Chips-måndag..

Haha,idag efter skolan skulle jag träffa fia,osså när vi hade gått runt och kikat lite på affärer så bjöd hon mig på middag på Mcdonalds :D haha mumma. Sen gick vi och köpte chips och dipp på ica sen sprang vi till bussen men missade den :P så vi vänta och vänta, osså åkte vi hem till mig åt chipsen och tittade på tv :)
och av nån anledning kände sig fia tvingad att slänga min tv dosa i dippen :D HAHAHAHA de va inte med vilje men de va jätte fult :D den blev jätte kladdig och när vi satt och torkade av den med papper så sa fia "Vi kanske ska ta lite vatten med papper på" HHAHAHAHA :D jaag kunde inte sluta skratta,lät så fult :D -Rättning; papper med lite vatten på!! :D haha 
Sen vid kvart i 8 typ åkte hon hem och jag gick och träna :P och nu är jag hemma igen och gör ingenting,funderar på att sova tidigt för de är så tråkigt att bara sitta :P aja,vi får se.

Föresten ,fick VG på nationella i engelska :D Hihii, stoltis ;)!!


: )

Igår var jag och fia med på "Summertime" danceworlds vårshow :D Vi kom dit vid 1 osså började showen 2, vårat nummer var i andra akten(asså efter pausen) osså 2 nummret :) första gången gick inte så bra,när vi stog och skulle gå in på scenen så va en av tjejerna borta, den 5:te ,vi va bara 5 skulle va 6 igentligen men den sjette kom aldrig :P sen kom den femte precis osså gick vi in och jag tror 4 av 5 missade första stegen så de blev lite fel i början :P men sen gick de bra och efter de va de bara och vänta till showen va slut,då satt vi ute och käkade vi mackor :) sen vare bara och vänta tills nästa show började,den började 5 , och den gången gick de mycke bättre för oss och de va jätte kul :D jag och fia gick på toa nååågra gånger, vi va så nervöös :P haha. 
Sen efter kom älskling och hämtade mig osså åkte vi till ica på alnö och köpte godis osså ner på pizzerian och köpte kebabtallrik :D osså hem till han och käka osså tittade vi på MrBean, när han utomlands :P lite rolig :P . Sen sov vi och idag har vi bara slöat och han sjutsade hem mig vid halv 7 typ, saknar dig redan bubbis : / : ) Älskar dig. 


Fredag..

Jaah, idag har jag varit i skolan då som vanligt :P Sen typ vid 19 kom Fia och Carro :) Osså titta vi på postkodmiljonären och lite talang sen gick vi ut och hoppa stuttsmatta ganska länge :P sen gick vi till citygross ( obs ) och köpte två coca cola och gick tillbaks och klockan 22 började The grudge, fia hade sagt att den va dålig,men igentligen hade hon inte änns sett den :P HAHA så hon gömde sig bakom en kudde igenom typ hela filmen :P sen 00 åkte dom hem : ( :P . Och nu funderar jag om jag ska låta datan va på över natten eller inte :P jag tror de blir Inte,orka höra de där surret när man ska sova,nej,de blir avstängning ;P hihi , godnatt!!


Helgen

I fredags vare ett halvår :) hanna ( L ) Isac :) hihi . Vi åt middag hemma hos mig med mamma,leffe och sebbe :P fläskfille och pärer ;) Sen åkte vi till videoteket och letade nån film osså träffa vi peter,nette och dan osså hyrde vi nån tönt film,Temtation island.. de va isac som valde :P osså såg vi den med mamma och käka chips och sånt och myyste :) sen åkte han hem vid 00 :(

Och lördag, då satt jag bara hemma,va och handla mat med mamma och sen på kvällen gick jag på bio med Fia och natta :) vi såg spindelmannen 3 , jag har inte sett ettan eller tvåan :P haha men den va ganska bra. Osså i slutet hörde man hur fia och natta satt och snyfta, när en dog.. hahaha de tyckte jag va jätte kul :D osså vare kul att fia va jätte kissnödig och gick inte för hon ville inte missa osså satt hon drack upp colan ändå :D Osså träffade jag mohammed,mekbeb och hani , dom tyckte jag såg glad ut :) länge sen nån sa så :P . Osså va ju älskling på filmen som gick en halvtimme senare så när våran va slut så väntade vi på han,sen sjutsa vi hem tobbe osså jonas äääända ut till suråker.. SEN hem.. och jag tittade på hitta nemo och han sov :( :P osså när vi vaknde imorse så åt vi rostbiff och potatissallad till frukost :D mums. Ett halvår nu, va mysigt :) Jag älskar dig sååå mycke :) Du är bäst!



Boring :P ( tagit av fia)

PERSONLIGT

01. vad heter du?
Hanna
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Nått ovanligt
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? susan eller lena :/
04. vilket stjärntecken är du? Skorpion
05. vilken årgång är du? 1989
06. vart bor du? Balders/skönsmon
07. bott utomlands? nej
08. flyttat antal gånger? ca 11 gånger (besluts ångest :P)
09. vart skulle du vilja bo? Utomlands eller malmö
10. vilken skolklass? HR2A
11. vad vill du bli när du blir äldre? Servitris/bartender/rik

UTSEENDE

01. hur lång är du? 169 cm
02. hur mycket väger du? 58 kg
03. hårfärg och frisyr? Mörkbrunt, olika
04. ögonfärg? Grön/blåa
05. mest nöjd med? de mesta? :P
06. minst nöjd med? mitt hår ibland och alla mina jävla fördelsemärken :P
07. skostorlek? 38
08. glasögon? Jodå
09. har du några piercingar/tatueringar? 5 hål i öronen och piercing i naveln
FAVORITER

01. filmer? Den gröna milen
02. låtar? Måånga :)
03. årstider? SOMMAR!!
04. Måltider? Alla :)
05. djur? hundar och giraffbäbisar :D
06. färg? Svart,Vit,Röd,Gul
07. parfym? Escada
09. ämne i skolan? Servering och engelska
10. sysselsättning? Älskling och vänner

KLÄDER

01. vad använder du just nu för jacka? Svart "dektertivjacka"
02. vad använder du just nu för skor? Svarta klackisar :)
03. favoritfärg på kläder? Svart,vitt,rött,gult,brunt..
04. favoritmaterial på kläder? fan vet jag va kläder är för material :P
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Sommarkläder i huvetaget :)
06. favoritaffärer? Svårt asså..
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Inte så mycke alls
08. favoritmärke? Dont know
09. vad har du för tröjstorlek? S

DITT RUM

1. stort, litet eller mitt emellan? Mittemellan
2. vilken färg på tapeterna? Blås/ljusblå
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Blått och trä
4. vad vill du ändra där inne? Vet inte..
5. vad har du där inne av följande: ??
a) tv? ja
b) video/dvd? ingen av dom
c) dator? ja
d) stereo? ja
e) telefon? Hemtelen och mobil
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Stuttsmattan :D
7. vad gör du oftast i ditt rum? Sover och datanördar
8. favoritpryl i rummet? Garderoberna och sängen :)


Sista april

Fest hos sofie i ljusta :) först käkade jag,emma,linn och sofie grillat och sen kom massa folk osså vare fest ;) blev lite mycke .. som vanligt.. :P uscha.. Blir nog inga bilder för emmas camra blev tagen :/ cpn. Isac och carlgren hämtademig typ vid 1 osså åkte vi hem och sov.. inte carlgren :P men jag och isac, haha. På morronen mådde jag inte som så bra då :P  men nu du, äre bra igen :)