Söndagmorgon

Hallåhallå,

Här sitter jag och äter frukost, F har åkt ut till ön för att hjälpa sin pappa med båten. Vi vaknade runt 10.30 tror jag, vi låg kvar och myste och sedan slog F på en serie så jag passade på att plugga lite. Sedan klev vi upp.

Igår var vi som sagt i ö-vik, vi hämtade mamma,per och amande vid 10.30 och dom hade med sig en hel kylbox med öl och cider, så då fick man sig en cider sådär på morgonkvisten :P Vi stannade till på dollarstore och shoppade lite och sedan vidar mot ö-vik. Vi yrade runt på deras lilla stad i några timmar, blev faktiskt ingen shopping där! tror det eller ej :P. Sedan begav vi oss mot fjällräven center, deras ishockey arena. Vi fick se Foppa live, han har ju lagt av med hockeyn och fick sin tröjja hissad i colorado och nu var han på hemmaplan, i sin hemstad ö-vik och fick ta emot lite blommor på isen, så det var roligt att få se han :). Dock förlorade Luleå mot modo med 1-3 men luleå leder ju fortfarande i tabellen så ;) Jag fick jäkligt ont i huvet ett tag så Per gick och frågade sjukvårdarna som bevakar matchen om dom hade nån alvedon eller nått, och det hade dom! Man skulle suga och tugga på den och den smakade lite glass :P. När matchen var slut åkte vi och käkade middag på Burger king,såklart. nästan ett måste när man är i ö-vik ;P.

När vi kom hem kollade vi på Kung fu panda 2 och sedan var vi så jäkla trötta så vi gick och la oss vid 00.30 tror jag klockan var.

Om ett tag blir det en prommis med embla, sedan tänkte jag plugga lite till och kanske börja rensa i garderoben, jag är så dålig på att hålla ordning i garderoben så allt ligger huller om buller dagen efter jag har städat i den :P.

Föresten så har en av mina grejjer till maskeraden kommit, haha kommer bli så fult! :D Ha nu en fin dag allihopa! :)





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR