Måndag

Men Hej!

För en stund sedan kom jag och embla in från en liten prommis. Och innan dess har jag inte gjort så mycket faktiskt. Läste lite i den jätte roliga politikboken tills imorrn. Har även hittat en tjej på skolan som hade de sista böckerna jag behövde så det var ju super :).

Ny vecka betyder att jag har vägt mig, idag visade vågen -1,4kg. Det har alltså gått bra i veckan. Trors att helgen var som helgerna brukar se ut mat-mässigt :P.

Nu ska jag kolla lite på tv, äntligen hemma just nu sedan OC kl15. Sedan tror jag vi skulle åka och handla lite när F slutar. Ikväll blir det nog bara att lata i soffan eller nått, ett varv med dammsugarn skulle inte skada. Imorrn är det skola!

Föresten, är ju klar med fönstrena i vardagsrummet. De är färdigmålade, fönsterbrädorna är bytta och lite nya gardiner har kommit på plats. Och jag är super nöjd :) Ska försöka få till nån bra bild, glödlamporna som vi har i lamporna är på tok för starka så det blir jätte ljust av de :P Måste nog byta de, eller vänta tills jag måste byta dom.

Ha en bra dag!

La stada!





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR