söndagkväll

Jaha, söndagkväll igen då. Att helgerna alltid ska gå så fort! Men helgen har varit bra. I Fredags var jag i skolan, hade dugga och kammade hem fullpott på den, hur nöjd? ;P Sedan blev det bull-fika hos kicki med alex, lilita och natalie. På kvällen käkade jag och älskling god middag innan jag gick upp till fia och kollade på film och surrade, när jag kom hem käkade vi godis och kollade på tv innan vi gick och la oss. 
 
Igår var det lördag och vi skulle ut till stugan med alla andra. Mamma, Per, Amanda och ihza, Sebbe, dessi och Luna. Så det var full fart och vi skottade taget och lite småstigar och sedan gjorde grabbarna en brasa och vi grillade korv och marshmellows och käkade bullar. Sedan for vi hem, slog ner oss i soffan en stund och sedan vare bara att sätta igång och piffa till sig för sen vare dags för taco- och spelkväll hos mamma med hela gänget även där. Vi käkade en massa tacos och sedan slängde vi tjejer ihop en hallonpaj som vi alla sedan fikade. Det var även spel och några cider. En jätte mysig och rolig dag, så tack alla för den : ) ♥
 
Idag har vi varit nere  på isen här nere med Jonas och Lukas så hundarna fick busa av sig lite, det fick ju embla göra hela dagen igår men det skadar inte att få busa flera dagar ; ). Sedan tog vi en sväng på birsta och nu har vi precis ätit middag. Snart blir det en sväng ut med embla och sedan blir det bara att mysa i soffan med älskling resten av kvällen, godisskålen åker fram också : ) I veckan är det skola, tenta och lite annat smått och gott som händer. Ha en bra kväll nu! : )
 
Lite insta-bilder från helgen : )
 
 
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR