Tisdagkväll

Heej!

Paus i Halv åtta hos mig så jag passar på att skriva då ;P. Innan var jag ut med embla, och innan det blev det middag. Jag är ensammen ikväll eftersom F är på hockeyn.

Idag har jag haft seminarium på skolan mellan 10.15-12. Efter det smet jag förbi stan en sväng och köpte en ny "skol-väska", en som ett block eller en bok får plats i sådär perfekt så jag slipper springa runt med stora,slappa väskor. Och även en söt sjal! Kom på att mina kära pojkvän kan bli lite irriterad för att jag redan har så mycket av både väskor och sjalar/halsdukar och han har bett mig rensa på hatthyllan :P Och ja,det behövs. Imorrn är det tvättdag så jag passar väl på och rensa och städa lite då också ;).

Nu ska jag lägga mig under filten igen, fy det är så kallt här inne! Ska kolla på halv åtta hos mig, sedan är det äntligen hemma och sedan The big bang theory! Ha en bra fortsättning på denna kväll! :)





Måndag

Men Hej!

För en stund sedan kom jag och embla in från en liten prommis. Och innan dess har jag inte gjort så mycket faktiskt. Läste lite i den jätte roliga politikboken tills imorrn. Har även hittat en tjej på skolan som hade de sista böckerna jag behövde så det var ju super :).

Ny vecka betyder att jag har vägt mig, idag visade vågen -1,4kg. Det har alltså gått bra i veckan. Trors att helgen var som helgerna brukar se ut mat-mässigt :P.

Nu ska jag kolla lite på tv, äntligen hemma just nu sedan OC kl15. Sedan tror jag vi skulle åka och handla lite när F slutar. Ikväll blir det nog bara att lata i soffan eller nått, ett varv med dammsugarn skulle inte skada. Imorrn är det skola!

Föresten, är ju klar med fönstrena i vardagsrummet. De är färdigmålade, fönsterbrädorna är bytta och lite nya gardiner har kommit på plats. Och jag är super nöjd :) Ska försöka få till nån bra bild, glödlamporna som vi har i lamporna är på tok för starka så det blir jätte ljust av de :P Måste nog byta de, eller vänta tills jag måste byta dom.

Ha en bra dag!

La stada!


Söndagkväll

Heeej!

Har inte gått så bra att blogga för blogg.se hade bytt framsida så jag hittade verkligen inte vart man skulle logga in :P. Men nu är det som vanligt och jag är tillbaks!

I fredags hade jag och F myskväll med tacos framför hockeyn. Sedan tog vi en liten kvällspromenad och sedan kollade vi på filmen Bad teacher, den var väl sådär, inte den bästa filmen jag sett :P. Sedan på lördagen var jag med fia ute på birsta, vi kollade runt lite, jag köpte nya örhängen och sedan tog vi en kaffe på charm. På kvällen var vi bjudna på middag hos mamma och per, även sebbe kom dit och vi fick fläskfile,potatis i ugn och en good sås :) Sedan till efterrätt blev det glass. Några glas vin och en drink och surrade och kollade på tv. Nu har vi ganska nyligen kommit hem från fika hos F syster.

Resten av kvällen blir i soffan framför tvn, just nu är det spårlöst. Ha en bra kväll!


Torsdag

Heej!

Jag skulle städa idag men det blev inte så mycket av det för strax efter 12 var Johanna här och vi åkte ut till birsta, tittade runt lite och sedan skulle hon handla mat så jag följde med då och handlade lite smågrejer till dagens middag. Min pojkvän önskade hemmagjorda hamburgare.

Imorrn på förmiddagen ska jag däremot ta och städa lite. Har bytt lampor i köket och sovrummet, byter resten imorrn också. Sedan lite senare på dagen kommer mamma och hämtar mig för vi ska på begravning.

Nu ska jag kika lite på tv och sedan börja med maten. Ha en bra kväll! :)




Onsdagkväll

Hej där!

Onsdag idag och har varit en sväng på skolan, mötte en tjej från årskurs 2 som jag köpte lite böcker av :) Sedan åkte jag hem och var ut med embla och sådär, kallt idag med! Sedan kom Johanna och vi drack kaffe/te och surrade och kollade på tv och sedan sjutsade hon mig till birsta för jag skulle möta F där när han slutade. Innan jag mötte upp honom så gick jag och hämtade ut mina andra glasögon, äntligen har jag båda och styrkan är nu bra :). Sedan mötte jag upp F och vi gick på ikea och shoppade lite och sedan blev det Maxi för att storhandla!

När vi kom hem var det bara att börja med maten och nu är danne här också och vi har kollat på hockey, vinst för lule! Nu blir det ett tag till i soffan och sedan sängen. Imorrn tänkte jag städa lite och börja läsa i boken vi ska läsa tills tisdag.

Men nu ska vi kolla på Mästerkocken eftersom vi missade det! Ha en bra kväll och godnatt!

Jag på Jacks bar, vi pratade om körkort och jag skulle visa att jag måste ha linser/glasögon för att få köra bil :P


Tisdag

Heej.

Litet tips - Gå inte ut idag om ni inte måste, herregud vad kallt det är! Embla fick nöja sig med en mellan-prommis för det är verkligen inge trevligt ut, ändå "bara" -10grader.

Nog om detta, idag har jag varit i skolan mellan 9.15-12. Vi hade seminarium, det är typ som ett "läxförhör" eller vad vi ska kalla det. Sedan var det bara att åka hem till embla igen.

Föresten, ni kanske minns att jag skrev att våra fönsterbrädor var fastlimmade. Våld löser allt eller vad är det man brukar säga. Så är det ju absolut inte men i detta fall var det sant! jag bröt lös dom! Haha jag hängde på dom och böjde och bände och ja,dom lossnade efter mycket om och men. Och nu är dom nya, fina på plats! :)

Näe,nu ska jag fortsätta kika lite på tv, just nu är det äntligen hemma men om en liten stund är det ju OC :)

Ha en bra dag!

Från i fredags, 3 av förrätterna. Så gott det var!




Måndag!

Hej! Det blev dåligt med bloggande denna helgen. Det beror nog mest på att jag låg bakis hela lördagen :P haha, länge sedan jag mådde så dåligt! Men kul hade vi!

Vi började ju här hemma hos oss med lite vin, inte så lite då egentligen.. Sedan hade vi bokat bord på Jack´s bar, där var det ju förövrigt väldigt bra, god mat. Så vi käkade där, beställde in 5 förrätter som vi alla delade på. Sedan åt vi tjejer kyckling och grabbarna åt oxfile. Efter vi kände oss färdiga där åkte vi tjejer och hämtade sandra och peters hund så han och embla skulle få busa, så vi tog med han och åkte hem till oss igen och sedan hämtade sandra grabbarna på casiont och sedan satt vi alla här och spelade spel, sverige spelet och alias blev det, och lite mer vin!

Haha ja, så jag låg faktiskt i soffan från det att jag vaknade och klev upp, förflyttade mig till soffan. Jag och F köpte kinamat och sedan tog jag bara paus från soffan när jag skulle ut med embla. Min fina pojkvän tog hand om mig, köpte godis och coca cola :) ♥. Blev då alltså ingen fest i lördags, men det kommer fler fester så det gjorde inget.

Igår mådde jag bättre så då tog vi med embla till danne som var hundvakt åt sin brors hund så vi tog med dom på en prommis så dom fick busa :). Sedan fikade vi lite hos danne och sedan åkte vi hem. Vid 18 tiden åkte vi till sebbe och dessi där vi fikade med dom och mamma och per. Sedan blev det även film där, svenska filmen frostbiten, inte alls min typ av film men nu har vi ju sett den iallafall :P. Efter det blev lite mer soffläge innan vi gick och la oss.

Det är ju måndag och jag har vägt mig, och ingenting har hänt! Varken upp eller ner, exakt samma vikt. Det gör ju inte mig nånting. Eftersom att jag har ganska lång tid på mig att gå ner det jag vill och det är ändå bättre att stå still i vikt än att gå upp :P. Men jag är inte chockad, med tanke på hur min mathelg har sett ut ;P Trodde jag skulle börja kissa cola :P.

Bilder från våran fredag kommer när jag orkar lägga över dom på datan, sitter inte vid min dator nu heller så. Men då önskar jag alla en bra dag och en bra start på denna vecka!


Foot of africa

Tänkte önska er alla en bra kväll, Sitter här med mitt vinglas nu och popcorn. 3 av grabbarna är nere och bastar och jag inväntar de andra! Ta hand om er! ♥




Friday

Heej och goddagens!

Just nu sitter jag framför datan med en kaffe, gottgott. Ska strax bege mig ut på en lite prommis med embla.

Jag blev lite smått arg förut :P Jag skulle nämligen skruva upp dom nya fönsterbrädorna förut, med skruvmejseln i högsta högg satt jag mig på golvet och tittade upp under dom brädorna som sitter där, dom ful-bruna med massa målarfärgsfläckar på, tror ni inte att dom har limmat dit dom?! Tror ni inte att dom sitter som berget?! Det finns skruvhål och allt men nej, vi limmar dom så att ingen någonsin kan byta dom! Så tänkte dom nog. Jag skulle ju kunna skruva loss konsollerna som brädan sitter på, om det inte var så att mittenkonsollen sitter fastskruvad bakom elementet! WHAT! Så jag blev lite less där ett tag, hängde på ett par dukar över dom ful-bruna brädorna så dom iallafall är vita tills jag kommer på hur jag ska få bort dom. SKIT!

Haha, menmen. Nog om det. Måste ut med embla nu och sedan dammsuga, torka golv, duscha och göra mig iordning inför kvällen! Jag tror att det kan bli en mycket trevlig kväll, så vi hörs kanske senare :)




Tordagkväll

Hejsan.

Idag har jag haft tvättdag. Det är ju alltid kul, men skönt att det inte var så mycket tvätt. Sedan till middag blev det våfflor, jisses vad gott det var! :).

Och tidigare ikväll har sjutsat F till danne för att dom skulle iväg på hockey med peter och rikard. Dom tog hockeybussen från danne så att dom alla skulle kunna ta sig en varsin öl/cider eller två. Medans dom var på hockeyn var jag på birsta och köpte nya fönsterbrädor och hämtade ut mina glasögon! Dock bara ett av dom för det andra hade inte kommit. Sedan for jag hem och slängde i färg i håret, var ut med embla och kollade lite på tv medans färgen var i håret, slog över på hockeymatchen lite då och då för att se vad det stog, såg ut som en seg match förövrigt, och lite folk! Och Timrå tog hem vinsten, det var väl kul att dom fick vinna nån gång ;P.

Nu ska jag sörpla i mig min kopp med te och sedan blir det väl sängen. Imorrn ska jag ägna mig åt lite städning här hemma, förhoppningsvis får jag upp de nya fönsterbrädorna också.

Vi har en rolig helg framför oss! Imorrn kommer hela gänget hit. Jag,F,danne,peter,sandra,rikard och carro ska först vara här, grabbarna ska basta och så ska vi ta nån liten fördrink och sedan har vi bokat bord nere på Jack´s bar nere på stan där vi ska käka middag och dricka nått gott. Det är grabbarna som har planerat allt och det är väldigt skönt för en gångsskull ;). Och sedan på lördag är det fest hos Natalie, en tjej i klassen. Så jag önskar alla andra en bra helg också! :)

Näe, nu ska jag dricka te innan det kallnar :P Godnatt!

Här är dom som jag fick tillbaks idag, dom är svarta,vanliga framifrån men uppe på är det lite blingbling vilket jag tyckte var roligt :) Det syns knappt framifrån men de finns där. Det andra paret är vita, visar dom när jag får tillbaks dom!



Onsdagkväll

Ligger i soffan och dricker te, har lite ont i huvudet, jag misstänker att det kan vara målarfärgen. Jag har nämligen börjat måla våra vardagsrumsfönster, äntligen! Det ena är färdigt och snart även det andra. Och det blir ju så mycket bättre än den fula bruna färgen som alla fönstrena var innan!

Annars idag har jag varit uppe hos fia och hälsat på, vi satt och surrade och drack kaffe i nån timme sen gick jag hem igen och fortsatte med fönstrena :P F fick göra maten för att jag ville måla färdigt.

Imorrn är det dags för tvättstugan igen. Alltid lika roligt. Springa upp,ner,fram och tillbaks i några timmar. Tänkte också tigga till mig lite hjälp med att färga utväxten av min snälla svägerska (Haha fult ord),alltså F´s syster. Jag kan ju göra det själv med jisses vad skönt det är att låta nån annan göra det :P.

Näe, nu ska jag fortsätta målningen, förhoppningsvis sista lagret! Trevlig kväll på er och godnatt!

Mamma, jag och dessi på julafton

Har blivit lite dålig på bilder på sista tiden, men det kommer ju när fönstrena är färdiga. Jäkla tjat om dom där fönstrena nu! Sorry!


Måndag - ny termin.

Då var det måndag igen, och sluta på jullovet! Vi har nu börjat termin 2 och den börjar med en kurs som verkar hemskt seg, sociologi! Menmen.

Imorse kelv jag och F upp 6.45 och hade mysfrukost eftersom vi skulle kolla på våran kära vän som skrapade fram 50,000:- på nyhetsmorgon! Grattis! :). Jag började sedan inte förns 13.15 men orkade inte gå och lägga mig igen så jag låg och myste under filten och kollade på tv och satt vi datan lite, latade mig med andra ord! ;)

Det är ju måndag och det betyder ju att jag har vägt mig, och jag har gått ner 1,3kg sen förra veckan! Jag som inte var speciellt duktig i helgen, men det tänkte jag inte vara heller, man måste faktiskt unna sig för att det ska gå bra!

Ikväll vet jag inte vad som händer, ingenting skulle jag tro. Vi skulle behöva åka en sväng på återvinningsgrejen och slänga våran gamla dammsugare och lite sånt men vi får se, den kanske får stå och damma ett tag till :P.

Ha nu en bra fortsättning på denna kväll :)

I brist på annat, en bild från vårat sovrum!




Söndagkväll

Heej!

Idag har det varit full fart känns det som. Var först ut med johanna på birsta, köpte färg, gissa vad jag ska göra med den.. måla fönstrena såklart :P Nu jäklar ska dom målas så alla ser likadana ut! Efter vi var klara i birsta sjutsade hon mig till peter och sandra där F var. Vi satt och surrade och sedan åkte vi hem och gick ut med embla och sedan kom peter,sandra och tingen och hämtade oss och vi alla åkte ner på stan och käkade kinabufé på saigon. Efter det hämtade vi embla och for hem till peter och sandra och dit kom även danne och rikard och vi alla kollade på en film som hette The inkeepers och den var inte speciellt bra :P.

Nu har vi varit hemma en stund och ska väl gå och lägga oss snart, imorrn börjar skolan igen! Termin 2. Ny kurs,spännande! Den låter in så kul men det kan den ju kanske vara ändå :) Hur som helst så måste den göras!

Näe, godnatt på er allihopa!




Lördag

Hejhej!

Jag och F har precis kommit hem från stan, vi har fikat med mamma,per och mammas kompis lena. Det blev kaffe och en biskvi, gottgott :).

Igår var vi bara hemma, kollade på en film om nån smitta som tog död på en massa människor, så om ni har bacillskräck eller nått sånt, tittat INTE på den! :P Och på dagen tog jag tag i städningen och städade hela lägenheten. Som sagt så behövdes det och det är så skönt när det är rent och fint igen :).

Har börjat kolla på resor, faaan jag är så sugen på en riktig sol och badresa! Vore så fantastiskt skönt! Typ grekland eller nått sånt. Men vi får se, jag brukar ju bara vara sugen men det blir aldrig nånting av. Vi har ju en resa inbokad men det är ju långt kvar och inte är det en sol och badresa heller. Kanske får hoppas på en tropisk svenne-sommar?!

Nej,nu ska jag kika lite på tv, det är filmen Trassel på tv1000 family så kikar på den nu :) Sen ska vi laga mat och sen blire kanske en sväng till danne. Ha en bra kväll allihopa! :)


Torsdagkväll

Hejsan!

Idag har jag spenderat flera timmar ute i birsta med Johanna. Vi shoppade lite och sedan blev det även en sväng på Ica maxi och handlade lite mat. Vi var där så länge att jag kunde åka med F hem.

Vi har föresten äntligen fått en motorvärmare i bilen! Nu när det har blivit kallare har det hänt att passagerar dörren fram har fryst och inte går att stänga, så då om vi skulle nånstans fick jag hålla i dörren tills det blev varmt i bilen så det som hade fryst i dörren släppte och den gick å stänga :P Haha. I lördags när vi skulle hämta mamma och per i kvissle fick jag hålla i dörren ändå ut till akzo, det är typ mer än halvvägs till kvissle :P det var kul! Förhoppningsvis slipper vi det nu då med våran nya värmare :)

Imorrn står det städning på schemat! Det är verkligen dags. Det behövs! Men jag började förut ikväll lite smått också. Stjärnorna i fönstrena får hänga kvar i några dagar, annars kommer min pojkvän börja gråta :P.

Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på tv lite. Godnatt och sov så gott!

Titta vad roligt! Jag hittade mitt och F´s allra första storhandlings kvitto! Haha, jag hade kvar det i plånboken i ett speciellt fack :P Den nedre delen har blivit utsuddad ganska mycket.

Det var på Ica maxi den 3/1-09. Vi flyttade hemifrån 1/1-09.



Tisdag

Tjabba!

Imorse ringde klockan 9.30, för då skulle jag börja läsa i den "lilla" boken. Jag har läst sedan dess med några små pauser och har nu ett kapitell kvar! Så jäkla less på den där  boken nu så det är sjukt! :P

För en vecka sen(igentligen en vecka sen igår) Så började jag med mitt lite nyttigare liv. Så jag vägde mig igår och hade gått ner 1,1kg. Men, jag kommer inte fokusera på kilona utan jag har som mål att se bättre ut, kroppsmässigt alltså. Och då spelar faktiskt kilona inte stor roll. Dessutom är jag ju inte överviktig på nått sett och har inte lust att svälta mig, vilket gör att jag inte kan gå ner speciellt mycket. Jag väger nu 60kg, började på 61,1kg efter jul och allt och en längre tid av att ätit vad som helst hela tiden :P. Det minsta jag har vägt i vuxen ålder är 55kg. Sist jag försökte gå ner i vikt så stannde det vid 55. Så jag har alltså 5kg som jag skulle kunna få bort. Jag har ingen direkt målvikt men skulle kunna tänka mig 56-57kg. Dessutom har jag till sommarn på mig så ;) Men som sagt,målet är att se bättre ut och mindre fokus på kilona, man kan stirra sig blind på dom, och dom kan vara så himla förvirrande! Jag vet att det är många fler som har börjat sitt nya nyttiga liv nu så, hejja hejja! :)

Annars då. Imorrn är det dags för första tentan! Det är en webbtenta som vi får sitta hemma och göra och de har sagt att den ska vara enkel, så jag hoppas att stämmer :P. Det återstår att se.

Igår läste jag typ hela dagen, vi tänkte igentligen titta på film på kvällen men vi struntade i det för att jag behövde läsa. Dock tittade vi på säsongens första avsnitt av Sveriges mästerkock! Ett av våra favvo-program :) Både jag och F tycker om matlagningsprogram och mästerkockarna är ju så bra! :D haha.

Näe, nu ska jag fortsätta läsa på sista kapitlett och sedan blire prommis med embla. Ha en bra kväll!


Söndag

Hej där.

Passar på att skriva lite medans maten är i ugnen.

Snart är denna långhelg över, F har varit ledig sedan i torsdags och då var vi ju på birsta och åt lunch och kikade runt och shoppade lite. I Fredags var vi ut på en långprommis med embla så hon fick springa av sig lite, det behövde hon verkligen. På kvällen kollade vi på film med danne och tingen, filmen hette Easy A och var sisådär.

Igår var det lördag och jag och f´s syster johanna var på bio på dagen och såg Lejon kungen i 3D :) Den var lika bra som vanligt och roligt att se den i 3D! Sedan på kvällen spelade jag,f och danne lite spel och sådär.

Idag är det söndag och ganska slö sådan, vi vaknade halv ett! Länge sedan vi sov så länge men skönt var det ju ;) Sedan har det blivit någon promenad med embla. Johanna kom hit med blåbärspaj och vaniljsås så vi fikade lite och kollade på Toystory 3 som gick på tvn :)

Utöver allt det där så har jag läst i min "lilla" bok. Jag måste turboläsa här i veckan för att hinna klart till onsdag då det är dags för tenta! Så nu vet ni vad jag kommer göra i veckan :p Men jag tänkte hinna med att städa och sånt där imorrn också. Hoppas alla har haft en bra helg och önskar ett fortsatt trevligt slut på denna helg!

Danne i sin lilla koja eller nånting :P

Jag tog en drink medans vi spelade, den ser inte så god ut jag vet, ser ut som nyponsoppa. Om jag skulle berätta vad det var i skulle det kanske inte bli nå bättre så jag låter bli ;P Men den var god!

Och en trött embla som vilar :)



Torsdagkväll

Min tröja/klänning/tunika och ljuskopparna!




Torsdagsmys

Jag och F har haft en mysig dag i birsta idag. Vi sket i att äta frukost och åkte och satt oss på charm med varsin skagenbaguett :) När vi satt där knackade på glasrutan bakom f och där stog mamma och vinkade :P Så hon kom och satt sig med oss en stund innan hon skulle springa vidare.

Sedan gick även vi vidare, jag hade med mig mina nya glasögon och fick en tid för undersökning en 30minuter senare så vi fick gå runt och lala lite till innan jag gick in och kollade ögonen igen. Så nu får jag vänta upp till 3veckor för att få tillbaks glasögonen. Jobbigt! Men förhoppningsvis blir det bättre den här gången. Jag hittade en läppglans som jag hoppas är sådär härligt rosa som jag har varit ute efter länge. Och även en längre stickad tröja/klänning/tunika.. vet inte vad man ska kalla den, väldigt enkel men typiskt mig, och 60kr tyckte jag inte var så farligt ;) Visar senare! Innan vi åkte hem blev det en sväng på birsta eftersom vi hade presentkort. Det blev en ny mysfilt,lite ljuslyktor och mystofflor till f.

Nu är maten i ugnen och säkert strax färdig. Sedan ikväll är det ishockey på tv som gäller. Till och med jag tänkte kolla eftersom det är elitseriens topplag som möter varandra! Så nu ska jag gå och fixa lite med maten så jag önskar er en fortsatt trevlig kväll! :)

Idag snöar det "äntligen" faktiskt, så jag bjuder på en totalt ovintrig bild! :P


Onsdag

Nu tänkte jag börja med att klaga lite.. på det här märkliga vädret! Vad är det som händer? Är det här växthuseffekten så stopp, inge mer sånt. Det är januari, +grader och regn. Det är ju snorhalt ute och både jag och embla håller på å bryta alla ben vi har, jag vill inte ens tänka på hur de äldre känner, jag skulle inte gå ut iallafall. Till och med jag vill hellre ha snö nu, tänkt vad mycket vi hade haft om det hade kommit ner som snö istället för regn.

Annars har jag (och embla, hon såg väldigt intresserad ut stundtalls) kollat på mannen som talar med hundar. Det handlade om "farliga" hundraser. Vilka raser folk trodde var de farligaste och mest arga. Såklart sa folk rottweiler,pitbull och sånna raser. Men slutsatsen vart ju att det inte finns någon farlig hundras utan att det är uppfostran som gör hunden farlig och arg. Hoppas folk kan förstå det nångång så att de kan sluta skylla på hundarna!

Jaja, nu ska jag fortsätta surpla i mig mitt te och kika på tv, ikväll är det tvättdags! Ha en bra kväll!

Så här såg det ut där granen stog, det ligger en VIT julgrans matta under. Då kanske ni förstår hur illa det stog till med årets gran hos oss :P



Tisdagkväll

Heej.

Ligger i soffan med en hel kanna te och kollar på filmen på 3an, Holiday. Jag tycker den är hel mysig, har sett den förut för länge sedan. Tidigare idag var f´s syster Johanna här och vi fikade,surrade och kikade på tv lite.

Igår åkte granen ut, äntligen måste jag säga. Det var den värsta granen någonsin. Man behövde verkligen knappt röra den för att det skulle totalt regna ner barr. Jag har såklart bilder på hur det såg ut men jag har inte lagt in de på datan så dom kommer nån annan gång.

Näe, nu börjar nog filmen snart igen, godnatt och sovgott!



1/1-2012

Ja,då var det nytt år igen då! Jag har sagt det förr och jag säger det igen, fasen vad tiden går snabbt ibland! Men nu är vi här, första dagen på 2012. Den spenderar vi i soffan, jag är inte ett dugg bakis och det är som vanligt väldigt skönt. Men det är ju ändå söndag och det brukar ju vara en ligga hemma i soffan dag :) Jag har dock städat undan lite och diskat och varit ute och busat med embla medans f var ute på ön och fixade nått med gamm-bilen.

Igår var det som sagt middag hemma hos bror och hans desire. Jag,F och danne kom dit vid 5tiden och då fick vi förrätt som var en toast med skagen, klassiskt och himla gott! Sedan började brorsan med varmrätten medans vi andra satte oss i soffan och surra och drack cider. Sedan käkade vi varmrätten som blev oxfile, potatissallad,beasås,rödvinssås,sallad och gröna sparris, också klassiska nyårsmaten och också hiiimla gott! Sedan blev det efterrätten som jag hade gjort som var choklad och vaniljpannacotta med hallonsås, gott! Sedan flyttade vi oss in till soffan igen för mer cider och sedan när klockan närmade sig 22 sjutsade f ner oss andra på en fest mitt i stan medans han åkte hem och gick ut med embla. Sedan möttes vi upp igen till tolvslaget nere i hamnen. Där var det sjuukt med folk och mycket fina fyrverkerier, första gången jag är i hamnen på nyår faktiskt.

Ha mysig dag nu allihopa! :)