Låångfredag

Halloj.

Nu är vi äntligen hemma, det är himla skönt att vara hemma och sova hemma ändå. Vi är dock väldigt tacksam till våra föreldrar som har låtit oss sovit över och ätit massa mat! Inatt sov vi hos F´s föreldrar igen och idag på dagen har vi varit och köpt påskägg till julius och blommor åt pappa och viktoria och när vi var där och skulle lämna det så fick vi fika, det var trevligt :). Sen har vi ätit middag ute hos F´s föreldrar och sen åkte vi hem, köpte lite godis gjorde vi innan också och nu är danne här och dom är ute och går med Embla medans jag sitter här.

Vi har städat undan lite, flyttat ut lite grejjer till köket (bland annat köksbordet som ligger uppochner i köket, efter som vi inte får ställa hårda,tunga saker med vassa kanter på golvet förens imorrn så fick det bli så) och även bäddat rent i sängen så det kommer bli super skönt att gå och lägga sig sen :)

Nu ska vi väl bara kika på tv och svulla i oss godis. Imorrn ska vi på påskbuffé hemma hos mamsen och Per! Ha en mysig fortsättning på denna kväll.

Bjuder på en gammal bild på mig och min kära ;P Gatufesten för en sisådär 4-5år sedan!





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR