Hey there Delilah

Idag när jag kom till skolan så va de första emma frågade "Har läst till provet?"
VILKET PROV?!
Suck,då hade ju jag såklart helt glömt bort att vi hade diet provet idag,fetaste häftet vi skulle läsa.
blev överlägset less. Så jag gick och sa till Martin att jag hade faktist helt glömt bort de,
- "Du är så härligt ärlig" sa han :P Så jag fick låna de där häftet av han och läsa på dom 30 minuter som va kvar tills vi skulle ha provet. Man har ju en ganska snäll lärare ändå :) Gick väl sådär bra,eller jah,så bra som de kunde gå.

Och imorgon är de nationella svenska MUNTLIGA . Noooo. hata, va ska man snacka om.. "dröm och verklighet" jaha,sen då? :P fattar inget. Funderar på att ta bilden från häftet där en tjej sitter på en klippa och en bild av farmor kanske :) får se om jag kommer på nått annat.


Saturday

Igår va vi hos sofie och hade lite partaj :) jag,sofie,sofie och jonas ;)
vi satt och pratade,såklart om klassen och drack lite boos ;P och klockan typ tio i elva gick/sprang vi till busshållplatsen men då kom de en bil förbi och de va nån som jonas kände så då fick vi sjuts :D
När vi kom ner till stan gick vi direkt till coppers eller ah, "BK" :P osså va vi där typ hela tiden fast de vart lite lång tråkigt så jag tyckte vi skulle gå nån annanstans så vi gick mot daltons men då höll dom på att stänga :/ :P så då gick vi till liquid men där va de också stängt :P whaaat.
vi gick in på irish men de va så trångt så vi gick tillbaks till coppers och sen vid 2 eller nått kom fretta och hämta mg och sofie osså åkte vi till mc donalds och käka sen hem.
Ah,de va roligare än förra gången iaf ;P



Baby-sitter

yes,de är jag ikväll.
Har suttit hemma hela kvällen för att va barnvakt år lillebror
runt sju kom han hem.
han är 3 år,för alla som inte visste :P .
Så vi har ätit ostkrockar och chips och druckit pepsi och tittat lite på Micke och Molle ;P
sen postkodmiljonären,de va han faktist inte så intresserad av :P
och sen idol men vid kvart i 9då slocknade han i soffan :)
så jag bar upp han efter en stund så nu ligger han uppe i sin säng och sover , skönt :)
Nu väntar jag på att pappa ska komma hem så jag får åka till mamma :P :)



skönt,

skönt faktist att slippa serveringen idag.
Låg hemma hos älskling och va sjuk idag,klev upp vid 11 och tog nån macka sen låg jag i sängen och tittade på tv sen tittade jag på "livet är en shlager" och sen helt plötsligt så kommerälskling hem och jag som trodde att klockan va typ 2-  halv 3 men den va tydligen 20 i 4 :P haha :)
Så nu har jag nyss kommit hem, tråkigt : (
Ska ner på träningen idag men vet inte om jag kan va med så mycke eftersom jag är lite sjuk, ganska slö så vi får se.


Blä.

vaknade inatt kl 3 av att jag hade jätte ont i huvet ( som vanligt ) så jag låg och skaka och sen började jag må illa så jag gick på toa och ropa på ullrik :P Somnade igen vid 5. Tur att jag bara hade nationella provet idag,satt och skrev i 2 ½ timme i aulan sen slutade jag,så vid halv1 slutade jag,skönt : )
Nu har jag iaf beställt tid på vårdcentralen för huvet men fick inte förns om två veckor : / aja.

Och nu har jag och mamma varit och handlat :P
Nu äre bara och vänta på desperata husfruarna :D höjdpunkt på högnivå :)


: (

Åå,jag saknar min älskling : ( även fast jag såg han senast imorrse :/
kan ju inte vara utan dig,vill inte vara de heller.
speciellt nu när de känns som att jag börjar bli sjuk :/
.. men alltid annars också :P
Jag älskar dig över allt!!



Ååå,sötnosigast :D


seg-måndag

Som vanligt,måndagar är sega.
Igårkväll trodde jag att jag började 10 idag så jag ställde klockan på 07.30 osså klev jag upp då,tittade på datan när jag började och såg att jag började 10.35 så då gick jag och la mig igen med kläderna och allt till kvart över 8 :P så jävla skönt.
Och min mongis-klass är så störda så dom ska ju alltid hålla på och sluta tidigare så man få fetaste håltimmarna men är huvet dumt får man lida,..störda.
efter vi hade ätit lunch idag hade vi en timme och 10 minuter till nästa lektion,hur jävla kul är de då?
Och jag börjar bli sjuk tror jag :/ har ont i huvet och i halsen.. suck.


Helge

n,
Igår va jag,älskling,danne och min bror hos tobbe och kolla på film,vi skulle se den där Hairspray,men de va ju typ endast Musikal så då såg vi nån annan film typ Turistas eller nått men jag tyckte inte att den va bra heller :P , fattade typ inget av den menmen.
Och idag har jag,älskling och danne varit på ikea och tittat runt och ätit lite hamburger sen hälsade vi på min bror på hans jobb och sen åkte vi hem och har ätit nu och sen ska dom åka gocart och jag ska titta på :P


För tidig lördagmorron.

Suck,jag hatar att sova hemma,för de första vaknar jag tidigt jämt och sen springer julius runt som stucken gris och skriker heeela tiden. PALLA. Aja,nu är jag vaken iaf och kan inte somna om, blää. Godmorron.


Suuuck

asså nej,jag blir så less. Hur kan Christoffer åka ut :O Fan dom vet tydligen inte hur man ska rösta men jag röstade ju inte själv för jag skulle aldrig slösa pengar på sånt där men dom som gör de kan vel för fan rösta rätt då iallafall!! Suck på er. Ska nog sova nu bara för de .. :P


Snöig tidig shopping fredag : )

Idag snöade de och regnade när jag gick till skolan vid 8,så jag hade stan snyggaste paraply över huvet,ett gult med stora blåa prickar,stolt svensk? :P Osså hade vi bar teknik på morronen och fick smaka på 5 olika likörer ;) och sen visade de sig att läraren på nästa lektion var sjuk så då kom vi överens med läraren på sista lektionen att vi inte skulle ha nån lektion :D Så vi slutade 10.30 istället för 15.50 ;) bra gjort!!
Så då gick jag och sofie på stan och jag köpte min halsduk som jag hade hittat :D osså ett vanligt linne och en BH ;) Och sofie köpte en massa saker :P haha. åh just ja,jag fick linnet billigare så då köpte jag hårsnoddisar också :) Sen åkte vi hem till sofie och lagade mat, pasta med skinksås ;) och sen nu kom jag nyss hem.
Ska nog vara med fia ikväll : )


Vanlig sketen torsdag..

Ja,eftersom att jag jobba kväll igår i resturangen så var jag "ledig" idag men efter som jag har valblock(tråk-bilden) så är jag inte ledig,BAJS. Och den där jävla lektionen börjar 3,så tills tre är jag ledig och de känns så fruktansvärt onödigt att åka in för den lektionen,så jag har hoppat över den nån gång men inte idag. Sov hos älskling också.
innan jag gick till skolan så träffa jag bror min så vi gick ett varv på stan sen gick jag själv,hittade en tröjja på Lindex,hör och häpna :P , intemin stil men jag tyckte den va så söt : ) Kanske köper den imorrn eller nått, osså hittade jag en halsduk på Gina,jätte mysig så den måste jag nog också köpa imorrn :$ :P . Osså hittade jag ett par örhängen som jag vill ha och dem var ju inte så himla dyr heller :D .

Och nu snart ska jag ner till träningen,Jippi, höjd punkten på torsdagar LÄTT! :)


1år : )

Ett år med min älskade älskling : ) De finns inget bättre än dig :) 
så i lördags blev jag bjuden på middag på chats av älskling. 
Satt och myste där i typ en och enhalv timme : )
Sen åkte vi till jonas nya lägenhet en snabbis sen åkte jag,älskling och dan till selånger kyrka och tände ljus hos farmor och carina och sen åkte vi till skönsmons kyrka och tände hos deras gammelmormor ( eller vem de va :P )
 sen åkte vi och köpte chips och dricka och hem till jonas igen och tittade på "Fun with dick and Jane" tror jag den hette :P ,den hade sina roliga stunder ;P . Sen åkte vi hem och sov : )

Jag älskar dig sååå mycke : ) du är underbar och sötast och allt :)
Jag älskar dig föralltid! ( L )



USCH

Måste bara berätta, jag tittade på "vad blire för mat?" förut, med den där per moberg eller va han heter,tycker de är ett så mysigt program.. men idag,ojoj, idag va de inte att leka med,fyfan. Han skulle göra vilt,så hans kompis kom med ett helt rådjur på axeln och sen hängde dom upp det och började dra av skinnet,och bröt benen och uuusch!! De va så äckligt så jag började gråta :P .