslutsångest än mig :P) och jag var tvungen att stanna upp utanför ingången och titta.. Ja,dom hade faktiskt julpyntat! Dom hade en tomte på en släde med en ren med massa snö omkring och julgransbeslysning utanför.. dom hade mellandagsrea. Jag fattade ingenting :P personalen hade även tomteluvor på sig. Aja,man ska väl inte förstå allt. Hann även med en sväng på HM för jag hade en rabattcheck som gick ut igår, så jag var tvungen att använda den kände jag :P det var 20% på underkläder så jag köpte 3pack trosor och en bh, välbehövt. Idag har dom 10% på allt så man kanske måste ta sig en sväng ner på stan.. hade tänkt gå ner men tänk om det börjar regna.. vi får se hur jag gör.

Nu ska jag klä på mig och torka håret och ge embla mat.



Tisdageftermiddag

Nu har vi precis ätit middag, det blev sallad, med kyckling för bubben och en massa annat för mig, kikärtor,oliver,fetaost,tomat och gurka(åt nästan en halv olivburk själv :P jäklar va goda dom var, Naturligt svarta utan kärna från Fontana tror jag det var). Vet inte vad vi ska hitta på ikväll, vi tänkte väl åka till birsta men vi får se vad vi hittar på. Just nu spöregnar det här, så det blir inomhus aktivitet iaf :P.

Ha en trevlig kväll.


Tisdag

Godmorgon Tisdag!

Nej,jag har inte vaknat nu.. vaknade vid 10. Idag är det höst ute, tragiskt. Det blåser och regnar och löven blåser ner från träden vilket är det största höst-tecknet. Men det gör ingenting för imorse när jag gick och kollade om vi hade fått nån post så låg nya ikeakatalogen på golvet :D jippi.

Men innan jag ger mig in på katalogen ska jag äta frukost som idag får bli gröt på fiberhavregryn och den goda sylten vi fick av mamma :) Hörs senare.


Måndag

Idag gick tiden jätte snabbt på jobbet, helt sjukt.. men klagar inte :) 8-17 hade jag idag iallafall. När jag slutade kom älskling och hämtade mig och vi handlade lite och åkte hem och sen kom mamma och Per,så vi gjorde våfflor,med glass och hallonsylt och en sylt som jag fick av mamma från gotland som var jätte god :) Sen har Per och bubben tapetserat sovrummet så nu är äntligen tapeten uppe och gissa om det blev bra, jätte häftigt :) nöjdnöjdnöjd. nu saknas bara lite nya grejjer som lampor och en byrå som jag väntar på :) Jag lägger ut bilder när jag har köpt det!

Näe,nu äre nog dags för sängen snart kanske. Godnatt!


Söndagkväll

Hej Soliga söndag :)

Vilket fin väder vi fick idag, vi har nyss suttit på balkongen och ätit köttbullar och mackaroner, sen satt jag kvar och somnade nästan i solen :P så himla skönt. Förövrigt idag så har vi varit ute på birsta och tittat på en systemkamera, är bra sugen.

Igårkväll åkte vi till mamma och per och drack lite vin och drinkar med dom :P Sen tog vi en promenad hem vid 1tiden på natten, kom i säng vid 2 :P. Så idag innan vi åkte till birsta fick vi även ta en promenad dit och hämta bilen osså fick vi såklart lite fika också ;).

Och nu ska vi gå ut en sväng med embla sen kommer Per och mamma för han ska sätta upp det första på väggen, nån papp eller nått för att det ska bli jämnare och finare. Imorrn ska taperna upp :). Näe, nu ska vi gå ut en sväng i det fina vädret :) Ha en fin kväll.


Lördageftermiddag

Hallå där.

Idag har vi som sagt var varit och hämtat ut tapeterna och varit på selånger. Vi köpte bara ätbara grejjer ;) Det som vi brukar köpa.. Rökt fläskfile och vitlökskorv och chokladtoppar, jag provade även på nått naturgodis som var jäkligt starka :) Så när vi kom hem tog vi tag i städningen och städade hela lägenheten och hade då dukat upp med det vi köpte som städ-snacks ;)


Nu ligger bubben och sover i soffan och jag sitter här och bloggar och dricker faktiskt lite vin i ett av mina gigantiska vinglas ;) Ska börja med maten sen vet vi inte vad vi ska hitta på ikväll faktiskt.

Ha en trevlig kväll.


Lördag

Imorse väcktes vi av Per som ringde vid halv 10 :P vi ska åka och hämta ut tapeterna och grejjer idag men bubben och Per bestämde att vi inte skulle åka förns 12, så nu har vi ätit frukost och ska snart gå ut med embla,sen åka bort till Per.

Igår när jag kom till jobbet så upptäckte jag att jag inte hade några byxor att ha på mig,jag hade jeansen på mig till jobbet oc det ända jag hade med mig var leggins(var säker att jag hade mysbyxorna på jobbet men ikke!). Som tur var så började Jonna jobba 1timme senare så jag fick skicka ett nöd-sms så att hon kunde ta med byxor till mig :) tills hon kom fick jag ha legginsen och en alldeles för stor skjorta(alltså jobb-skjorta).. Tack ännu en gång för lånet jonna :) På Kvällen tittade jag och bubben på en film.. cop out hette den,lite smårolig! till det åt vi massa choklad ;)

Nu ska jag gå ut med embla och efter vi har fixat tapeterna så blire en sväng på selånger, går hellre på dagen så man slipper alla fjortisar + att alla stånden har ju inte öppet lika länge. 

Ha en bra dag :) 


TGIF

THANK GOD ITS FRIDAY!

Igår var vi ut på en lång promenad på nästan 1timme och sen satt vi i soffan och tittade på nån film på 6an,sen gick vi ut med embla en sista sväng och gick och la oss. Imorse vare tungt att kliva upp,men i helgen är jag ledig så då ska vi försöka sova ut,går ju inte alltid så bra när man väl kan sova! :P Har nyss käkat frukost, blev en skål med fil,banan,fiberhavregryn och lite kanel på, även en macka med tomat och keso på :) Nu ska jag snart klä på mig och åka mot jobbet. Ha en trevlig dag!


-

Jag tog en sväng ner på stan men köpte inget.. kollade på hårfärg men kan fasen inte bestämma mig!! Så jag köpte som sagt inget.

En dagens kan jag bjuda på iallafall..

Och när jag kom hem åt jag lite fruktsallad,kurrade lite i magen ;P


Näe,undra om man skulle gå ett varv med spökbajs sugaren.


Torsdag

Godmorgon!

Jag har dock varit vaken länge :P fick ju ställa klockan på 9 för att ringa direkt och avboka klipptiden, hon sa ingenting om att jag skulle betala så nu får jag väl vänta och se om det kommer nån betalningsgrej :P. Sen somnade jag om lite tror jag, klev upp vid 10 iallafall. Nu har jag ätit frukost och nyss diskat. Idag är jag ledig så jag kanske ska passa på att städa, åka en sväng på stan? jag vet inte.. får se :)

Nu sitter jag och njuter av lite musik och tittar runt på internett, hörs senare.


Onsdagkväll

Är det nån som behöver en klipptid imorrn på sax och kam? :P jag är lite lätt irriterad på mig själv för att jag har glömt att avboka den.. lär ju vara för sent i morronbitti! Surt om jag måste betala den tiden också. Så om nån behöver klippa sig imorrn,säg till ;P.

Annars då, har jobbat idag 12-21.15.. gick bra,ganska fort men det är så varmt på jobbet och jag kände mig väldigt slö, men annars gick det bra. Sitter och myser med bubben i soffan och kolla på tokyo drift. Blir väl sängen om ett tag.

Aja,trevlig kväll och Godnatt.


Onsdag

Godmorgon!

Imorse fick jag ännu ett sendrag i vaden, det är andra eller tredje på väldigt kort tid och innan det hade jag inte haft sendrag på typ flera år och nu flera stycken :/ det jobbiga är att jag får jätte ont i benet efteråt,just nu kan jag inte gå på benet. Hoppas det blir bättre, hur ska jag annars kunna springa fram och tillbaks till kassan på jobbet? :P Vi får väl se.

Hittade ett par jeans på Gina som jag måste ha! dom har ju sånna där snygga fickor bak :) tyvärr är det ju snart höst så då passar det bra med ett par nya jeans,får bara hoppas att dom passar,svårt å hitta några som passar..


Näe,om man skulle ta och äta nått kanske.. eller kolla på tv lite.


Tisdag

Godkväll alla glada!

Dagen på jobbet har gått bra, hade 8.45-18.00 även idag. Tog bussen hem och då hade älskling gjort middag :) Och Per kom och slipade på spacklet i sovrummet. Sen har vi varit ute i timrå och gått en promenad med Peter i nästan 1timme,sen en sväng på citygross och sen hem. Och nu ska vi snart äta chokladpudding,väntar på att den ska stelna i kylskåpet, mm.. gottgott :) så himla länge sen man åt det,så vi blev så sugna ;P .

Imorrn väntar ännu ett långpass på jobbet men inte lika tidigt,så jag får lite sovmorgon! skönt! har 12-21.15 imorrn. men jaja,nu äre dags för chokladpudding! Godnatt!


Måndag

Godkväll!

Dagen på jobbet gick bra, 8.45 - 18.00 känns ganska bra på måndagar när det finns mycket att göra :) Och när jag kom hem satt bubben och per på balkongen, per har varit här och spacklat våran vägg i sovrummet för nu har tapeten kommit till affären så nu ska det sättas upp nånting och sen ska tapeten upp,kanske på söndag :) ska bli skönt att få färdigt sovrummet! Jag hoppas det blir bra :). Förövrigt ikväll så har jag gjort storkok med kålsoppa,så nu har jag några matlådor i frysen :) Kanske inte låter så gott men det är så med smalmat ;P Nu blire snart en sväng med embla och sen sängen.. Godnatt!



Söndagkväll

Jisses vilken lång dag, den har gått så segt och långsamt.. men det gick! :) När jag slutade kom älskling och hämtade mig och nu sitter vi i soffan och tittar på hulken på 3an och äter godis :) Men snart blire sängen för imorrn äre bara upp igen och jobba ;) Näe,nu har jag inte mycket mer å säga.. ska mysa med bubben nu :)


Söndagmorgon

Åh,vad man är peppad att åka och jobba 12-21.15 idag :P fantastiskt. Men det får gå, måste gå. Lite ont i huvudet från igår.. det blev några cider hemma på balkongen hos mamma och per.. jag och bubben åkte ner till kolgrillen här nere och köpte med oss mat och åkte hem till dom och åt med dom. Maten från kolgrillen var jättegod, vi åt nå scishkebab och scishkyckling med strips (stavning på scish? :P). efter ett tag kom johanna och även bror. Sen åkte vi ner på stan och blev bjudna på cider och lyssnade på Persson Pack :P Och efter det åkte vi hem för både jag och per jobbar idag. Mycket trevlig kväll iallafall :)

Maten.. Mmm :)

Per är inte efterbliven :P han bara ser ut så :P

Bror och bubben..

Johanna och jag..


Näe, nu äre snart dags att gå till bussen.. vi hörs kanske ikväll. Ha en bra dag.


Lördageftermiddag

Idag åkte vi till en annan sjö och jag tog ett dopp :) skönt. Sen kunde jag inte hålla mig längre och gick och tog en dropp in tid på trudes i birsta och klippte mig :P Det vart bra, ser ut som det brukar se ut när jag har klippt mig :P haha. men det är alltid skönt efter man har klippt sig. Men en sak förstår jag inte med frisörer.. varför envisas dom om att alltid platta håret JÄTTE mycket?! det blir jätteplatt och fult och bara hänger.. usch.

Såhär såg det ut när jag kom hem..

men nu har jag dragit ett varv med plattången så det vart lite bättre..


Och nu ska vi ner på stan och käka lite och kika lite på drakbåtsfestivalen,
möta mamma och per och även johanna.
Ha en trevlig kväll!

Såhär tänkte jag se ut ikväll ↓



Lördag

Hallådär!

Idag vaknade vi onödigt tidigt.. strax efter 10 var vi uppe. Och nu sitter jag och bara väntar på att vi ska åka nånstans,jag vill ju bada som vanligt :P men först ska vi åka och ta ut lukas på en promenad.. Ikväll kanske det blir en sväng på drakbåtsfestivalen. Ha en trevlig dag!


Fredagkväll/natt

Heej!

idag jobbade jag 10-18 och när jag slutade så hämtade bubben mig och vi åkte till hans mamma och pappa för att fira hans pappa som fyllde år, det bjöds på mat som var två olika sallader med tsatziki och bröd och grejjer, sen massa kakor och tårta,gottgott. Sen ikväll har jag och bubben varit på bio och sett inception (stavning?), tyckte den var lite mysko,men helt okej endå,bra skådespelare. Nu är vi hemma igen och ligger i soffan och tittar på nån film. Önskar alla en mysig fredagnatt :)


Torsdagkväll

Godkväll!

Nu har vi nyss fikat paj från igår med massa glass :) Och innan det åkte vi till en sjö med danne och jonas för jag ville te ett kvällsdopp,det var bara jag som badade också :P skönt vare, älskar å bada :) Förövrigt så har jag inte gjort så mycket.. beställt klipptid till nästa vecka, det är dags nu.. det är väldigt långt och tråkigt håret, det kanske är dags för ny färg också, jag kan ju som vanligt inte bestämma mig. Vi får se, men klippning blire iallafall! Imorrn äre jobba igen, till 18 och sen ska vi hem till bubbens mamma och pappa för hans pappa fyller år. Men nu blire kvällspromenad sen sängen, Godnatt!


Torsdag

Idag sov jag ännu längre!! katastrof, idag var klockan strax efter 11 när jag vaknade :P . Inte bra asså. Nu ska jag äta frukost som blir ett kokt ägg och en morot :) . Sen blire promenad med embla och försöka komma på nått att göra till middag, alltid lika svårt.

Jag slängde ihop en outfit jag skulle kunna tänka mig..

(allt ifrån hm.se)



Onsdagkväll

Nu är vi tillbaks hemma,eller vi har varit hemma ett tag nu men.. väntar på rabarberpaj som står i ugnen ;)
vi var som sagt och mötte mamma och Per på en tapet affär förut och betällde tapeterna(ja,det var tydligen beställningsvara) och sen åkte vi på mediamarkt och hämta en dosa till tv som har varit trasig,så vi fick en ny! sen var vi på ikea,tittade lite och sen åkte vi på willys och köpte glass :) både en låda med glass och varsin liten glass :P jag testade en marianne,den var god :)



Näe nu ska jag titta om pajen är färdig snart,sen blire kvällspromenad!


Onsdageftermiddag

Hej igen.

Här är min goda lunch jag åt förut.. Mannagrynsgröt med hallonsylt :)


Sen har jag sprungit upp och ner i tvättstugan,diskat och varit ute på en längre promenad med embla. Nu håller vi på att laga mat, det blir kyckling i ugn med broccoli och bönmix (potatiskroketter för bubben :P) och sen ska vi åka och kolla på tapeterna till sovrummet med mamma och Per,eftersom att det är Per som ska tapetsera. Ha en trevlig kväll så hörs vi senare förmodligen.


Onsdag

Goddagens.

Idag sov jag nästan till 11, liite för länge faktiskt :P men jag är ledig idag och ska som sagt tvätta.. om en timme. Jag har nyss ätit frukost som blev en persika, till lunch tror jag det får bli mannagryngröt, får se om det blir före eller efter jag har slängt in första maskinerna. Men nu tror jag att det ligger en hungrig hund på golvet så hon ska få mat först :) Hörs senare.


Tisdagnatt

Hejochhå.

Det hade blivit något tok på schemat idag så jag fick sluta en hel timme tidigare :P så jag slutade alltså 20.00 istället för 21 ;) Efter det åkte vi då till mamma och åt jättegod tårta där och vid 23 åkte vi hem och nu sitter jag här. Imorrn är jag ledig så då ska det tvättas :P Men nu börjar jag bli lite småtrött så jag ska nog gå och lägga mig snart. Godnatt!


Tisdag

Goddagens.

Idag hade jag sovmorgon och sov till 10 :) sköönt! Och nu har jag nyss ätit lunch och varit ute med embla. till lunch blev det tortellini med stekt zuccini och purjolök och en klick sås. Mm :)


Och nu ska jag alldeles strax iväg till bussen och åka och jobba, stängning idag.. efter det kommer bubben och hämtar mig och då ska vi hem till mamma och käka tårta ;) Ha en bra dag!


Måndag

Dagen på jobbet gick bra, 8-17. När jag slutade åkte jag hem och åt middag med älskling som varit korv i ugn med potatismos. Vi var ut på birsta en snabbis efter maten och nu ikväll har vi legat och myst i soffan och kollat på nån dålig zombifilm :P käkade två skivade persikor och lite vindruvor,gottgott :) Nu blire kvällspromenad med älskling och embla, efter det blire sängen! Godnatt.


Söndagkväll

Hej igen.

Bubben kom hem med godis förut så nu har jag legat i soffan framför datan och tvn och ätit popcorn och godis hela kvällen, skönt! :) Och nu äre dags för sängen så att man kanske inte blir allt för trötter.

Tänkte bara visa er vad jag köpte idag..

Ett halsband för 10:- ;) ord.pris 199:-

Osså kjolen! mycket finare i verkligheten,vart lite kär :)



Godnatt.


Söndag

Hallådär.

Igårkväll hämtade johanna mig på jobbet och vi åkte hem hit och åt varsin macka och sen åkte vi ner på stan och lyssnade på Roxette,jag tyckte hennes röst lät lite väl illa ibland? nån annan som var där och hörde? Aja, när det var slut gick vi på macken och köpte glass och gick en sväng igenom stan, alla andra var full och vi gick med varsin glass liksom :P kan ha sett ovanligt ut :P.

Och idag har vi varit ute på birsta hela dagen nästan, for dit strax efter 12 och kom hem strax efter 5 :P jag gick runt på birsta city med sandra medans pojkarna var på sina affärer :P Jag hittade en jättefin kjol och ett halsband, visar senare :)

Nu ikväll blire bara att ligga i soffan och titta på tv tror jag.. kanske titta på poseidon eller vad den heter.. tror inte jag har sett den och den går på 3an ikväll. Imorrn äre tillbaks på jobbet klockan 8.00 som gäller. just ja.. matlåda. Ska göra den nu. Hörs lite senare med bilder på dagens fynd ; )


Lördag

Hejsan!

Lördag förmiddag och jag ska strax ut till jobbet för en häärlig 12-21.15 dag :P känns sådär :P men man blir ju glad när lönen kommer :) men just nu känns det långt dit :P . Men jaja, ikväll hade jag inte tänkt att göra nånting men johanna ville gå och lyssna på roxette så hon hämtar mig på jobbet och sen ska jag bara byta om så åker vi väl och lyssnar på henne då ;) Blir nog lungt, jag är nog trött ikväll som vanligt :P. Men hörrni.., ha en trevlig dag!

Mina fötter i torsdags på stranden ;P



Torsdagkväll

Tjoho!

Jag fick bada idag :) först tyckte jag det var lite kallt men sen var jag som fisken i vattnet :P så himla härligt!

Nu ikväll har Jonna och Sara varit här och vi har tittat på film, vi såg Haciko(vet inte om det stavas så?) Och pratade en massa strunt såklart :P Jag och jonna grät en skvätt till filmen :P alltid sorgligt när hundar är med :P . Och vi har ju ingen micro så jag hade köpt popcorn som man poppar i kastrull, tror ni det gick bra eller :P För lite olja och för mycket popcorn blev katastrof, en halv skål popcorn och resten bränt typ, en HEL påse! :P så vi gjorde det ända rätta.. åkte och köpte en ny popcornpåse :P Dom kom hit vid halv 7 och dom åkte nyss så jag passade på att ta kvällspromenaden med embla. Nu blire väl sängen snart för imorrn äre jobb igen. Väldigt skönt pass dock 12-18 :) sen är vi bjudna på tacokväll hos mamsen och peran. Godnatt!

Massa gott måste man ha när det är filmtajm ;)



Torsdag

Hallådär!

Idag sov jag till typ halv 11 tror jag , och det var skönt. Skönt att man kan njuta av att vara ledig :) Nu ska jag ge embla mat och sen blire väl en promenad. Jag är himla sugen på att bada då jag inte har badat en ända gång i sommar! Fyyy, det känns så himla surt, nu är ju sommaren slut snart och jag har inte badat än! Men kanske att jag får bada idag,kanske. Aja, hörs om en stund, tror jag har en hungrig hund här..


Onsdag

Godkväll!

Dagens jobb, 8.45 - 18, har gått bra. Handlade lite innan jag åkte hem och när jag kom hem gjorde jag och bubben mat blev fiskpinnar med bönmix,gottgott. Sen har vi varit ute på en regning promenad och nu ligger jag i soffan och kollar på lyxfällan och bloggar. ska ta och fika nån chokladboll och kanske ett äpple snart :) Näe,nu ska jag fortsätta titta på tv, ha en trevlig kväll.



Tisdagkväll

Hej igen!

