Tisdagkväll

Hej igen,

Jobbade mellan 14-20, gick bra och när jag kom hem hade älskling tänt massa ljus och städat och då sa jag "vad har du gjort". jag förstog att han hade gjort nått.. och det hade han.. han hade köpt ett nintendo wii :D haha det har vi velat ha länge och nu har vi det :) skojjskojj! Så imorrn blir det en hel kväll till att inviga det :D Osså hade han köpt det här spelet till ↓,lär ju vara det bästa spelet :D supermario! Men jag hoppas att gamla donky kong finns att köpa också :)


Nu har vi nyss fikat makrill-mackor och te och ska snart ut med embla och sen blire faktiskt sängen,så skönt å sova och älskar våran säng! och dessutom jobbar jag dag imorrn så det är upp tidigt som gäller.

Ha en bra kväll nu.



Tisdag

Goddagens!

Idag klev jag upp 8.30 (ja,jag börjar inte förns klockan 14 men ni vet väl hur jag är :P). vi gick och la oss före 11 igårkväll så jag har sovit bra länge ändå :) Iallafall så klev jag upp, kollade på tv lite,duschade,gick ut med embla och åt frukost.

Och nu har jag även beställt min jul-outfit,det blev en helt annan klänning än dom jag hade hittat :P. Jag hoppas den passar bara,finns risk att den är för liten. Blev även ett par skor.

Och nu är det snart dags för lunch,jag hittade en låda i frysen som jag har tinat upp nu , det lustiga är att jag inte vet om det är kantarellsoppa eller kantarellsås? Gott hur som helst men lite äckligt att äta en hel skål med sås :P jag hoppas det är soppa! haha.




Måndagkväll - kvällsfika

Ja,här sitter jag med mitt dagliga kvällsfika, idag blev det äpple med kanel,pepparkakor med ädelost och te. och lite skum-tomtar! gottgott.

Fick en hel låda med skum-tomtar av bubbens mamma :) Gooott.




Håller fortfarande och tittar på klänningar till jul, har hittat 2st tror jag,som jag inte kan välja mellan :P haha. sen tror jag att jag kanske struntar i att köpa nytt till nyår, vi får se.
Nu ska jag fortsätta titta på svenska hollywoodfruar :P trevlig kväll och sov gott.


Måndag

Ny vecka igen då, sist det var ny vecka så var vi i thailand! Skulle kunna tänka mig att vara där nu också.

Sitter och funderar på julklappar, jag är dålig på julklappar, speciellt till killar! det är ju jätte jobbigt. Men nu får jag lägga ner det här lite för nu tror jag det är en viss vovve som är hungrig! och jag också faktiskt, för min del blir det rester från igår :)

Håller även på att titta efter kläder till jul och nyår(inte för att jag har en aning om vad som händer på nyår men,blir väl fest hemma som vanligt :P) Har hittat en jättefin klänning till jul men inte nått till nyår. aja, sökandet går vidare ;)

Näe,nu kurrar magen,hörs senare.


Första advent

Idag är det första advent och vi har haft en jätte mysig dag, vaknade dock lite tidigt.. vid 9. Åt frukost och kolla på tv sen åkte vi ut till birsta och köpte lite julsaker och pyssel och gick runt på massa affärer och innan vi åkte hem åkte vi på maxi och storhandlade,äntligen! Sen hem och letade fram julkartongen med alla julsaker så nu har vi jul här hemma :) Sen gorde vi mat som blev en mumsig fiskgryta med ris(jag älskar fisk :) ). Sen har vi suttit och pysslat och gjort en liten tomte-famlij,hehe den blev söt även om jag blev tokig för att mössorna var svåra att göra :P
Och nu sitter vi i soffan och har kollat på finalen av ensam mamma söker och nu äre beck, så nu ska jag ta fram lite gottis, pepparkakor med ädelost, lite till det kanske.. gottgott!

En stjärna i lilla köksfönstret, ser ni små tomtarna också ;)


Jag älskar ju stjärnkuddarna så dom fick nya fodral så här i juletider,röda :)

Två söta tomtar!

Sen tog vi fram pysslet..

Älskling målade :)

Så här såg dom ut när dom var målade

Färdiga :) söta.

Den lilla tomte-familjen får stå ute i hallen


Nu ska vi titta vidare på beck, trevlig kväll! :)



Lördag

Goddagens!

Idag sov vi till halv 12,det var jätte skönt :) Sen har vi städat,här såg förjävligt ut med allt vi hade spritt ut sen vi kom hem och disk som vi inte hade orkat med och allt,men nu är det fint igen :) skönt. Om ett tag ska vi ut till bubbens mamma och pappa och äta middag,pizza! eller ja,för mig blir det ju en sallad,jisses vad jag har längtat efter sallad! Sen ska dom på hokey och lilla jag då, var sugen på utgång men den ända som verkar vara på är Fia,party på 2? ja,kan gå. vi har  ju gjort det förr men alltid roligt med nån fler också, ingen som vill ut?

aja,ha en bra dag, känns som att klockan är jätte mycket eftersom det är så mörkt.. men klockan är inte änns 3! Näe,nu ska jag titta lite på tv innan vi åker. Hej.


Fredagkväll

Hej och hå jag är trött som få.

Idag har ja jobbat mellan 8.30-17, när jag slutade hämtade bubben mig och vi handlade lite och åkte hem och bytte om sen åkte vi till mamma och per där det blev Tacos! Sebbe och desire kom också. Men vi vart inte så länge för både jag och bubben höll på och somna i fotöljen.

Nu ska vi slå på en film, vi såg trailern för den i thailand och den verkar bra så nu ska vi se den :) Trevlig kväll! 


Kväller

Godkväll!

Här sitter jag på golvet och testar Gele kit naglar, det ser fint ut och jag är snart färdig. Det är lösnageltippar,alltså inte hela naglar, som man klistrar på och sen penslar gel och sprayar aktivator på det,3gånger.

Har hämtat 2 paket idag :) fick lite panik att mina nya linser inte skulle komma(ser ju fasen ingenting i mina brillor så jag vill gärna ha linser när jag jobbar) men dom kom och även det som jag trodde kom igår kom idag :)
Det var lite hårgrejjer;

Nya volumini krustång, jätte lite och söt :) ska testa imorrn.

Och dust it!

Nu ska jag göra klart naglarna och sedan blir det soff-läge resten av kvällen. Ha en trevlig kväll.


Godmorgon

Jag har varit vaken länge dock :P kunde inte sova så länge idag men fick sova typ 9 timmar så det borde ju räcka. Känner mig dock väldigt slö och lite seg i huvudet så jag gav bort mitt kortis pass idag så jag kan vara hemma hela dagen och vila upp mig så jobbar jag imorrn istället.

Tänkte visa lite vad jag köpte nere i Thailand, det är inte allt jag köpte men..




Jeansen är dom bästa jag någonsin har köpt, jag brukar ha så svårt att hitta bra jeans för dom är alltid för lång eller nått annat tok. Dom här var perfekt, precis min längd och satt bra! :) jag slog till och köpte 2st för ca 200kr :) (100kr st)

Nu ska jag ta och slänga i lite färg i håret, har blivit hur urblekt som helst!


Snö och shopping

Hej och hå vad snöigt det är :P . Jag,bubben och danne åkte ut förut för att fixa en sak på bilen borta på macken och då passade jag på att hämta ut mitt paket, det var inte det jag trodde men bra ändå,det var från h&m. Sen åkte vi hem till bubbens mam och pap och åt köttbullar och macaroner och brunsås. Sen åkte vi på ikea och köpte massa ljus,vi kom ju hem mitt i ljus-säsongen och hade inte några ljus hemma :P . Efter det skulle danne hem och hämta nått så dom släppte av mig på birsta så fick jag gå där medans, jag köpte lite julgrejjs,nagelgrejjs och vantar (visar kanske imorrn). Sen hämtade dom mig igen och vi åkte och handlade lite som vi behövde,typ smör och mjölk och sånt,efter det åkte vi hem igen.

Detta innehöll mitt paket;



Legginsen var tyvärr lite stora :/ men tröjjorna var fina :)

Nu ska jag bara slöa i soffan och kolla på tv och sen blire sängen, går inte att beskriva hur skönt det ska bli att sova i sin egen sköna säng efter sängarna i thailand(dom är inte mjuka för ett ögonblick :P).

Ha en trevlig kväll.


24 timmar senare.

24 timmar har det tagit från Ao nang till sunsdsvall, så jag tror att ni förstår att vi är trötta. Men det är skönt att vara hemma, var fantastiskt att få träffa embla igen :)

Från Ao nang till phuekt var det lite mer än 15mil och vi åkte taxi dit, åka taxi i 15 mil,det gör man inte ofta :P . Flygresorna har gått bra (jag som är så otroligt flygrädd) först flög vi från Phuket till Bangkok som tar lite mer än 1 timme, när vi klev på det planet som kom i värsta lyx planet där alla hade varsin tv i sätet framför där man kunde kolla på film och spela massa olika spel, jag spelade supermario :) skit kul och tiden gick super snabbt! Sen fick vänta någon timme på flyget till sthlm,det gick klockan 1 inatt,sen vare bara tåget hem och jäklar vad kallt det var när vi gick ner och väntade på tåget och sen när vi kom hem till s-vall och klev av tåget i flippflopp :P myyyys. Danne kom och hämtade oss,skutsade hem mamma och per och nu sitter vi här, jag har packat upp på en gång för ja vill ha det gjort för det är jobbigt :P .

När jag kom hem hade jag fått i brevlådan; 1tidning, 1bok och 2 avier :)

Nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen, tvätta håret och skrubba kroppen, skulle sitta fint det! Det är skönt att vara hemma iaf, bilder från thai och det jag köpt kommer nån gång,känner ingen ork för det just nu.


Thailand

Hej stackars bloggen.

haha att jag har lyckats att inte skriva en anda gang har. Forsta gangen vi satt vi datan sa skrev jag har men precis nar jag skulle spara och publicera sa tog tiden slut sen har vi bara suttit vid datan 1 gang till.

Men nu skkriver jag, vi har hunnit med en del har nere. Vi har varit pa Phiphi island,fantastisk stalle. Vi har snorklat pa Maya bay(dar filmen the beach spelades in), varit pa Poda island,railey beach och igar var vi pa Phra nang beach som ar utsedd till en av varldens finaste strander. idag har vi varit ute pa chiken island darifran kan man ga over till Tub island,ganska haftigt.

Vi har haft bade tur och otur med vadret, men dom senaste dagarna har varit fina, en dag regnade 14timmar :P . Annars are jatte bra har, jaklar vad chips vi ater och drinkar vi dricker pa kvallarna :P.

Jag bjuder pa den :P


Nu ar klockan 8 pa kvallen har sa nu blire middag, hej!



Hejdå!

Nu testar jag att tidsinställa ett inlägg,får se hur det går :P . 

Jag har varit uppe sedan 5 nångång, bubben och danne har varit vaken hela natten. Så nu har vi nyss ätit frukost och ska åka bort till mamma och per om 1timme ungifär.

Så när ni ser det här så sitter vi förmodligen på tåget. Hare bra så hörs vi.


Bingolotto

Ikväll har vi mysig uppe-sittar kväll här hemma hos oss. Jag,bubben och danne. Vi har spelat 1ans bingo och har nyss fikat kaffe och cheesecake :) Gottgott. vi har även chips och sånt gottis :).

Kolla vilken supersöt cardigan jag hittade på h&m´s hemsida,synd att den var så himla dyr!



Söndageftermiddag

Hejsan!

Idag lyckades vi inte sova så mycke längre heller :P jag sov iallafall till 10. sen åt frukost och sen har vi varit hos mamma och per,fikade och pratade lite. Sen åkte vi och letade bingolotter,vi måste ju spela ikväll när det är färgfemman special ;) det var slut på willys så vi fick åka ut på maxi och där köpte vi även godis till tågresan,blev godis för 100kr ;P . Och nu är vi hemma och håller på att tvätta,medans ligger jag i soffan och kollar på reprisen av Så mycket bättre och ligger även med färg på ögonfransarna, har färgat brynen nyss också.

Nu ska jag snart tvätta bort färgen och sen ska vi ner i tvättstugan och hämta sista tvätten.


Tänd ett ljus..

.. eller fler,


Vi har nu varit och tänt ljus på 3 olika kyrkogårdar, alnö,skönsmon och selånger. Sen åkte vi på mcdonalds och boysen köpte mat och sen åkte vi hem. Och nu sitter vi och tittar på nån film, step brother tror jag den heter.


Lite fina höst/halloween rosor :)

Halloweeniga ljus.

Invigde ljusstaken som jag fick av pappa.

Cheesecake till efterrätt :)


Näe men hörrni, nu ska jag fortsätta titta på tv, godnatt och sovgott.


Lördagkväll

Hej och godkväll.

Ikväll har vi som sagt familjen Isacson på middag, vi har ätit middag som blev kycklinglasagne och nu har vi nyss ätit efterrätt som vart frozen cheesecake,gottgott :) återkommer med bilder :) Och nu sitter vi alla och kollar på hockey :P Sen ska vi som sagt ut och tända ljus och sen vet jag inte vad vi ska göra. Ha nu en fortsatt trevlig kväll!


Lördagmorgon

Godmorgon!

Tyvärr sov vi inte så länge idag :P fan,gick inte å somna om men fick sova typ 9 timmar iaf :) klockan 9 vaknade vi sen satt vi och kollade på tv lite, lotta på bråkmakargatan :P och nu har vi nyss kommit in från en promenad,skönt ute faktiskt :) embla fick springa lös på ängarna lite,det behövde hon.

Nu ska vi äta frukost snart sen åka ut på birsta,handla lite till middagen och sådär. Hörs lite senare!


Fredagkväll

Bubben kom hem förut med en godispåse, så nu har jag svullat ordentligt ikväll. men nu blire nog snart sängen,vore skönt och sova ett tag,kliver ju upp tidigt även när jag börjar 16 typ,men nu är jag ju ledig så :) + att bubben också är ledig,då äre ju mysigare att sova ut och ligga och dra sig i sängen på morronen.

imorrn har vi bjudit hit hans familj på middag och senare på kvällen är det såklart tänkt att vi ska åka runt på våran årliga "gravljuständar sväng" jag,bubben och danne.

Blev iallafall klar med manikyren nu, allt förutom det översta,sista lagret topp coat. Den här gången blingade jag till det lite extra med en bling på båda tummarna :) fint. nån ska jag testa me en bling på varje nagel men det kändes som slöseri nu när jag snart ska ta bort det. (dålig bild)


Näe men godnatt på er alla!



youtube

Jag måste vara riktigt trött, jag har suttit och skrattat åt det här klippet jätte länge :P hahahaha. Det är ju så himla kul när andra skrattar!

http://www.youtube.com/watch?v=muc0kaQtCMU


Gottis

Nu har bubben åkt och bowlat så jag har dukar upp med lit gottis som han ändå inte tycker om ;)
popcorn och toystory på tvn

Och gb´s nya gräddglass med lakrits :)



Fredagkväll - semester

Jamen hallådär ,

Nu sitter jag och tittar på idol och målar naglarna alá fransk manikyr :). jobbade som sagt 8.45 - 17 idag och typ fem minuter innan jag slutade kom bubben och överaskade mig med sjuts hem :) så skönt. Så vi åkte hem och gjorde mat, gick ut med embla och nu sitter vi här. Boysen håller på å tjaffsa via datan vad dom ska hitta på.. Saw 3D eller bowla, verkar luta mot bowla men jag tror jag hoppar över det, känner mig lite små trött och vill mest bara slöa. 

Ha en mysig kväll så hörs vi senare. 


Torsdagkväll

Hej igen!

då var även denna dag slut,har jobbat mellan 12-21.15, gick gaanska fort,skönt! När jag kom hem mötte bubben och embla mig vid bussen och sen gick vi ner och letade fram våra väskor. Nu sitter vi och fikar. Sen blire sängen,för imorrn är upp tidigare som gäller, imorrn jobbar jag 8.45-17,skönt å sluta tidigt och va ledig helgen :)

Just nu är det lite av en katastrof i thailand, det är mycket regn,stormar och översvämningar. Jag hoppas att vi slipper det värsta,jag hoppas att alla slipper det värsta,jag hoppas att det lugnar ner sig snart,att det inte blir värre. det är som sagt svårt att veta vilket väder det ska bli på sin semester.

Näe,nu ska vi äta bulla och sen sova,godnatt :)


Torsdagmorgon

Godmorgon!

Idag klev jag upp klockan 9, drack en smoothie till frukost och tog en dusch. Nu sitter jag här och ska snart äta lunch och sedan åka till jobbet. Har 2 hel-dagar kvar nu.

Igår var vi som sagt och åt pannkakor, efter vi hade ätit så spelade 2 omgångar poker och sen åkte vi hemåt, hämtade mitt lins-paket och sen hem och tittade på tv och bara slöa.

Nu ska jag fixa lunchen som blir sallad, sätta mig framför tvn och äta. Ha en bra dag!


Onsdag

Hej!

Har inte orkat skriva förns nu, hade sovmorgon idag med för idag är jag ledig och det är skönt ibland :) men jag sov dåligt imorse, men lyckades somna om till klockan ringde, hade ställt den på 9.30 idag tror jag.. eller om det var 10,minns inte. Sen jag klev upp har jag ätit frukost(en skål med vanilj yoghurt med russin), varit ut med embla, ätit lunch(3 smala skivor blodpudding) osså har embla ätit, jag har städat badrummet och lite i sovrummet.

Nu sitter jag här med en smoothie och ska snart ut på en längre prommis med embla. Ikväll är jag,bubben och danne bjudna på pannkakor hos deras farmor/mormor. Ha en trevlig dag, hörs kanske senare.


Frysta bär blir..
smooothie! Idag blev det Jordgubbar,blåbär,annans,banan och mjölk



Tisdageftermiddag

Hej igen!

Ja,då var det snart dags att åka iväg och jobba 4timmar sen hem till mamma och kolla på DH :) Till middag(tidig middag) blev det sallad, köpte babyspenat när jag var och handlade, och det var ju gott :) smakar inte så mycket :P men lite roligare än isbergsallad, man kan ju även blanda lite av dom två :) Så alltså babyspenat med gurka,majs,tonfisk och en halv burk "bönmix med matvete" (älskar den,jättegod och bra att ha hemma om man inte har nått att äta eller inte har någon matlåda)


Har tittat på väderprognosen till thailand nu också, ser inte lovande ut. så vi får kanske hålla tummarna för några dagar med sol. Känns lite småtråkigt men hoppas på det bästa.

Ha nu en bra dag, imorrn är jag ledig och har tvättid men skulle vilja flytta den till söndag eller nått,ska se om det finns nått ledigt då :)


Tisdag

Hej och goddag!

Idag börjar jag inte förns 16. Jag hade ställt klockan på 9.30 för jag vill inte sova föör länge även om jag nästan är ledig :P 9,5 timmar räcker idag :) Iallafall så klev jag upp då och klädde på mig nästan på en gång och tog med mig embla på en promenad bort till willys och köpte frukt och lite grejjer. Nu känner jag att jag har varit lite för glad i maten igen och struntat helt i vad jag ätit så nu måste jag bli lite bättre dom sista dagarna innan vi åker.

Så det här är min sena frukost/lunch.. Fruktsallad på äpple,banan och annans. och ett kokt ägg.



Nu ska jag sätta mig framför tvn och äta och läsa nya amelia som kom i brevlådan idag medans jag var ute (förövrigt så kom det även en avi att jag har ett paket att hämta,kunde det inte kommit liite tidigare så jag kunde ha hämtat det då!! i paketet är det dock nya linser så så spännande är det ju inte men ändå :P)


Måndagmorgon

Godmorgon sömntutor ;)

Då vare bara 4 arbetsdagar kvar..
Eftersom vi har köpt flygstol bara så kände vi att det vore skönt med nånstans att sova de första dagarna, så de 2 första dagarna har vi bokat här..

 






















Nu ska jag fixa frukost sen är det jobba som gäller, ha en bra dag!