Måndag 1/10

Hallådär!
 
Vi är redan inne i Oktober! Herregud vad fort tiden går. Men det är kul också, fyller ju år i Oktober så det är inte fy skam ändå : ) 
 
Igår kom jag på en smart sak.. Jag kanske ska kolla mitt pass, jag har ju ändå inte använt det på nästan 2 år så har ingen aning när det slutar gälla.. Mars 2012. Nooooo det har gått ut! Haha jäkla tur att jag kom på att titta det igår och inte på typ torsdag. Så nu på morgonen har jag varit och fixat nytt, det ska ta upp till 5 dagar och inom 5 dagar behöver jag det senast så.. haha klantigt. Och när jag ändå var nere på stan så passade jag på att växla in pengar så nu är även det gjort. Jag har lånat en stooor väska av mamma, hennes oystercard och förra veckan beställde jag hem nya linser så nu, nu känner jag mig redo att åka! Om en vecka far vi : )
 
Jag har två dagar i skolan innan vi åker, imorrn och onsdag. Får se om jag passar på att iallafall börja på någon av rapporterna. Hoppas också på att tapeten hinner komma upp på väggen innan jag åker, men vi får se.. det går inte undan i vardagsrummet just nu : P. 
 
Det har inte heller blivit någon förbättring i örat heller men det hade jag inte förväntat mig heller.. 
Näe, nu ska jag slå mig ner i soffan lite innan det är dags för Embla att äta och sedan en liten promenad. Ha det bra! : )
 
 


fia

längtar vi kommer ha så roligt! har kollat upp ställen när dom har öppet, skrivit ut alla biljetter och ska låna en väska jag med ;) så är redo nu! :D

Hanna

Ah,super! :D Nu är vi redo! :D




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR