i soffan

provar att mobilblogga när jag ändå ligger här i soffan. Tog en ipren och bäddade ner mig i soffan, har ont i både mage och rygg, doktorn kan inte hitta nå fel vilket är bra men ändå jobbigt att ha ont utan anledning.. men jag hoppas det ger med sig.

var på skolan idag, det var föreläsning med en attitydambassadör vilket brukar vara intressant. det var tur att vi hade en sammanslagen föreläsning med dom som går våran utbildning fast år 1 och dom som går kriminologi för annars hade jag varit ensam, det vara bara jag från min klass!! : p som tur är så går min gamla vän sara i år 1 så satt med henne och några från hennes klass.

aja ska kika lite på tv innan F slutar för då ska vi åka och handla. just nu är det ensam hemma 2 på tvn ; p ha det fint så länge!







Torsdag - Snow!

Hej!
 
En vecka sedan jag skrev nu. Har väl inte hänt suuper mycket och just därför som jag inte skrivit kanske.
 
Jag klarade iallafall tentan jag hade där på fredagen och det var riktigt skönt, kunna släppa den.. och börja fokusera på nästa. Vi har nämligen en till Kriminologi-tenta innan jul. Och dessutom en gruppuppgift som ska skickas in före jul. Så nu blir det väl en högre växel när det gäller skolan fram till jul. Appropå jul så plockade jag och F fram våran igår. Det blev stjärnor i alla föntrena förutom ett där det blev en ny krans. Sedan står det lite små tomtar lite här och där och så, är inte så jätte mycket för massa tomtar så vi har väldigt lagomt här hemma. Däremot älskar jag granen men det dröjer ju ett tag innan den flyttar in.. den som väntar på något gott.. : ). Till middag igår gjorde jag en himla god pasta med massa gotta i. 
 
I tisdags hämtade jag mamma och per på tågstationen. Nu är de alltså hemma efter 2 veckor i Mexico, och de verkar ha haft det väldigt bra : ) Fick se mycket fina bilder och fick en jätte söt mexicansk skål!
 
Är hos doktorn titt som tätt också, näe så ofta är det inte men det känns som det. Har haft problem med kisseriet och ont i korsryggen och lite sånt, men återkommer mer om det nån annan gång!
 
Har förövrigt lite julklappsångest, jag tycker alltid att det är så himla svårt! När man måste komma på själv för att ingen önskar sig nånting.. Jag har köpt två julklappar hittills så då har jag ju bara typ... 6-7 kvar? Fantastiskt.
Nu ska jag plocka ur diskmaskinen, kul va ; ) Önskar alla en fortsatt trevlig kväll, imorrn är det skola mellan 9-12 sedan är det helg igen : )
 
Såhär ser det nu ut hos oss : )
 
 


Torsdag

Hejhej.
 
Då var det torsdag och jag har precis tryckt i mig lite fika : ). Tidigare idag var jag på barnmorskemottagningen och lämnade ett cellprov, det där som alla kvinnor blir kallade till när man fyller 23. För er som inte har gjort det och hört att det ska göra ont kan jag säga.. Det är inte så farligt! Det är ingenting som gör ont eftersom att dom inte tar nånting som många säger, eller ja, det dom tar är av "slemmet" där inne : P. Visst det är inte varje dag man ligger med benen i vädret och har någon okänd pilla där nere och som sitter med ansiktet en halvmeter ifrån en, haha. Men man får tänka att det är deras jobb att dom har gjort det sååå många gånger och att dom inte alls tycker att det är något konstigt. Men jag säger som hon som tog provet på mig.. "Roligare saker kan man ju göra än att ligga här med benen i luften".
 
Nu tänkte jag läsa dom sista sidorna i boken inför tentan, när den är gjord imorgon kan man äntligen ta helg : ) I helgen blir det nog till att basta och bubbla igen, det var ju så härligt : ) Sedan på lördag tänder dom upp stan, julbelysningen alltså, så då kanske vi ska ner och kika på det med resten av familjen Isacson. Kanske kanske att det får komma upp lite julpynt också i slutet av helgen, vi får se ; )
 
Aja, går det bra på tentan imorgon så kanske jag återkommer med resultatet (Man får veta direkt om man klarat den) annars får ni ha en trevlig helg! 
 


Söndag

Hej!
 
Då var även denna helg snart slut. Jag har haft en bra helg förutom att jag har dragits med både huvudvärk och mensverken från helvete! : P kul å veta va. 
 
I fredags när F slutade åkte han och jag hem till mamma, de är ju borta men vi passade på att vara där en stund för vi kände för lite extra mys. Vi lagade middag som blev kyckling, hasselbackspotatis, ädel/sherrysås och grönabönor. Super gott var det och det blev ett glas vin till. Sedan drog vi igång bastun och fyllde upp bubbelbadet : ) Vi satt och bubblade och hade det väldigt härligt i några timmar, så himla skönt när man har känt sig frusen ett bra tag ♥. Vi tänkte att vi skulle slå på en film när vi kom hem igen men vi var hemma strax efter 23 så vi kollade bara på lite tv sen gick vi och la oss. 
 
Igår var jag och johanna på en shoppingtur som tog nästan hela dagen. Vi var iväg på våran favorit butik som även har ett mysigt fik så där fikade vi, jag blev bjuden på en kaffe och en riktigt mastig men good chokladkaka : ). Sedan blev det även en sväng på birsta men tyvärr inte jättemycket shopping. Jag är ju mest ute efter julgrejjer nu men jag vet inte riktigt vad det är jag är ute efter samtidigt : P Så det blev bara lite småsaker. Tack för en bra dag : ).
 
Idag har F spelat tennis så jag tog mig faktiskt ytterliggare en sväng på birsta : P. Shoppingen blev en liten besvikelse även idag dock, några småsaker blev det. Att det ska vara så svårt å shoppa när man vill och kan?! : P haha. Nåja, det är väl bara att fortsätta till veckan, om inte annat ska jag börja med julklappsshoppingen då!
 
Näe, nu ska vi iväg och handla ohälsosam söndagsmiddag, Mcdonalds it is ; ) Sedan ikväll blir det film! Ha en bra kväll nu.
 
 
 


Fredag - Bad sleep

Goddag!
 
Har sovit skit inatt! Igårkväll hade jag ont i huvudet så tog några tabletter och gick och la mig. Efter ett tag somnar jag men när klockan var 5-nånting vaknar jag.. av att brevbäraren släpper ner tidningen i brevinkastet. Hur dåligt sover man inte om man vaknar av det?! Hade fortfarande ont i huvudet så tog nån tablett till och somnar om efter en stund. Har fortfarande ont så jag hoppade över skolan idag, det var ändå bara någon timme. 
 
Igår på dagen pluggade jag mest, skulle städa också men det blev inte super mycket av det : P. När F kom hem gjorde han middag som blev pannkaka som vanligt på torsdagar.
 
Av någon anledning längtar jag väldigt mycket till jul i år. Vet inte vad det är, det känns ju absolut inte juligt ute. Blir det någon snö iår? Hur som helst, jag kollade bak i arkivet här på bloggen och såg att förra året julpyntade vi 25 november, det är ju nästa helg! Då kan man väl få pynta då iår också! : ) Det är ju inte första advent då men ändå. Aja, får se när pyntet får komma fram iår, ska nog kolla igenom våra grejjer och se vad vi har också. Kanske springer ner och hämtar jul-lådan på en gång! : D
 
Resten av dagen blir det nog bara att ta det lugnt, ikväll ska jag och F ha en riktig myskväll : ) ♥
Ha det så bra nu allihopa!
 
Tog fram kameran igår och fotade lite av min dag..
 
 
 


Onsdagkväll

Halloj!
 
Här sitter jag med turban på huvudet, jag tog mig i kragen nu ikväll och färgade utväxten. Herregud vad det behövdes! : P Men jag har inte orkat, men nu så, ska det förhoppningsvis bli bra. 
 
Idag har jag snurrat runt i birsta, shoppat lite igen och sådär. Sedan när F kom hem satte vi igång med maten som blev lax. Till det gjorde jag hemmagjord potatismos och rörde ihop en romsås, lite broccoli till det och gott blev det. Sedan har vi tvättat sedan klockan 17, det är så kul när vi tvättar när båda är hemma för då går vi båda ner till tvättstugan även fast det egentligen inte behövs 2 för att hänga tvätt : P.
 
I skolan har vi nu börjat en ny kurs som heter allmän kriminologi. Och igår hade vi en föreläsare som är tjänstledig från sitt riktiga jobb som polis och kriminaltekniker. Det var väldigt intressant, vi fick bland annat kolla på bilder från en förundersökning från ett riktigt mord som skedde för ca 6år sedan. Annars om vi ska prata skola så håller jag på med tentaplugg nu för tiden, nästa fredag har vi en tenta i kriminologi, med informationen vi har fått inför den känns det som att man kan behöva plugga till den på riktigt! 
 
Näe nu ska jag plocka av mig den här turbanen och dra ner till tvättstugan. Ha det bra! : )
 
Sorry för att det mest bara blir insta-bilder men det är det jag använder mest, 
 
 


Måndag i november

 
Hejhej.
 
Då var det måndag igen och ännu en helg har passerat.
 
Det har varit en bra helg. I fredags var jag hos tandläkarn igen och tog bort massa tandsten och fick tänderna polerade, för ett väldigt chockerande pris, det vart faktiskt för en gångsskull väldigt billigt, det brukar det ju inte vara hos tandläkarn.. så ingen var ju gladare än jag : P. Efter det åkte jag ut till birsta och shoppade lite tills F slutade och han kom och hämtade mig. På kvällen åt vi tacos och sedan sjutsade han mig bort till kicki där jag, kicki, alexandra och malin drack lite vin och spelade massa spel, mycket trevlig kväll. Hade skrattat så sminket var utsmetat över hela ansiktet när jag kom hem : P. Sedan kom F och hämtade mig och vi åkte hem och sov.
 
I lördags var vi och hjälpte till F´s farmor att rensa ur en lägenhet. Hennes man har dött så det skulle rensas, flyttas och slängas. Vi hade med oss Danne och även F´s pappa, faster + man var där så de hade med fika eftersom det blev några timmar. Sedan åkte jag och F hem och gjorde iordning oss för att gå ut och äta. Vi har nu varit tillsammans i 6 år så det skulle ju naturligtvis firas så det blev middag på 1891! Vi åt lite förrätt och varmrätt som fick bli oxfile, allting var mycket gott men de hade ingen jätte rolig efterrätt så när vi kände oss färdiga på restaurangen åkte vi hem och gjorde egen efterrätt. Det blev mintchokladpannacotta med hallon. De åt vi medans vi tittade på den näst sista Falk filmen. En mysig kväll helt enkelt : )
 
Igår var det söndag och Fars dag. Men innan vi åkte iväg på frasdags firande så åkte vi hem till mamma och per och fikade, imorse satte de sig på ett plan påväg mot ett förhoppningsvis varmt och skönt Mexico! sedan vid halv 4 åkte vi ut till F´s mamma och pappa och käkade middag där. Efter det åkte F och kollade på innebandy-match med sin kusin medans jag åkte och fikade hemma hos pappa. När vi båda var hemma igen åkte godisskålen fram och vi såg den sista Falk filmen. Den var den sista för denna säsong iallafall, de sägs att det ska komma fler. De är ju himla bra men egentligen behövs det inte fler filmer för det var ett bra slut nu. 
 
En bra helg alltså och idag har jag varit i skolan här på förmiddagen. En föreläsning och sen var det klart. Nu har vi lagt våran gruppuppgift på sidan eftersom vi har en tenta om ca 2veckor som verkar bli den tuffaste vi har haft hittills så nu gäller det att plugga till den! Hoppas att ni har haft en bra helg också!
 
Helgen i bilder
 
 
 
 
 
6år, Jag älskar dig!
 
 


Söndagkväll

Hallå där!
 
Nu var det ett tag sedan jag skrev. Har som inte haft nått å skriva om under veckan men nu har det ju varit helg och det har varit skönt. Dock har jag också varit ledig hela veckan från skolan förutom uppgifterna men de gjorde jag ju färdiga i måndags. 
 
Helgen har iallafall varit lugn, det var inte meningen först utan det skulle egentligen vara fest här igår men det var inte så många som kunde komma så det sket sig. I fredags åt vi en en god middag innan vi åkte iväg till mamma och per och bara tog det lugnt och drack lite vin med de. Igår var vi iväg på birsta en sväng och kikade och sedan käkade vi tacos. Senare på kvällen kom mikaela och vi åt Äppelpaj med vaniljsås, surrade en massa och kikade på tv, en mysig kväll! Hon hade med sig en flaska vin till mig så den ska jag korka upp nånting framöver och hoppas det är gott, minns inte om jag har smakat det förut. När hon åkte hem igen så åkte jag, F och danne och tände ljus på gravar precis som vi alltid gör på alla helgonas helgen. 
 
Idag har jag varit en sväng på birsta.. igen. Idag var jag där med Johanna för att hon skulle handla lite och jag hängde med mest bara för att. Sedan for vi hem hit till oss och fikade det som var kvar av äppelpajen. Sedan har vi varit ut till F´s mamma och pappa för att F skulle hjälpa sin pappa med något. Sedan blev det hem igen och vi satt igång med middagen, idag blev det en kycklinggryta med pasta och sallad, Super gott! Resten av kvällen blir lugn framför tvn med godis och lite sånt gotta. 
 
Hoppas att alla har haft en bra helg. Till veckan väntar någon dag i skolan iallafall! Lite blandade kamera och mobilbilder bjuder jag på.