Till lunch vart det en naturdiet smootie med blåbärs smak, mycket god :) samtidigt som jag gjorde inköpslista. sen åkte vi och handlade direkt när bubben slutade och sen hem och gjorde middag, blev tacos :P och nu har jag gjort matlåda som blev tortelini blandat med stekt zuccini och purjolök i hemmagjord ostsås,skit gott! :) har städat hela lägenheten idag som sagt så jag känner mig väldigt duktig :P. Nu äre dags för duschen och sen blire chokladbollar ;)  


Tisdag

Goddagens!

Idag sov jag så himla skönt till strax före 11, gissa om det var skönt och välbehövt. Så idag har jag passat på att städa lite, har plockat undan massa saker som vanligt ligger framme och skräpar. Fyndat strumpor, en toffla och 3 tennisbollar under soffan :P, torkat alla bord och har nyss diskat färdigt. Tänkte nu vattna dom få blommor vi har, plocka ihop inne på toa och skura lite där, rensa ur kylskåpet(det vankas storhandling ikväll) och sedan damsuga och torka golven. Men imellan det ska jag även få in en promenad och lite lunch till mig själv.

Tänkte visa det jag köpte i sthlm :)

En diskmedelsflaska :)

Fina dekorationslöv för 10:- ;P

Ringarna fick jag av mamsen :)

Osså skorna! det var kärlek vid första ögonkastet :P sketa snygga på :)


Näe,nu ska jag fortsätta med mitt stök och bök här, ha en trevlig dag. Hörs senare!


kväller

Vi var hos mamma och per och hämtade lite saker vi hade glömt i sthlm och så,för en gångsskull stannade vi inte,jag var så himla trött och ville bara hem till soffan. Men vi var ju tvungen och ta en kvällspromenad med det lilla sjuka djuret, vet inte vad det är med henne nu,det nånting tok hela tiden.. nu är vi orolig att hon har fått kennelhosta :/ vi får se hur det är imorrn,annars måste vi väl åka in med henne.

jag kom på att jag glömde visa vad jag köpte i sthlm.. det orkar jag inte göra nu heller,för jag har inte fotat det än, men visar imorrn :) Nu ska jag nog hoppa i säng, imorrn är jag ledig.. kommer nog inte kunna sova bara för det :P Godnatt.


Måndagkväll

Dagen har varit lång men som vanligt har den gått bra :) skönt att få sitta ner nu iallafall :) tänkte dela med mig av lite bilder från sthlm nu..

Det vart smirnoff och drinkar så fort vi kom ner till huvudstaden, här ute på takterass-balkongen i lägenheten.

Utsikten ner på vasagatan..

Social mamma.

Vi var lite hungriga när vi kom ner så vi gick och satte oss nånstans och åt nachostallrik,gott!

Jag och mamma med mat i högsta hugg!



Grönan by day..



Det var ju lördag så vi hamnde mitt i sommarkrysset så vi fick ju se Gry forsell,martin stenmark och eurovisions vinnaren Lena(Lena - Satelite) och några andra. Här, Gry ↓

Eurovisions vinnarn Lena ↓


Extreme åkte jag och amanda..

Och nu har jag även åkt denna.. INSANE! den var lite insane också :P

Shyssta bilar utanför grönan..



Grönan by night..

Flugorna på Cosmonova ;P

Vi såg en häftig film om havsmonster i 3D.

Utanför cosmonova och en liten skymt av mamma


Så! Och om ni är intresserad av vilken kändisen som jag såg var.. det var bloggerskan Kenza ;) därinne på museet faktiskt. Det var roligt att se en kändis för en gång skull :) hehe, töntigt :P. Ha en trevlig kväll nu allihopa.


Måndag

Hej Sundsvall,det är tråkigt att vara hemma igen :P hehe näe då,det funkar vel. Vi kom hem igår lite tidigare än tänkt, bussen måste ha kört himla fort :P vi var 20 minuter tidiga, skönt. Och på den här sthlm-resan såg jag en kändis iaf ;) men jag berättar mer om våran lilla tripp(+bilder) ikväll för nu ska jag äta ett kokt ägg och sen ska jag iväg mot jobbet, hur nu det ska gå.. är så himla trött.. sov 6timmar igår natt och 6 timmar inatt, bra där! jobb 8.00 - 18.00 idag,härligt ;P Ha en bra dag nu allihopa.

Ps. Jag har köpt skit snygga skor :) visar senare.