tjugoförsta februari

Ja, nu var det ju ett tag sedan jag skrev igen. Det beror mest på att jag jobbar och är så himla trött när jag kommer hem och hinner inte göra så mycket innan jag deckar på kvällarna. Jag trivs verkligen på mitt jobb och jobbar gärna men idag känns det faktiskt skönt att vara ledig.
 
Har jobbat måndag-torsdag denna vecka och klivit upp före klockan 5 på morgonen varje dag, så inte konstigt att man är trött!! Men idag är jag faktiskt ledig men fick inte sovmorgon för det.. har nu på morgonen varit på vårdcentralen och lämnat nya blodprov för att kolla hur det ser ut med medicinen.
 
När jag kom hem därifrån satte jag igång både tvättmaskin och diskmaskinen. Har plockat undan massa som bara legat framme och skräpat, så det blir lite sånt idag tror jag. Städa lite och bädda rent i sängen.. jag tycker ju om att göra sånt på fredagar så allt är rent och fräscht till helgen :). 
 
Annars går mina tankar just nu i att förnya lite i vardagsrummet, men jag kan inte riktigt bestämma vad jag vill ha eller göra.. det blir inte nå större projekt men vore kul att förnya lite, det är det ju alltid! :). Så vi får se hur det blir med det.. nu ska jag snart ta mig lite frukost och fortsätta plocka och städa..
 
De här fina blommorna fick jag av mannen på alla hjärtansdag :)
 


femte februari

Men nu var det länge sedan jag skrev!
 
Jag har inte haft tid eller möjlighet att skriva.. förra veckan lånade jag en lägenhet i härnösand och bodde där hela veckan eftersom att jag jobbade 6 dagar förra veckan. Lägenheten var jäätte kall så jag blev förkyld på onsdagen och då hade jag 4 långa dagar kvar att jobba, men det gick bra och på söndagen när jag slutade åkte jag hem till svallet. På onsdagen var fia upp och hälsade på på dagen, vi åt lunch, gick på stan och fikade innan hon åkte hem igen. En stund senare kom F upp, vi åt middag framför tvn och kollade på våra två favvo-program innan han också åkte hem.
 
Just nu ligger jag i sängen och bloggar och har nyhetsmorgon på tvn. Ska strax kliva upp och käka lite frukost :). Den här veckan är jag ledig från favoritjobbet så jag får passa på att plocka godis och jobba på sjukan. Skulle vilja träna men det är nog smartast att låta förkylningen försvinna helt först..
 
Ja mer än så hade jag nog endå inte att skriva.. vi får se när jag skriver nästa gång :)
 
En liten fikabild från härnösand :)