Fredagkväll

Hejsan.

Imorse vaknade jag vid 7 och hade ont i huvudet, klev upp, tuggade i mig en ipren och gick och la mig igen. Slog på Prinsessan och grodan på tvn för jag vet att det är lönlöst att försöka somna med huvudvärk, man ligger bara vrider och  vänder på sig och tänker på hur ont det gör, slog på filmen som sagt och sov innan jag blunda ungifär :P.

Sedan åkte jag och fia ut på birsta strax efter 1, vi satt och fika på charm tills hon skulle gå och jobba klockan 3 sedan strosade jag runt där till strax efter 4 när F kom och hämtade mig. Jag hittade en tunika på rea för 75:- och ett jätte sött linne som jag bara var tvungen att köpa,det var inte på rea och jag tvekade men när jag visade det för F när vi kom hem och han sa att det var jätte fint så kändes det bra igen ;).

Sedan har jag och min fina pojkvän ätit god fredagsmiddag som blev pasta med fläskfilesås, sallad och ett glas vitt.. so good :). Sedan tog vi en liten promenad med embla och nu ligger jag i soffan med min efterlängtade skål med popcorn, jag har längtat heeela veckan! Det är så förbannat gott! Även lite godis slinker ner ;)

Pojkarna ska ner på casinot sedan, får se om jag följer med eller vad jag gör. Men jag önskar alla en bra fredagkväll :)







NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR