Söndag

Hej!
 
Då var även denna helg snart slut. Jag har haft en bra helg förutom att jag har dragits med både huvudvärk och mensverken från helvete! : P kul å veta va. 
 
I fredags när F slutade åkte han och jag hem till mamma, de är ju borta men vi passade på att vara där en stund för vi kände för lite extra mys. Vi lagade middag som blev kyckling, hasselbackspotatis, ädel/sherrysås och grönabönor. Super gott var det och det blev ett glas vin till. Sedan drog vi igång bastun och fyllde upp bubbelbadet : ) Vi satt och bubblade och hade det väldigt härligt i några timmar, så himla skönt när man har känt sig frusen ett bra tag ♥. Vi tänkte att vi skulle slå på en film när vi kom hem igen men vi var hemma strax efter 23 så vi kollade bara på lite tv sen gick vi och la oss. 
 
Igår var jag och johanna på en shoppingtur som tog nästan hela dagen. Vi var iväg på våran favorit butik som även har ett mysigt fik så där fikade vi, jag blev bjuden på en kaffe och en riktigt mastig men good chokladkaka : ). Sedan blev det även en sväng på birsta men tyvärr inte jättemycket shopping. Jag är ju mest ute efter julgrejjer nu men jag vet inte riktigt vad det är jag är ute efter samtidigt : P Så det blev bara lite småsaker. Tack för en bra dag : ).
 
Idag har F spelat tennis så jag tog mig faktiskt ytterliggare en sväng på birsta : P. Shoppingen blev en liten besvikelse även idag dock, några småsaker blev det. Att det ska vara så svårt å shoppa när man vill och kan?! : P haha. Nåja, det är väl bara att fortsätta till veckan, om inte annat ska jag börja med julklappsshoppingen då!
 
Näe, nu ska vi iväg och handla ohälsosam söndagsmiddag, Mcdonalds it is ; ) Sedan ikväll blir det film! Ha en bra kväll nu.
 
 
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR