Tisdagförmiddag

Men hej!

Igår kände jag att jag inte hade något att skriva om så då skrev jag inte, har egentligen ingenting att skriva om nu heller men :P.

Igår var det iallafall seminarium-dags på skolan igen, mellan 9.15-12. Skulle kliva upp tiiidigt för första gången på länge och kände att det kommer inte gå nå bra, men det gick väldigt bra, klev upp på en gång och var inte alls speciellt trött. När vi hade suttit och lyssnat på läraren ett tag blev jag dock trött :P.

Hade sjukt ont i axlarna och nacken efter all dans i lördags så F fick massera och smörja med sån där muskelgrejs igår när vi gick och la oss men det gör fortfarande ont idag, så han får nog smörja en till omgång ikväll ;).

Eftersom det var måndag och ny vecka igår så vägde jag mig. Visste att det inte hade gått neråt eftersom det var kebabrulle i lördags, en jäkla massa chips och cider. Fika och godis slank ju också ner under helgen. +0,2hg stog vågen på. Det var ju inte farligt, hade väntat mig mer :P.

Idag vaknade jag av att det lät som att nån försökte borra sig in i sovrummet, så jag kunde inte sova längre, klockan var 8.15, tror ni inte att det slutar när jag har klivit upp? Jodå.

Önskar alla en bra dag, fint väder idag så passa på och njuta :)

Sommar, ja tack!







NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR