Onsdag

Godkväll!

Just nu sitter jag och skriver på rapporten och kollar på bonde söker fru :P.

Jag har hållt på med rapporten idag också, förstår inte varför jag ska envisas med att välja ett så svårt ämne att skriva om, jag ska inte göra så igen! Det skulle kunna vara så mycket enklare och jag skulle ju kunna vara klar vid det här laget! Menmen, jag hoppas det blir bra ändå :).

Förövrigt idag har det blivit nån promenad hit och dit och sedan har jag även varit ut på birsta med johanna en liten sväng och sedan hem igen och slängde i lite färg på utväxten.

Nu ska jag fortsätta kolla på bonde och skriva lite sedan klockan 21 ska jag och F kolla på Berg flyttar in och fika :) Ha en bra kväll och sov gott!

Gillar min nya supersöta ljuslykta :)



Tisdag

Tjoho!

Idag har jag hållt på med min rapport heeela dagen! Känner mig ganska duktig! ;) Har äntligen fått ihop tillräckligt med artiklar i den också. Men den inte färdig,ska fortsätta med den resten av veckan.

Annars har det som vanligt blivit någon promenad och sådär. Sen när F kom hem så käkade vi middag och nu ska jag väl börja bege mig bort till mamma för att kika på DH, här hemma är det hockey på tvn så då flyr man ju ;). Ha en trevlig kväll!

Igår gjorde jag också riktigt härlig hemmagjord mat, fiskgryta! Och gott var det :)






Måndag

Hejsan.

Jag är ledig från skolan hela veckan, men jag har det jag gör här hemma. Jag har en egen rapport att skriva och sedan en grupp-rapport. Sedan har vi en webb-tenta i januari och tills dess ska jag ha läst den feta psykiatriboken! Så det är ingen lugn och ro men skönt att kunna sitta hemma och göra allt.

Så idag har jag fortsatt på min egen rapport och har nyss tagit en paus för att duscha så passar på att blogga också ;).

Igår hade vi en mysig första advent med go´mat och sedan såg vi på Baksmällan 2, drack glögg och käkade pepparkakor med blåmögelost, mums! Embla var jätte orolig när vi skulle gå och lägga oss så jag klev upp och gick ut med henne så hon fick kissa, hon dricker och kissar mycket nu och vi tror att det kan vara för att hon löper. Vi hoppas att det inte är nån infektion, vi väntar till imorrn sen ringer jag veterinären!

Jag lyckades med maten igår, såklart.. haha skoojja ;P. Men det blev bra, gott med riktig mat och F ville nästan dricka såsen som vanligt :P Men det är ju ett bra betyg :) Kokt potatis, porterstek med portersås och haricot verts!




Första advent







Söndag, första advent 2011

Jaha, då var det första advent igen. Snart är det julafton! Och vi har ju faktiskt också väldigt passande fått första snön idag, det gillar jag inte lika mycket. Jag tycker att det är mysig att sitta inne och se den vita snön ute men att gå ut i snöstorm för att embla ska kissa och det är kallt eller blasskigt så ja, så länge jag får beundra från insidan är det bra ;).

Igår var det ju fest hos kicki. Jag kom dit vid halv 7 och då fick vänta på några till från klassen innan vi kunde hugga in på maten, tacos blev det såklart. Och gott var det! Sedan tog vi fram cider och en massa spel och det var mycket surrande och skratt och ja, vi hade himla trevligt :). Klockan blev som vanligt sent innan vi kom att vi skulle på krogen. Den blev 00.30 och då kände jag inte att det var värt det så F och embla fick komma och möta mig så jag gick hem.

Imorse vaknade vi vid 10 för att danne ringde.. sedan låg vi kvar i sängen och tittade på ett avsnitt av 112 på liv och död ( ett av våra favvo program ;P ). Och sedan klev vi upp och fikade och sedan blev det en sväng till birsta. Jag köpte 2 par nya skor! Ett par som jag ska ha till att bara dra på mig när jag ska ut med embla och sånt och ett par nya vinterstövlar/varjedags-sko. Sedan var vi på maxi och handlade lite till middagen och ikväll när vi ska adventsmys med grabbarna. Middagen står just nu på spisen, det blir porterstek ikväll! Det är första gången jag gör det och ska bli spännande och se om jag lyckas! Det är en av F´s favvo rätter, och min med! Och det är så himla gott med riktig mat :) Och sedan ikväll kommer danne och tingen och vi ska kolla på baksmällan 2 och ha lite adventsmys med glögg och pepparkakor med blåmögelost på! Gott!

Haha, kollade tillbaks i bloggen vad vi gjorde förra året på första advent.. birsta och ica maxi! haha!

Bilder från gårdagen kommer nån dag här i veckan och lyckas jag med maten kommer det senare kanske ;) Ha nu en mysig första advent! :)


Fredag

Hallådär!

Vad är det för dag idag, fredag. Och vad betyder det? Jo,städdag! Jag brukar städa rejält på fredagar, plocka undan allt skit och dammsuga och sånt. Så jag klev upp i tid så jag skulle hinna städa på förmiddagen. Gjorde det och var ut med embla och sedan tog jag en sväng ut på birsta. Skulle köpa julstjärnor till fönstrena i vardagsrummet och sedan läste jag i fias blogg att boom öppnade idag så det blev såklart en sväng dit också, hittade lite smått och gott :). Blev en vända på systemet och birstacity också.

När F kom hem åkte vi och handlade till middag som blev typisk go´fredags middag, kyckling och potatis/sötpotatisgratäng, sallad och ett glas vin till det, mums tyckte vi! :) Medans vi väntade på att middagen skulle bli klar pyntade vi och hängde upp alla stjärnor (fick vänta med det till han var hemma eftersom han också tycker det är kul och mysigt att julpynta :) ). det saknas dock nånting i fönstret i köket, kanske inhandlar något dit imorrn. Till vardagsrums fönstrena blev det iallafall två stoooora stjärnor! Jag tycker att fönstrena är så stora så det behövs verkligen stora grejjer i dom där fönstrena, och det blev ju kanon! :)

Ikväll äre bara jag och F ♥, vi myser i soffan framför hockeyn och så fort den är slut blire idol ;) Vi köpte även en påse godis förut så den kommer fram lite senare också, vi är fortfarande mätta efter middagen ;P. Hoppas ni alla andra också har en supermysig kväll! ♥






Imorrn är det middag och partaj hemma hos kicki med en massa härliga tjejer från klassen och några till :)


Torsdag

Hejsan.

Idag har jag tvättstuga nästan hela dagen. Jag hade bokatförmiddagen först för jag tänkte åka ut till birsta oh kika efter julklappar men sen visade det sig att jag inte hade nån bil hemma idag så då orkade jag inte :P Och då bokade jag en till tid så jag har nu från 10-16 i tvättstugan. Blir nån promenad med embla och förhoppningsvis fortsätta med rapporten imellanåt också, jag har ju faktiskt kommit igång! Föresten så hade jag en jätte hemsk dröm inatt å har gråtit ett antal gånger under natten :P.

Jag och F kanske ska ut till birsta ikväll istället och kolla efter bland annat någon julig belysning att ha i vardagsrumsföntrena.

Det här kom F hem med igår! En serie som vi har följt var det sista avsnittet på igår så då tyckte han att vi skulle slå på stort till kvällsfika ;) Pudapeststubbe!


Tisdag

Heej.

Idag har vi haft lång dag i skolan, 8.15-15.30. På förmiddagen hade vi en jätte bra föreläsning, den handlade om psykopti. Ämnet i sig är ju otroligt intressant och han som föreläste gjorde ju saken bara bättre för han var verkligen bra! Kul! :) Sedan käkade vi lunch och sedan blev det en kort föreläsning och vi fick även veta några av dom praktikplatser vi kommer kunna söka!

Sedan åkte jag hem och plockade undan och diskade lite. Sedan när F kom hem började vi med maten och nu är han och jonas ute och går med hundarna. För övrigt är det så irriterande att man inte kan vara ute och gå längre, det är ju halt! man vill ju inte gärna slå en vurp så den kortare-promenad-perioden har börjat!

Om en stund ska jag iväg till mamma och kolla på DH, ha en bra kväll allihopa! :)

Såg det nu.. vad är det för spöklig prick på den vita ljusstaken?! :P


Måndag

Goddag.

Den här helgen har känts både lång och snabb, konstig kombo! I lördags var vi hos mamma och per och drack en massa glögg och åt ännu mer pepparkakor och kollade på hockey. Sedan blev det middag och mer hockey och sen spelade vi även yatzy innan vi åkte hem vid 23tiden.

Igår gjorde vi inte mycket på dagen, tingen kom hit och vi tre åkte till dollarstore och kikade och shoppade lite. Sedan åkte vi hem till oss och gjorde tacos. Sedan åkte tingen hem och F gick upp till Jonas ett tag och jag låg mest i soffan. Sedan fikade vi och kollade på Beck när han kom hem.

Idag måste jag komma igång med min rapport,måste måste måste! Jag har skjutit på det så himla länge nu! :P Men jag valde ett bra krongligt ämne också så får skylla mig själv :P. Ska till skolan på handledning senare idag också.

Ha en bra nu :)

Så här hittade jag vårat lilla mys-monster imorse :)


Lördag

Hejdär.

Idag har vi varit ute i timrå hos F´s kusin som har skaffat en hund, jag och embla hade inte träffat den så jag har tjatat lite om att åka och kolla på den, och den var jätte söt :) Vit och fluffig och kommer att bli lite mindre än embla. Hon heter chaika och hon och embla gick bra ihop :) Brukar ju kunna bli lite svårt med 2 tikar men det gick bra och dom sprang runt och jagade varandra ett bra tag till matte började frysa om fötterna :P hehe. Måste köpa nya skor!

Och nu har vi ganska nyligen kommit hem och ska nu till mamma och per och få lite glögg och pepparkakor, blir även hockey och middag där :). Hoppas att ni andra har en fin dag också :)

Vårat sovrum i brist på andra bilder ;p


Fridaynight

Så här ser det ut på bordet framför mig nu ikväll ↓



Ha en bra kväll!


Dom här fick jag av min fina pojkvän ♥




Fredagmorgon

Nu var det tydligen ett tag sedan jag skrev. Har inte haft något att skriva antar jag :P. Är ledig från skolan idag!

Igår kväll skulle F och hans pappa på hockey så jag och F´s syrra tog en sväng på birsta, jag förstår inte att man aldrig hittar nått när man vill hitta :P. Vi snurrade runt på birsta tills dom stängde och sedan åkte vi på maxi för Johanna skulle handla mat, jag handlade lite småsaker jag med. Vi köpte med oss lite bröd och lite goda röror och åkte hem till F´s mamma och pappa och fikade bröd,röror och te med deras mamma medans vi kollade på lyxfällan. När grabbarna kom hem från hockeyn åkte jag och F hem.

Jag är som sagt ledig idag så jag tänkte kanske städa lite, börja kolla på rapporten jag ska skriva. Ja,lite sånt. Ha en bra dag!

Juste, jag skulle visa örhängena jag fick uppe på södra berget, det kommer snart!


Tisdag

Hej!

Idag har vi haft en föreläsning som hette Psykoser. Det var en psykosläkare från Rättspsyk som föreläste och det var himla intressant! Igår hade vi en lång dag till 17 igentligen men det blev lite tidigare, runt 15.30 tror jag klockan var när vi gick hem. Sista föreläsningen var så seg så jag höll verkligen på att somna, verkligen! Ögonlocken har nog aldrig varit så tunga och jag nickade till med huvudet flera gånger :P Jag fick sitta och vrida och vända på mig på stolen hela tiden för att hålla mig vaken! Inge kul! Haha.

Nu har jag nyss varit ut med embla och tänkte hoppa in i duschen om en liten stund. Ikväll är det DH med mamma. Ha en bra dag!

Tänkte bjuppa på lite bilder från i lördags! Här står Lilita och ropar ut genom vädringsluckan att hon har rosa trosor på sig :P Ja,vi spelade ett spel :P ↓ (Våra fönster måste verkligen bli vita snart!)

Kicki målar läppstift på Isabell utan att titta!

Resultat!

Isabell sjunger och Lilita "dansar" :P

Alex demonstrerar ett toabesök ;P

Min cider och en hemmagjord sanning och konkalek


Söndag

Hejsan.

Igår var det fest här, vi blev ganska många och hade himla trevligt. Drack cider, spelade en massa spel och snacka en massa skit. Det blev inge stan för min del för när vi väl började tänka på krogen så var klockan runt 0.30 och då är det ju inte långt kvar tills allt stänger :P Så jag och F blev hemma, vi städade upp och jag stoppade i mig några mackor och sedan gick vi och la oss. Bilder kommer imorrn eller nån annan dag!

Idag har vi varit ute på ön och ätit farsdags middag hos F mamma och pappa, med dom,F´s syster och hans mormor och morfar. Sedan åkte vi på Maxi och köpte lite godis så nu blir det soffan med godis och cola :) En lång vecka i skolan väntar så, trevlig kväll och godnatt!



Lördag

Heej.

Vi har nu för en liten stund sedan kommit hem från vårat 5års firande. Vid 3tiden igår åkte vi upp till södra berget och gick på spa där, satt och bubblade, myste i en varm utomhus pool med utsikt över hela staden och ångade i bastun i ca 3timmar och sedan gick vi upp på rummet och duschade och bytte om, och jag fick ett par jätte fina örhängen från Guldfynd by Kenza av älskling :) (visar dom nån annan gång!). Sedan gick vi ner till resturangen där det också är fantastisk utsikt och åt en tre-rätters middag som var väldigt god! När vi hade ätit färdigt gick vi upp på rummet och hann precis se utröstningen på idol :P Det var två enkelsängar så vi trängde ihop oss i ena och låg och myste och somnade. Imorse vaknade vi ganska tidigt, 8.30 tror jag klockan var. Så låg vi kvar i sängen nån timme innan vi klädde på oss och gick ner och åt en fantastisk hotellfrukost, det är ju nått speciellt med frukost på hotell! Dom hade en jättebra buffé. Sedan gick vi upp till rummet och packade ihop och åkte och hämtade embla som hade sovit hos mamma :)

Vi hade en jättemysig dag och kväll. Och tänk att det är över 5år sedan vi träffades första gången! På en midsommarfest i granlo ;P Och 5år tillsammans, vi har hunnit med 2 lägenheter, 2 resor till thailand, vi har haft våran älskade hund i mer än 2 år och en massa annat smått och gott! Jag älskar dig! :) ♥

Tyvärr blev det bara snabba,suddiga bilder men ni kanske ändå kan förstå hur mysigt det var där :)

Taggad!

Rummet!

Utsikten från utomhus poolen.. blev lite dimmigt efter nån timme.






Frukost!


Ikväll är det fest här hemma. Jag,F,danne,tingen,kicki,alexandra och några till tjejer från klassen :) Tror att det kan bli super kul! :) Men jag måste nog gå och gräva in mig i garderoben och hitta nått att ha på mig,alltid lika svårt :P. Ha en bra dag ni också :)


5 ÅR

Jag och min fina F har varit tillsammans i 5 år nu. Vi sparar firandet tills imorgon :)

Jag älskar dig




Onsdag

Hejsan.

Idag hade vi en väldigt kort dag uppe på sjukan. Vi började 8.15 och fick gå hem 10.30 typ :P. Idag hade vi personlig hygien där vi fick öva på att tvätta dockor :P haha kändes ju ganska konstigt. Vi skulle även hålla på och rulla runt och lyfta och grejja med den här dockan och byta sängkläder samtidigt. Men vi var 3 st som hjälptes åt så det gick galant! Sen fick vi även tvätta varandra, på armarna bara. Så där låg man i en sjukhus-säng och hade Elvira och Andrea som tvättade och smörjde in varsin arm :P haha.

Sedan åkte jag hem till embla och vi har precis varit ut på en promenad och nu tänkte jag städa lite och sedan kanske plugga lite. Ha en bra dag!

Igår efter skolan var jag,kicki,alexandra,elvira,malin och isabell på Dollarstore, jag köpte med mig en ask av typ världens godaste choklad, ever!



Tisdag

Hejsan.

Just nu är jag hemma på lunch, idag har vi heldag uppe på KTC. Nu på förmiddagen har vi fått träna på injektioner, insulin fick prova på och ge. Sedan fick vi även sticka varandra i fingrarna och ta blodprov men jag gjorde det inte :P. Vi fick lång lunch idag så jag är hemma och ska käka lunch och gå ut med embla. Sedan tillbaks upp till sjukhuset och träna HLR!

Ikväll är det DH hos mamma igen iallafall, förra veckan var det ju inget för dom visade en film på 5an istället, helt onödigt men okej. Ikväll är vi som sagt back on track!

Näe, nu börjar det suga i magen :P ska värma på lite mat. Ha en bra dag! :)

Våran älskade vovve, hon är så fantastisk söt och mysig! igår när jag duschade låg hon inne på badrumsgolvet hela tiden(med dörren lite öppen såklart så hon kunde gå ut om hon ville för när jag duschar blir det varmt kan jag lova :P, men hon låg kvar där, sötnos.


Måndag

Heej!

Då var det ny vecka och vi har skola mån-tor! Men det är dock en väldigt spännande vecka. Vi har hela veckan uppe på sjukhuset, på KTC (Kliniskt träningscenter). Jag har bilen hela veckan så imorse vid 10 hämtade jag upp mina härliga klasskamrater Kicki, Malin och Isabell. Idag hade vi genomgång av den nya kursen som är medicinsk vetenskap och sedan hade vi venprovtagning. Jag var verkligen jättenervös inför detta och när jag klev in i rummet där vi skulle öva så började nästan gråta för där låg det 5 låtsas armar och såg allmänt äckliga ut :P. Men det blev snabbt bättre och när jag väl fick prova att sticka så var det jätte roligt! Vi fick en varsin remiss och skulle ta prover utifrån den. Jag fick blod direkt på alla mina försök! Haha nöjd :P. På lunchen åkte jag och Kicki hem hit och käkade och gick ut med embla. Imorrn ska vi prova på injektionsgivning och HLR, och massa annat spännande i veckan. Ibland är det så roligt att gå i skolan, speciellt det här programmet :D

Vi har ätit middag för ett tag sedan och ska snart ut med embla, tror vi skulle vänta tills Jonas hör av sig så vi kunde gå ut med han och lukas (hunden). Sedan blir det ensam mamma söker och lite kvällsfika. Ha en trevlig kväll! :)

Här sticker jag i den läskiga låtsas armen!



Söndag

Nu ligger jag i soffan och kollar på reprisen av pengarna på bordet :P . Tror jag ska koka mig en kopp te för det är lite kallt.

Igårkväll var jag barnvakt åt Amanda,mammas sambos barn. F tyckte det lät som en tråkigt lördagkväll och ja, det kan man väl förstå :P så jag fick sällskap av hans syster Johanna istället. Men först var jag och F och hämtade henne på festen som mamma och per hade i en relaxlokal i haga, fantastisk utsikt ringde mamma och sa innan vi åkte så jag tog med kameran. Sedan åkte vi hem till mamma och per och kollade på tv,spelade yatzy och käkade en massa godis, chips,popcorn och ostkrokar! Vid 0.30 kom dom hem och Johanna sjustade hem mig.

Innan vi hämtade amanda var jag och F också och tände lite ljus på gravar som vi alltid gör. Först var vi hos fia mamma,mormor,morfar och sedan hos farmor. När vi var på väg mot farmors grav så sa F "tror du att din pappa har vrit här?" "Nääe,jag vet inte" sa jag. Osså tittade jag lite mer noggrant mot graven (det var ju mörkt).. Men.. där står dom ju! Där stog pappa,viktoria och julius! Det var lite kul. Vi kollade även in minneslunden med dom innan vi åkte. Det var väldigt fint på hela kyrkogården för det var vääldigt mycket ljus överallt!

Ikväll ska vi ha lite taco-mys jag och F. Och sen blir det nog soffan resten av kvällen, njuter av att vara helt ledig från skolan sista dagen nu, sedan kör vi hårt fram till 21december, då är det jullov ;) Ha en mysig kväll!

Utsikten över staden!



Bedroom






Fredagkväll

I eftermiddag har vi varit en sväng på birsta,kollat efter nya jeans åt F men det går inge bra med den biten alltså :P. Han gick därifrån tomhänt idag också. Sedan åkte vi och handlade till middagen. Så ikväll har vi hjälpts åt i köket och lagat en god middag. F hade igår med sig två rökta sikar(soo gooood!) från jobbet så till förrätt blev det en sikröra på toast, mycket gott. Och sedan till varmrätt blev det Fläskfilé fylld med soltorkade tomater och kantareller! Till det blev det potatisgratäng, sallad och en sås på lite rester av fyllningen, alltså soltorkade tomater och kantareller. Det blev väldigt gott :) Till det drack jag ett väldigt gott vin som jag köpte idag, har inte i huvuvd vad det heter och orkar inte gå till köket just nu ;P.

Så just nu är det idol såklart, sedan blir det godis till en film som fia tipsade om i sin blogg häromdagen, hoppas den är bra!

Ha en fin kväll!




Fredag

Heej.

Idag var vi i skolan klockan 9, vi hade opponering och var färdiga vid 12, åkte hem till embla och hann mest bara börja värma mat från igår som jag skulle käka till lunch och då kom F hem. Dom hade fått sluta tidigare för att det är röd-dag imorrn.

Så nu har jag städat hela lägenheten, plockat,torkat,vattnat blommor,diskat,dammsugit och torkat golv! Efter att jag hade varit ut med embla tvättade jag av hennes fötter innan hon fick gå runt i lägenheten :P haha. Jag tycker det är så mysigt och härligt att ha en fräsh lägenhet till helgen :).

Sen ska vi åka och handla lite till middagen, ikväll slår vi till på förrätt och varmrätt! Och efterrätten blir väl godis och chips till idol och nån film ;) Ha en super mysig fredagkväll ni också! Lite senare kommer det bilder på våran nya sänggavel föresten ;)

Sugen någon? ;)



Torsdagkväll

Halloj.

Idag har jag sprungit som en galning i tvättstugan. Hade som sagt tid medans 10-16 och har tvättat en himla massa! Skönt. Kicki var hit en sväng och vi förberedde inför imorrn och sedan precis när hon hade gått så kom Johanna och vi fikade och bestämde att vi skulle på birsta ikväll så jag har för inte så länge sedan kommit hem. Jag åkte och hämtade henne efter att vi hade ätit. Jag hittade en söt ring, lite behövliga grejer och en jättefin topp som jag hade sett på internett men jag tänkte att jag skulle kolla om den fanns i butik innan jag beställde, och det gjorde den! Så jag slapp skicka efter :) Visar imorrn eller någon annan dag.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och nu blir det en kopp te och kika på tv :) Imorrn är det skola! Trevlig kväll och godnatt!


Torsdag

Godmorgon!

Idag fick man inte sova länge, Johanna ringde vid 8 och frågade om hon kunde komma förbi sedan efter jobbet. Och efter det kunde inte jag somna om :P Så jag har suttit här och kollat på tv och käkat frukost.

Nu har jag förberätt tvätten, har tvättid mellan 10-16 idag! haha. Jag har en massa handdukar och sängkläder att tvätta + en massa kläder så jag slog till på en riktigt lång tid.

Sedan ska även Kicki komma för vi ska förbereda inför imorgon när vi har opponering. Och ikväll hoppas jag kunna komma iväg till birsta, har lite småsaker jag behöver som linsvätska och sminkborttagning!

Aja, nu ska jag ner till tvättstugan.. ha en bra dag! :)

Så här såg det ut här i söndags när vi firade våra födelsedagar! :)


Jag provade att göra cakepops! Dom var roliga och goda :)


Onsdag

Hejsan.

Igår gjorde jag inte så mycket på dagen, jag läste igenom rapporten som vi ska opponera på på fredag. Sedan på kvällen var det inge Desperate housevifes heller utan nån film istället, varför?! Men jag,mamma och amanda tog en sväng på birsta ioch letade lite pyssel men det vi vill ha finns ju ingenstans! :P men vi köpte några småsaker.

Idag klev jag upp vid 9, vill inte sova så länge eftersom att nästa vecka kör vi igång med skolan på riktigt igen, nu har vi ju haft det lite lazy och inte varit i skolan mycket men nu ändras det igen.

Så för en stund sedan käkade jag frukost och har diskat och plockat lite. Nu väntar jag på att diskmaskinen ska bli färdig så ska jag och embla ut på en promenad sen. Sedan ska jag nog städa lite till, se om jag kan få en tvätt-tid och läsa rapporten några gånger till :P.

Några fler presenter..

Fick påfyllning av en av mina favvo parfymer av pappa..


Fick en söt muffinsbok av F´s syster..

Den här kommer förhoppningsvis blomma ut till en fin amaryllis, av F´s farmor..

Och en liten murgröna


Thomas Sabo




Det här jättefina armbandet fick jag av Mamma och per och berlocken, en pärla och ett par änglavingar, så fin :) Sen fick jag även den andra berlocken av min bror och desire och det är en väska, passar ju mig :)
Tack så hemskt mycket för det fina armbandet och de fina berlockerna! ♥