Tisdagmorgon

Hejhej,

Idag är F hemma från jobbet, dom hade inte så mycket att göra på jobbet just nu så han tog ledigt så han skulle kunna hjälpa sin pappa och åka och byta nånting till gamla bilen, så den kanske kan bli klar snart! Så han kokade en kopp te till mig och fixade så vi fikade tillsammans innan han åkte. Sen när han kommer hem ska vi åka och storhandla, det behövs verkligen! Och ikväll äre DH hos mamsen.

Jag kom på att jag glömde skriva om lördagskvällen. Vi var ju på middag hos brorsan och hans sambo desire. Vi fick oxfile, potatis och morötter i ugn, sallad och lite olika såser. Till efterrätt blev det hallonsorbet. Allting var mycket gott och väldigt trevligt så det tackar vi hjärtligt för :) Efter vi hade ätit och allt så gick vi hem till mamma och per för dom hade också haft middag med ett par vänner. Så vi satt där en stund, tog ett glas vin och surrade. Så igen, tack för den kvällen! ♥

Vi har fint väder idag igen, men himmel vad det blåser! Så det kanske inte blir nån jätte promenad idag :P får se hur det känns ute. Ha nu en fin dag allihopa!



Annika

Fina tulpaner :)


Blogg: http://blogofphoto.blogg.se/



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR