Torsdagkväll

Hallådär!

Ikväll har vi tvättat och jäklar vad irriterad jag är att dom inte kan laga det trasiga torkskåpet! nu hänger det fuktiga kläder över hela lägenheten. (ja,mamma jag vet att det finns torktumlare men jag orkade inte :P) kanske får köpa mig ett torkställ, men har fasen ingen plats för sånt. Iallafall,bubben skötte mesta delen av tvätten den här gången för jag var ute och gick med embla. Innan det åt vi ju såklart middag också, idag blev det en mumsig höst-gryta med köttbitar,morötter och svamp :)

Dagen på jobbet vart som sagt lite längre idag,och nog fasen behövdes det, hade några grejjer kvar när jag gick hem så hoppas det inte kommer allt för mycket varor imorrn,men det gör det säkert :P, men det gör inget,hade kvar typ 5 äggkartonger så.

Aja,blabla.. kom nyss ut ur duschen och funderar på en kopp te eller om jag ska skita i den, börjar få lite ont i halsen,eller det kittlade till förut när jag svalde,sådär som det brukar kännas när man blir sjuk,hoppas jag slipper. Jäklar va trött jag var imorse föresten, haha sjukt. Ihelgen får man sova! Aja,ska sluta babbla nu. ha en trevlig kväll och godnatt!


hells

just nu kollar vi på hells kitchen, var ut på kvällspromenaden för en stund sedan. kom på att jag inte kommer kunna gå min promenad efter jobbet imorrn heller, för imorrn har jag fått förlängt till klockan 17.. det blir alltså 8-17 imorrn istället för att på torsdagar brukar det vara mycket och behövas lite mer tid.

Fick ett sms tidigare idag om att ett paket hade kommit till macken, så jag åkte och hämtade ut det och i paket var det ett torr schampoo, kommer från Batiste. Torr shampoo har man imellan tvättarna för att fräsha upp håret, tycker jag kan passa mig eftersom jag inte tvättar håret jätte ofta, 2-3 gånger i veckan. Jag återkommer med resultat när jag har testat det :)


Onsdagkväll

Hej allihopa!

Idag var det jätte lugnt på jobbet,onsdagar brukar vara lugna men idag var det nästan så jag ställde mig rakt uppochner och sa "Meh,vart är alla grejjer?" haha. Men det var skönt,hann med allt jag skulle göra och sen tog jag bussen över bron(för idag hann jag inte promenera :/ ) tog bussen vid 3, gick till bubbens jobb och tog bilen och åkte till birsta och letade present åt lillebror julius och även skor åt mig själv :P hehe. hittade bara present åt julius dock :( ;P Sen åkte jag hem och bytte om,gav embla mat och sen packade jag in embla och mig i bilen igen och åkte till pappa och åt tacopaj,tårta,bullar och chokladrutor och massa grejjs. Julius fyllde 6år idag,börjar bli stor! Knäppte bilder men sen tog batterierna slut så nu kan jag inte lägga in dom på datan heller så ni får se en annan dag när jag har laddat den :) Nu ska jag kolla lite på idol och försöka hitta på nått att göra till matlåda imorrn.. hörs kanske senare!


Tisdagkväll

Förut var vi ut på en promenad med lite jogging på ungifär 1timme. Sen såg vi halv åtta hos mig,gick och duscha och nu har vi gjort kvällsfika, smoootie :)

♥ Hallon
♥ Jordgubbar
♥ Vaniljyoghurt
♥ Banan

Och nu ska vi kolla på tv en stund sen blire sängen! Godnatt.


Tisdag

Usch, värsta incidenten på alnöbron idag när jag skulle gå till bubbens jobb,jag kunde haft ihjäl en kvinna! jag vart så rädd så jag skakade men allt gick bra och hon var inte arg.

Förövrigt gick det bra på jobbet och jag var klar till klockan 3!! helt otroligt. och nu har vi nyss ätit middag som idag blev korvstroganoff med ris,gottgott! och snart ska vi ut på en promenad med embla, sen blire väl tvn resten av kvällen (om 1vecka börjar DH!!!! :D) Ha en bra kväll så kanske vi hörs senare.


Måndag

Hej och hå.

Det har varit en ganska lugn dag på jobbet och när jag slutade så tog jag min lilla promenad över bron till bubbens jobb :) skönt. Sen åkte vi dirket och storhandlade och sen åkte vi hem och gjorde en mycket enkel men goood middag, en baguette med räkor,ägg,sallad,gurka och tomat! (jag hade tagit fram räkor tills igår när vi skulle göra pizza men glömde dom då så vi var ju tvugna att äta upp dom nu)

Efter maten var jag ut med embla en sväng och nu har vi kollat på halv åtta hos mig, sen kollade jag på idol tills nu när bubben vaknade då blev det ju ullared direkt :P Nu tror jag ska plocka fram lite fika,vi köpte varsin go´bit när vi handlade,blev en chokladboll för mig så den och lite te skulle sitta fint :) sen blire nog en sväng med embla till och sen sängen. Ha en bra kväll framför tvn eller vad ni nu gör ;P


Söndagen

Idag efter vi hade ätit frukost så åkte vi till birsta och gick på boom,hittade 2 supersnygga ljusstakar,har letat efter sånna men dom är så dyra. Sen släppte bubben av mig på birsta city och åkte hem medans jag gick där ;P fick med mig lite grejjer hem :) Sen kom han och hämtade mig igen och vi åkte tills hans mamma och pappa och fikade med dom och hans syster,vi fick varsin jordgubbsbakelse och chokladrulltårta.. satt inte helt fel ;)

En ansiktskräm och foundationsvampar.

En jättefin och skön tröjja..

Äntligen tog jag mig till å gick till frissan och frågade efter en glansspray,den kostade ju lite men jag tycker mitt hår behöver lite glans :) Den kommer från märket Sebastian,hoppas den är bra :)

Mina nya fina ljusstakar :) vet inte riktigt vart dom ska stå än men det visar sig ;)


Och nu har vi nyss ätit middag som blev hemmagjord pizza,gott! Vart enkelt idag med skinka,svamp,tomat och ost.


Nu tror jag att jag ska ut och promenera en stund innan det är ensam mamma söker,ha en bra kväll!


Söndagmorron

Åh,va skönt det var att sova :) sov till 10 och nu har jag nyss varit ute och joggat :) skönt. Så nu ska vi bara äta frukost,duscha och sen ska vi ut till birsta,har ju hört att nya boom har öppnat :) Vill även titta på lite kläder,hoppas jag hittar nått,brukar ju inte göra det  när man letar :P Aja,ha en bra dag så hörs vi senare!



Lördagkväll

Heej!

jag är så trött,så trött.. funderar på att gå och lägga mig,känns lite tidigt för att vara lördag men va sjutton. Dagen på jobbet gick bra, jobbade som sagt 9-18 och fick vara en hel del i mejeriet för att ingen annan orkar ta sig ann det :P Sen när jag slutade kom bubben,jonas och carro och hämtade mig och vi åkte hem till oss och dom gjorde mat medans jag sov i soffan,trötter. Det blev nån fläskfilegryta med pasta och vitlöksbröd. Sen har vi tittat lite på transformers, men jag orka inte titta,inte min typ av film :P men nu har dom åkt hem för jonas jobbar imorrnbitti. Och nu åkte bubben som skulle hämta sina päron och deras kompisar på södraberget.

Imorrn är jag ledig och det ska bli skööönt! Sen äre bara pang på en  ny vecka,ännu en vecka till med mejeri efter den här såg jag nu när nya schemat hade kommit idag :) alltså 2veckor till i mejeriet :) kung de,trots att det är jobbigt att kliva så tycker jag det är så skönt att jobba dag!

Näe,snart blire sängen,så äre bara. Trevlig kväll och godnatt!


Lördagmorgon

men kan jag få sooova! haha va trött jag är.

Igårkväll åkte vi på ica maxi med peter och handlade fläskfile,potatisgratäng och sallad och grejjer,lite gottis också :) osså åkte vi hem till peter och sandra och började laga mat osså kom danne,sen kom sandra. Så när alla var samlade så åt vi och sen åkte vi och hyrde film, det blev "en galen natt", haha den var ganska roligt,såklart.. det är ju steve carell :) Sen åkte vi hem direkt efter filmen och jag ramlade isäng.

Idag jobbar jag 9-18.. och efter det vet jag inte om vi ska va med jonas och carro men helst av allt skulle jag vilja sova.. tills på måndag ungifär :P MEN det går ju inte. Näe,nu äre väl dags att fixa nån frukost. Ha en bra dag så hörs vi väl senare.


Torsdag

Halloj!

Nu har jag ätit en mumsmiddag bestående av sallad med isbergsallad,gurka,tomat,bönmix och avokado. och en macka till det. Det vart som sagt ingen promenad efter jobbet idag eftersom det är så mycket att göra på torsdagar och för att jg var måttligt trött i benen efter igår :P och tur var ju det för jäklar va det regnade när jag slutade, slutade klockan 4 så bubben kom och hämtade mig :) Jäklar va svag jag är i benen idag :P haha höll på att ramla i trappen på jobbet imorse :P men annars har det gått bra.

Ikväll ska jag och mamma kolla på film, tror det blir "valentines day". Vi hörs senare.

Föresten.. jäklar vad roligt det var med lön den här månaden :D


Onsdagkväll - bodypump

my goood, tuuungt! haha jäklar va jobbigt det var :P haha. Det var styrketräning igenom hela kroppen,jag gissar på träningsvärk imorrn.. bara gissar :P

Nu ligger jag i soffan med en kopp te och ett äpple och kollar på nått sånna där hemmafruar eller hollywoodfruar eller nått :P ska nog kolla på hells kitchen sen blire sängen. Kommer jag kunna gå imorrn,återstår att se! Godnatt!


Onsdageftermiddag

Hallåå där!

Jag var såå trött på slutet av min lunch idag,men jag kom igen och var klar före 3 idag ;) men onsdagar är rätt lugna,skönt med en sån dag mitt i veckan :) däremot vet jag inte om jag kommer kunna gå till bubbens jobb imorrn för torsdagar brukar vara raka motsatsen till onsdagar,katastrof :P . Meen det går nog bra :). Idag var jag ju som sagt klar vid 3,tog en kaffe och gick sedan till bubbens jobb. Och nu har vi nyss ätit middag som blev korv i ugnen med potatismos.

Nu ska jag kolla på tv och lata mig lite innan Kristina kommer och hämtar mig runt 7 tiden så ska vi åka ner till ego :) Kulkul :) ha en bra kväll så hörs vi senare!


Sleeeepy

Var det fullmåne inatt? Det måste det ha varit för jag sov då inte :P fan vilken jobbig natt, jag vaknade flera gånger och tänkte.. "näe,nu måste jag kliva upp så jag inte försov mig" kollade på klockan och såg att den var 2typ och sen nåågra gånger till likadant efter det. Drömde om yoghurt och juice och mjölk och herregud. Näe,det vart inte mycke sömn, klev upp 6. Jag gick upp toa nångång inatt också och såg att det var jätte ljust i köket,tittade ut och där var en jätte mega måne på himlen. Näe,det blir en kaffetår eller två på jobbet :P ha en bra dag!



Tisdagkväll

Har precis kommit ut ur en dusch, innan det var jag ut med embla på en promenad med lite jogging. Sitter nu i soffan med en kopp te och ett äpple :) Dagen på jobbet har gått bra och när jag slutade gick jag till bubbens jobb och sedan åkte vi och handla lite till middagen som blev tacos :) annars har vi bara varit hemma.

Imorrnkväll ska jag och Kristina på Ego och jag ska äntligen få prova Bodypump :) hoppas dom har bättre tempo än friskis & svettis, + att ego har mycket mer jympapass att välja mellan.

Haha det känns som att det inte finns något stopp på mig just nu :P går från jobbet till bubbens jobb varje dag,promenerar och joggar på kvällen och nu ego, men känner att jag är på gång nu. Jag känner hur sliten jag känner mig i kroppen för att jag är ovan men jag vågar inte vila för då är jag rädd att jag inte kommer upp igen :P .

På torsdag ska nog jag och mamma ha filmkväll för då ska bubben och mammas bubbe på hockey såklart :P Måste bara hitta nån bra film?! aja :)

Näe nu är äntligen kvällens hockeymatch slut så nu får man chans att se lite på tv :P sedan blire sängen,godnatt på er.

Mattes utslagna lill-hjärta :)


Måndagkväll

Hejochhå.

idag när jag gick från jobbet till bubbens jobb,och utanför pizzeria titanic på vägen låg en död kisse med inälvorna utanför och ögonen vid-öppna,usha så hemskt, inte för att jag är nån speciell katt-människa men uscha,tycker inte om att se döda djur :/ kan tillochmed bli ledsen när jag ser en död grävling på motorvägen eller nått sånt :P. aja nog om sånna hemskheter nu. Dagen har gått bra, middag blev kräftstjärtssås och pasta och nu har vi nyss varit ute på promenad och kastat pinne med embla. och nu äre snart halv åtta hos mig sen äre massa andra program så det blir tvn ikväll ;P hörs kanske senare.


Carpet





Den är beige(just den färgen jag har velat ha och letat efter!) och passar fantastiskt bra. tack mamsen! :)


Söndagkväll

Hej igen, nu har vi varit hos mamma och per för att bubben och per skulle hämta nå hockeybiljetter,sen åkte vi och köpte beasås och nu håller jag på med maten, idag blire lövbiff,pommes,sallad och beasås.. mums! :) Sen äre ensam mamma om 1timme, efter det kanske det blir någon film sen sängen, imorrn äre ny vecka, ännu en måndag-lördag vecka,i like it! Hörs senare.

juste,fick en matta av mamma,visar senare hur det blev. Tänk,våran första matta! haha.


Söndag

Goddagens!

Skönt att sova kan jag säga.. vi vaknade typ 11.35 :P och nu har vi ätit frukost så nu äre väl dags att åka och slänga in sin ynka lilla röst i valet, hade inte tänkt att rösta men då får man ju bara massa skäll från alla håll och kanter. Sen vet jag inte vad vi ska göra.. vi får väl se. Ha en bra dag så hörs vi senare.


Lördagkväll

Igår hade vi det trevligt här hos oss med kortspel,musik,lite hokey(buu). Jad,kristina,dan och daniel åkte ner på krogen,vet inte riktigt när, gick in på stadshuset och satt där och surra och åkte hem vid kvart över 3. Gick och la mig brevid bubben i sängen  och sa att jag skulle vänta tills hickan försvann så skulle jag gå och klä av mig och tvätta bort smink och allt.., vid 9 imorse vaknade jag,tittade ner på mig själv och såg att jag fortfarande hade kläderna på mig :P kände hur seg och torr ögonen var(hade sovit med linserna),sminket var kvar i facet och alla lampor och allt var fortfarande tänt, jag kan ha varit lite trött :P. Hade ju även inte ställd nån väckarklocka så det var tur att jag inte började förns 12 idag :P . Men dagen har gått bra och när jag slutade klockan 21 kom bubben och hämtade mig och vi åkte på ica maxi och köpte lite godis och coca cola(so gooood) och nu sitter vi och kollar på den där nya actionfilmen med alla kändisar i :P och jag har ätit nästan en skål popcorn(också so gooood). Ska kika i kameran sen om jag fick nån rolig bild igår,tror jag bara knäppte hemma.. orkar inte kolla nu, jisses va trött jag är. Godnatt alla glada nattugglor.

En bild från dan iaf, jag och kristina på stadshuset.


Torsdagkväll

Inte lika rolig dag på jobbet idag, eller roligt och roligt,det äre väl men det var mycket idag, mycket grejjer och tiden gick fort, fick stanna 45 minuter extra så det vart ingen promenad idag :( men vi har tagit en promenad nu ikväll så det är lugnt :) Bubben kom och hämtade mig på jobbet osså åkte vi direkt på systemet,för imorrn äre party :) tjoho! Sen har vi varit hemma,städat lite och ätit varmkorv till middag ;P.

imorrn efter jobbet äre dags för spruta,uscha! tycker inte om sånt men vaccin ska man ha när man ska till thailand. Men som sagt, på kvällen äre party, med några från jobbet och fia, hoffmaestro på stadshuset :D

Nu har jag vispat ihop chokladpudding som jag väntar på att den ska stelna,muuums! Ha en trevlig kväll och Godnatt!


Onsdagkväll

Godkväll!

Jäklar va trött i benen jag är :P och typ träningsvärk i fingrarna :P lyfter så mycket tungt och konstigt på jobbet nu så det är nog det. Idag har det varit en skön dag på jobbet för att det kom inte så mycket varor, så jag kände mig helt klar för dagen när jag gich hem :) Gick till bubbens jobb men fick ta bilen hem själv för han skulle jobba över, åkte hem, gjorde köttfärsås och spagetti och sen åkte jag till mamma och hämtade upp henne osså åkte vi ut på birsta, köpte ingenting men hittade ett par skor jag är lite kär i : ) hoppas dom finns i min storlek på stan! Sen sjutsade jag hem mamma och nu sitter jag och bubben och tittar på serien igen. Snart blire en liten kvällspromenad och sen äre Hells kitchen och lite kvällsfika :) Ha en bra kväll allihopa. 



Tisdagkväll

Hejsan!

Orkade inte skriva imorse,  så jag skriver nu istället ;P har inte så mycket att säga igentligen. Vi håller på å tvättar just nu,fanns väldigt dåligt med tvättider så det vart en kvällstid,tycker inte om å tvätta på kvällen,då vill man ju slappa framför tvn :P menmen,det behövdes. Innan vi började tvätta så åt vi middag som idag blev svampsoppa med trattkantareller och ciabatta till det,gottgott :)

Förövrigt gick dagen på jobbet bra, men har fått lite ont i huvudet på slutet dom senaste dagarna.. vet inte om jag anstränger mig ovanligt mycket eller vad det är :P lyfter ju hur mycke tunga saker som helst ju :P regnade lite på förmiddagen märkte jag men jag lyckades hålla mig torr på min promenad när jag slutade iallafall ;) Nu ska jag fortsätta titta på idol sen ska vi hänga lite tvätt,fixa kvällsfika och sedan titta på en serie vi tittar på . Sen blire sängen,får se om vi hörs nå mer innan.. annars godnatt!


Måndagkväll

Nu sitter vi och kollar på nån serie och snart blire sängen. Till middag blev det som sagt hemmagjorda hamburgare och pommes, efter det tog vi ett varv i spåret :) Mja,sen hade jag väl inte så mycket att skriva igentligen. Så vi säger väl godnatt.



Måndag

Ännu en dag i mejeriet avklarad, idag kom det också en hel del varor :P men absolut inte som i torsdags! Det är himla skönt för tiden går så fort, hinner inte änns ha så lång lunch som jag igentligen har. När jag hade slutat köpte jag en ramlösa och tog med mig en banan och började promenaden mot bubbens jobb trotts att jag hade huvudvärk. När vi kom fram hade han glömt bilnyckeln på en fabrik där dom har varit och jobbat idag så vi fick ta firmabilen så fick han sjutsa hem mig och hämta extranyckeln till bilen :P. Så nu sitter jag och väntar på han och embla så tror jag vi ska göra hemmagjorde hamburgare idag. Nu ska jag läsa lite reklam,hörs senare.


Söndagkväll

Vi var ut på en långpromenad och sedan städa jag lägenheten,diska,damsög,städade hela badrummet och bytte sängkläder och sedan har vi ätit kycklinglasagne som vart lite liten men den räckte till oss och matlåda till båda :) efter maten var vi ut på en promenad till och nu har jag gått runt här hemma och tänt massa ljus och dukat upp med godis och popcorn, för nu klockan 20.00 börjar årets säsong av Ensam mamma söker :) Så ni får ha en trevlig kväll allihopa.

Våran hall just nu.. :) myspys.
 
Och kvällens godisskål :)



Söndag

Hej alla glada!

Vi kom nyss hem,vi har varit och pantat lite och letat efter en sås som vi ska ha till maten,fick åka på 2 olika affärer innan vi hittade den :P vi ska nämligen äta lasagne idag :) Och innan vi åkte åt vi en mysig frukost med tända ljus och rostade mackor,juice och té :)


Nu ska jag titta lite på idol och sedan städa lite, sen ska vi ut och gå med embla också. Hörs senare. (ska visa en bild på våran hall senare också,vet inte om jag har visat sedan jag köpte skoskåpet, köpte en blomma dit idag också,så nu är det iordning och fint där ute :) bild kommer ikväll)


Take a bow








Kan hända att jag hade lite att göra hos danne tidigare idag.. ;P måste ju prova ny kameran :) första och sista är mina favvos! Godnatt.

Bra låt; Leona lewis - take a bow (är nog gammal men tror inte jag har hört den tidigare :P bra iallafall :) )


Lördagkväll

Godkväll!

Har precis gått runt och tänt lite ljus och nu sitter jag framför datan och lyssnar på musik i högtalarna,det är det sköna med att vara ensam,man kan lyssna på musik i högtalarna och slipper sitta med hörlurarna,mycke skönare såhär :)

Idag har vi inte gjort så mycket, efter vi hade ätit frukost åkte vi ut till mitt jobb för jag skulle lämna en nykel osså köpte vi fläskfile för ikväll har vi varit på middag hos bubbens kusins familj, det var jag,bubben, hans kusin,mamma,pappa och mellanbrorsan. Vi åt grillat och det var riktigt gott! snart slut på säsongen! Sen åkte jag,bubben och dan till maxi och köpte godis och sen hem till oss för att kolla på aristocats, haha den är så bra :D DadadaBOMDIIII! haha,jag älskar barnfilmer!


Nu är pojkarna på bilträff och jag vet inte vad jag ska göra.. slå på en film eller bara sitta och lyssna på musik, ingen som har nått tips på nån ny bra,lugn låt? länge sedan det kom nån sån..


Fredagkväll

Äntligen hemma :) kvällen kändes lång men nu är jag som sagt äntligen hemma (eller har ju varit hemma i typ 45min nu men). Så nu har jag dukat upp med morotsstavar och hemmagjord dipp och vindruvor och ska titta på valentines day :) ( Älsklingen min hade skrivit ett sött meddelande i wordpad till mig som var det första jag såg när jag slog på skärmen hur jag skulle göra för att se filmen,gullungen min :) ) Så nu ska jag lägga mig i soffan och förhoppningsvis går min lilla huvudvärk över,just nu äre inte så farligt men ändå inte behagligt med huvudvärk. Jaja,ha en trevlig kväll allihopa :)

Trötter..



Fredag!

Va skönt med fredag, jobbar dock idag men är ledig helgen,skönt :) Ska fixa en macka nu sen åka till jobbet.. 12-21.15 idag som sagt.

Tänkte visa mina klänningar som jag köpte som jag tänkte ha i thailand..






Båda är jättesköna :) och fina, den andra är lite glansigare än jag trodde,men fin ändå :)

Näe men hörrni, ha en bra dag!


torsdagkväll

Nu funkar mitt internett utan sladd så nu ligger jag i sängen och skriver, skönt :) Men nu ska jag släcka ner, är trött och sliten :P Imorrn börjar jag som sagt inte förns 12 så jag kan sova lite längre iallafall. Jobbar 12-21.15 och imorrn äre första gången jag stänger med Sara också,kul :)

Godnatt!


Torsdageftermiddag

Åh,herregud. Jag är sliten :p har slängt mig i soffan efter en hektisk dag i mejeriet och en promenad till bubbens jobb, och nu känner jag att jag inte skulle ha lagt mig här.. hur ska jag orka upp igen?! :P hur ska jag orka laga mat..

Det har iallafall varit mycket att göra idag, jag höll på att prissänka varor ute i butiken som man gör varje morgon och när jag kom tillbaks in på mejerilagret så kunde jag öppna dörren och gå in 1meter ungifär,sen resten var PROPPAT med varor,stora fläskiga vagnar :P så det var bara att börja,dra ut allt och försöka möblera om någorlunda.. hade 30min rast på hela dagen istället för 1timme. Till slut var jag så irriterad på följesedlarna att jag ville börja gråta! Så 15.30 gick jag och snabba steg så ja hann till bubbens jobb precis 4 typ.

Men nu måste jag göra mat.. tror det blir wook med lövbiff. Ikväll ska vi nog bara vara hemma. Hörs senare!


Onsdagkväll

Hallåå!

Vi har hållt på hela kvällen med att installera nytt internett.. hur går det? how about värdelöst! funkar ju skit, jag skulle kunna sitta vart jag ville i lägenheten utan sladd till datan och va på internett,tror ni det går? neeee. osså skulle det va 100mb men det går lika segt som innan.. ja,mest skit då alltså. återkommer om det blir bättre :P

Annars då,dagen började inte så bra heller.. bilen gick inte att låsa upp så bubben fick hämtning av en på hans jobb :P jag tog bussen och efter jobbet gick jag över till hans jobb och några 100meter från hans jobb kom han syrra och plockade upp mig för hon skulle sjutsa hem oss. När vi kom hem gjorde vi korvstroganoff och sen tog vi en promenad och hämtade det förbannade modemet :P har pratat med bredbandsbolaget 2 gånger osså säger dom "nu kommer det att funka" osså gör det inte det,grrr. Aja,nu har vi missat alla roliga program som vi skulle se ikväll :P för nu är det dags för sängen.. 8.00 som gäller imorrn också, sen på fredag är det lite sovmorgon,börjar inte förns 12 då ;p.

Godnatt!


Tisdag

Hej Allihopa!

Dagen på jobbet i mejeriet har gått bra :) tror jag,det får vi se när beställningarna kommer ;) hehe,men det kändes bra. Och när jag jobbar i mejeriet så jobbar jag 8-15,hur skönt? :) den här veckan har jag den tiden tis-ons-tors och sen har jag den tiden mån-tis-ons-tors-fre i 3veckor ;) sen jobbar jag ju även nån dag på helgen,det blir mycket nu men det är kul också :)

Så idag efter att jag hade slutat så tog jag mig en lång promenad till bubbens jobb, alltså från centrum på alnö,över alnöbron och bort till johannedal ;) tänkte göra det varje dag då jag slutar 15 :) sen åkte vi och köpte mat på sibylla för vi hade glömt att ta fram nått ur frysen osså ville vi äta snabbt för sedan tog vi en promenad bort till mamma och per för att prata lite om thailand.. bara 2månader kvar!! helt sjukt! och på tal om det så fick jag hem 2 klänningar igår som jag tänke ha där nere :) visar dom nån dag när jag har tid.

Nu ska jag ta nått å fika och kolla lite på tv och sen blire sängen, 8.00 som gäller imorrn med. och juste,måste göra matlåda,blir soppa med ciabattabröd för oss. Godnatt!

Söta sockar jag fick av mamma..


Måndagkväll

När man kommer till jobbet klockan 12 och ska jobba till 21 så känns det som att klockan aldrig kommer bli 21,det känns så långt(9timmar liksom) men likt förbannat blir klockan 21 varje gång :P :) Dagen har gått bra och nu sitter jag och äter en go´macka från jobbet med ost och gurka på och till det dricker jag te :)

Imorrn har jag min första ensamma dag i mejeriet, jag har fått en fusklapp av Elin så jag hoppas det går bra :)

Nu ska vi fortsätta kolla på tv och sedan gå och sova,börjar 8 imorrn! Godnatt


Måndag

Ny vecka igen.. och jag ska strax iväg till jobbet, 12-21.15 äre som gäller idag. Igår spelade som sagt jag och bubben bingolotto men vi vann ingenting :( haha,som vanligt. Men det är ju roligt. Sen kollade vi lite på en iren huss film på 5an. Näe, nu ska jag ta och packa ihop allt, matlåda och sånt. Ha en trevlig dag,ser ut att bli en fin en :)


Söndageftermiddag

Tjoho!

Dagen på jobbet gick fort och bra, förutom att jag är lite trögstartad på morgonen så att sitta i kassan är ingen bra ide då :P nått som är irriterande då blir jag irriterad.. som att jag inte hann plocka upp kvällstidningarna och samtidigt sitta i kassan och alla vill ha kvällstidningar.. :P . Menmen, till slut fick jag upp tidningarna. Slutade som sagt klockan 5, då åkte jag och hämtade bubben hos peter och sen åkte vi hem och nu håller vi på och lagar mat, blir kyckling med kantarellsås :) gottgott. Ikväll ska jag och bubben sätta en pensionärsvarning på oss och spela bingolotto ;) hehe det är ju kul! Vi ska vinna flera miljoner.. eller? :P Ha en trevlig kväll så hörs vi kanske senare.



Söndag

Heej!

Nån annan som är uppe nu? näe,tänkte väl det :P trött är jag iallafall. Håller på å kokar ägg ,ska fixa nån macka. Jobbar 8.30 - 17 idag,skönt att inte ha stängning faktiskt :) Igår var vi hos Peter och Sandra och titta på nån engelsk Wallander som inte var så jätte bra. Jag åkte hem vid 23.30 typ och gick och la mig 1timme senare ungifär.

Men nu ska jag ta och fixa lite frukost.. ha en bra dag allihopa!


Lördagkväll

idag har vi varit på birsta igen, har äntligen köpt ett smyckes-träd som jag har hängt massa smycken på :). Sen har vi varit på kina-restaurang och jag åt 4små rätter,jäklar va mätt jag vart :P . Och nu är vi hemma,kan tala om att det är filmen "upp" på tv1000,så himla bra när gubben precis har lyft med huset och sitter han i fotöljen och njuter osså knackar det på dörrn(mitt uppe i luften liksom :P) osså äre kines barnet som står och trycker mot väggen ute på altanen, hahaha. Aja,nu får jag inte se nå mer för nu ska vi iväg till peter och sandra.. Ha en trevlig kväll!





Fredagkväll

Nu har jag,älskling,danne och embla varit på promenad till willys och tillbaks. Vi köpte godis och grejjer : ) Så nu har vi dukat upp med godis och popcorn(såklart:P) och ska titta på en massa avsnitt av Räddningspatrullen :P haha, Trevlig kväll allihopa :)



Fredag

Hallådär!

Dagen har gått bra,har haft mejeri-träning mellan 8-12 sen i kassan 12-17. Höll på att komma försent i morse för att bilen inte gick att låsa upp :P men efter att jag sprungit upp och väckt älskling och frågade hur jag skulle göra så gick det och jag kom i tid :) Och nu har vi nyss ätit middag som bleeev.. nån som vill gissa?..fredag..? Ja,tacos :P hehe orkade inte göra nått mer så det blev bra :) Imorrn äre vi bjuden på Kina restaurang med familjen Isacson :)

Annars ikväll vet jag inte vad vi ska göra.. det märker vi väl :P. Ha en trevlig kväll!


Torsdag

Heej!

Idag har jag och bubben varit ute och gjort lite ärenden och shoppat lite :) vi var nere på HSB´s kontor och sen var vi på arken så Embla fick sina klor klippt och sen gick vi på birsta, jag skulle se om jackan jag vill ha fanns inne men alla färger utom den jag ville ha fanns :P suck. Och sen gick vi på lite andra affärer men hittade fasen ingenting! tråkigt när man väl vill hitta saker. Men sen gick vi på ikea och där fick jag handla ;) vi köpte nya lampor till vårt nya sovrum :) ska kanske ta mig tid att sätta upp dom ikväll,får se. Efter ikea åkte vi och köpte fika bröd och även lite grejjs till middagen idag. Så nu har vi nyss fikat och nu ska vi nog bara lata.

Bjuder på lite bilder från den nyan kameran :)





Onsdagkväll

Hej och Godkväll!

Idag hade jag 2timmars mejeriträning mellan 12-14, gick bra.. vi gick bara igenom allt igen osså packade jag upp massa varor. Sen jobbade jag resterande timmar 14-21.15 i kassan som vanligt. Jag och Micke som stängde. Och nu sitter jag här med mitt kvällsfika :P en hårdmacka med ost och tomat och ett äpple och te såklart :) . Imorrn är både jag och bubben lediga så då blire birsta en sväng. Nu ska jag fortsätta titta på Beck på tv och kika runt på internett. Ha en fortsatt trevlig kväll! 


Onsdag

Halloj!

Har varit vaken sedan klockan 9, har suttit och tittat på kläder på internett :P. Men nu ska jag börja gå mot bussen om ett tag och åka och jobba 12-21.15(har mejeri-träning mellan 12-14 också :) )

Tänk att det redan är 1september också, tiden går fort och sommaren är slut. Tråkigt nog. Har nyss ätit lunch som blev en omelett på 2ägg med tomat och kräftstjärtar,supergod :) Jag och bubben har tänkt börja ett nytt mat-liv, och börja med GI.. Men jag återkommer med det och min målvikt ;)

Ha en bra dag nu!