16 februari 2015

Här är vi mitt uppe i dopplanering och massa fix, bak och annat som ska göras. Till helgen är det dags för Milians dop. Det är verkligen superkul att planera den här dagen för sitt barn. Men mycket ska göras så jag har överlåtit lite av bakningen till nära och kära också ;) Själv ska jag försöka mig på att göra tårta, doptårta.. hur ska det gå? Jag hoppas den blir bra men jag är ganska duktig på att ta mig vatten över huvudet när gäller sånt här, så vi får se. Av alla som blev bjudna är det bara två som inte kommer, jag hoppas verkligen att folk håller sig friska och allt så att alla faktiskt kan komma :). 
 
Nog om dopet nu. Det blir inte mycket skrivet här och det är helt enkelt för att jag inte har tid.. eller nja.. tid har jag, men all Milians vakna tid vill jag spendera med honom och när han sover så gör jag sånt som jag inte gör när jag är vaken. Det kan vara att titta på tv.. jo, jag gör det när han är vaken också men då är det för mig helt omöjligt att koncentrera mig på tvn, Milian pratar och då pratar jag nästan alltid tillbaks eller så kanske han blir ledsen och då kan man inte titta på tv. Så nått så enkelt som att titta på tv kan jag göra när han sover. Det är inte heller länge sedan jag upptäckte att jag kunde ta en dusch medans han sover också, tidigare har jag duschat kvällstid när F är hemma, men nu känner jag mig så pass säker att jag kan ta en dusch när han sover, när jag vet att han sover på riktigt och såklart.. snabbdusch.  
 
Men idag tog vi oss faktiskt ut och gick en sväng runt området, det var inte jätte trevlig väder då det blåste väldigt isigt i ansiktet men det var bra med lite frisk luft för både mig och lilleman, och just nu sover han så därför passar jag på att skriva. 
 
Våran lilla kille har ju ett eget rum som nu faktiskt börjar ta form. Väggen är målad och klar, det är lite hyllor och tavlor på väggarna och en mysig är färdig och redo att mysas i. Dock är rummet inte riktigt färdigt men när det är det så kommer det nog upp lite bilder här på bloggen, för jag tror att det blir bra :)
 
Mammas ♥