Lördag - nyårsafton

Hejsan!

Då var det nyårsafton, sista dagen på 2011. Tiden går bra fort ibland. Men nästa år ska bli ett bra år, eller hur? Ja,vi satsar på det.

Igår kollade jag,F och danne på en svensk film som hette försvunnen, den var ganska bra. Inte alls som jag hade tänkt mig men man blev lite nervös då och då och jag satt å skrek åt hon i filmen vad hon skulle göra men det verkade inte som att hon hörde mig :P. Gick och la oss vid strax före 1 och då fick jag jätte ont i magen, jag har iochförsig länge varit väldigt säker på att jag har IBS, men va äre för mening och gå till doktorn för det när det inte finns nå medicin mot det. Jaja, nog om detta.

Jag har precis käkat frukost och ska snart fara iväg till mamma och hämta efterrättsglas, jag hade inga som passade till efterrätten vi ska göra. Vi ska ju som sagt hem till bror och hans desire på middag, jag,F och danne. Det blir trevligt!

har även lite saker kvar att handla så jag ska fara nu jag. Hoppas alla får en fin kväll och en bra början på det kommande året.

Förra årets varmrätt på nyår, Flamberad oxfile!



fia

IBS? vad är det? :O gott nytt år på re hanna:)


Blogg: http://soffelin.blogg.se/
Hanna

Haha. Det är en tarmsjukdom , man är känslig mot vissa saker och det gör för jävla ont när man fått i sig sånt, men det är inget farlig :) Detsamma! :)




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR